Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Losr είπε:

Ναι. Ακριβώς δεν θυμάμαι πως λέγεται. Δηλαδή δεν είμαι σίγουρη ότι έχει νεφρική ανεπάρκεια. Ξέρω όμως ότι συνέχεια παρακολουθούσαν τα νεφρά και οπότε οι τιμές δεν ήταν φυσιολογικές έφευγε από την δουλειά για μέρες γιατί μπαίναμε νοσοκομείο να τα επαναφερουνε. Και αυτό θα είναι εφ όρου ζωής. Πρέπει να τρώει συγκεκριμένα φαγητά, απαγορεύεται η άθληση, απαγορεύεται να κάνει υπερβολές, δεν θα τις επιτραπεί να γίνει μαμά τις το έχουν πει από μικρή. Και σίγουρα περάσανε και πολυ δύσκολα στην εφηβεία γιατί η μικρή ξέσπασε που δεν μπορεί να κάνει ότι όλα τα παιδάκια και το έκανε χειρότερα και εκείνη την περίοδο επιδεινώθηκε και πολύ το πρόβλημα της. Δεν ξέρω αν ο γιατρός της έχει δίκιο, αλλά δεν μου φαίνεται και παράλογο να συνεβει από τα φάρμακα.

γενικα ρε παιδια τι συζηταμε τωρα;;; ασχετα με το τι προεκυψε στο εμβρυο και απο τι… κανεις ετ σε γυναικα που μολις εδωσε 25ωαρια;;;; δηλαδη παμε καλα;;;;; ακομα κι ειδικευομενος δεν θα συγχωρουνταν να κανει τετοια μαλ….ια… συγγνωμη κιολας! εκει παιζεις με την υγεια και τη ζωη της ασθενους σου! τελος. αρπα κολλα ειναι ολα;;;; αντε να κανουμε μια ετ να πουμε οτι τελειωσαμε;;; αφου ζει κιολας η γυναικα παλι καλα να λεει… απαραδεκτο πραγματικα. οποιος και να το εκανε, για κλωτσιες θα ηταν! και σιγουρα μηνυσιμο!! εγω που εβγαζα παλια 20ωαρια και χωρις υπερδιεγερση, εκανα να συνελθω ενα μηνα. ξερω πολυ καλα πως ειναι. και κανενας γιατρος ποτε ουτε καν εθιξε την ετ στον ιδιο κυκλο. το απεκλειαν απ τα αποδυτηρια… πρωτα την υγεια της γυναικας βαζεις σε τετοιες περιπτωσεις. και μονο λοιπον που το παραβλεψε αυτο, ειναι τραγικο. κι ειδικα παλαιοτερα που τα φαρμακα ηταν ακομα πιο βαρια απ τα τωρινα. αλλα δεν μου κανει και καμια εντυπωση, εδω ο συγκεκριμενος εκανε σε φιλη μου τρεις φορες ετ χωρις υπερηχο, γιατι λεει ειχε την εμπειρια να ξερει που τα βαζει και δενντο χρειαζοταν. κι αυτο τωρα… οποτε τι συζηταμε; εμενα οταν μου το ειχε πει, της ελεγα κοπελα μου εγω θα εφευγα χτες! οσο καλος και να εισαι κι οσο γιατραρα, Θεος δεν εισαι… δηλαδη καπου ωπα…

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατασσα και εγω του εβαζα ενα φεγγαρι λιγο κετσαπ απο διπλα απλα αγοραζα βιολογικη κετσαπ απο καταστημα βιολογικων.Ωραιοτατη και χωρις συντηρητικα.Μαγιονεζες και σως ομως καλο ειναι να αποφευγονται λογω ομων αυγων και σαλμονελας.

Βιολογικη κετσαπ θα παω να παρω σιγουρα! Τωρα για τη μαγιονεζα, δεν τη δινω συχνα, χιλιες φορες η κετσαπ, απλα εχω την εντυπωση οτι στις μαγιονεζες του εμποριου χρησιμοποιουν σκονη αυγου, οχι φρεσκο ωρο αυγο...:confused:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωαννακι για το παρτακι κατα 90% θα ειμαστε εκει ,θα σου πω ομως αυριο με βεβαιοτητα γιατι ενω το ειχαμε κανονισει ο ανδρας μου ενδεχεται να πρεπει να παει στο μαγαζι το Σαββατο επειδη εχουν κλεισει μια εκδηλωση και δε ξερω πως θα ερθουμε με τον μικρο αν τελικα παει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

σαρδελακι μου ναι το εχω διαβασει και πραγματικα τωρα λεω πως δεν ηξερα την τυφλα μου πριν η και αυτα που ηξερα ηταν λαθος πιστευω πως πραγματικα με βοηθησε παρα πολυ αυτο το βιβλιο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Δε ξερω σαρδελακι μου τι να σου πω...αχρειστα να ειναι γενικη κουβεντα εκανα και τα αγορασα να τα εχω...

Απλα το πονσταν μου εχει πει οχι ξανα πριν το 5ωρο -6ωρο οποτε στο μεσοδιαστημα αν ο πυρετος επιμενει πρεπει να υπαρχουν εναλλκτικες και το ντεπον λεει ισως δεν πιανει...

ναι μάτια μου έτσι είναι χρειάζεται κάτι για το μεσοδιάστημα...θα ρωτήσω κι εγώ σε κάποια φάση τον παιδίατρο για το ντεπόν που λες ότι ίσως δεν πιάνει. Να έχω καλού κακού και κάτι άλλο στο σπίτι.

m57Zp2.png

Βιολογικη κετσαπ θα παω να παρω σιγουρα! Τωρα για τη μαγιονεζα, δεν τη δινω συχνα, χιλιες φορες η κετσαπ, απλα εχω την εντυπωση οτι στις μαγιονεζες του εμποριου χρησιμοποιουν σκονη αυγου, οχι φρεσκο ωρο αυγο...:confused:

Ναι μπορει δε ξερω...μπορει και να ειναι σκονη..

Και ο δικος μου εχει φαει μαγιονεζα απλα προσπαθω να φυλαω τα ρουχα μου...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

σαρδελακι μου ναι το εχω διαβασει και πραγματικα τωρα λεω πως δεν ηξερα την τυφλα μου πριν η και αυτα που ηξερα ηταν λαθος πιστευω πως πραγματικα με βοηθησε παρα πολυ αυτο το βιβλιο!

τέλεια! Να το έχω υπόψιν μου δηλαδή και να το πάρω.

Πώς είσαι τώρα που γύρισε ο αντρούλης σου; :D Σε επαγγελματικό ταξίδι ήταν;

m57Zp2.png

Εγω αντιπυρετικο δινω στο 37,8. Στον Σωτηρη ο πυρετος τρεχει τοσο γρηγορα που συνηθως μεχρι να τον πιασει το αντιπυρετικο κανουμε και καναδυο μπανια (αφου εχει σταματησει η ριγη, ή αν ο πυρετος εχει ξεπερασει το 39 και ανεβαινει ακομα). Ντεπον πονσταν εναλλαξ παντα. Ο παδιατρος μου εχει πει οτι για να ξαναδωσω το ιδιο φαρμακο πρεπει να εχουν περασει 4-6 ωρες.. Στη θεωρια ειναι εναλλαξ ανα τριωρο, οταν ομως ο πυρετος ειναι πολυ ισχυρος, δυστυχως δεν μπορεις να περιμενεις το τριωρο... Ειναι ολοκληρη θεωρια και ευγνωμονω των παιδιατρο μας που εκατσε και μου την εξηγησε, γιατι αλλιως με τους πυρετους του Σωτηρη θα ειχαμε καταληξει στο νοσοκομειο...

t7fQp3.png

γενικοτερα και ντεπον απο μονο του ανα εξαωρο ..αμα παιρνεις εναλλαξ αντιπυρετικα ανα 3 ωρο

Α ναι σωστα...για αυτο μου εδωσε και τις αλλες επιλογες...δηλαδη δινεις ντεπον και στο 3ωρο ενα απο τα αλλα...και μετα το 39 ponstan...

A γεια σου...τωρα το θυμηθηκα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ναι μπορει δε ξερω...μπορει και να ειναι σκονη..

Και ο δικος μου εχει φαει μαγιονεζα απλα προσπαθω να φυλαω τα ρουχα μου...

Και πολυ καλα κανεις!!! Σπιτικη μαγιονεζα δε θα του εδινα με τιποτα, ετσι κι αλλιως! Απαπα!

t7fQp3.png

τέλεια! Να το έχω υπόψιν μου δηλαδή και να το πάρω.

Πώς είσαι τώρα που γύρισε ο αντρούλης σου; :D Σε επαγγελματικό ταξίδι ήταν;

σιγουρα να το παρεις αφου σου αρεσει και το διαβασμα!

αχ ναι ηρθε τι καλα!!!!

ναι σε επαγγελματικο ταξιδι ηταν Αθηνα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

κοριτσια νομιζω πως δεν κανει να δωσεις μαζι gantil και εναλαξ ponstan αν δωσεις gantil μετα θα δωσεις depon η dolal η apotel η panadol

Εμενα δε μου ειπε τιποτα τετοιο...

Τα εχω και γραμμενα...απλα στις δοσολογιες διαφερουν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...