Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 hours ago, MK2012 said:

Εκμεταλλεύεται ως προς τι; Δίνει φρούδες ελπίδες ή το οικονομικό; Αν και αυτά συνδυάζονται. Συζητήσεις εδώ στο φόρουμ ή γνωστές σου;

Να σου πω την αλήθεια το ένστικτο λέει να τον εμπιστευτώ αλλά μετά αυτοαναιρούμαι και λέω «και αν κάνω λάθος;»

Όχι εδώ στο φόρουμ σε παρέα εκτός. Ως προς το οικονομικό. Εγώ πάντως όπως σου είπα άκου το ένστικτο σου. Αν αυτό σου λέει εκεί τότε εκεί. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

αφού δεν φαίνεται κάτι μην ανησυχείς Πετρούλα...παρακολούθησε λιγάκι την συμπεριφορά του και για καμιά ωρίτσα τώρα μην του δώσεις κάτι να φάει (να κοιμηθεί έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται τώρα)

κωνκωνάκι μου πολύ χαίρομαι που είναι καλύτερα ο μικρός!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Παίζεις με τον πόνο μας κοπελιά???

Μιλάω με τις φίλες μου για το γάμο που έχουμε να πάμε το Σάββατο στη Λάρισα που παντρεύεται η μια κολλητή μας και έχουν σκάσει γιατί δε θα προλάβουν λέει μαλλιά και νύχια! Δεν έχουν χρόνο! Ααααχ έχει ο καιρός γυρίσματα, δε θα έρθει και η στιγμή που θα είναι κι αυτές με το μαύρο κύκλο στο πάτωμα κι εγώ φρεσκαδούρα??? Γι αυτό ζω!!!

Διαβάζω ΚΑΛΑ ? θα έρθεις στη πόλη μου ? θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε από κοντά κούκλα

ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΚΟΥΚΛΑ ΚΟΠΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑ

:tongue::tongue:

ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΑΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΛΕΩΝ ? ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ

Διαφημίσεις

Επειδη Ηλιανα κατεβηκε 20 φορες και αλλες τοσες τον πήρα απο το χερακι να τον πάω στο κρεβατακι του δεν καθόταν και ηθελε μαζι μου..Ετσι τον αφησα να κατσει μαζι μου και μετα αφου κοιμηθηκε και ειχε πάει ηδη 4.20 είπα να σηκωθω για να φαω λίγο παγωτακι και να ερθω να σας διαβασω..σε μιση ωρα ακουσα το μπαμ

Το καγκελο στο κρεβατακι του εδω και 5 μερες το εχω κατεβασει (προεξεχει 10 εκ. απο το στρωμα) και εχω στρωσει απο κατω πάπλωμα και κουβερτα και σημερα ειπα στον καλό μου το βραδυ που θα ερθει να μονταρει ενα ημιδιπλο κρεβατι <(το δικο μου) για να κοιμαται πλέον εκει..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μεχρι τωρα δεν εχει κατεβει ουτε εχει ξυπνησει, τον βαζω και φευγω αλλά το μεσημερι επειδη μας βλέπει και εμας εκεινη την ωρα στο σπίτι ειναι σε τρελή υπερενταση και το ανεβα-κατεβα του φαινεται παιχνιδι

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μεχρι τωρα δεν εχει κατεβει ουτε εχει ξυπνησει, τον βαζω και φευγω αλλά το μεσημερι επειδη μας βλέπει και εμας εκεινη την ωρα στο σπίτι ειναι σε τρελή υπερενταση και το ανεβα-κατεβα του φαινεται παιχνιδι

Άστα να παν εμένα κοιμάται στην αγκαλιά μου το μεσημέρι μπορεί αν έκοψα το μεσημεριανό γεύμα θηλασμού αλα τον ανταμείβω με την αγκαλιά μου και φυσικά δεν τον σηκώνω να τον βάλω στην κουνια τον αφήνω να κοιμάται στο κρεβάτι μας μόλις έρθει το κρεβατάκι θα κάνω αυτήν την διαδικασία στο κρεβάτι του

Αυτό το κάνει μονό όταν είμαι εγώ σπίτι με τον άντρα μου βουτά δυο κουλουράκια και κοιμάται ..

ΑΣΧΕΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ

Διαφημίσεις

Αχ αυτες οι τουμπες....:mad: Πετρουλα μου μια χαρα θα είναι ο μικρός!

Ευακι μου να σου ζησει η μπεμπούλα!

Ρίτα και Νατασσα η συνταγη της μαγιονεζας

1 ποτηρι σωληνα λάδι ελαφρυ (καλαμποκελαιο ή ηλιέλαιο)

1/2 σωληνα γαλα εβαπορε(οπως είναι πυχτο, όχι αραιωμενο)

τον χυμο 1 λεμονιου

1/2 κουτ. γλυκου αλατι

1 κουτ. γλυκου κετσαπ

1 κουτ. γλυκου μουσταρδα

Τα υλικά όλα στο multi. Το λάδι στο ποτηρι σωληνα όχι τελειως γεμάτο, 1 δάχτυλο πριν γεμισει. Κετσαπ και μουσταρδα μπορειτε να βάλετε και παραπάνω αναλογως πως σας αρεσει στη γευση.

Και σημερα το πρωι που σηκωθηκε μου ειπε ποναει μυτη μου!!! Οντως ηταν λιγο κοκκινη.

:shock:Καλα φοβερός!

Αχ τί καλα που μιλάνε τα παιδάκια σας και συννενοηστε!:D

Μαρίνα μου εμείς θα τα πουμε παρέα.... Προς το παρόν μούγκα!:rolleyes:

:shock:Καλα φοβερός!

Αχ τί καλα που μιλάνε τα παιδάκια σας και συννενοηστε!:D

Μαρίνα μου εμείς θα τα πουμε παρέα.... Προς το παρόν μούγκα!:rolleyes:

Ενώ εμένα τα λέει όλα χιιχχι

ελατέ στο κλαμπ τον ακούμε και δεν λέμε τίποτα :tongue::tongue::tongue::tongue:

ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ πως των έκανες να καταλάβει ότι πρέπει να καθίσει στο γιογιο για τσισσα

Αυτη ειναι η διαφορα μου...εγω δεν το εκανα οπως το βιβλιο δεν το ειχα καν διαβασει τοτε που ξεκινησα.

Τον αρχισα απο τα κακα.Θεωρω οτι με τα τσισα ειναι πιο δυσκολο και ισως ειναι και λιγο ασκοπο απο τη στιγμη που δε ξερεις ποτε θα τα κανει.Οποτε τον εκνευριζεις τζαμπα και απογοητευεται αφου δεν εχει αποτελεσμα και ισως στο βαρεθει.Επισης μη βιαζεσαι.Δε συμφωνω με το να του βαλεις το βρακι και να τον αφησεις να βρεχεται.Διαβασε πιο προσεκτικα το βιβλιο εκει που λεει για παιδια 2 ετων και θα δεις οτι λεει ποσες μερες ή βδομαδες μετα θα προχωρησεις στο να του τη βγαλεις.

Εγω ηξερα πανω κατω τις ωρες του στα κακα και τον εβαζα τοτε.Αφου καναμε καποιες φορες κακα τα οποια συνοδευονταν απο τσισα αρχισε να μου δειχνει οτι θελει κακα του.οταν λοιπον ειχαμε πλεον κατακτησει αυτο που ειναι λιγο πιο χειροπιαστο και για τα ιδια να τα ελεγξουν και για εμας να τα προλαβουμε τοτε αρχισα να του επιστω την προσοχη καθε φορα που εκανε τσισα.Του εδειχνα τα τσισακια την ωρα που τα εκανε και σιγα σιγα το εμαθε και αυτο.

Αυτο που με βοηθησε πολυ αφου διαβασα το βιβλιο ειναι να του αλλαζω αμεσως την πανα οταν βρεχοταν δλδ επιανα με το χερι μου εξωτερικα την πανα μολις την ενιωθα φουσκωμενη κ του ελεγα Γρηγορη πρεπει να αλλαξουμε την πανα γιατι ειναι βρεγμενη.Μια, δυο, τρεις αντεδρασε μετα το εμαθε και πλεον μου ελεγε μονος του ''μαμα πουφ πανα'' ή αν ηταν καθαρη ''μαμα καλη πανα'' και ειχε και δικιο δεν μου το ελεγε ετσι...

δοκιμασε και ετσι και μου λες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αρμακι ξεχασα να σου απαντησω και εμας δεν ειναι ξεκαθαρο...πολλες φορες γραφει ή τρωει με το αριστερο και αλλες με το δεξι.Νομιζω ομως οτι ειναι δεξιοχειρας.Το καταλαβαινω επειδη παντα κλωτσαει τη μπαλα με το δεξι και τα σκαλια με το δεξι τα ξεκιναει.

Δε ξερω ομως αν αυτο που λεω εχει βαση...

Δεν εχει σημασια νομιζω..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...