Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 hours ago, MK2012 said:

Εκμεταλλεύεται ως προς τι; Δίνει φρούδες ελπίδες ή το οικονομικό; Αν και αυτά συνδυάζονται. Συζητήσεις εδώ στο φόρουμ ή γνωστές σου;

Να σου πω την αλήθεια το ένστικτο λέει να τον εμπιστευτώ αλλά μετά αυτοαναιρούμαι και λέω «και αν κάνω λάθος;»

Όχι εδώ στο φόρουμ σε παρέα εκτός. Ως προς το οικονομικό. Εγώ πάντως όπως σου είπα άκου το ένστικτο σου. Αν αυτό σου λέει εκεί τότε εκεί. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ευακι μου να σου ζησει η μπουμπου!!!

στονε μου μια χαρα το εμβρυακι σας μεγαλωνει ε; μπραβο!!!

πως ειναι τωρα ο μικρος απο το πεσιμο;κι εμεις απο τουμπες αλλο τιποτα!

Μαρινα η μικρη κοιματε ολο το βραδυ σερι;δεν ξυπναει να φαει;την εχεις μαζι σου η την εβαλες σε αλλο δωματιο;

Ηλιανα να ερθω κι εγω που θελω γενικο σερβις στο μαλλι;

πρεπει να παω κομμωτηριο αλλα επειδη θα αργησω πολυ κανα 3ωρο σιγουρα φοβαμαι να μην πεινασει ο μικρος και τι θα κανω!

εγω ειμαι στεναχωρημενη εμαθα οτι η κουμπαρα μου ειναι στην κλινικη με συσπασεις ειναι στα μεσα του 8 μηνα και τους περνουμε τηλ και δεν το σηκωνουν ευχομαι να πανε ολα καλα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ηλιανα να ερθω κι εγω που θελω γενικο σερβις στο μαλλι;

πρεπει να παω κομμωτηριο αλλα επειδη θα αργησω πολυ κανα 3ωρο σιγουρα φοβαμαι να μην πεινασει ο μικρος και τι θα κανω!

εγω ειμαι στεναχωρημενη εμαθα οτι η κουμπαρα μου ειναι στην κλινικη με συσπασεις ειναι στα μεσα του 8 μηνα και τους περνουμε τηλ και δεν το σηκωνουν ευχομαι να πανε ολα!

Τον παίρνεις μαζί σου τον μικρό στο καρότσι κοπελιά βγάζεις βυζουμπα και θηλάζεις απλά τα πράγματα και άμα χεστη αλλάζεις και μια πάνα χιχιχιχιχι

έχεις μαζί σου το γάλα και το σκέπτεσαι ?

Ελπίζω να πάνε όλα καλά με την κουμπάρα σου

Ρητα ελπίζω αν τα καταφέρω με την πάνα θα ξεκινήσω δραστικά να του αλλάζω την πάνα μόλις κατουρά

:tongue::tongue:

λες να τον παρω μαζι;

αυτο δεν το σκεφτηκα!

Εννοείτε μαζί σου καλέ πάρε το παιδί μαζί σου

ο θηλασμός δεν πρέπει να σε εγκλώβιζη:-P:razz::-P:razz::-P

θα δεις μεγάλη διάφορα στης βόλτες σας συγκριτικά με της βολτεσ που έκανεσ με τον τιμο εδώ ούτε μπουκάλια ούτε νερό ζεστό μια πάνα και το μωρό αξεσουάρ και έφυγες :tongue::tongue::tongue:

και πάρε και αυτό το χαζό υφος όταν χεστη αχ πες δεν τα κάνει ποτέ έξω… χιχιχιιχ

σε έκανα και γέλασε αγαπούλα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ενώ εμένα τα λέει όλα χιιχχι

ελατέ στο κλαμπ τον ακούμε και δεν λέμε τίποτα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Α είμαστε πολλοί!:mrgreen:

vatraxaki μου μαζί με το μωρό και βούρ! Ευχομαι να πανε όλα καλα με την κουμπαρα σου!

Και φυσικά ευτυχως νίκησε ο ΠΑΟΚ και οι άντρες μου πετανε απο τη χαρά τους. Ακόμα πανυγηρίζουν με τα κασκόλ.:D

Ηλιανα μου σιγουρα ειναι μεγαλη ευκολια δεν χρειαζεται να κουβαλας μια ολοκληρη τσαντα θυμαμαι στον τιμο κουβαλουσα θερμο μπιμπερα γαλα τσαι αλλαξιες πανες ενα σωρο.

κι εμεις κοριτσια λεμε λιγα και τα καταλαβαινουμε μονο εμεις!

σας ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες ακομη δεν τους βρισκουμε κι ανυσηχω!

Αχ Βατραχάκι εύχομαι να είναι όλα καλά με την κουμπάρα σου!!!

Κική μου κι εσύ αν μας διαβάζεις εύχομαι να είσαι καλυτερα!

Όσο για τη μπουμπού, μετά το Πάσχα άρχισα να τη μεταφέρω μετά τις 12 στο που την τάιζα κοιμισμένη στο ίδιο δωμάτιο με το Γιώργο και κατά τις 5 που ξυπνούσε τη θήλαζα στο δικό μας και ξανά πίσω! Τώρα φτού φτού να μην την ματιάσω 2 μέρες που τρώει καλύτερα τη θηλάζω πάντα γύρω στις 9 και κοιμισμένη στις 12 και την ξύπνησα εγω στις 8 για να ξαναφάει και μετά πάλι κοιμήθηκε μέχρι τις 10. Έκτοτε βέβαια να έχει κοιμηθεί καμιά ώρα σπαστή! Σε λίγο ξεκινάω και πάλι τη διαδικασία του ύπνου!

Όσο για το έξω ΑΝ το παιδί τρώει καλά γενικά και δεν ενοχλείται μια χαρά σε βολεύει ο θηλασμός έξω! Η δικιά μου η πριγκίπισσα θέλει απόλυτη ηρεμία, χαμηλό φωτισμό κλπ κλπ για να φάει οπότε μόνο άμα πιάσουν οι μεγάλες πείνες τρώει έξω!

Παρεπιμπτόντως ο μικρός είναι με βρακί όλη μέρα σήμερα από την ώρα βεβαια που γύρισε από το σχολείο! Χτες όμως κατουρηθήκαμε πάνω μας!

Μαμά Λευτεράκι πόσο θα ήθελα να ερχόμουν να μου κάνεις λίγο το μαλλί γιατί θα γίνει χάλια από το ταξίδι! Το θέμα ρε γμτ είναι ότι ο γάμος είναι στην Ελασσώνα κι εκεί θα μείνουμε αλλιώς μια χαρά θα σου ερχόμουνα, ευκαιρία να γνωριστούμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

μια χαρα κοιματε η μουμπου Μαρινα μου φτου φτου να μην σας ματιαξω κι εγω το σκεφτομαι τι να κανω οχι ακομη βεβαια γιατι προς το παρων με βολευει που ειναι διπλα μολις κανει οτι ξυπναει για να φαει το περνω και τον θηλαζω ξαπλωμενη μολις τελειωσει τον ξαναβαζω στο κρεβατακι του.

αλλα μετα σκεφτομαι οτι αν τα βαλω και τα δυο μαζι αν μπανω στο δωματιο για να παρω τον μπεμπη να θηλασει θα με καταλαβαινει ο τιμος κι ετσι σκεφτομαι να τα κοιμιζω χωρια δεν ξερω θα δω!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια και από εμένα. Τι είπατε ρε κορίτσια σήμερα; Οργιάσατε πάλι!!!!

Εύα να σου ζήσει η νέα μπουμπού και ελπίζω σύντομα να μπεις να μας πεις τα νέα σου.

Μαελένη πώς είναι ο Γρηγόρης; Τι σας είπε ο γιατρός; Από υψηλούς πυρετούς ξέρω και εγώ, δυστυχώς :(:(:(:(, πάρα πολλά. Όταν τα πόδια είναι κρύα ο πυρετός ανεβαίνει. Από αντιπυρετικά δίνουμε ντεπόν, πονστάν και αλγκοφρέν. Τουλάχιστον αυτά ξέρω εγώ, και όπως ακριβώς σου τα είπαν τα κορίτσια με τα τρίωρα. Ελπίζω να το ξεπεράσετε γρήγορα.

Πετρούλα πώς είναι ο Αναστάσης; Χτύπησε πολύ ο γαμπρούλης μου;; Να μου το προσέχεις το παληκάρι.

Βρε Βικάκι κρίμαι που δεν θα ανανεωθούν οι συμβάσεις σας. Κάθε εμπόδιο όμως για καλό λέω εγώ. Κάτι καλυτερο θα βρεθεί.

Για το θέμα αριστερόχειρας και δεξιόχειρας δεν ξέρω το να πω. Η Αλεξάνδρα κρατάει το μολύβι με το δεξί αλλά όλα τα άλλα τα κάνει με το αριστερό. :confused::confused::confused: Και τα σκαλιά με το αριστερό ξεκινάει να τα ανέβει ή να τα κατέβει. Θεωρώ όμως ότι ακόμα δεν μπορώ να κρίνω γιατί το κινητικό κομμάτι δεν είναι και πολύ ανεπτυγμένο. Καμμία σχέση με την ομιλία. Σκαλιά π.χ. δεν τα ανεβαίνει μόνη της, θέλει πάντα χέρι, και στο κατέβασμα σχεδόν πηδάει :confused::confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Με τη δουλειά ήξερα από την αρχή οτι θα τελείωνε τώρα. Ήμουν με σύμβαση καθώς αντικαθιστούσα μια νέα μαμά. Ήταν πολύ καλές οι συνθήκες παρόλο που είχα πολλή δουλειά και ευθύνη και άξιζε. Ελπίζω σε κάποιο άνοιγμα θέσης γιατί είναι οργανισμός και αυτά τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά. Μάλλον όμως το 2011.. Τον Σεπτέμβριο αν δώ οτι δεν εγκριθεί κτλ. θα ψάχνω για δουλειά. Λέω όχι ακόμη καθώς Ιούνιο-Αύγουστο δεν προσλαμβάνει και κανένας και δεν θέλω να τρέχω και να απογοητεύομαι.

Κιλά είναι περίπου 14,3 η Κατιούλα μας! Δεν θέλω να πάρει άλλο βάρος προς το παρόν.. βέβαια σήμερα της έδωσα για πρώτη φορά γλειφιτζούρι, γιατί την ώρα που πληρώναμε στο "πουσερ μάρκετ" μας είπε η ταμίας οτι κερδίσαμε δωροεπιταγή 30 Ευρώ και χάρηκα και δεν μου πήγαινε να της το πάρω από το χέρι :oops:

Το παιδάκι μου πάντως μιλάει πολύ καθαρά και λέει κανονικές προτάσεις, με χρόνους και πληθυντικούς, είναι πολύ μπροστά. Λέει ολόκληρα τραγούδια (θυμάστε τον ύμνο του Παναθηναϊκού πριν από κανα δυο μήνες; :tongue:) και ξεκινάει και τελειώνει παραμύθια με το 'Ητανε μια φορά και έναν καιρό......και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα" χαχα Πολύ γέλιο ρε παιδιά αυτά που λένε! Αυτές τις μέρες μου λέει συνέχεια "Σ'αγαπάω πολύ μανούλα"... "Είσαι πολύ καλή μανούλα" κτλ.. Τί να πεις!! Ο μπαμπάς είναι ο "μπαμπούλης" αντίστοιχα..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Μαελένη τόσες ώρες στη γιατρό ήσαστε; Στις 17.00 δεν ήταν το ραντεβού; Είναι καλά το παιδί;

Κορίτσια έχω ένα δίλημμα και πραγματικά θα ήθελα τη γνώμη σας. Όταν πέρσι ξεκίνησε η Αλεξάνδρα Σταθμό, υπογράψαμε συμφωνητικό για ένα χρόνο όπου μέσα αναγραφόταν ότι αν τυχόν θέλουμε να διακόψουμε πρέπει να τους ενημερώσουμε ένα μήνα πριν. Σκεφτήκαμε λοιπόν με τον καλό μου να τη σταματήσουμε για Ιούλιο - Αύγουστο, αφού και εγώ σε αυτό το διάστημα θα πάρω 5 εβδομάδες άδεια. Έκανα λοιπόν χτες μαι νύξη στο Σταθμό και η υπεύθυνη μου είπε ότι είναι δικαίωμα μας να το κάνουμε αλλά στο μεταξύ η θέση της Αλεξάνδρας μπορεί να καλυφθεί από κάποιο άλλο παιδί και να μην την πάρουν ξανά το Σεπτέμβρη. :( Αυτό πραγματικά με έβαλε σε σκέψεις γιατί με τίποτα δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να ψάχνω για άλλο Σταθμό και το παιδί έχει πια φίλους και ξέρει και το περιβάλλον. Ξανά προσαρμογή; Μπρρρρρρ. Από την άλλη να πληρώσουμε και 620 ευρώ για υπηρεσίες που δεν θα κάνουμε χρήση μας έρχεται κομμάτι βαρύ. Τι να κάνουμε; :confused: Χτες έμεινα όλο το βράδυ άυπνη.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ελένη πως είστε;;; ελπίζω καλύτερα...

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω ελπίζω όλες να είστε καλά...;)

Είδα μόνο ότι η Εύα μας γέννησε!! Κούκλα μου να σου ζήσει και να τη χαίρεσαι...:D:D:D:D

Εμείς σήμερα πηγαμε στην γαστρεντερολόγο... Είπε ότι σε δύο με τέσσερις εβδομάδες μπορούμε να ξεκινήσουμε τις στερεές :shock::shock::shock: γενικά ο μικρούλης παέι καλά και το αίμα στα κακά δεν την ανυσηχεί εφόσον είναι μόνο κουκιδούλες... Πάντως μου είπε ότι τα νέα δεδομένα λένε ότι στερεές ξεκινάνε μεταξύ 17 και 24ης εβδομάδας... όσον αφορά το τι τρώω συνεχίζω έτσι και απλά θα δοκιμάσω ψάρι και πορτοκαλι γιατι τα θεωρεί πολύ σημαντικά...

πάω να ξαπλώσω γιατί είμαι...πτώμα... θα τα πούμε αύριο κούκλες...

καληνύχτα!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...