Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 hours ago, MK2012 said:

Εκμεταλλεύεται ως προς τι; Δίνει φρούδες ελπίδες ή το οικονομικό; Αν και αυτά συνδυάζονται. Συζητήσεις εδώ στο φόρουμ ή γνωστές σου;

Να σου πω την αλήθεια το ένστικτο λέει να τον εμπιστευτώ αλλά μετά αυτοαναιρούμαι και λέω «και αν κάνω λάθος;»

Όχι εδώ στο φόρουμ σε παρέα εκτός. Ως προς το οικονομικό. Εγώ πάντως όπως σου είπα άκου το ένστικτο σου. Αν αυτό σου λέει εκεί τότε εκεί. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιοβάννα όντως δύσκολη απόφαση χμμμμμμμμμμμμ...δεν ξέρω τι θα έκανα...αλλά μάλλον δεν θα διέκοπτα μόνο και μόνο για να μην χάσει το παιδί την θέση.

sun sun μπροστά η Κατιούλα σου ...μπράβο!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α

Μαμά Λευτεράκι πόσο θα ήθελα να ερχόμουν να μου κάνεις λίγο το μαλλί γιατί θα γίνει χάλια από το ταξίδι! Το θέμα ρε γμτ είναι ότι ο γάμος είναι στην Ελασσώνα κι εκεί θα μείνουμε αλλιώς μια χαρά θα σου ερχόμουνα, ευκαιρία να γνωριστούμε!

Χααχαχαχαχαχαχαχ να μην πω από πού είμαι ?

:tongue::tongue:

Πήγαμε στις 7 τελικά γιατί ξανανεβάσμε το μεσημέρι πυρετό και κοιμόταν βαριά.

Την βρήκαμε στο νοσοκομείο, μιας και η γιατρός μας είχε εφημερία σήμερα.

Τον εξέτασε από δω, τον εξέτασε από εκεί, ευτυχώς δεν έχει κάτι ούτε στα αυτιά, ούτε στο λαιμό, ούτε στα πνευμόνια.

Το ότι κάνει πυρετό λέει είναι καλό σημάδι.

Είναι ίωση, δεν μπορούμε να δώσουμε κάτι άλλο πέραν του αντιπυρετικού και το παρακολουθούμε, εφόσον το παιδί όταν δεν έχει πυρετό είναι το γνωστό ζωηρό παιδί που ξέρουμε.

Μείναμε αρκετή ώρα, μέχρι να πέσει και ο νέος πυρετός που μας έπιασε εκεί. Του έδωσε ponstan η ίδια.

Μας είπε και για τα φάρμακα, ότι αναλόγως το μεσοδιάστημα των πυρετών δίνουμε dolal ή ponstan και αναλόγως την ένταση του πυρετού και άλλα πολλά, μέχρι και ότι το θερμόμετρο υδραργύρου που έχουμε πρέπει να το πετάξουμε μιας και έχουν απαγορευτεί.

Αχ τι να πρωτοθυμηθώ. Το θέμα πάντως είναι ότι για την ώρα είναι απύρετος και κοιμήθηκε, αλλά χωρίς να πιει το γάλα του.

Α και dolal μου είπε να δώσω για να μπορέσει αυτή να δει τι γίνεται, μιας και θα είχαμε ραντεβού, επειδή το ponstan θα τον έπιανε σίγουρα και για περισσότερη ώρα.

Σας ευχαριστώ ξανά πάντως κορίτσια όλες για το ενδιαφέρον και για τις συμβουλές σας.

Πετρούλα έπεσε ο μικρός διάβασα? Είναι καλά τώρα?

Deleni κάπως ενθαρρυντικά τα πράγματα και για σας βλέπω. Αντε μπράβο να πάρετε και λίγο τα πάνω σας κι εσείς.

Vatraxaki τελικά τον πήρες τον μικρό μαζί σου?

Giovanna μου πολύ δύσκολη απόφαση. Από τη μια η θέση, από την άλλη το ποσό που δεν είναι καθόλου μικρό. Πως να μην μείνεις ξάγρυπνη. Αλήθεια έχει τόσα πολλά παιδάκια στην ηλικία σας που να υπάρχει πιθανότητα κάποιο να πάρει τη θέση της? Η τάξη της τώρα είναι γεμάτη ή υπάρχει κάποιο περιθώριο?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Γεια σας κοριτσια...

Καθολου καλα τα νεα μου.Ηρθε ο ανδρας μου και βγηκαμε βολτα με τον μικρο.

Γυρισα το ποδι μου ακουσα πολλα κρακ κρακ κρακ και εμεινα κατω.

Ταραχτηκε ο μικρος,με χαιδευε ...φοβηθηκε.

Ηρθε ο πατερας μου με το αυτοκινητο και με μαζεψε.

Εχουμε εναν ορθοπεδικο στη πολυκατοικια και ειπε διαστρεμμα.

Αστε σκατα,φετος δε με παει καθολου καθε βδομαδα κατι εχω...

Τεσπα πρηστηκε και δεν μπορω να πατησω (παταω αλλα ποναω παραα πολυ)

μια βδομαδα κατω ειπε και θα παω μαλλον αυριο αν δε δω βελτιωση για ακτινογραφια.

Ηταν πολυ ταραγμενος ο μικρος και δεν ηθελα να τον αφησουμε.Ολο ''μαμα μιμι ποδι της'' ελεγε...

Ουφ σας μαυρισα βραδιατικα...

Καληνυχτα.

Α γιοβαννα θα σου πω αυριο αναλυτικα αν μπορεσω για αυτο που ρωτας.Παντως μη μασας τι παει να πει δεν θα υπαρχει θεση?Θα τους πεις οτι θα κλεισεις τη θεση απο τωρα για Σεπτεμβρη.Απλουστατο.Με ποιον θα καλυφθει δλδ η θεση αν την εχεις κλεισει?Θα κανεις κανονικα εγγραφη για Σεπτεμβρη.Αυτα τα συμβολαια επειδη ρωτησα και εμαθα ειναι εντελως ψαρωτικα.Μην τους αφησεις περιθωρια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κοριτσια...

Καθολου καλα τα νεα μου.Ηρθε ο ανδρας μου και βγηκαμε βολτα με τον μικρο.

Γυρισα το ποδι μου ακουσα πολλα κρακ κρακ κρακ και εμεινα κατω.

Ταραχτηκε ο μικρος,με χαιδευε ...φοβηθηκε.

Ηρθε ο πατερας μου με το αυτοκινητο και με μαζεψε.

Εχουμε εναν ορθοπεδικο στη πολυκατοικια και ειπε διαστρεμμα.

Αστε σκατα,φετος δε με παει καθολου καθε βδομαδα κατι εχω...

Τεσπα πρηστηκε και δεν μπορω να πατησω (παταω αλλα ποναω παραα πολυ)

μια βδομαδα κατω ειπε και θα παω μαλλον αυριο αν δε δω βελτιωση για ακτινογραφια.

Ηταν πολυ ταραγμενος ο μικρος και δεν ηθελα να τον αφησουμε.Ολο ''μαμα μιμι ποδι της'' ελεγε...

Ουφ σας μαυρισα βραδιατικα...

Καληνυχτα.

Περαστικά βρε Ρίτα μου. Πως τα κατάφερες?

Πάντως για να μην πρηστεί έπρεπε να το τυλίξεις με φλούδια από κρεμμύδι και επίδεσμο.

Πωπω αυτή είναι η εδβομάδα των παθών τελικά για πολλές από μας!

Κι εγώ έχω πάλι οδοντίατρο αύριο και θα κάνω εξαγωγή φρονιμήτη!

Ποιός μας πιάνει κορίτσια!!!!

Καληνύχτα σε όλες και περαστικά στους πάσχοντες!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Αστα να πανε ελενη μου...παλι καλα που δεν ημουν μονη μου με το παιδι...τι θα εκανα μεσα στο δρομο ?θα μου εφευγε προς τα αυτοκινητα και εγω κατω....

Ουφ.

Περαστικα στο αγορακι σου σε 2-3 μερες θα ειναι περδικι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ωχ βρε Ριτάκι μου. :(:(:( Τι ήταν τώρα και αυτό;; Ελπίζω να μην είναι κάτι πιο σοβαρό. Προσπάθησε να ξεκουραστείς απόψε και πάρε και ένα παυσίπονο για να κοιμηθείς. Εγώ θα έλεγα να πας έτσι και αλλιώς για ακτινογραφία αύριο. Τουλάχιστον να αποκλείσεις το ενδεχόμενο κατάγματος. Περαστικά σου κούκλα μου.

Deleni πολύ όμορφα τα νέα σου. Τίποτα δεν έχει ο μικρός σου, και μια χαρά μεγαλώνει ο φαγανούλης σου :D:D. Γρήγορα δεν θα ξεκινήσετε στερεές τροφές;

Μαελένη περαστικά και σε εσάς. Εύχομαι να είναι μια απλή ίωση και να αναρρώσετε σύντομα. Στο τμήμα της Αλεξάνδρας ο Σταθμός έχει 9 παιδάκια και δεν βάζουν παραπάνω. Θέλουν να κρατήσουν μια ποιότητα και καλά κάνουν. Εμείς τι να κάνουμε δεν ξέρω.

Σανσαν μεγαλόσωμο παιδί η Κάτια σου. Μπράβο σας. Τι ύψος έχει; Πότε έχει γενέθλια γιατί δεν έχεις τικεράκι (ή δεν το βλέπω εγώ, όπως δεν βλέπω και της Άρμας);

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Α γιοβαννα θα σου πω αυριο αναλυτικα αν μπορεσω για αυτο που ρωτας.Παντως μη μασας τι παει να πει δεν θα υπαρχει θεση?Θα τους πεις οτι θα κλεισεις τη θεση απο τωρα για Σεπτεμβρη.Απλουστατο.Με ποιον θα καλυφθει δλδ η θεση αν την εχεις κλεισει?Θα κανεις κανονικα εγγραφη για Σεπτεμβρη.Αυτα τα συμβολαια επειδη ρωτησα και εμαθα ειναι εντελως ψαρωτικα.Μην τους αφησεις περιθωρια.

Αχ βρε Ρίτα σε ευχαριστώ. Αν το έχεις ψάξει τόσο πραγματικά θα ήθελα να μου πεις. Καλό βράδυ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ωχ βρε Ρίτα περαστικα σου!!Πως το'παθες στραβοπάτησες;;;

Να ξεκουραστεις λίγο τωρα για να αναρρώσεις συντομότερα..

Ο μικρος λογικο ειναι να τρόμαξε, τα αντρακια μας βουτυρακια ειναι...

Αν κάνω πως σηκωνομαι και ειναο μουδιασμενο το ποδι μου μην τυχον βγαλω κανενα αχ όλο μαμαααα ειναι και τρεχει να με βοηθησει

Μαρίνα ωραιο πρόγραμμα εκανε η μπουμπου αν και μικρουλα...

Στην Ελασσώνα εχουμε πολύ καλους φιλους και την εχουμε επισκεφτει αρκετες φορες.

Ηλιανα κι εσυ απο εκει εισαι;;;;

Ιωάννα εγω στο θεμα του παιδικου δεν θα το εστελνα..Ποιο παιδακι θα πάει για εγγραφη μες τον Αυγουστο;;;Νομιζω πως θα υπάρχουν κενα, και μονο που στο ανεφερε καταλαβαίνουμε που αποσκοπουσε κι αυτη σαν επιχ/τιας που ειναι..

Η απόφαση δικη σας!!

Ελένη θα κανει τον κυκλο της η ιωση και θα περασει..Εχει πυρετο τωρα;;;

Ελένη μια χαρα κι εσεις!!Με τις στερεες θα δειτε μεγαλη διαφορα..Ευχομαι το καλύτερο!

Εμείς τωρα..

Την ωρα που βγαιναμε για την βολτα μας, ήρθε η αδερφη της πεθερας μου με τις κορες της να τον παρουν για να παιξει με τα κοριτσακια στην αυλή τους, ετσι βρηκα και εγω λίγο χρόνο και πήγα για καφεδάκι.Μετα που πήγα να τον πάρω ειδα οτι το αυτακι του ειχε μελανιασει..Χτυπησε στο κομοδινο και μετα επεσε κατω.Διπλό χτύπημα δλδ...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αστα να πανε ελενη μου...παλι καλα που δεν ημουν μονη μου με το παιδι...τι θα εκανα μεσα στο δρομο ?θα μου εφευγε προς τα αυτοκινητα και εγω κατω....

Ουφ.

Περαστικα στο αγορακι σου σε 2-3 μερες θα ειναι περδικι.

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Να σου πω επειδή είπες ότι ήσασταν με το σύζυγο, αυτο ούτε που μου πέρασε από το μυαλό, αλλά όπως λέει και η Giovanna την ακτινογραφία να την κάνει κι έτσι κι αλλιώς.

Περαστικά και πάλι.

Giovanna αυτό που λέει η Ρίτα δεν είναι σωστό? Η εγγραφή να γίνει κανονικά για το Σεπτέμβρη? Τι θα σου πούν? Δεν την κάνουμε?

Διαφημίσεις

Ωχ Μαργαρίτα και μόνο από τηνπεριγραφή πόνεσα!

Ελένη ευτυχώς είναι μια απλή ίωση, υπομονή, αντιπυρετικά και θα περάσει!

Deleni μου μου φαίνεται λίγο υπερβολικός ο γαστρεντερολόγος που συστήνει τόσο νωρίς τα στερεά, ειδικά επειδή θηλάζεις κιόλας και έχει εμφανίσει και κάποιες αλλεργίες το παιδί! Προς τι η βιασύνη αφού δείχνει να αναπτύσεται περισσότερο από ικανοποιητικά! Όσο μεγαλώνουν η ευαισθησία στις τροφές μειώνεται, όσο νωρίτερα όμως έρθει σε επαφή με αλλεργιογόνο τροφή, τόσο πιο σοβαρά μπορεί να είναι τα συμπτώματα! Και το πορτοκάλι και το ψάρι που σου λέει να ξεκινήσεις, είναι τα πλέον αλλεργιογόνα! Παράξενο μου φαίνεται, συγνώμη αν επεμβαίνω αλλά μου μοιάζουν σαν συμβουλές αποθηλασμού αυτά που σου είπε!:-(

Μαμαλευτεράκη...να φανταστώ???

Βατραχάκι κι εμένα στην αρχή ξυπνούσε πολύ συχνότερα η μικρή κάθε 3 ώρες περίπου. Πάντως είχα ακριβώς το ίδιο άγχος ότι θα ξυπνάει ο μικρός, τελικά άκυρο ξυπνάει για τους δικούς του λόγους!:tongue::tongue::tongue:Πάντως πιστεύω ότι αν σκοπεύεις ούτως ή άλλως να τα βάλεις στο ίδιο δωμάτιο, όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα συνηθίζουν και προσαρμόζονται και τα δύο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ρητα περαστικά τι να πω πως το έκανες ?

GiovannaXA

Όλα καλά να πάνε με την εγράφη στον παιδικό

maeleni περαστικά και καλή εξαγωγή αχ πως τους φοβάμαι τους οδοντιάτρους ?

Stone είμαι από χωριό της Ελασσόνας και εγώ και ο άντρες μου φυσικά ξέρω τους πάντες μην με ρωτήσεις ποιο αν θες στο λέω στο μειλ σου οκ ?

Ιωάννα εγω στο θεμα του παιδικου δεν θα το εστελνα..Ποιο παιδακι θα πάει για εγγραφη μες τον Αυγουστο;;;Νομιζω πως θα υπάρχουν κενα, και μονο που στο ανεφερε καταλαβαίνουμε που αποσκοπουσε κι αυτη σαν επιχ/τιας που ειναι..

Η απόφαση δικη σας!!

Θα συμφωνήσω! Γκρρρρ νομίζω μας βάζουν ψευδοδιλλήματα, αλλά οι περισσότεροι σταθμοί έτσι κάνουν!

Όσο για τη μπουμπού Πετρουλα είναι πολύ νωρίς νομίζω να μιλάω για πρόγραμμα! Η κακομοίρα αναγκαστικά προσαρμόζεται στα υφιστάμενα δεδομένα δεν είναι όπως το πρώτο παιδί που προσπαθείς κι εσύ να προσαρμοστείς στο δικό του πρόγραμμα! Τώρα δεν υπάρχει περιθώριο για κάτι άλλο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Stone είμαι από χωριό της Ελασσόνας και εγώ και ο άντρες μου φυσικά ξέρω τους πάντες μην με ρωτήσεις ποιο αν θες στο λέω στο μειλ σου οκ ?

Αν θες στείλε και στο δικό μου! Γιατί σίγουρα θα ξέρει ο άντρας σου κι αυτός που παντρεύονται! Επίσης η φιλη μου είναι από χωριό και όχι μέσα από την Ελασσώνα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Deleni μου μου φαίνεται λίγο υπερβολικός ο γαστρεντερολόγος που συστήνει τόσο νωρίς τα στερεά, ειδικά επειδή θηλάζεις κιόλας και έχει εμφανίσει και κάποιες αλλεργίες το παιδί! Προς τι η βιασύνη αφού δείχνει να αναπτύσεται περισσότερο από ικανοποιητικά! Όσο μεγαλώνουν η ευαισθησία στις τροφές μειώνεται, όσο νωρίτερα όμως έρθει σε επαφή με αλλεργιογόνο τροφή, τόσο πιο σοβαρά μπορεί να είναι τα συμπτώματα! Και το πορτοκάλι και το ψάρι που σου λέει να ξεκινήσεις, είναι τα πλέον αλλεργιογόνα! Παράξενο μου φαίνεται, συγνώμη αν επεμβαίνω αλλά μου μοιάζουν σαν συμβουλές αποθηλασμού αυτά που σου είπε!:-(

δύο!

Συγγνώμη που το γραφεί αυτό να το διαβάσω λίγο και να απαντήσω στην νετελενι και εγώ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...