Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 minutes ago, Xristina96 said:

Καλά συζήτηση κάνουμε, απλά είναι πολύ βαρύ να λέμε ότι ευθύνεται ο εξωσωματικός ότι το παιδί της έχει πρόβλημα με τα νευρά. Εγκληματικό είναι.  

πάντως δεν πιστεύω με τα φάρμακα της νοσηλείας της πρώτες δυο εβδομάδες που γινόταν η εμφύτευση να έπαιξε τόσο ρόλο στην οργανογένεση σε ένα από τα δύο παιδιά. και συγκεκριμένα στα νεφρά και όχι σε εγκεφαλική ανάπτυξη ή στην καρδιά. 

Δεν παρεξηγήθηκα για κάτι. Όταν μπήκε στο νοσοκομείο είχε θετικό τεστ νομίζω. Αν θυμάμαι καλά γιατί έχουν περάσει και 3-4 χρόνια που μου τα έλεγε οι Εμετοι ήταν πιο μετά. Ουσιαστικά δηλαδή δεν το πρόσεξαν και χειροτέρεψε. Και για αυτό κατέληξε νοσοκομείο. Ο γυναικολόγος της είναι κάθετος ότι έφταιγαν τα φάρμακα για το παιδί.  Και ότι δεν έπρεπε να τις είχε κάνει εμβρυομεταφορα γιατί ρίσκαρε και την δική της υγεία που το έκανε.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ασε Ιωαννα εχω ψιλοαγχωθει διοτι ενταξει εχει κανει καμποσες φορες εκτος σπιτιου και ειδικα την περασμενη βδομαδα κατουρησαμε ολα τα μαγαζια που πηγαμε.Ωραια..αλλα τωρα με τη βολτα στα σ/μ κτλ τι γινεται?Και επισης δε ξερω τι θα κανει αν πχ.ειμαστε καπου που παιζει πολυ..Θα δειξει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αυτο ειναι το προβλημα και της φιλης μου ..οτι στο παιχνιδι ξεχνιεται και φοβαται μην τα κανει πανω του ...αντε θα εχεις και παρεα στο παρτυ να λετε τον πονο σας με το κατουρημα χαχαχαχα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Α και ενα αλλο καλο

πειραζει συνεχεια στο μπαλκονι το σιδερο της τεντας και του εχουμε φωναξει.

Εχθες λοιπον λεει ''ατο ποτε ποτε''

Του λεω μπραβο κανεις δεν το πειραζει ουτε η μαμα,ουτε η γιαγια,ουτε ο μπαμπας κανεις.

Εσυ τι εισια για να το πειραζεις και μου απανταει

''Παιδακι ειμαι μαμακα...''

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ηρθα και εγώ.

Καλέ Ιωάννα γιατι δε μου εστειλες και μενα πρόσκληση να τη δω??????(κλαψ κλαψ)

Συμπεθέρα καλώς να τη δεχτείς τη μανούλα σου.Αντε τυχερούλα !!!!!

Φωτεινή μου καλά να περάσεις!

Μαργαρίτα μου νομίζω ότι αυτη την φάση θα την περάσουμε ολες.

Το καλό είναι οτι την περνας εσύ πρώτη και θα μπορείς να μας συμβουλευεις!!!(πω πω κακο ακουστηκε αυτο!!!Αλλα δεν ειναι)

Τελικά ο καλός μου επαθε θλάση στον δικεφαλο και εκτος απο χαπια θελει ξεκούραση.

Οπως ολες καταλαβαίνεται απέκτησα και εγω αγοράκι !!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...