Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 minutes ago, Xristina96 said:

Καλά συζήτηση κάνουμε, απλά είναι πολύ βαρύ να λέμε ότι ευθύνεται ο εξωσωματικός ότι το παιδί της έχει πρόβλημα με τα νευρά. Εγκληματικό είναι.  

πάντως δεν πιστεύω με τα φάρμακα της νοσηλείας της πρώτες δυο εβδομάδες που γινόταν η εμφύτευση να έπαιξε τόσο ρόλο στην οργανογένεση σε ένα από τα δύο παιδιά. και συγκεκριμένα στα νεφρά και όχι σε εγκεφαλική ανάπτυξη ή στην καρδιά. 

Δεν παρεξηγήθηκα για κάτι. Όταν μπήκε στο νοσοκομείο είχε θετικό τεστ νομίζω. Αν θυμάμαι καλά γιατί έχουν περάσει και 3-4 χρόνια που μου τα έλεγε οι Εμετοι ήταν πιο μετά. Ουσιαστικά δηλαδή δεν το πρόσεξαν και χειροτέρεψε. Και για αυτό κατέληξε νοσοκομείο. Ο γυναικολόγος της είναι κάθετος ότι έφταιγαν τα φάρμακα για το παιδί.  Και ότι δεν έπρεπε να τις είχε κάνει εμβρυομεταφορα γιατί ρίσκαρε και την δική της υγεία που το έκανε.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοιτα απο την εμπειρια μου (εχω περασει ουκ ολιγα φετος απο πυρετο)μεχρι 3 ημερες ο πυρετος δεν ειναι ανησυχητικος με την προυποθεση παντα οτι με αντιπυρετικο πεφτει ..

και επισης αν δεν εχει αλλα συμπτωματα κυκλοφορει και η ιωση του αιφνιδιου εξανθηματος που 3 μερες κανεις πυρετο και μετα γεμιζεις κοκκινα σημαδακια για 2 ημερες (το εχουμε περασει και αυτο!!)

αν ο πυρετος ανεβει και αλλο ,μπορεις να του κανεις και χλιαρο ντουζακι και να κατσει κανα δεκαλεπτο στο νερο

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάλι έχει δυστυχώς. Τώρα 38,5.

Κεφάτος δείχνει για την ώρα. Και ναι κάποιες φορές είχε τρέμουλο, όπως χτες το βράδυ. Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος. Και ναι ακόμα δεν μπορώ να τη βρω τη γιατρό!!!!!!

Ποση ωρα τον κρατανε τα αντιπυρετικα? Πεφτει τελειως ο πυρετος?

Τι του δινεις?

Το οτι ειναι ευδιαθετος ειναι τελειο!

Οταν ψηνεται το μωρο λογικο ειναι να μην εχει δυναμεις!

Οταν ανεβαζει πυρετο το παιδι να το κουκουλωνεις γιατι εχει ριγη. Μολις σταθεροποιηθει γδυστον να παρει αερα!

Τι θερμομετρο χρησιμοποιεις?

Σε τσακισα!:D

t7fQp3.png

Ελένη περαστικα του μωρε...

Συμφωνω και εγω οτι η διαθεση ειναι καλό σημαδι!

Για τα υπόλοιπα αυτα που σου λένε και τα κοριτσια , ξαναπάρε και την παιδίατρο και πάλι περαστικα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

μαελενι μου οταν σταθεροποιηθει ο πυρετος βαλτον για μπανιο.

ξερω οτι δεν κανει μπανιο και αντιπυρετικο μαζι.οπως και αντιπυρετικο με τις κομπρεσες τυπου χανσαπλαστ γιατι και αυτες εχουν φαρμακο και περναει στο παιδι.

εμεις με θερμομετρα και φαρμακα τα παμε δυστυχως παρα πολυ καλα.μονη της τα βαζει.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

εγω βικυ τα εννοω, το μπανιο ή κομπρεσσα σε περιπτωση που εχει ανεβει ο πυρετος πριν περασει το τριωρο ..

και εμας ο χρηστακης το βαζει μονος του πλεον (απο το νοσοκομειο και μετα)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα!

Ελενη μου περαστικα σας ευχομαι να μην ξαναναιβασει πυρετο!

οσο για τον θηλασμο που λετε κοριτσια πιστευω πως αν το θελετε πραγματικα θα το πετυχετε και επισης πιστευω πως το κλειδι στην επιτυχια ειναι να θηλασεις το μωρο απο την πρωτη ωρα της γεννησης να μην δωσεις καθολου ξενο μονο στηθος μην φοβαστε οτι δεν εχετε γαλα το μωρο τρεφετε μια χαρα απο το πρωτογαλα το οποιο ειναι και πολυ σημαντικο αν δωσεις μπιμπερο το μωρο μαθαινει στα ευκολα και μετα δυσκολευτε να θηλασει εγω παντως στον μπεμπη δεν εδωσα καθολου ξενο και στην κλινικη ειχα πει και την παιδιατρο και καναμε αποκλειστικο θηλασμο νομιζω πως στον τιμο το χασαμε το παιχνιδι επειδι του διναμε με το μπιμπερο και μετα δεν επιανε το στηθος.

οταν με το καλο κανετε δευτερο κοριτσια να παρετε το βιβλιο της πατσουρου θα σας βοηθησει παρα πολυ!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βικάκι εμάς ο γιατρός μας είχε πεί σε πυρετό να δίνω αντιπυρετικό και να τον βάζω και κατευθείαν για ντουζάκι...αυτό και έκανα πάντα μέχρι τώρα και στο 20λεπτο έπεφτε ο πυρετός. Φυσικά έχετε υπόψιν σας ότι εγώ δίνω αντιπυρετικό από το 37,5 κιόλας!

m57Zp2.png

Κοριτσια πάω γιατρο.Τα λέμε σε καμια ωριτσα...

Ελένη και κομπρεσούλές με δροσερο νερό και ξυδι μεσα ειναι αποτελεσματικες

Βατραχακι μπραβο σας που τα καταφερνετε τοσο καλά!!

Εγω στην κλινικη δεν θηλασα παρα μονο την τελευταια μερα..

Στο σπίτι ομως απο τοπρωτο γευμα θηλασαμε αποκλειστικα, δεν πήρα ουτε μια στιγμη κουτι σκονη..ειναι και αυτο μερος της επιτυχίας.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!

Μαελενη περαστικα!

Την τελευταια φορα που ειχαμε παει παιδιατρο μου ειπε οτι αυτη την εποχη ειναι στο φουλ η ιωση του αιφνιδιου εξανθηματος.Υψηλος πυρετος για 4 μερες χωρις αλλα συμπτωματα μονο κανα φτερνισματακι και βηχαλακι που και που και μετα υποχωρει και βγαινει το εξανθημα.

Μαλιστα επειδη ειμαι λιγο αδαης απο πυρετους(μονο 1 φορα εχει κανει περισυ)μου εδωσε οδηγιες..μου ειπε οτι πλεον το ντεπον δεν θα του ειναι αποδωτικο οποτε μου ειπε απο 38-39 δινω ή ντεπον ή algofren ή gantil μπορω και καθε 3ωρο εναλλαξ.Μετα το 39 ponstan καθε 6ωρο και στο μεσοδιαστημα αν επιμενει παλι ενα απο τα 3 πρωτα...

Δε ξερω αν το εξηγω σωστα νομιζω καπως ετσι τα καταλαβα...

Τεσπα ηθελα απλα να σου πω οτι θα πρεπει να μιλησεις με τη γιατρο για να σου δωσει και εναλλακτικες και δοσολογιες και για αλλα αντιπυρετικα διοτι μαλλον με το ντεπον δε θα γινει δουλεια ..

Νατασσα και εγω του εβαζα ενα φεγγαρι λιγο κετσαπ απο διπλα απλα αγοραζα βιολογικη κετσαπ απο καταστημα βιολογικων.Ωραιοτατη και χωρις συντηρητικα.Μαγιονεζες και σως ομως καλο ειναι να αποφευγονται λογω ομων αυγων και σαλμονελας.

Ξαναρχομαι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

βατραχάκι εμένα στην κλινική το μωρό από την ώρα που το γέννησα μου το φέρανε ξανά μετά από 8 ώρες...βλακεία μου φυσικά που δεν το ζήτησα...η άγοια αυτά κάνει. Το βιβλίο της πατσούρου πρέπει να είναι πολύ καλό. Το έχεις διαβάσει ε;

m57Zp2.png

κάναμε ωραιότατο κεκάκι μαζί με τον Αστέρη (χαρά που έκανε) και τώρα το ψίνουμε

ριτάκι τα αντιπυρετικά που αναφέρεις ούτε που τα ξέρω...μόνο το ντεπόν, το πονσταν και το ντολαλ γνωρίζω. Εμείς συνήθως παραμένουμε στο ντεπόν, αλλά αν ανεβάζει πάλι στις 3 ώρες παίρνει πονσταν. Μπορώ φυσικά να πω με σιγουριά πως το πονσταν τον κρατάει περισσότερες ώρες απύρετο!

m57Zp2.png

Δε ξερω σαρδελακι μου τι να σου πω...αχρειστα να ειναι γενικη κουβεντα εκανα και τα αγορασα να τα εχω...

Απλα το πονσταν μου εχει πει οχι ξανα πριν το 5ωρο -6ωρο οποτε στο μεσοδιαστημα αν ο πυρετος επιμενει πρεπει να υπαρχουν εναλλκτικες και το ντεπον λεει ισως δεν πιανει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...