Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 minutes ago, Xristina96 said:

Καλά συζήτηση κάνουμε, απλά είναι πολύ βαρύ να λέμε ότι ευθύνεται ο εξωσωματικός ότι το παιδί της έχει πρόβλημα με τα νευρά. Εγκληματικό είναι.  

πάντως δεν πιστεύω με τα φάρμακα της νοσηλείας της πρώτες δυο εβδομάδες που γινόταν η εμφύτευση να έπαιξε τόσο ρόλο στην οργανογένεση σε ένα από τα δύο παιδιά. και συγκεκριμένα στα νεφρά και όχι σε εγκεφαλική ανάπτυξη ή στην καρδιά. 

Δεν παρεξηγήθηκα για κάτι. Όταν μπήκε στο νοσοκομείο είχε θετικό τεστ νομίζω. Αν θυμάμαι καλά γιατί έχουν περάσει και 3-4 χρόνια που μου τα έλεγε οι Εμετοι ήταν πιο μετά. Ουσιαστικά δηλαδή δεν το πρόσεξαν και χειροτέρεψε. Και για αυτό κατέληξε νοσοκομείο. Ο γυναικολόγος της είναι κάθετος ότι έφταιγαν τα φάρμακα για το παιδί.  Και ότι δεν έπρεπε να τις είχε κάνει εμβρυομεταφορα γιατί ρίσκαρε και την δική της υγεία που το έκανε.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Ιωαννακι για το παρτακι κατα 90% θα ειμαστε εκει ,θα σου πω ομως αυριο με βεβαιοτητα γιατι ενω το ειχαμε κανονισει ο ανδρας μου ενδεχεται να πρεπει να παει στο μαγαζι το Σαββατο επειδη εχουν κλεισει μια εκδηλωση και δε ξερω πως θα ερθουμε με τον μικρο αν τελικα παει...

ελπιζω να τα καταφερετε!!!!θα σας περιμενουμε!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

όπως τα λες Ιωάννα μου...θα τους βάλουμε μέσα καλέ τους γιατρούς χαχα

βατραχουλίνα ωραία φαγάκι έχετε σήμερα μιαμ μιαμ. Ο Αστέρης σήμερα τρώει ψάρι, εμείς αυγουλάκια τηγανιτά (τίποτε το ιδιαίτερο) ...φτιάξαμε και ένα κέικ κι αύριο που θα έρθει η μανούλα μου θα φτιάξω κανελλόνια!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Ο Γρηγορης την εκοψε την πανα,αποφασισε απο μονος του...δεν τη φοραει με τιποτα...και δεν ξεστρωσα ακομα..

Τωρα τον εχει παει η μανα μου εξω με το βρακι...ε ρε γλεντια...

Εχθες τη νυχτα που ηταν και η μονη ωρα που του βαλαμε πανα και αυτη μετα που αποκοιμηθηκε με το βρακι, ξυπνησε την ειδε και φωναζε ''θελω βρακι μου.'' του φορεσα το βρακι και μολις αποκοιμηθηκε ξανααλλαξα σε πανα ...

Ουφ θελουν οργανωση τωρα οι μερες μας .Να περιμενουμε να κατουρησει και μετα να βγαινουμε....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εχει τυχει να ξυπνησει καμποσες φορες και να το πει αλλά οχι ακομα δεν ειναι ετοιμος για τη βραδινη..ειναι βρεγμενη το πρωι η πανα .Οχι πολυ ομως..ισως 1 φορα να εχει κανει διοτι το πρωι τα κανει στην τουαλετα μολις ξυπναει και ειναι αρκετα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Απλα το πονσταν μου εχει πει οχι ξανα πριν το 5ωρο -6ωρο οποτε στο μεσοδιαστημα αν ο πυρετος επιμενει πρεπει να υπαρχουν εναλλακτικες και το ντεπον λεει ισως δεν πιανει...

καλημερα κουκλες

ετσι οπως το λεει η Ριτα και η σαρδελινα ειναι με τα αντιπυρετικα και οσο για το μπανιο...γιατι εχω περασει πολλα με τον πυρετο...μου ελεγε ο γιατρος και 10 φορες μπανιο αν χρειαζεται

Ελενη περαστικα σας, μηπως ειναι αμυγδαλες?

χαιρετισματα κ φιλακια στην κικη

σημερα πρωτα Ο Θεος θα παω με την ξεδελφη μου στο γυμναστηριο του Αρη, στην πισινα για aqua aerobic τοσα χρονια διπλα μου ειναι και εγω το βουρλο δεν ηξερα που ειχε και πισινα, ντιπ για ντιπ πισω απο τον κοσμο ειμαι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...