Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Terry1986 είπε:

Ειναι παρα πολυ καλος σαν ανθρωπος ηρεμος πραος και στο πρωτο ραντεβου με εκανε να νιωσω πολυ καλα κ ασχοληθηκε με το ιστορικο μου κλπ..μαλιστα μ ειπε πως η ηλικια μ ειναι σουπερ για επιτυχια (ο προηγούμενος στα 34-35 που ξεκινησαμε σχολιαζε μονιμα την ηλικια και πως οι αποτυχιες μας εχουν μαλλον να κανουν με αυτο ενω το θεμα ηταν το σπερμα) και με γεμισε αισιοδοξια γενικα..

Ομως.. μετα βρηκα φαουλ τα εξης: 1. Με εβαλε να κανω ΕΤ 5 μερες μετα την ωοληψια π ειχα δωσει 14 ωαρια και ειχα οιστραδιολη πανω απο 10 χιλ (σε συζητηση με αλλο γιατρο μου ειπε πως ηταν απαγορευτικο μετα απο τετοια ωοληψια&οιστραδιολη να κανω επι τοπου ΕΤ κ πως χαραμισα τις βλαστοκυστες μου), 2. Ενω εχουμε κατακερμαρισμο δεν μας εκαναν γονιμοποίηση με τη μέθοδο ζυμοτ (την εμαθα εκ των υστερων) και τελος 3. Τωρα που εκανα την τελευταια ΕΤ δεν μ ζητησαν καν να παω απο εκει μου έστειλαν ενα πρωτοκολλο οταβ κλεισαμε το τηλ τυποποιημένο κ ξεκινησα για την ΕΤ κ ραντεβου μετα απο 5 μερες.. θεωρουσα πως οταν πας για 5η προσπαθεια (2η με εκεινον αλλα εχει εικονα πως εχω αλλου αλλες 3 εκ των οποιων οι 2 παλινδρομες) κ εχοντας ενα ιστορικο παλινδρομων κ βιοχημικων απο πισω πιστευα οτι θα ηθελε να παω πριν απο εκει να μιλησουμε και να δουμε εαν θα επρεπε να αλλαξουμε κατι και οχι να το παει με την ιδια πεπατημενη..ισως ειμαι υπερβολικη αλλα μετα την βιοχημικη τον Ιουνιο μ ειπε να με δει ενδελεχως η αιματολογος μου κ μακαρι να βρεθει κατι στο αιμα για να βρουμε τις αιτιες των αποτυχιων..οταν το ειπα στην αγαπημενη αιματολογο της επεσαν τα σαγονια..δηλ μ λεει να ευχεσαι να βρεις κατι στο αιμα? Της λεω οκ προφανως το εννοουσε απλα για να βρουμε μια αιτια..ε και οταν λοιπον πηγαμε τωρα στην προσπαθεια προφανως δεν ηταν καν αυτο σημειωμενο καπου στον φακελο μου γτ δεν με ρωτησε ποτε τι εγινε με ρις εξετασεις..ακομα κ με την tsh που ειχα θεμα αν θυμασαι μονη μου την τσεκαρα δεν μ την ζητησαν..αν δεν το ηξερα πως την ελεγχουμε πριν την ΕΤ θα ειχα παει με tsh 6..κ την ειχα ελεγξει καπου 5 μηνες πριν κ ηταν κατω απο 1. πολλες κοπελες αν δεν έχουν θεμα με τον θυροειδη δεν εχουν παει ισως κ ποτε σε ενδοκρινολογο..που να το ξερουν? Αυτα εχω να σ πω σαν παραπονα..ισως είμαι επηρεασμενη αλλα ενιωσα πως δεν προσωποποιουν-εξατομικευουν τπτ..απλα αν δεν ξερεις 5 πράγματα νομιζω πας στα τυφλα..

Σορρυ για το σεντονιιιιιι ❤️

Νομίζω καταλαβαίνω τι εννοείς γιατί πλέον τον ξέρω αρκετά καλά μετά από ένα χρόνο σχεδόν συνεργασίας. Εμένα με είχε ενοχλήσει που σε ένα κύκλο ήθελε να τον κάψουμε εντελώς γιατί ήταν μικρά τα ωοθηλακια λέει κ εγώ επέμενα κ ξαναπήγα κ μου λέει «τελικά είχες έμπνευση, μεγάλωσαν». Έκανα ωοληψια και πήρα βλαστοκύστη τότε τον Αύγουστο. Ηταν λίγο πριν πάει διακοπές και μου έλεγε άστο τώρα, έλα στον επόμενο κύκλο όταν γυρίσω Κ επέμενα να μου κάνει την ωοληψια ο αντικαταστάτης. Δε θα είχα τη βλαστοκύστη αυτή τώρα κατάψυξη. 
      Επισης υστεροσκοπηση ζήτησα εγώ να κάνω. Καμπύλη ζαχαρου δε κάναμε ποτέ (ούτε είχα σκεφτεί κ ήξερα πως πρέπει) κ τελικά έκανα τώρα κ είδα πως πρέπει να πάρω χάπι. Αλλιώς δε θα το ήξερα καν. Μετά την αποτυχημένη ετ τον ρώτησα ποιο είναι το επόμενο βήμα κ μου είπε συνεχίζουμε ο,τι κάναμε. Χωρίς μετατροπή ρωτάω ; Χωρίς μου λέει. Οκ προφανώς δεν έχω κ ωάρια, δε μπορεί να κάνει θαύματα αλλά τόσοι μήνες σερί ίδια χάπια με 1 παραλλαγή μόνο. Επισης δε κάναμε καθόλου αιματολογικές.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!

κατάσκοπος Μαρίνα εδώ!

εγώ είμαι μαμά Μαίου 2009 κ μπήκα στον ένα χρόνο πριν να δω τι με περιμένει!!

από ότι κατάλαβα.....τρέξιμο εεεε;

χρόνια πολλα στα παιδάκια σας που γεννεθλιάζουν αυτό τον μήνα!!

πολυ μου αρεσε αυτο!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

άντε μία μία ετοιμάζουμε τα παρτάκια των ζουζουνιών μας...ααααααααααααχ μεγάλωσαν!

εβαλες το καρμπον σου για αβαταρ???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Συμπεθέρα ο γαμπρός μου κούκλος στο avatar!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστώ πολύ ζουζούνα μου...ο γαμπρός σου τώρα έρχεται και με ταιζει μπανάνα...του έκοψα μπανάνα να φάει κι αυτός έρχεται και ταιζει εμένα :tongue:

να σου ζήσει το ανήψι...γερό και καλότυχο...όσο για το άλλο παιδάκι τί να πω; Δεν το χωράει κι εμένα ο νους μου που στην εποχή μας μπορεί ακόμη να γίνονται τέτοια :(

βικάκι μου πολύ γουστάρω να ακούω πως ο γιος μου είναι το καρμπόν μου :mrgreen::mrgreen:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

και τα παιδια που δεν θηλαζουν επισης.ολα ξερουν που μπορει να εχουν αλλεργια και μας το δειχνουν και το καταλαβαινουμε.

θα πατε στον ιδιο γαμο ε???

Ίσως το διατύπωσα λάθος για της αλλεργίες σ ευχαριστώ που με διόρθωσες

Λυπών είμαστε καλεσμένη στον ίδιο γάμο απλά εγώ δεν θα πάω λόγο δουλειάς εκτός απρόοπτου ο άντρας μου με τον μικρό θα πανε

:tongue::tongue:

Οσο για τις προσκλησεις ???μα τι εχω κανει λαθος?? σε ολες εστειλα πμ και σε οσες μου εστειλαν τα μεηλ τα εστειλα...

Καλημέρα! Σ' εμένα δεν έστειλες, αλλά λέμε να έρθουμε!!! Χιχιχιχι!!!!(Πλάκα κάνω, ούτε στου ανηψιού μου δεν μπορούμε να πάμε αύριο δυστυχώς)

Κορίτσια εμείς είχαμε ένα εφιαλτικό βράδυ, το φαντάζεστε! Δεν κοιμηθήκαμε σχεδόν καθόλου, ανεβάζαμε πυρετό, ιδρώναμε, αλλάζαμε, τσιρίζαμε, κλαίγαμε και όλα τα ωραία.

Δεν πήγα τελικά οδοντίατρο, αλλά αυτό δεν το γλιτώνω, πήγε για Δευτέρα.

Μακάρι να αραιώσουν τα μεσοδιαστήματα τώρα. Τελευταία μας φορά ήταν στις 7 το πρωί. Μέχρι τώρα δεν έχει κάνει, αλλά κ το βράδυ στο 5ωρο έκανε. Τι να πω.

Ρίτα έκανες ακτινγραφία?

Πετρούλα πως είστε εσείς?

Κωνκων το κολάρο το φοράτε ή όχι?

Αχ κορίτσια δεν μ' αφήνει δευτερόλεπτο. Ολο το βράδυ ήθελα να του κρατάω και τα δυο χέρια και τώρα με τραβάει συνέχεια. Δεν μπορώ να σας γράψω άλλο.

Καλημέρα κ σε όσες δεν αναφέρθηκα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

κοριτσια τι κανετε?

το Ριτακι μας τι επαθε καλε? περαστικα

μαελενη ακομα πυρετο εχει?

πετρουλα ειδες κανενα ονειρο που εσκαβες το βραδυ?

σιγουρα θα ξεχασα καμία χα χα sorry....πριν λιγο γυρισαμε απο βολτα και στα γρήγορα σας διαβασα

η φωτεινη με κοπανισε μια κουτουλια στα χειλη μου και ειναι σαν να εκανα botox xa xa xa

maan μαρινα ...τι σε περιμενει!!!!...κρατα γερά γιατι εχει λιγο τρεξιμο στην δικια μας φαση που ειμαστε...αλλα εχουν πολυ πλακα τα ζουζουνια μας...να χαιρεσε την κορουλα σου

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααα

Πωπω ποσα γραψατε! Θα παρει φωτια το πληκτρολογιο!

Ριτακι μου περαστικα! Πως εισαι σημερα? Ακτινογραφια να πας να βγαλεις ετσι κι αλλιως. Εγω αυτο θα εκανα... Πολυ σε νιωθω, παλι καλα που ηταν και ο αντρας σου μαζι...

Stone για χαλαρωσε λιγο με τις δουλειες! Ειδικα οι ντουλαπες και τα χαλια, δεν ειναι δουλεια για εγκυους! Γυναικα δεν εχεις να σε βοηθησει?

κωνκων περαστικα!! Αντε παλι! Να μην ηρεμουμε ποτε!

Deleni κι εγω νομιζω οτι ειναι παρα πολυ νωρις να ξεκινησετε στερρες τροφες... Παντως η αληθεια ειναι οτι τα δεδομενα αλλαζουν συνεχεια!

Μαρινα και Ηλιανα κουφαθηκα λεμε! Μα να ειστε στον ιδιο γαμο???

Αρμα υπομονη και ολα θα περασουν! Ειναι δυσκολες εποχες ρε γμτ... Και που ειμαστε ακομα...

Giovanna εγω δεν ξερω να σε συμβουλεψω αλλα μου τη δινει απιστευτα αυτος ο εκβιασμος!

Μαελενη περαστικα και παλι! Ολα καλα θα πανε! Το οτι εχει αρχισει να κανει πενταωρα ειναι πολυ καλο!

Σουλα γιατι τοσο φοβο το παιδι? Μη σκας ομως, θα το ξεπερασει...

t7fQp3.png

Αντε να σας πω και τα δικα μας..

Πριν λιγες μερες εκει που ημασταν την παιδικη χαρα, ηταν και μια αλλη μαμα με ενα κοριτσακι σαν τον Σωτηρη και αυτα επαιζαν μαζι. Ξαφνικα γυρναει η μαμα και μου λεει "Εισαι η Νατασα ετσι?" Σοκ εγω, δε μου θυμιζε τιποτα... Να μην τα πολυλογω, ημασταν μαζι στο ιδιο σχολικο στο δημοτικο! Και με θυμοταν ρε παιδια, ειμαι ιδια λεει!:roll::roll::roll: Εγω γκανιαξα να τη θυμηθω την κοπελα, ρεζιλι εγινα... Ειναι ενα χρονο μεγαλυτερη μου αλλα γενικα δεν τη θυμαμαι ουτε απο το σχολειο αργοτερα.. Και αποφοιτησε κι εκεινη απο το ιδιο σχολειο.. Τιποτα, κενο μνημης! Να μην τα πολυλογω (δε θελω σχολια για την πολυλογια μου) η κορη της ειναι 2 μηνες μικροτερη απο τον Σωτηρη, του ριχνει στο υψος (ειναι και η μανα της ντερεκι, οχι οτι το παιδι μου ειναι κοντο:cool:) και εξισου μουγκη. Στην παιδικη χαρα ο Σωτηρης δεν τη γουσταρε καθολου, αυτη ολο τον κυνηγαγε (αντικειμενικα ειναι και κουκλος ο μικρος:lol::lol::lol::lol:).

Χθες λοιπον το απογευμα μας καλεσε να παμε σπιτι τους να παιξουν τα μικρα. Ενα θα σας πω... Τις μαζεψε ο Σωτος κοριτσια, το τι ξυλο εφαγε δε λεγεται. :( Το πεθανε η μικρη το αγορακι μου! Τον λεβεντη μου! Τι του επαιρνε τα παιχνιδια, τι τον τραβολογουσε δε λεγεται! Δεν μπορω να σας περιγραψω τι καπατσα ειναι! Του επαιρνε ο,τι παιχνιδι επιανε στα χερια του και μετα εκανε οτι θα του το ξαναδωσει και μολις το ακουμπαγε ο Σωτηρης, τον πλακωνε στις φαπες και το ξαναεπαιρνε πισω... Ο Σωτος δεν εκλαιγε μεν, αλλα στεναχωριοταν και την κοιταζε εκπληκτος. Μετα τα βαλαμε να δουνε ζουζουνια, μπας και μιλησουμε κι εμεις λιγο, εγω του εβγαλα τα παπουτσια για να κατσει στον καναπε και αυτη του τραβαγε τα δαχτυλα των ποδιων... Την εσπρωχνε ο Σωτηρης, εκει αυτη! Μετα του τραβαγε τα μαλλια στα καλα καθουμενα και στο τελος τον επιασε κεφαλοκλειδωμα να τον πνιξει!:shock::shock::shock: Μεγαλες στιγμες ζησαμε! Πεντε φορες την εβαλε η μαμα της τιμωρια, καθολου δεν την επηρεασε! Μαυρο απογευμα περασε ο Σωτος!:lol::lol::lol: Στον αντρα μου δεν ειπα τιποτα, για να μην του χαλασω την ιδεα που εχει για τον γιο του τον νταη (τρομαρα του)! Αυτα τα ωραια!

t7fQp3.png

γεια σας!!!

ριτα μου περαστικα σου πως εισαι σημερα ποναει ακομη;

Ελενη μου λογικα απο σημερα θα πεσει ο πυρετος η τριτη μερα δεν ειναι;

ξεχασα να σας πω οτι τα πιο αποτελεσματικα στον πυρετο ιδως στον υψηλο ειναι τα υποθετα αποροφουνται πιο γρηγορα απο τον οργανισμο.

στονε μου μηπως εσκαβες στη φαρμα;:mrgreen:

τελικα η κουμπαρα μου ειναι καλα της σταματησαν οι συσπασεις με φαρμακα και τωρα για περιπου 20 μερες θα ειναι ξαπλα μετα θα εχει μπει ηδη στο μηνα της οποτε θα ειναι οκ και να γεννησει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...