Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• και άγχος για αυτό 0. Ξέρω τι μου γίνετε. απλά θέλω να είμαι μέσα μου καλά ότι προσπάθησα χωρίς πίεση μέχρι να ξεκινήσω πάλι εξωσωματική. Να έχει κλείσει η μικρή τα 3. 

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Κορίτσια μου θέλω την γνώμη σας. 

Θέλω να μου προτείνετε βιταμίνες για βελτίωση σπέρματος. Θα πάμε σε ανδρολόγο τον Μάρτιο, αλλά θέλω να μου πείτε τι συστατικά πρέπει να έχουν. \

Πως έχουμε πει ότι για την ποιότητα των ωαρίων καλό είναι το Ω3, q10, βιταμίνη D, φιλικό και Σίδηρο. Ξεχνάω κάτι;

Έχω βάλει ένα deadline για ελεύθερες επαφές έως τον Δεκέμβριο του 2026. Μέχρι τότε θέλουμε να παίρνουμε τις βιταμίνες μας, γυμνάζομαι αλλά δεν κόβω το ηλεκτρονικό τσιγάρο που ξανά ξεκίνησα. Τι μου προτείνετε;; έτσι να το κάνουμε λίγο στην πλάκα μην σας πω μήπως και πω και εγώ ότι κατάφερα να μείνω έγκυος μετά από εξωσωματική. Πάντως 3 μήνες γίνετε κανονικά στην ωορρηξία, δεν λύθηκε κανένα θέμα που μας είπαν οι γιατροί. Αυτό που με λένε γόνιμη αλλά δεν βλέπω κάποια γόνιμη στο σπίτι μου. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

Ελενη μου περαστικα σας ευχομαι να μην ξαναναιβασει πυρετο!

οσο για τον θηλασμο που λετε κοριτσια πιστευω πως αν το θελετε πραγματικα θα το πετυχετε και επισης πιστευω πως το κλειδι στην επιτυχια ειναι να θηλασεις το μωρο απο την πρωτη ωρα της γεννησης να μην δωσεις καθολου ξενο μονο στηθος μην φοβαστε οτι δεν εχετε γαλα το μωρο τρεφετε μια χαρα απο το πρωτογαλα το οποιο ειναι και πολυ σημαντικο αν δωσεις μπιμπερο το μωρο μαθαινει στα ευκολα και μετα δυσκολευτε να θηλασει εγω παντως στον μπεμπη δεν εδωσα καθολου ξενο και στην κλινικη ειχα πει και την παιδιατρο και καναμε αποκλειστικο θηλασμο νομιζω πως στον τιμο το χασαμε το παιχνιδι επειδι του διναμε με το μπιμπερο και μετα δεν επιανε το στηθος.

οταν με το καλο κανετε δευτερο κοριτσια να παρετε το βιβλιο της πατσουρου θα σας βοηθησει παρα πολυ!

Με κάλυψες απολυταααααααααααααααααααα

Κούκλα μου χαίρομαι πολύ για σένα και τις επιδώσεις σου ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΜΑΡΚΑ ΓΑΛΑΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟ ΒΥΖΟΛΑΚ

:tongue::tongue:

Κοριτσια πάω γιατρο.Τα λέμε σε καμια ωριτσα...

Ελένη και κομπρεσούλές με δροσερο νερό και ξυδι μεσα ειναι αποτελεσματικες

Βατραχακι μπραβο σας που τα καταφερνετε τοσο καλά!!

Εγω στην κλινικη δεν θηλασα παρα μονο την τελευταια μερα..

Στο σπίτι ομως απο τοπρωτο γευμα θηλασαμε αποκλειστικα, δεν πήρα ουτε μια στιγμη κουτι σκονη..ειναι και αυτο μερος της επιτυχίας.

Περιμένω αποτελέσματα κουκλίτσα με το καλό

Πολύ σημαντικό να μην έχεις σκόνη

σπίτι εμείς δεν έχουμε ούτε μπουκάλια πίστευα ότι θα καταφέρω να τον σιτίσω όπως κατάφερα να τον αναθρέψω 9 μήνες στην κοιλιά ήμουν σίγουρη ότι έφτανε αν και μερικές φορές απογοητευόμουν δεν το έβαλα ποτέ κάτω

ριτάκι ωραίος ο Γρηγόρης χαχα...

ο Αστέρης χθες το μεσημέρι μου λέει "μαμά πιπίλα" του λέω "τί είπαμε για την πιπίλα;" απάντηση: "μικρά μωνάκια πένουν πιπίλα, Ακέγη μεγάλο παιζάκι νεν πενει πιπίλα" (μικρά μωράκια πέρνουν πιπίλα, Αστέρης μεγάλο παιδάκι δεν πέρνει πιπίλα) χαχα

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

sardelaki μου είμαι κομμώτρια και δουλεύω σπίτι έχω χώρο μέσα στο σπίτι συγγνώμη που δεν απάντησα άμεσα αλά είχα πολλά στο μυαλό μου τις τελευταίες μέρες καλή αρχή στην επιχείρηση σου

εμένα δεν πίνει κανένα σιρόπι από το στόμα και τις λίγες φορές που χρειάστηκε του έβαλα υπόθετα ντεπον παιδικά να νε καλά ο θηλασμός δεν αροστενουμε συχνά δηλ όλες κιολες 3 φορές στα 2 χρόνια μου έκανε πυρετό

\

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

\ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΝΑ

Διαφημίσεις

Ηρθα!!

Ολα καλά και το παιδι μου ειπε οτι εχει αναπτυξη 19 εβδομαδων, το εδειξε ο υπερηχος απο τη μετρηση του μπουτιου μιας και υψος δεν μπορεί να το μετρησει απο εδω και περα, ήταν κουβαρακι!

Εγω εχω βαλει τρια κιλά εκ των οποίων τα 300 γρμ ανηκουν στο νινι μου..

Του ειπα και για τη β'επιπεδου και μου ειπε θα μου την κανει αυτος εφοσον ο γιατρος με τον οποίο συνεργαζεται δεν μου εμπνέει πλέον καθολου εμπιστοσυνη..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ηρθα!!

Ολα καλά και το παιδι μου ειπε οτι εχει αναπτυξη 19 εβδομαδων, το εδειξε ο υπερηχος απο τη μετρηση του μπουτιου μιας και υψος δεν μπορεί να το μετρησει απο εδω και περα, ήταν κουβαρακι!

Εγω εχω βαλει τρια κιλά εκ των οποίων τα 300 γρμ ανηκουν στο νινι μου..

Του ειπα και για τη β'επιπεδου και μου ειπε θα μου την κανει αυτος εφοσον ο γιατρος με τον οποίο συνεργαζεται δεν μου εμπνέει πλέον καθολου εμπιστοσυνη..

σούπερ...με το καλό η β΄επιπέδου! :D

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...