Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 hours ago, MK2012 said:

Εκμεταλλεύεται ως προς τι; Δίνει φρούδες ελπίδες ή το οικονομικό; Αν και αυτά συνδυάζονται. Συζητήσεις εδώ στο φόρουμ ή γνωστές σου;

Να σου πω την αλήθεια το ένστικτο λέει να τον εμπιστευτώ αλλά μετά αυτοαναιρούμαι και λέω «και αν κάνω λάθος;»

Όχι εδώ στο φόρουμ σε παρέα εκτός. Ως προς το οικονομικό. Εγώ πάντως όπως σου είπα άκου το ένστικτο σου. Αν αυτό σου λέει εκεί τότε εκεί. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αν θες στείλε και στο δικό μου! Γιατί σίγουρα θα ξέρει ο άντρας σου κι αυτός που παντρεύονται! Επίσης η φιλη μου είναι από χωριό και όχι μέσα από την Ελασσώνα!

να γραψω κατι αλλο

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια.

Σήμερα πρωινη πρωινή.

Αποψε ξενυχτισαμε λιγακι απο τον παλιοβηχα που έπιασε τον μικρό. Ο Μάιος δεν μας μπηκε πολύ καλά...

Ριτακι μου περαστικά σου! Πω πω ρε παιδάκι μου άλλο πάλι και αυτό.:(

Πετρουλα μου ο μικρός καλά είναι?

Μαρίνα μου μια χαρα το ωραριο με την μικρή. Μακαρι να είναι καλα η μπουμπου και να συνεχισεται έτσι.

sunsun ευχομαι να πανε όλα καλα με τη δουλεια σου! Η Κατια αστερι στην ομιλία!

maeleni πως είναι ο μικρός?

Ωχ ξυπνησε......

Διαφημίσεις

Kαλημέρα μανούλες!!

Τι κάνετε σημερα;;

Ελένη πως ειναι ο Γρηγόρης;;

Κων/κων ο μικρος μας;;Το φορατε ακομη το κολαρο;;;Εσυ απο τη δουλεια σταματησες;;

Ριτα εσυ κοιμηθηκες καλά;;

Εχετε μιλήσει προσφατα με την Κικη;;Πως ειναι;;;

Μαρίνα και Ηλιανα εχετε κοινό γνωστο;;;

Sunsun μπραβο στην Κατια για τα λογακια της.Πηγαίνει και στον παιδικο;;

Εγω σηκωθηκα λές και εσκαβα όλο το βραδυ..Με πονανε τα πόδια μου στα "καλάμια"..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημέρα φιλενάδες...πώς είστε;

Για έναν ύπνο πήγα και στο μεσοδιάστημα το ριτάκι μας έπαθε διάστρεμμα...ουφ περαστικά φιλενάδα

και η πετρούλα μας "έσκαβε" χωράφια την νύχτα...καλά καλέ έγκυος γυναίκα για σκάψιμο πήγες; :mrgreen:

κουράστηκες μήπως χθες;

m57Zp2.png

Αχ Αλεξανδρα αν εσκαβα θα 'βγαζα κι ενα μεροκαματο..χαχα

Τι εκανα, τα βασικα..Επλυνα και απλωσα ρουχα, μαζεψα τα χειμωνιατικα του Ανασταση και εβγαλα τα καλοκαιρινα, εκανα φαγητο, την κουζινα, αυτα που κανουμε όλες, τι να πω!Ειναι κι αυτα τα σκαλοπατια τα ανεβοκατεβαινω 20 φορες τη μερα..

Το θεμα ειναι οτι ξυπναω απο τις 6.30 φτανω να κοιμαμαι 12.30-1.00 και το μεσημερι αυτη την εβδομαδα δεν κοιμηθηκα καθολου..

Βεβαια αυτη την εβδομαδα και ο αντρας μου φευγει απο τις 9 το πρωί και ερχεται στις 11 το βραδυ..Ουφ νομιζω πως αρχισα να ψιλοβαραίνω κιολας..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ριτακι μου περαστικα σου βρε αγαπη μου.

αντε ας ειναι απο σημερα καλα ολα τα μωρακια.

ξεκιναω δουλεια,θα ξανα ερθω μετα.

καλη σας μερα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ναι όντως Πετρούλα τα σκαλιά είναι κουραστικά και όσο να ΄ναι έγκυος είσαι και σιγά σιγά θα αρχίσεις να βαραίνεις κιόλας. Εκτός αυτού κοιμάσαι πολύ λίγο θα έλεγα...το μεσημέρι όποτε μπορείς να την αράζεις βρε!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Αχ αυτή η βδομάδα δεν πήγε και πολύ καλά ε? Κι εγώ δεν είμαι πολύ στα καλά μου..έχουν γίνει διάφορα οικογενειακά, αλλά οκ, θα περάσουν κι αυτά...

Ριτάκι μου περαστικά. Τι να πω? Θα σε πάρω τηλ αργότερα

Πετρούλα μου αυτά που γράφεις είναι τα ''βασικά'' για εμάς. Για μια εγκυούλα μόνο ''βασικά' δεν είναι. Προσπάθησε βρε κορίτσι μου να ξεκουράζεσαι λίγο. Λογικό να σε πονάνε τα πόδια σου..

Κωνκωνακι περαστικά και πάλι. Μόνο βήχα έχει? Σήμερα θα πατε και στον ορθοπεδικό ε?

Ελένη πως είναι ο Γρηγόρης?

giovanna μου φάνηκε πολύ κουλό αυτό με τον σταθμό. Εγώ δεν θα την πήγαινα. Μάλλον ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα...

joa μου τελικά δεν θα μπορέσουμε να ερθουμε στο πάρτυ σας. Προσπαθούμε τόσες μέρες να συντονιστούμε τι θα κάνουμε με τις γιορτές το επόμενο σκ. Έχουμε τα γενέθλια της Εύας και γιορτάζουν η πεθερά μου, η ανηψιά του άντρα μου και ο γραμπρός μου. Και πέφτει και το τριήμερο του Αγ,πνεύματος. Έτσι τα πεθερικά μου αποφάσισαν να κάνουν την γιορτή αυτό το Σάββατο γιατί θα έρθουν και κάποιοι συγγενείς τους από την Καλαμάτα.

Φιλιά σε όλες τις υπόλοιπες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα!!!

Ριτάκι αμάν βρε κορίτσι μου... περαστικά σου... Πως είσαι σήμερα;

Πετρούλα ο μικρός τι λέει; Πάντως και εγώ στη δεύτερη εγκυμοσύνη ένιωθα "βαρια" απο πολύ νωρίς...:tongue:

Μαρίνα και η ίδια είπε ότι είναι πολυ νωρίς αλλά ότι αυτά είναι τα νέα δεδομένα...βέβαια την εισαγωγή θα την κάνω απο τον πέμπτο και μετά και με πολύ αργούς ρυθμούς...:roll::roll::roll: Όσο για το ψάρι και το πορτοκάλι μου είπε να τα δοκιμάσουμε ξανά για να δούμε απλά πως αντιδρά το παιδί γιατί όταν τα έκοψα εγώ έκοψα παράλληλα και πολλές τροφές οπότε μου είπε για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα καλύτερα είναι να τα δοκιμάσω μόνα τους τώρα που κάπως "καθάρισε" το παιδί....

Όσο για το θηλασμό μου είπε οτι το καλύτερο είναι να βάζω το παιδι στο στήθος όποτε μπορώ γιατί με το θήλαστρο κάποια στιγμή πιστεύει ότι θα μειωθεί η παραγωγή... τι να κάνω όμως που ο μικρός έπαψε να θηλάζει πλέον... μόνο το βράδυ και κοιμισμένος.. αν ξυπνήσει και καταλάβει ότι θηλάζει τραβιέται και κλαίει...:roll::roll::roll::roll: Το παιδάκι μου είναι τεμπελάκος και βολεύτηκε με το μπουκάλι...:?

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα...

Πωπω ρε ριτακι !!!περαστικα κοριτσακι μου ...πηγαινε βγαλε μια ακτινογραφια να δεις τι ακριβως γινεται...

Πετρουλα μου ο μικρος πως ειναι ??

Κωνκων περαστικα στον Κωνσταντινο..τον καημενο ταν αφησε ο λαιμος και τον επιασε ο βηχας ...

Οσο για τις προσκλησεις ???μα τι εχω κανει λαθος?? σε ολες εστειλα πμ και σε οσες μου εστειλαν τα μεηλ τα εστειλα...

Κλαψ..καμια δεν θα ερθει ???αρμακι ουτε εσυ??μονο το ριτακι μου εμεινε ..και αυτο χλωμο το βλεπω με σπασμενο ποδι ..

Ευακι μου να χαιρεσαι την δευτερη κορη!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κούκλες μανούλες εμένα χτες το τουρκακι μου κοιμήθηκε στις 1 30 σήμερα τον ξύπνησα με το ζόρι στις 8 αααα δεν γίνετε να κοιμάται τόσο αργά

ΠΕΤΡΟΥΛΑ όχι απλά γνωστό θα πάμε στον ίδιο γάμο το Σάββατο χιχιχ πως είναι ο μικρός από το πέσιμο και εγώ νιώθω τοφαλα αν και πήρα μονό 3 κιλά νιώθω τέρας

arma κούκλα καλημέρα επιζώ να ξεπεραστούν γρήγορα τα οικογενειακά και να επέλθει οικογενειακή γαληνή στο σπιτικό σας

Deleni εγώ για άλλη μια φόρα θα επιμείνω να το σκεφτείς για τον αποθηλασμό και φυσικά να μην κάνεις πειράματα δοκιμάζοντας στο παιδί τα πλέων αλλεργιογόνα απορώ πως δεν σου ζήτησε να δοκιμάσετε μελί….

ξέρω από αλλεργίες έχει ο γιος μου πληθώρα και ειλικρινά τα μωρά που θηλάζουν προστατέυουν τον οργανισμό τους από μονα τους θα δεις ότι αν εχει αλεργια σε κατι δεν θατο τρωει και θα προτιμά να θηλάζει φυσικά να προσπαθήσεις αν ξανά θηλάσει ώστε να έχεις μεγαλύτερη ευκολία καλό κουράγιο

:tongue::tongue:

Καλημέρα!!

κατάσκοπος Μαρίνα εδώ!

εγώ είμαι μαμά Μαίου 2009 κ μπήκα στον ένα χρόνο πριν να δω τι με περιμένει!!

από ότι κατάλαβα.....τρέξιμο εεεε;

χρόνια πολλα στα παιδάκια σας που γεννεθλιάζουν αυτό τον μήνα!!

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...