Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• και άγχος για αυτό 0. Ξέρω τι μου γίνετε. απλά θέλω να είμαι μέσα μου καλά ότι προσπάθησα χωρίς πίεση μέχρι να ξεκινήσω πάλι εξωσωματική. Να έχει κλείσει η μικρή τα 3. 

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Κορίτσια μου θέλω την γνώμη σας. 

Θέλω να μου προτείνετε βιταμίνες για βελτίωση σπέρματος. Θα πάμε σε ανδρολόγο τον Μάρτιο, αλλά θέλω να μου πείτε τι συστατικά πρέπει να έχουν. \

Πως έχουμε πει ότι για την ποιότητα των ωαρίων καλό είναι το Ω3, q10, βιταμίνη D, φιλικό και Σίδηρο. Ξεχνάω κάτι;

Έχω βάλει ένα deadline για ελεύθερες επαφές έως τον Δεκέμβριο του 2026. Μέχρι τότε θέλουμε να παίρνουμε τις βιταμίνες μας, γυμνάζομαι αλλά δεν κόβω το ηλεκτρονικό τσιγάρο που ξανά ξεκίνησα. Τι μου προτείνετε;; έτσι να το κάνουμε λίγο στην πλάκα μην σας πω μήπως και πω και εγώ ότι κατάφερα να μείνω έγκυος μετά από εξωσωματική. Πάντως 3 μήνες γίνετε κανονικά στην ωορρηξία, δεν λύθηκε κανένα θέμα που μας είπαν οι γιατροί. Αυτό που με λένε γόνιμη αλλά δεν βλέπω κάποια γόνιμη στο σπίτι μου. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εννοειται θα τα κανω Νατασσα!

Βικακι εγω σου ξαναλεω να κοιταξεις για κατι αλλο.Δεν αξιζει τον κοπο να χανεις το χρονο σου ετσι εκτος και πας μονιμη.Διαφορετικα βρες κατι αλλο και να δεις που θα ειναι για καλο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαμα ουδείς αναντικατάστατος.εγώ τους εχω ανάγκη όχι αυτοί εμένα.

Τώρα με το δντ κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει.ο άντρας μου είναι μόνιμος αλλά....ποιος ξέρει.

Θα δούμε κορίτσια.

Δυστυχως ετσι ειναι.. Και στον ιδιωτικο και στον δημοσιο τομεα.. Ουδεις αναντικαταστατος. Εγω να ευχηθω να μεινει ο αντρας σου στη θεση του!

t7fQp3.png

Αααχ καλά θα ήταν το πρωινός ύπνος αλλά η μπουμπού επειδή κοιμάται καλά το βράδυ το πρωί (και γενικά μέσα στη μέρα) κάνει 20' ύπνου! Ας ελπίσουμε ότι το βράδυ θα κοιμηθούν και τα δύο! Πειράζει να κλείσω όλες τις πόρτες και να τα αφήνω να σκούζουν μόνα τους?:tongue::tongue::tongue::tongue:

Έχω έτοιμο σπανακόρυζο από άλλη φορά αλλά ούτε κουράγιο να κάτσω να φάω δεν έχω! Έχω κατασπαράξει κάτι σοκολατένια μπισκοτάκια για να πάρω ενέργεια, έτοιμη η δικαιολογία!!:D:D:D

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Μαρινα υπομονη το χειροτερο πραγμα ειναι να θες να κοιμηθεις και να μη σε αφηνουν...

Καπως ετσι εκοψα και εγω τον μεσημεριανο υπνο οταν πηγαινα να ξαπλωσω σα να ειχε ξυπνητηρι ο ατιμος....Εκεινα τα μισαωρα με ειχαν τσακισει οποτε το πηρα αποφαση και τον εκοψα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πετρούλα τέλειο το νινί έ? Βρε θηρίο μόνο 3 κιλάκια πήρες?

Και εγω για κανα 5αρι υπολογιζα καθως ακομη φοραω τα ρούχα μου!Αυτη τη βδομαδα μπαίνω στον πέμπτο και ο γιατρος μου ειπε οτι στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα πάρει μεχρι την 17η εβδομαδα εξι κιλα.Εχει ηλεκτρονικο αρχείο..Ετσι ειπα να το γιορτασω και μολις πήρα το μπώλ με το παγωτο τωρα που κοιμαται και ο μικρος γιατι αλλιως δεν μπορω να εκφραστω..χαχα

επισης να σας ρωτησω κατι ασχετο.την κουζινα σας μεσα πως την καθαριζετε?εχει γεμισει μαυρα (λιπη)και δεν ξερω με τι να τα βγαλω!

Α την κουζινα μεσα το φουρνο τον καθαριζω με ενα σπρευ που πουλανε στο σ/μ δεν ειναι και οτι υγιεινοτερο αλλα για μια φορα στο τοσο καλο ειναι...

Ναι μωρε κι εγω το ΑΖΑΧ ΚΟΥΖΙΝΑ καμμενα λίπη βαζω, μες το χημικο ειναι αλλά δεν τριβω σχεδον καθολου..Μια φορα το διμηνο συνηθως

Πειράζει να κλείσω όλες τις πόρτες και να τα αφήνω να σκούζουν μόνα τους?:tongue::tongue::tongue::tongue:

...και αργησες νομιζω!!!!χαχαχα

Ο Κων/νος το ξεπερασε το θηριο;;Μπραβο!!

Λαζαρενια μπραβο με το γιογιο!!

Και μενα σημερα ο δικος μου τα ειπε πριν τα κανει αλλά μαλλον δυσκολευόταν και οταν εβγαλα το παμπερακι εκεινος τα αμολουσε..μαντεψτε που!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

maeleni περαστικα σας!!! Οι πρωτες μερες ειναι λιγο δυσκολες!!

Βικυ μη μασας βρε!!! Καθε εμποδιο για καλο!!!

Πετρουλα ευτυχως ουτε το δευτερο παιδι σε βλεπω να εχει προβλημα με το φαγητο. Μπραβο στο εμβρυακι σου!!!

Σουλα περαστικα στον ανδρα σου!!!

Κωνκων ειδες βρε;;; τιποτα δεν ηταν τελικα!!!

Ιωαννα ειμαι θυμωμενη!!! Ουτε εγω εχω παρει προσκληση!!!! Και εμεις δεν θα τα καταφερουμε γιατι θα ειμαι μονη μου και με τα δυο . Ο ανδρας μου θα παει να βαψει το εξοχικο με τον αδελφο μου!!! Ευχαριστουμε πολυ!!!

Στη δουλεια ειμαστε σε ρυθμο πανελληνιων και τρεχουμε!!!

Ο Παναγιωτης χθες μου ειπε '' Πηγαμε μακειο(φαρμακειο) για γαζουλες , ματακι παππου!!! Τρελαθηκα!!!

Και σημερα το πρωι που σηκωθηκε μου ειπε ποναει μυτη μου!!! Οντως ηταν λιγο κοκκινη. Μεγαλωσαν τα παιδακια μας και συννενοουμαστε. Καλα μπροστα στον Γρηγορη βεβαια δε μετραμε!!!!!

Για πες πούυυυυ? Εγώ χτες του είχα στύψει χυμό και ήξερα ότι αμέσως μετά θα θελει τσίσα, ήταν η στιγμή που έγραφα ότι με τρομάζει η απίστευτη ησυχία! Ε, μέχρι να τελειώσει η μικρή το θηλασμό πήγα και τον βρήκα κατακατουρημένο μέχρι τα παππούτσια και είχε πιάσει την τσάντα μου που ήταν στο μέσο της τραπεζαρίας, την είχε ανοίξει, βρήκε μια κασετίνα με τσιχλες, τις ξετύλιξε όλες και τις κομμάτιασε! Τα είδα όλα γιατί νόμιζα ότι της κατάπιε! Ευτυχώς τις τακτοποίησε στον πάτο της τσάντας που έγινε κουκλα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Και σημερα το πρωι που σηκωθηκε μου ειπε ποναει μυτη μου!!! Οντως ηταν λιγο κοκκινη. Μεγαλωσαν τα παιδακια μας και συννενοουμαστε. Καλα μπροστα στον Γρηγορη βεβαια δε μετραμε!!!!!

Παίζεις με τον πόνο μας κοπελιά???

Μιλάω με τις φίλες μου για το γάμο που έχουμε να πάμε το Σάββατο στη Λάρισα που παντρεύεται η μια κολλητή μας και έχουν σκάσει γιατί δε θα προλάβουν λέει μαλλιά και νύχια! Δεν έχουν χρόνο! Ααααχ έχει ο καιρός γυρίσματα, δε θα έρθει και η στιγμή που θα είναι κι αυτές με το μαύρο κύκλο στο πάτωμα κι εγώ φρεσκαδούρα??? Γι αυτό ζω!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Α τωρα που λες τσιχλα Μαρινα...καλε σας ειπα?

Το σκ μασαγε τσιχλα!!!

καλα μιλαμε ΤΟ ΓΕΛΙΟ!

βασικα μου ειχε πει η παιδιατρος οτι καλο ειναι να μασαει καμμια τσιχλιτσα που και που ,κανει καλο στα αυτια αυριο μεθαυριο που θα παμε σχολειο και θα ειναι μυξωμενος,οπως επισης και να φουσκωνει μπαλονι(οσο μπορει)

Ε του εδωσα κι εγω αυτες τις μακροστενες τσιχλες τις μαλακες γιαιτ για μπαλονι υπομονη γιοκ ,του εδωσα και μια σφυριχτρα και φυσαγε!!και ξετρελαθηκε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ε οχι ρε Πικουλινα...εμενα δε λεει τοσα πολλα.

Οτι λεει σας το λεω...χαχα

Ο Πανουλης ειναι πολυυυ μπροστα!

Δεν ξερω αν λεει πιο πολα ή πιο λιγα αλλα οι κουβεντες του Γρηγορη ειναι πιο προχωρημενες!!! Όπως της Αλεξανδρας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...