Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σου Ντινάκι μου.

Χαίρομαι πολύ που είναι καλύτερα ο μικρούλης σου αλλα και για σενα καλή μου.

Ο Νίκος έπαθε θλάση δικεφάλου και πονει πολύ.

Δεν είνια κατι σοβαρο φυσικα αλλα χρειάζεται ξεκούραση που αυτο για τους αντρες ξέρεις τι σημαινει ε?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αληθεια κωνκων ??μπραβο το αγορι μας!!!!παει περασε και αυτο!!!

ποιος γιατρος τον ειδε στην ευρωκλινικη ??ο ορθοπαιδικος του χρηστου ειναι εκει ..του οφειλουμε πολλα εμεις..

το νινι μας ζωηρο βγηκε χαχαχα ..ας ελπιζουμε οτι εξω θα ειναι αρνακι..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ο Νίκος έπαθε θλάση δικεφάλου και πονει πολύ.

Δεν είνια κατι σοβαρο φυσικα αλλα χρειάζεται ξεκούραση που αυτο για τους αντρες ξέρεις τι σημαινει ε?????

Ωχ αυτο σου έλειπε τωρα.... Ελπίζω να του περασει γρηγορα!

το νινι μας ζωηρο βγηκε χαχαχα ..ας ελπιζουμε οτι εξω θα ειναι αρνακι..

Ιωάννα μου κ εγώ το ελπίζω αυτό, αλλιως κάηκα!:D

Τον ορθοπεδικό Αδαμακη τον λέγαν, αλλα μου φάνηκε πολύ κρύος.

ax βικακυ πολυ κριμα ...λυπηθηκα πολυ τωρα με την δουλεια σου.

κατα διαολου παμε.τοσος κοσμος ανεργος!

τι θα γινει ολος αυτος ο κοσμος?

παντως σε βλεπω αισιοδοξη και μ΄'αρεσεις!

οχι σαν εμενα που με εφαγε το αγχος και φερνω την καταστροφη!

μαελενη περαστικα κοριτσι μου.οσο για τις κομπρεσες εγω πηρα φαρμακειου και την κολαω στο χερι η στην κοιλια και πεφτει αμεσως ο πυρετος!

θα περιμενουμε νεα να μας πεις τι εχει.

κα φωτεινη χιλια δικια εχετε!εγω την σημαια δεν θελω να την βλεπω.δεν φταιει αυτος ο αγιος τοπος αλλα οι ανθρωποι που την κατεστρεψαν!

ντιανκι χαρηκα που τα ειπαμε και χαιρομαι που ειναι καλα ο κωνσταντινουλης.

μαμαλευτερακη τι λεει η πατριδα?

εγω σημερα εκανα ενεργειες για να βαλω την μικρη σε παδικο σταθμο του δημου φυσικα.

ολοι μου λενε οτι πρεπει να εργαζομαι.

και τους λεω οτι αν δεν βολεψω την μικρη πως θα εργαστω?θα κανω τις αιτησεις και θα ψαξω και για δουλεια.

ευχομαι να πανε ολα καλα γιατι δεν εχω αλλο κουραγιο!εχουν σπασει τα νευρα μου εδω να εξηγω.

επισης να σας ρωτησω κατι ασχετο.την κουζινα σας μεσα πως την καθαριζετε?εχει γεμισει μαυρα (λιπη)και δεν ξερω με τι να τα βγαλω!

κατα τα αλλα εμεις συνεχιζουμε επιτυχως το γιογιο.παει μονη της και τα κανει!

αλλα με τα κακα κοριτσια εχω προβλημα.φοβαται και τα κραταει ,οποτε γινεται δυσκοιλια.

κα φωτεινη της πηρα και τα vie και της αρεσε .το πινει ευχαριστα.αντε να δουμε πως θα παει και με αυτο!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Λαζαρενια μου θα προσπαθησω να σου αντιγραψω ενα κομματι απο το βιβλιο να δεις τι λεει για τα κακα και τη δυσκοιλιοτητα.

Αυτο με τη δουλεια και τον παιδικο ισχυει παντου...μα πως να ψαξει ενας ανθρωπος μονος του ηθελα να ηξερα για δουλεια αν εχει και το παιδι μαζι?

Τι να πω...το συστημα ειναι αισχος.

Κων κων μου μπραβο!!!Αντε παει και αυτο.

Σουλιτσα περαστικα του...αρε κακομοιρια γκρινια που εχεις να ακουσεις...χαχα

υπομονη

Νατασσα ευχαριστω!!Πανέ χωρις αυγο?Τελεια!!!

Πετρουλα ανεπτυγμενος ο μικρος !!!Μπραβο!Αντε με το καλο και η β επιπεδου

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαελένη μου σίγουρα ο πυρετός είναι υψηλός, αλλά είναι το 1ο 24ωρο γι αυτό και τόσο υψηλός! Υπομονή και θα περασει κι αυτό!

Βικάκι, κρίμα ρε γμτ! Μακάρι να γίνει κάτι τελικά!

Πετρούλα τέλειο το νινί έ? Βρε θηρίο μόνο 3 κιλάκια πήρες?

Κωνκωνάκι είδες που δεν ήταν κάτι σοβαρό?

Εγώ πήγα και πηρα σήμερα μερικά κοριτσίστικα καλοκαιρινά για τη μπουμπού γιατί βαρέθηκα να την περνάνε όλοι για αγοράκι! Δεν πιστεύω να φταίω που της φορουσα ένα πορτοκαλί φορμάκι μεν αλλά με ένα τίγρη μπροστά!:rolleyes::rolleyes::tongue:

Σας είπα ότι νυστάζω απίστευτα? Τι θα το κάνω αυτό το παιδί. το μεγάλο λέω, έχει 3-4 μέρες που ξεσάλωσε πάλι! Ποτέ όμως δεν είχαμε θέμα με τον ύπνο, τελευταία όμως χάλια! Κάνουμε αμάν και πώς να κοιμηθεί (τώρα είναι από τις 2.20 στο κρεβάτι του κι ακόμα τραγουδάει) και το βράδυ είναι πολύ ανήσυχος! Τι στο καλό, τόσο θέμα δεν είχαμε ούτε στα πρώτα δόντια! Από τις 3 το πρωί που είχα κοιμηθεί 1,30 ώρα σερί αμφιβάλλω αν θα κοιμήθηκα κανένα δύωρο σπαστά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαμαλευτερακι οτι θες για την πανα ρωτα αν και νομιζω οτι καλο θα ηταν να διαβασεις το βιβλιο τελικα και να πραξεις οπως νομιζεις εσυ καλυτερα συμφωνα με τις συνηθειες και το χαραχτηρα του μικρου.

Οπου μπορω να βοηθησω πολυ ευχαριστως αν και νιωθω..οτι εχω γινει γραφικη να λεω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια...χαχα.

Ευχομαι αφου το θες να τη βγαλετε συντομα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τον φουρνο της κουζινας τον καθαρίζω με το σφουγγαρακι και το υγρό που πλένω τα πιάτα. Τις εστιες με μια κρεμα που είναι για κεραμικες εστιες και ειδική ξυστρα και φευγουν όλα.

Διαφημίσεις

Μαρίνα μου πολύ ξενυχτι ρε παιδακι μου! Πω πω! Κουραγιο!

Νατασσα για τη μαγιονεζα τη σπιτική εγω τη φτιάχνω χωρίς αυγά. Λαδακι, γαλα, λεμόνι, λίγο μουσταρδα και λίγο κετσαπ για μυρωδια. Αν θες αναλογιες πες μου.

Μαμα ουδείς αναντικατάστατος.εγώ τους εχω ανάγκη όχι αυτοί εμένα.

Τώρα με το δντ κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει.ο άντρας μου είναι μόνιμος αλλά....ποιος ξέρει.

Θα δούμε κορίτσια.

Συμπεθερα μου δεν δικαιούμαι ταμείο ανεργίας μετά την σύμβαση έργου.

Λαζάρενια μου κάθε μέρα είναι μοναδική κ δεν ξανά έρχεται.γελά σε κάθε λεπτό της ζωής σου,θα νοιώσεις πολύ όμορφα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

κωνκων αντε ολα καλα! Τιποτα δεν εχει ο μικρος! Περασε κι αυτο!

Λαζαρενια τι να πω? Δεν υπαρχει κοινος νους σε αυτη τη χωρα...:rolleyes:

Μαρινα πραγματικα πολυ σε σκεφτομαι. Το πρωι δεν μπορεις να κοιμηθεις καθολου? Οταν λειπει ο μικρος για το σχολειο εννοω. Ποσο θα αντεξεις με τοσο λιγο υπνο?

Ριτα ειναι τελεια τα κοτοπουλακια! Καντα και θα με θυμηθεις!:D

t7fQp3.png

Νατασσα[/b] για τη μαγιονεζα τη σπιτική εγω τη φτιάχνω χωρίς αυγά. Λαδακι, γαλα, λεμόνι, λίγο μουσταρδα και λίγο κετσαπ για μυρωδια. Αν θες αναλογιες πες μου.

Α εγω θελω..στο μιξερ την κανεις?για πες..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νατασσα για τη μαγιονεζα τη σπιτική εγω τη φτιάχνω χωρίς αυγά. Λαδακι, γαλα, λεμόνι, λίγο μουσταρδα και λίγο κετσαπ για μυρωδια. Αν θες αναλογιες πες μου.

Αληθεια? Και ειναι καλη? Για πες, για πες... (Με εχουν πιασει οι προκοπες μου...:rolleyes:)

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...