Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Terry1986 είπε:

Ειναι παρα πολυ καλος σαν ανθρωπος ηρεμος πραος και στο πρωτο ραντεβου με εκανε να νιωσω πολυ καλα κ ασχοληθηκε με το ιστορικο μου κλπ..μαλιστα μ ειπε πως η ηλικια μ ειναι σουπερ για επιτυχια (ο προηγούμενος στα 34-35 που ξεκινησαμε σχολιαζε μονιμα την ηλικια και πως οι αποτυχιες μας εχουν μαλλον να κανουν με αυτο ενω το θεμα ηταν το σπερμα) και με γεμισε αισιοδοξια γενικα..

Ομως.. μετα βρηκα φαουλ τα εξης: 1. Με εβαλε να κανω ΕΤ 5 μερες μετα την ωοληψια π ειχα δωσει 14 ωαρια και ειχα οιστραδιολη πανω απο 10 χιλ (σε συζητηση με αλλο γιατρο μου ειπε πως ηταν απαγορευτικο μετα απο τετοια ωοληψια&οιστραδιολη να κανω επι τοπου ΕΤ κ πως χαραμισα τις βλαστοκυστες μου), 2. Ενω εχουμε κατακερμαρισμο δεν μας εκαναν γονιμοποίηση με τη μέθοδο ζυμοτ (την εμαθα εκ των υστερων) και τελος 3. Τωρα που εκανα την τελευταια ΕΤ δεν μ ζητησαν καν να παω απο εκει μου έστειλαν ενα πρωτοκολλο οταβ κλεισαμε το τηλ τυποποιημένο κ ξεκινησα για την ΕΤ κ ραντεβου μετα απο 5 μερες.. θεωρουσα πως οταν πας για 5η προσπαθεια (2η με εκεινον αλλα εχει εικονα πως εχω αλλου αλλες 3 εκ των οποιων οι 2 παλινδρομες) κ εχοντας ενα ιστορικο παλινδρομων κ βιοχημικων απο πισω πιστευα οτι θα ηθελε να παω πριν απο εκει να μιλησουμε και να δουμε εαν θα επρεπε να αλλαξουμε κατι και οχι να το παει με την ιδια πεπατημενη..ισως ειμαι υπερβολικη αλλα μετα την βιοχημικη τον Ιουνιο μ ειπε να με δει ενδελεχως η αιματολογος μου κ μακαρι να βρεθει κατι στο αιμα για να βρουμε τις αιτιες των αποτυχιων..οταν το ειπα στην αγαπημενη αιματολογο της επεσαν τα σαγονια..δηλ μ λεει να ευχεσαι να βρεις κατι στο αιμα? Της λεω οκ προφανως το εννοουσε απλα για να βρουμε μια αιτια..ε και οταν λοιπον πηγαμε τωρα στην προσπαθεια προφανως δεν ηταν καν αυτο σημειωμενο καπου στον φακελο μου γτ δεν με ρωτησε ποτε τι εγινε με ρις εξετασεις..ακομα κ με την tsh που ειχα θεμα αν θυμασαι μονη μου την τσεκαρα δεν μ την ζητησαν..αν δεν το ηξερα πως την ελεγχουμε πριν την ΕΤ θα ειχα παει με tsh 6..κ την ειχα ελεγξει καπου 5 μηνες πριν κ ηταν κατω απο 1. πολλες κοπελες αν δεν έχουν θεμα με τον θυροειδη δεν εχουν παει ισως κ ποτε σε ενδοκρινολογο..που να το ξερουν? Αυτα εχω να σ πω σαν παραπονα..ισως είμαι επηρεασμενη αλλα ενιωσα πως δεν προσωποποιουν-εξατομικευουν τπτ..απλα αν δεν ξερεις 5 πράγματα νομιζω πας στα τυφλα..

Σορρυ για το σεντονιιιιιι ❤️

Νομίζω καταλαβαίνω τι εννοείς γιατί πλέον τον ξέρω αρκετά καλά μετά από ένα χρόνο σχεδόν συνεργασίας. Εμένα με είχε ενοχλήσει που σε ένα κύκλο ήθελε να τον κάψουμε εντελώς γιατί ήταν μικρά τα ωοθηλακια λέει κ εγώ επέμενα κ ξαναπήγα κ μου λέει «τελικά είχες έμπνευση, μεγάλωσαν». Έκανα ωοληψια και πήρα βλαστοκύστη τότε τον Αύγουστο. Ηταν λίγο πριν πάει διακοπές και μου έλεγε άστο τώρα, έλα στον επόμενο κύκλο όταν γυρίσω Κ επέμενα να μου κάνει την ωοληψια ο αντικαταστάτης. Δε θα είχα τη βλαστοκύστη αυτή τώρα κατάψυξη. 
      Επισης υστεροσκοπηση ζήτησα εγώ να κάνω. Καμπύλη ζαχαρου δε κάναμε ποτέ (ούτε είχα σκεφτεί κ ήξερα πως πρέπει) κ τελικά έκανα τώρα κ είδα πως πρέπει να πάρω χάπι. Αλλιώς δε θα το ήξερα καν. Μετά την αποτυχημένη ετ τον ρώτησα ποιο είναι το επόμενο βήμα κ μου είπε συνεχίζουμε ο,τι κάναμε. Χωρίς μετατροπή ρωτάω ; Χωρίς μου λέει. Οκ προφανώς δεν έχω κ ωάρια, δε μπορεί να κάνει θαύματα αλλά τόσοι μήνες σερί ίδια χάπια με 1 παραλλαγή μόνο. Επισης δε κάναμε καθόλου αιματολογικές.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Deleni με αυτά που γράφεις δεν φαίνεται λοιπόν να είναι ενάντια στον θηλασμό ο γιατρός. ίσα ίσα. Όπως είπες..νέα δεδομένα. Καλά έτσι κι αλλιώς κάθε χρόνο κι άλλα λένε. Ειδικά με τα γάλατα.. Καλή συνέχεια και ελπίζω όλα να κυλίσουν ομαλά!

joa μου αυτό σκεφτόμουν κι εγώ χτες ρε γμτ που δεν θα έρθουμε..τι να κάνω? Τους είχα πει ήδη να μην γιορτάσουν Παρασκευή για να γιορτάσει ο γαμπρός μου επειδή θέλουν να φύγουν το Σάββατο μετά το πάρτυ της Εύας. Και επίσης ότι εγώ δεν αλλάζω ημ/νια στα γενέθλια της Εύας..:rolleyes: Δεν μπορούσα να ''επέμβω'' κι άλλο..:oops:

Μαμαλευτεράκη σ'ευχαριστώ καλή μου! Όλα θα βρουν την λύση τους, την υγειά μας να έχουμε! Καλέ δεν το πιστεύω ότι θα πάτε στον ίδιο γαμο! Μικρός που είναι ο κόσμος ε?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!

κατάσκοπος Μαρίνα εδώ!

εγώ είμαι μαμά Μαίου 2009 κ μπήκα στον ένα χρόνο πριν να δω τι με περιμένει!!

από ότι κατάλαβα.....τρέξιμο εεεε;

χρόνια πολλα στα παιδάκια σας που γεννεθλιάζουν αυτό τον μήνα!!

Γεια σου Μαρίνα! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου! Σ'ευχαριστούμε για τις ευχές και ανταπωδίδουμε! Όντως υπάρχει τρέξιμο αλλά σαφώς ο δεύτερος χρόνος είναι πολύ πιο εύκολος από τον πρώτο! ;)

Μαρίνα να χαίρεσαι το κοριτσακι σου!Τα κοριτσακια είθισται να ειναι πιο συνεργασιμα και ηρεμα μετα τα 2.Εγω πάλι νομιζω οτι αυτος ο χρονος ειναι πολύ πιο δυσκολος απο τον προηγουμενο και ευχομαι να ειναι πιο ευκολος απο τους επόμενους

Μαρία ξεκινας τις προετοιμασίες για το πάρτυ ε;;

Ιωάννα τελικα ποσα ατομα θα εχετε στο πάρτυ;;

Μαρίνα και Ηλιάνα πολύ ωραια που θα συναντηθειτε, ποιος να το περιμενε!!Αντε περιμενουμε και τα δικα σας νεα!!

Ελένη για το παιδι στο στηθος συμφωνω και εγω απόλυτα, για ενα τρίμηνο ακομη τουλάχιστον οσο πιο πολύ μπορείς...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Δεν πειραζει αρμακι ...του χρονου χιχιχι...

Μαρινα θα συμφωνησω με την Αρμα οτι παρολο που ειναι πολυ πιο δραστηρια κινητικα(και κατα συνεπεια ,πολυ πιο επικινδυνα..) επειδη πλεον μπορεις να συννενοηθεις ειναι λιγο πιο ευκολα τα πραγματα αλλα πολυ τρεξιμο.........

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

joa μου εγώ εχτές που είδα καιρό δεν είδα για βροχές το Σάββατο, απλά είπε ότι θα πέσει λίγο η θερμοκρασία και θα έρθει σε φυσ/κα επίπεδα.

Πετρούλα δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα για το πάρτυ. Εμείς θα είμαστε γύρω στα 28-30 άτομα και 6-7 παιδάκια αλλά ακόμα δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί λόγω του τριημέρου σίγουρα θα εχουμε και απώλειες..θέλω να σιγουρέψω πρώτα τα άτομα και μετά βλέπουμε.

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Καταρχήν να ευχηθώ στην Ευα μας.Να σου ζήσει η κουκλίτσα σου και να είναι πάντα γερή!

Πετρούλα τι εγινε και γεννησε νωρίτερα?

Εσύ κουκλίτσα μου θα στο ξαναπώ κοίτα να ξεκουράζεσαι .Οι δουλειές που περιέγραψες δεν είναι λίγες.Προσεχε.

Οσο για το πέσιμο του μικρού ευτυχώς που δεν ηταν κατι σοβαρό.

Μαργαρίτα μου περαστικά σου.Τι ήταν αυτό βρε κορίτσι?Είσαι καλύτερα ?Πονάς?

Giovanna μου και εγώ νομίζω ότι ρίχνουν αδεια να πιασουν γεματα.

Από την άλλη και μόνο που στο βαζουν σαν θεμα σε κανουν να ανυσηχείς.

Ξερω και εγω βρε κορίτσι μου τι να πω?

Μιλησε καμμια με την Κική?Είναι καλύτερα?

Εμείς χθες πήγαμε να δουμε την ξαδερφη μας που γέννησε.

Η Ανδριάννα με το που μπήκαμε μεσα ηθελε να φυγει και εβαλε τα κλάματα.

Δεν ξερω τι επαθε αλλα γενικά εχω παρατηρήσει ότι σε νοσοκομεία ή ιατρεία δεν της αρέσει καθόλου και κατευθειαν θελει να φυγει.

Δεν ξερω γιατι το κανει αυτό ρε γμτ.

Το μωρούλι είναι κουκλακι και μου εκανε τρομερη εντύπωση ρε κορίτσια που είναι τοσο μικρό ενώ γεννηθηκε 3700.Η κόρη μου δλδ που ηταν 2500 ποσο ητανε .Πω πω τα ξεχασα!!!

Για το άλλο παιδακι που σας ειπα τελικα εχει και αλλα προβλήματα.

Από ότι εμαθα εχει και μικροκεφαλία και το εξεταζουν για πιθανη ελειψη καποιων χρωμοσωματων ή ακόμα και για ελειψη καποιων οργανων.

Δεν ξερω ρε παιδια αλλα στην εποχή μας να συμβαινουν αυτά?????

Πολλα φιλάκια σε οσες δεν σχολιασα αλλα που να τα θυμαμαι όλα ???Ειμαστε και πολλές και λαλήστατες.

Δεν θα πάω εγώ στον γάμο κούκλες ο σύζυγος με τον λευτερακι θα πάει είναι συμμαθητές με τον γαμπρό εγω δεν ξέρω προσωπικά κανέναν ακουστά τους έχω εγώ έχω πελάτισσες το Σάββατο σην το ότι θα είναι και η πεθερά και δεν θέλω ακόμη να πάω σπίτι της καταλαβαίνετε δεν είναι ότι είμαι κακία απλά αν ανεβώ Ελασσόνα θα πρέπει αν πάω και στο σπίτι της άσε που είναι καλεσμένη στον γάμο και εκείνη

:tongue::tongue:

ξέρω από αλλεργίες έχει ο γιος μου πληθώρα και ειλικρινά τα μωρά που θηλάζουν προστατέυουν τον οργανισμό τους από μονα τους θα δεις ότι αν εχει αλεργια σε κατι δεν θατο τρωει και θα προτιμά να θηλάζει φυσικά να προσπαθήσεις αν ξανά θηλάσει ώστε να έχεις μεγαλύτερη ευκολία καλό κουράγιο

και τα παιδια που δεν θηλαζουν επισης.ολα ξερουν που μπορει να εχουν αλλεργια και μας το δειχνουν και το καταλαβαινουμε.

θα πατε στον ιδιο γαμο ε???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...