Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μολις βγηκαν αποτελεσματα για εγκριση των συμβασεων μας.στον δικο μου φορεα απορριφθηκαν ΟΛΕΣ.

214 συμβασεις πλησιαζουν στο τελος τους.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Γιατι ρε Βικυ σας τι απερριψαν όλες;;;Ενσταση δεν γινεται;;;

Εγω εστειλα τη Δευτερα αίτηση στην Περιφερεια για πρόσληψη εποχικου προσωπικου 16 ατόμων και σημερα μου ηρθε η θετικη απάντηση..

Βεβαια ειναι ολες συμβασεις διαρκειας τριων μηνων

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοριτσάκια επανήλθα. Ασχημα μαντάτα. Από εκείνη την ώρα φτάσαμε μέχρι 39,9! Κ με τα πολλά τηλεφωνήματα την βρήκα και θα πάμε στις 5 να τον δει. Μου είπε να του δώσω dolal και κακώς του έδωσα ponstan και απαντάω μα γι' αυτό τηλεφωνούσα.

ΤΕΣΠΑ τώρα ευτυχώς είναι καλά, ευδιάθετος, αλλά νομίζω έβγαλε ένα πράγμα σαν χάρτη στο ένα μάγουλο. Αντε να πάει 5 να τον δει γιατί θα σκάσω.

Ana ψηφιακό θερμόμετρο έχω. Ξέρω ότι πιο καλό είναι του υδραργύρου, αλλά καθυστερεί πιο πολύ κι αυτός με το ζόρι κρατιέται.

Οσο για την κομπρέσα!!!!! Με καυγά στο δίλεπτο την βγάζει.

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας κ τις συμβουλές σας.

Πάντως τόσο ψηλό πυρετό μόνο με τον αδερφό μου έχω δει! Τι να πω. Να ψήνεται και να παραμιλάει ο κακομοίρης.

Joa τα πήρες πάνω στην ώρα τα χρήματα.

Stone μπράβο για τις μετρήσεις σας!!!!!

Μαμαλευτεράκι και χρειάζομαι κάτιτις στα μαλλάκια μου αυτές τις μέρες!!!!!

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ κ πάλι και όσες πρόλαβα να διαβάσω και όσες δεν πρόλαβα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Βίκι μου και στο ασεπ που μπήκα θα γηννώντες προλήψεις μέσο μετατάξεων δηλ κάθε καινούργια προκήρυξη που θα βγαίνει θα προσπαθεί να απορρόφήση προσωπικό από το ειδή υπάρχον προσωπικό

Εποχική στειτς κτλ ΤΕΛΟΣ

Αχ γιατί έτσι όλο μειώσεις είμαστε αλά ας μην κλαίγομαι να είμαστε καλά

:tongue::tongue:

Κ

Μαμαλευτεράκι και χρειάζομαι κάτιτις στα μαλλάκια μου αυτές τις μέρες!!!!!

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ κ πάλι και όσες πρόλαβα να διαβάσω και όσες δεν πρόλαβα.

Αρχικά περαστικά στο παιδάκι σου

και εδώ είμαι να δώσω συμβουλές σε ότι χρειαστείτε και όποτε έρθετε Λάρισα να σας δαμάσω τις ατίθασες τριχουλες σας

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ωχ μωρε Μαελενη...αντε περαστικα να ειναι και γρηγορα.

Βικακι κριμα ρε γμτ...να σου πω τι γνωμη μου?Μην αναλωνεσαι σε συμβασεις εκτος και αν εχεις τις γνωριμιες.Ενταξει δε λεω καλο το δημοσιο αλλα να σου πω κατι?Χαμενος χρονος αυτες οι σμβασεις κι εισαι διαρκως στο αγχος και την αβεβαιοτητα.Καθε εμποδιο για καλο ,να δεις που θα σου ερθουν πολυ καλυτερα τα πραγματα απο εδω και περα ;)

Με πηρε η μαμα μου γυρισαν στεγνοι!!!!!!!!!!!!!

Λεω απο αυριο να κατσω λιγες μερες σπιτι να το τελειωσω το θεμα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ελενίτσα μου περαστικά σας βρε κούκλα μου.

Ιωάννα μου ξέχασ να σχολιάσω και εγώ για τα λεφτακια που πήρες.

Αντε μια χαρά ήταν είδες???Και ηρθαν και στην καταλληλη στιγμη.

Και τώρα τι θα γίνει ρε Βικακυ?

εχεις δει στο δρομο μανες κουκουλωμενες να κρατανε ενα μωρο στο ενα χερι και το αλλο χερι να το εχουν απλωμενο?ξερεις αυτες που καθονται στη γη κατω οκλαδον και εχουν και ενα τενεκεδακι μπροστα τους...

αν δειτε καμια τετοια μπορει να ειναι καμια μανουλα πρωην συναδελφος η και εγω.

αν και εγω εχω βρει 2 λυσεις.η μια ειναι να κανω το παραπανω εξω απο το σπιτι των γονιων μου χαχαχα και η αλλη???επαναγαλακτισμος.να χουμε να πινουμε κατι.

θα κανουμε ασφαλιστικα μετρα.εχουμε ξεκινησει διαδικασιες

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...