Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και αρκετό καιρό και σήμερα είπα να σας συστηθώ κι εγώ με την σειρά μου. Είμαι 40 χρονών και ετοιμάζομαι για την δεύτερη εμβρυομεταφορά μου σε περίπου δυο εβδομάδες.

Η πρώτη δυστυχώς κατέληξε σε αποβολή την 6η εβδομάδα. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη και πάνω απ'ολα εμπιστεύομαι τα 2 εναπομείναντα εμβρυάκια μου που έχω στην κατάψυξη.

Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες να καταφέρουμε να αποκτήσουμε τα μωράκια μας που τόσο επιθυμούμε!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σούλα περαστικα στον μπαμπα σας!!

Βικυ εσενα δεν σε φοβαμαι..εξαλλου εχειςκανει τοσες αλλες δουλειες μεχρι να φτασεις στη σημερινη!!Στο εχω ξαναπεί τους εισαι αναγκαία και πιστευω θα βρουν τροπο να κρατησουν τους χρησιμους και αποδοτικους!!

Καλη επιτυχία!!!

Ευχαριστω για τις ευχες και τα καλα σας λόγια!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

να ειστε καλα βρε κοριτσακια μου.

μαελενι μου περαστικα σας.

πετρουλα με το καλο και στην επομενη εξεταση.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ιωάννα μου την έλαβα γλυκειά μου.

Ευχαριστώ πολύ.Αχ συγκινήθηκα μεγαλωσανε τα παιδακια μας!!!

Αχ βρε Βίκυ μου τρομερή είσαι.

Ασε πάντως αυτή τη δουλειά την είχα σκεφτεί και εγω σε καποια φάση αλλα ειναι πολλοί που την κανουν .Δεν συμφέρει.

Περα από την πλάκα πιστευω και εγω αυτο που λεει η Πετρούλα .

Δεν συμφερει να χασουν καποιους ανθρωπους πολύτιμους.

Εξ αλλου κανενας δεν χανεται μωρε.

Ευχαριστώ και για τα περαστικά σας για τον καλό μου.

Θα χορτασει η ψυχή μου γκρινια!!!!!!!

Διαφημίσεις

αχ μωρε Βικουλινη ειχα μια ελπιδα μηπως και σε κρατησουν.....αλα δεν πειραζει κοριτσι μου οπως ειπε η Πετρουλα ειναι... αυτοι σε εχουν αναγκη οχι εσυ αυτους, αυτοι χανουν, αν ολοι η δημοσιοι υπαληλοι ηταν σαν εσενα και τον λουκα η χωρα σε αυτα τα χαλια δεν θα ηταν, και δεν το λεω που εισαι κορη μου

θκατα τα πραγματα κοριτσια τι να πω δεν ξερω, πρεπει να το ριξουμε στην τρελλη γιατι αλλιως θα μας τρελλανουν αυτοι, θα το ξεπερασει και αυτο η ελλαδα μας.....παντος την σημαια μου στο μπαλκονι την εχω κανει κομματια και αρνουμε να την αλλαξω ετσι για διαμαρτηρια:):)

Πριν απο λιγα χρονια, λιγο πριν κλεισουμε την ταβερνα για το καλοκαιρι, ηρθαν 2 αστυνομικη μεσα στο μαγαζι και εκαναν παρατηρησει στον ανδρα μου για την σημαια που εχει μονιμος κρεμασμενη εξω απο το μαγαζι που ηταν σκισμενη, ευτυχος ειχε ο ανδρουλης μου εφεδρικη και εκανε την αλλαγη αμεσως, τωρα ομως ειναι μαζι μου:):)

Stone μου μπραβο τελεια νεα! Πολυ χαρηκα!!!

Σουλα και παλι περαστικα! Μα την Παναγια, εσενα λυπαμαι περισσοτερο...

Βικυ εγω σου ευχομαι ολο αυτο να γινεται για καλο και να βρεθει μια δουλεια που θα σε γεμιζει περισσοτερο! Καθε εμποδιο για καλο!

Μαελενη μου περαστικα! Δε θελω να σε τσιτωνω, αλλα αν καποιο φαρμακο δινεις σε τετοιους πυρετους ειναι το πονσταν... Το ντολαλ μια χαρα ειναι αλλα μπορει να κανει και 1 ωρα για να αρχισει να ριχνει τον πυρετο.. Και κατι αλλο. Ειναι το παιδι με 39,9 και θα το βγαλεις εξω? Η παιδιατρος δεν μπορει να ερθει καποια στιγμη, εστω και βραδυ μολις κλεισει το ιατρειο να δει το παιδι? Παιδια δεν ξερω, μπορει εγω να ειμαι υπερβολικη, αλλα μιλαμε για 40 πυρετο...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Ριτα για σενα!

Κοτοπουλο πανε στο φουρνο

Παιρνουμε κοτοπουλο φιλετα. Τα κοβουμε οριζοντια, ετσι ωστε τα φιλετα μας ειναι πολυ λεπτα. Σε ενα μεγαλο μπολ ανακατευουμε λαδι, ριγανη, αλατι, πιπερι και μουσταρδα. Βαζουμε μεσα τα φιλετα και τα αφηνουμε 2-3 ωρες να μαριναριστουν. Επειτα, τα περναμε απο τη φρυγανια, τα στρωνουμε σε ενα ταψι (λαδωμενο) και τα ψηνουμε στον αερα στους 180 μεχρι να ροδισουν.

Ειναι πεντανοστιμα!

t7fQp3.png

Καλησπερα και απο μενα!

Τα νέα μας είναι ευχαριστα Δοξα Τω Θεο! Ο Κωνσταντίνος είναι μια χαρα και απο χθες τρεχει και παιζει όπως και πριν. Μεχρι και τουπες κάνει. Το κολαρο το φοράμε ακομα σήμερα και αυριο θα πάμε για επανεξεταση, αν και νομιζω οτι είναι τελειως καλα. Αν πονουσε θα ήταν ξάπλα όπως τη Δευτερα.

Αχ περαστικά να είναι όλα!

Εγω είμαι λιγο κουρασμενη, αλλά δεν πονάω είμαι καλά. Το νινι μου και αυτο μια χαρα μου φαινεται αφου με έχει ταραξει στη κλωτσιά, αλλά μου αρεσει πολύ! Ο Κωνσταντινος δεν κλωτσουσε τόοοοσο. Το Σαββατο θα πάμε να το δουμε.

Βικακι μου κρίμα ρε γμτ που δεν σε κρατησαν. Με κάποια ενσταση δεν μπορεί να γίνει κάτι? Είναι κ αυτες οι συμβασεις χάλια ρε παιδάκι μου δεν δικαιουσαι τίποτα. Ταμείο ανεργειας μπορείς να βγεις?

Σούλα μου τί έπαθε ο Νίκος? Οσο για το Σούλα που σε φωνάζει η μικρή....έχω πεθάνει στο γέλιο!:D Δεν παιζεται λέμε!

μαελενη μου περαστικά σας!

Νατασσα ή Ρίτα αν μιλησετε με την Κική τις ευχες μου. Στεναχωρηθηκα ρε γμτ, μάλλον κουραστηκε πολύ το Σαββατο. Μακαρι να της περασει γρηγορα και να σηκωθει.

Δεν θυμαμαι άλλα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...