Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

γειά σας κορίτσια...γράψατε πολλά πάλι...διάβασα τα μισά τώρα χαχα...σε λίγο θα χτυπήσω σαντουιτσάκι ένα γρήγορο γεια.

Εγώ πάλι πιστεύω πως υπάρχουν ζωηρά και μη ζωηρά παιδιά...ξέρω παιδάκια που κάθονται αρνάκια και παίζουν κι άλλα πάλι που σκαρφαλώνουν όλη μέρα ασταμάτητα και κάνουν διάφορες σκανδαλιές σαν τον δικό μου π.χ. χεχεχε....

ΟΚ κι εγώ προσπαθώ να του βάλω κάποια όρια γιατι δεν γουστάρω να μου πέσει από το τραπέζι π.χ. και να τρέχω ! Απλά σε κάποια πράγματα δεν έχω καταφέρει να τον περιορίσω, όχι επειδή δεν το προσπαθω, απλά επειδή δεν πέτυχε.

Αρμάκι μου τί κάνει το κοριτσάκι μας; Ξαναέκανε εμετό;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Eλπιζω να ειναι κατι πολυ γρηγορο βρε Μαρινα μου και απο εδω και περα να ειναι περδικι.

Αρμα νομιζω οτι η Ευουλα λιγακι ταλαιπωρειται το πουλακι μου απο τα δοντακια.

Προφανως θα γινει αυτο που σου ελεγα για το αλλο κοριτσακι που τα εβγαλε ολα μαζεμενα.

Λιγη υπομονη και θα πανε ολα καλα.

Ισως αν της εδινες λιγο ντεπονακι ?Ρωτα και για αυτη την κρεμουλα.

Μια φορα οταν ο Γρηγορης δεν ετρωγε η παιδιατρος μου ειχε πει να δοκιμασω λιγο ντεπονακι πριν το φαγητο προκειμενου να δουμε αν οφειλεται στα δοντια και το δοκιμασα και τελικα ετσι ηταν..

Δοκιμασε μηπως με το ντεπονακι ηρεμει αν ναι θα ειναι τα δοντακια.

Να της δωσεις πολλα φιλακια!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πάντως ήταν θέμα δικής μας επιμονής, συνήθειας αλλά και συνεργασίας με το παιδί! Πιστέψτε με δεν είναι καθόλου εύκολο να κουβαλάμε από 7 μηνών παντου το γιογιό και μετά το φαγητό να τρέχουμε πανικόβλητοι να βρούμε ένα χώρο να βολέψουμε το μικρό, αλλά γλιτώνω το συνεχές πλύσιμο στη μπανιέρα και τις πολλές-πολλές αναγούλες (που ήδη έχω).

Πολυ συμφωνω!

Μαρινα παντως σε θαυμαζω! εγω στην πραξη βλεπω οτι αυτο που καταφερες ειναι πολυυυυ δυσκολο και τωρα που το ζω καταλαβαινω οτι ειναι οντως μεγαλο θεμα(για το γονιο μιλαω!) να το καθιερωσεις και να το κανεις συνηθεια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βρε κοριτσάκια όμως υπάρχει κάποια που θεωρεί ότι έχει ήσυχο και εύκολο παιδάκι? Ας κάνουμε ένα γκάλοπ μεταξύ μας!

Εμείς είμαστε εκτός συναγωνισμού πάντως, πήραμε τα διεπιστευτήρια προχτές που πήγαμε να παραγγείλλουμε την κουνια για τη μπέμπα και ο κυριούλης που βλέπει καθημερινά αρκετά παιδάκια, έπαθε πλάκα με το υπερκινητικό σκατουλάκι μου, αφού δοκίμασε όλα τα καρότσια, σκαρφάλωσε στα μισά ρηλάξ και τσέκαρε κάποιες κούνιες! Ευτυχώς όπως μας είπε και ο κυριούλης έχουμε πάρει μία αρκετά γερή κούνια με πολύ ψηλό κάγκελο γιατί θα είχαμε θέμα! Συγκεκριμένα μου λέει: Το παιδάκι αυτό δε σας συστήνω να το βγάλετε από την κούνια αν δεν κλείσει τα τρία γιατί έτσι όπως το βλέπω κάθε βράδυ θα το βρίσκετε και σε άλλο χώρο!:D

mGKop3.png60Jvp3.png

Πολυ συμφωνω!

Μαρινα παντως σε θαυμαζω! εγω στην πραξη βλεπω οτι αυτο που καταφερες ειναι πολυυυυ δυσκολο και τωρα που το ζω καταλαβαινω οτι ειναι οντως μεγαλο θεμα(για το γονιο μιλαω!) να το καθιερωσεις και να το κανεις συνηθεια.

Χμμμ Ριτάκι αν ήταν στο χέρι μου μάλλον δε θα το είχαμε καταφέρει! Ο σύζυξ είναι αυτός που έχει τρελό κόλλημα να κουβαλάμε παντού το γιογιό και ακόμα και αν τρώει μόλις τελειώσει ο μικρός το γεύμα του τρέχει πανικόβλητος για τη ανεύρεση της κατάλληλης εμπνευσμένης τοποθεσίας! Το σκηνικό επαναλαμβάνεται περί τις 4 φορές ημερησίως τις καθημερινές και 6-7 τα ΣΚ και τις αργίες!;) Πολύ γέλιο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα ναι οντως..οποιον και να ρωτησεις θα σου πει ..''ο δικος μου να δεις τι κανει...''το ΄΄ησυχο'' ισχυει παντα για τα παιδια του αλλου χιχιχι

Αμα το δεις συγκριτικα ομως εκει φαινεται η διαφορα..

Σημερα στην πλατεια ο Γρηγορης λυσσαγε με τον μπαμπα του και εγω καθομουν στο τραπεζι με το καφεδακι μου χιχιιχ ηταν λοιπν ενα 18 μηνων κοριτσακι απεναντι ορθιο αλλα διπλα στους γονεις του και μου γελαγε την επαιζα κτλ.Δεν απομακρυνθηκε καθολου.Μου ελεγε η μαμα της '' πω πω πολυ ζωηρη..''(σημειωστε οτι ο δικος μου δεν εχει κατσει ποτε ετσι διπλα μας ακουνητος)

Μεσα σε 5 λεπτα που ηρθε ο δικος μου κοντα η μικρη ειχε ξεσαλωσει αρχισε να τρεχει και να ακολουθει τον Γρηγορη,ανεβαινει ο ταλιμπαν πανω στις καρεκλες παει και αυτη παρτην κατω τη μικρη..μπαμμμμ να φωναζει ο Γρηγορης...

Την πηρε η μανα της και πριν φυγει μου λεει ''και ελεγα οτι εγω εχω ζωηρο παιδι..''

Χαχαχα πολυ γελιο!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Συγκεκριμένα μου λέει: Το παιδάκι αυτό δε σας συστήνω να το βγάλετε από την κούνια αν δεν κλείσει τα τρία γιατί έτσι όπως το βλέπω κάθε βράδυ θα το βρίσκετε και σε άλλο χώρο!:D

Αυτα σκεφτομαι και εγω και ακομα δεν το αποφασιζω ενω πρεπει...

(να ενα που εν γνωση μου το αφηνω πισω για να μην ξεβολευτω και μαλλον κανω λαθος..)

Χμμμ Ριτάκι αν ήταν στο χέρι μου μάλλον δε θα το είχαμε καταφέρει! Ο σύζυξ είναι αυτός που έχει τρελό κόλλημα να κουβαλάμε παντού το γιογιό και ακόμα και αν τρώει μόλις τελειώσει ο μικρός το γεύμα του τρέχει πανικόβλητος για τη ανεύρεση της κατάλληλης εμπνευσμένης τοποθεσίας! Το σκηνικό επαναλαμβάνεται περί τις 4 φορές ημερησίως τις καθημερινές και 6-7 τα ΣΚ και τις αργίες! Πολύ γέλιο!

Kαλε ναι ειδες ποσες εργατοωρες χρειαζοντια στην τουλαετα για να γινει πραγματικοτητα?χαχαχαχα!!!

Τωρα που ηταν στη μανα μου αν αγχωνομουν για το γιο γιο ηταν καθαρα γιατι περασα πολυ ωρα μεσα στην τουαλετα κανωντας τον καραγκιοζη μεχρι να το σηνειδητοποιησει και σκεφτομουν οτι θα παει χαμενο αλλα ευτυχως...(μονο που η μανα μου δεν περιοριστηκε μον στην τουαλετα αλλα τον πηγε και σε αλλα δωματια πραγμα που δεν ηθελα αλλά θα το διορθωσω τωρα που ηρθε σπιτι!)

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

σίγουρα δεν θα ακούσουμε καμιά μάνα να λέει ήσυχο το παιδί της...απλά όταν σου τύχει περίπτωση βλέπεις και συγκρίνεις.

Κι ο Αστέρης π.χ. όταν δεν είναι στον χώρο του ή όταν δει ξένο κόσμο είναι πολύ πιο ήσυχος από ό,τι έξω.

m57Zp2.png

Αυτα σκεφτομαι και εγω και ακομα δεν το αποφασιζω ενω πρεπει...

(να ενα που εν γνωση μου το αφηνω πισω για να μην ξεβολευτω και μαλλον κανω λαθος..)

γιατί πρέπει γλυκιά μου να τον βγάλεις από την κούνια; Δεν τον χωράει πιά ή κάνει πολλές ταρζανιές;

Εγώ δεν το σκέφτομαι ακόμη...αν και όπως έχω ξαναπεί ΣΚ στο χωριό κοιμάται σε κανονικό κρεβάτι χωρίς κάγκελα !

m57Zp2.png

γιατί πρέπει γλυκιά μου να τον βγάλεις από την κούνια; Δεν τον χωράει πιά ή κάνει πολλές ταρζανιές;

Εγώ δεν το σκέφτομαι ακόμη...αν και όπως έχω ξαναπεί ΣΚ στο χωριό κοιμάται σε κανονικό κρεβάτι χωρίς κάγκελα !

συμφωνα με το υψος του και το βαρος του (14κιλα και 94 ποντους τον βγαζω εγω)ειναι πολυ επικινδυνο αν πεσει απο την κουνια..

Φαντασου οτι επεσε απο το παρκοκρεβατο 5μιση μηνων...

Απλα επειδη ειχε φοβηθει παρα πολυ τον βλεπω πολυ επιφυλακτικο ακομα για αυτο και δεν το αποφασιζω αλλά απο αποψη ασφαλειας πρεπει να γινει..διοτι με εμενα μεσα στο δωματιο εχει βγει κανονικα 1-2 φορες αλλά αν το κανει καποια στιγμη οταν λειπω και παραπατησει?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γεια σας!!!!!!

επιτέλους σας διαβάζω μετά από μια χθεσινή απαίσια μέρα!!!! Ο πονοκέφαλος συνεχίστηκε μέχρι σήμερα το πρωί και σας πω την αλήθεια στη ζωή μου δεν είχα ξαναπονέσει τόσο πολύ!! Παυσίπονα δεν παίρνω λόγω εγκυμοσύνης αλλά χθες ήταν αδύνατον να αντεξω και πήρα.Τώρα είμαι καλύτερα, στολίσαμε σήμερα και το δεντράκι μας και το σπιτάκι μας είναι τέλειο.Α και να σας πώ το κοριτσάκι μου δεν πειράζει τιποτα το πουλάκι μου.

Μαρινάκι και αρμάκι μου πολύ στεναχωρέθηκα με τα ζουζούνια σας.Εύχομαι να είναι καλύτερα τώρα.

Stone μου o αντρούλης σου σε ποιο ματσ θα πήγαινε γιατί και ο δικός μου θα πάει το απογευματάκι.Λες να είναι στο ίδιο???

Ριτάκι μπράβο για τον σύζυγο που είναι καλύτερα.Καλά να περάσετε με το μικρό!!!!

Λαζαρένια μου πολύ χάρηκα κορίτσι μου που είσαι εντελώς καλα!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Τώρα είμαι καλύτερα, στολίσαμε σήμερα και το δεντράκι μας και το σπιτάκι μας είναι τέλειο.Α και να σας πώ το κοριτσάκι μου δεν πειράζει τιποτα το πουλάκι μου.

Ax τι ωραια!Μπραβο Ευα μου και του χρονου αντε και στα δικα μας σωα δεντρακια :tongue::tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσακια μου καλησπέρα!!!

Μαρίνα και πάλι περαστικα στον Γιωργο..Επιτελους και ο δικος μου απο το πρωί τώρα κοιμηθηκε..αλλά πως να κοιμηθεί αφου είχαμε δεντροστόλισμα!!

Αρμα, περαστικα και στην Εύα..Θα εχει δικιο η Ρίτα απο τα δοντακια της είναι..

Σίγουρα κανενα παιδακι δεν είναι ίδιο και καθε ενα έχει τα δικα του θέλω και τις δικες του ιδιοτροπίες

Για παράδειγμα, ο Αναστάσης σε κάποιο ξεσπασμα του θα πετάξει ή θα σπάσει κάποιο αντικείμενο, κι εγώ στην αρχή ούρλιαζα αλλά είδα οτι δεν εβγαζε πουθενα, αντιθέτως έβλεπα οτι ψαχνοταν να κανει κ'άλλη ζημιά γιατι εχανε τον έλεγχό του και προσπαθούσε να με εκνευρίσει περισσότερο, έχανα και εγώ το κύρος μου, ενιωθα κλόουν και εκεινος το χαιρόταν...

Τώρα όσο κι αν μου είναι δύσκολο, προσπαθώ να θέσω άλλα ορια στην υπομονης μου... προσπαθώ να του δώσω να καταλάβει ότι αυτό δεν πρέπει να το κάνει-ότι δε θα τον αφήσω να το κάνει όσο περνάει από το χέρι μου. Πολλές φορες -και ξερω οτι είναι ματαιο- προσπαθώ να του εξηγησω πόσο αρνητικα αποτελέσματα έχει αυτη η ανεξέλεγκτη συμπεριφορά του, οτι θα στενοχωρεθεί η μαμα, θα χτυπήσει, θα πάμε στο γιατρό , θα τον κάνει τσιμ κλπ

Οταν βλέπω οτι είναι αποφασισμένος να κανει το δικο του ή τη ζημιά , τοτε προσπαθώ κατ’αρχήν να στρέψω την προσοχή του σε κτ άλλο πχ στο παιχνίδι ή στα παραμυθια ή στο να με βοηθησει σε κάποια δουλειά.. Δυστυχώς αυτο δεν εχει πάντα αποτελέσματα και σχεδόν πάντα νικαει το πεισμα του, τοτε απλά τον αφηνω-αφου εχει προηγηθεί κήρυγμα - λέγοντας του "ενταξει κανε οτι θες, η μαμα φευγεί" και τον αφηνω μονο του..Τις πιο πολλές φορες "πιάνει" αυτη η μεθοδος και μ'ακολουθεί σαν να εχει μετανοιωσει..Τότε πράγματι θα ασχοληθεί με κτ άλλο και εγώ τον επαινώ..

Όλη αυτη η αναφορα εγινε γιατι καταλαβα οτι για να αλλάξει το παιδι μου συμπεριφορα έπρεπε και εγώ να ρίξω λίγο νερό στο κρασί μου..

Ηταν και είναι πολύ δύσκολο γιατι γνωρίζω τα ορια μου και πολλές φορες χάνω τον ελεγχο μου. Οταν δεν εχω τη δυναμη να συνεχίσω απλά τον αφήνω...καταλαβα το κουμπί του δικου μου παιδιού και αν μη τι αλλο έμαθα να δαμαζω λίγο και τα νευρα μου..

Τα αποτελέσματα θέλω να πιστευω οτι θα φανουν μακροχρόνια....

Ελπίζω να μη βγηκα εκτος θεματος...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σου stone!Kαι του χρονου και σε εσας!ζηλεψα μας πηγε πισω η αρρωστια στο στολισμα γμτ!

Δεν εισαι εκτος θεματος καθολου ειναι αυτο που ειπα και πιο πανω και συμφωνουμε απολυτα αυτο κανω και εγω παλευω να βρω τροπους και λυσεις σε μερικα θεματα

Εμενα η ενσταση μου ειναι στο οτι πρεπει να υπαρχει δραση σε καποια θεματα και οχι να τα αφηνουμε ολα στην τυχη τους(ασχετα αν τελικα θα τα καταφερουμε).

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...