Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Losr είπε:

Ναι. Ακριβώς δεν θυμάμαι πως λέγεται. Δηλαδή δεν είμαι σίγουρη ότι έχει νεφρική ανεπάρκεια. Ξέρω όμως ότι συνέχεια παρακολουθούσαν τα νεφρά και οπότε οι τιμές δεν ήταν φυσιολογικές έφευγε από την δουλειά για μέρες γιατί μπαίναμε νοσοκομείο να τα επαναφερουνε. Και αυτό θα είναι εφ όρου ζωής. Πρέπει να τρώει συγκεκριμένα φαγητά, απαγορεύεται η άθληση, απαγορεύεται να κάνει υπερβολές, δεν θα τις επιτραπεί να γίνει μαμά τις το έχουν πει από μικρή. Και σίγουρα περάσανε και πολυ δύσκολα στην εφηβεία γιατί η μικρή ξέσπασε που δεν μπορεί να κάνει ότι όλα τα παιδάκια και το έκανε χειρότερα και εκείνη την περίοδο επιδεινώθηκε και πολύ το πρόβλημα της. Δεν ξέρω αν ο γιατρός της έχει δίκιο, αλλά δεν μου φαίνεται και παράλογο να συνεβει από τα φάρμακα.

γενικα ρε παιδια τι συζηταμε τωρα;;; ασχετα με το τι προεκυψε στο εμβρυο και απο τι… κανεις ετ σε γυναικα που μολις εδωσε 25ωαρια;;;; δηλαδη παμε καλα;;;;; ακομα κι ειδικευομενος δεν θα συγχωρουνταν να κανει τετοια μαλ….ια… συγγνωμη κιολας! εκει παιζεις με την υγεια και τη ζωη της ασθενους σου! τελος. αρπα κολλα ειναι ολα;;;; αντε να κανουμε μια ετ να πουμε οτι τελειωσαμε;;; αφου ζει κιολας η γυναικα παλι καλα να λεει… απαραδεκτο πραγματικα. οποιος και να το εκανε, για κλωτσιες θα ηταν! και σιγουρα μηνυσιμο!! εγω που εβγαζα παλια 20ωαρια και χωρις υπερδιεγερση, εκανα να συνελθω ενα μηνα. ξερω πολυ καλα πως ειναι. και κανενας γιατρος ποτε ουτε καν εθιξε την ετ στον ιδιο κυκλο. το απεκλειαν απ τα αποδυτηρια… πρωτα την υγεια της γυναικας βαζεις σε τετοιες περιπτωσεις. και μονο λοιπον που το παραβλεψε αυτο, ειναι τραγικο. κι ειδικα παλαιοτερα που τα φαρμακα ηταν ακομα πιο βαρια απ τα τωρινα. αλλα δεν μου κανει και καμια εντυπωση, εδω ο συγκεκριμενος εκανε σε φιλη μου τρεις φορες ετ χωρις υπερηχο, γιατι λεει ειχε την εμπειρια να ξερει που τα βαζει και δενντο χρειαζοταν. κι αυτο τωρα… οποτε τι συζηταμε; εμενα οταν μου το ειχε πει, της ελεγα κοπελα μου εγω θα εφευγα χτες! οσο καλος και να εισαι κι οσο γιατραρα, Θεος δεν εισαι… δηλαδη καπου ωπα…

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Ελενη πως ειναι το παιδι? Ευχομαι να ειναι δοντια, αν και τα δοντια δεν κανουν παραπανω απο δεκατα συμφωνα με τον παιδιατρο μας...

Σουλα περαστικα στον αντρα σου! Και καλο κουραγιο και σ'εσενα γιατι οταν αρρωσταινουν οι αντρες γκρινιαζουν... Αλιμονο!

Stone αυτο που εγραψες για τη γιαγια το βρισκω τραγικο! Ε, ρε κολληματα προπολεμικα! Τι προκαταληψεις ειναι αυτες στην εποχη μας ρε παιδια? Ημαρτον!

Ο Σωτηρης γραφει με το αριστερο και κλωτσαει και την μπαλα με το αριστερο. Ολοι μου λενε οτι θα γινει αριστεροχειρας, αλλα εγω νομιζω οτι ειναι νωρις ακομα...

Λοιπον βρηκα τροπο να τρωει ο Σωτηρης το κρεας! Χθες ειχαμε κοτοπουλο πανε (στο φουρνο, οχι τηγανητο - τελεια συνταγη) και δεν το ηθελε με τιποτα. Και τελικα του εβαλα λιγο κετσαπ στην ακρη του πιατου του και το βουταγε μεσα και το τσακισε! Το ιδιο εγινε και την Κυριακη που ειχαμε βγει εξω και του ειχα παραγγειλει μπιφτεκι... Το εφαγε βουτωντας το σε μια σως.. Τραγικος τροπος, το ξερω, αλλα προκειμενου να φαει κρεας, ας φαει και λιγη ζαχαρη και συντηρητικα (που η κετσαπ ειναι φουλ)... Τι αλλο να εκανα???

t7fQp3.png

Καλημερααααα

Σημερα πηγα και εισεπραξα τα λεφτα απο το ικα!!250 ευρω ...not bad...

Ο γιος μου ειναι ενθουσιασμενος με το παρτυ!!!

τι εχουμε το Σαββατο ??παπυ!!!και χοροπηδαει!!

ποιος εχει παρτυ???εγω εγω εγω!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

σουλα να σας ζησει το μωρακι.οσο για το αλλο μωρο εχω να πω οτι εχω δει θαυματα στο γεννηματα για τετοια προβληματα.

αυτη την κυριακη εχω η βαφτιση η γαμοβαφτιση δεν θυμαμαι τι απο τα 2.για την αλλη μπορω εγω.

σαρδελα τι ωρα τελειωνεις το μαθημα?δεν μπορεις μετα?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ιωάννα με το εξαμηνο ετσι;;;Μια χαρα!!!Οτιπρεπει για τοπάρτυ του Τιτο μας!

Σε καλή μερια!!

Νατασα τι τραγικο μωρε κι εσυ!!Κετσαπ και σως;;Νοστιμοτατα τα βρισκω, απο εδω και περα δεν θα δεχονται πολλές παρεμβασεις οποτε βρηκε τον καλύτερο τρόπο ο Σωτος

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βικάκη μου για την επόμενη Κυριακή δεν μπορώ να σου πω από τώρα μιάς και έρχεται η μαμά μου την Πέμπτη και την άλλη βδομάδα ο πατριός μου. Κανονίστε εσείς κι αν μπορέσω θα έρθω ειδάλλως άλλη φορά.

Πότε θα κάνετε τα γενέθλια της Φωτεινής;

Σύντομα κι εμείς θα ετοιμάσουμε το παρτάκι μας...

Ιωάννα μου ωραίος ο Χρηστάκος μας , μα τι χαρά!

m57Zp2.png

Κορίτσια καλημέρα.

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω. Ψηθήκαμε όλο το βράδυ! Κ τώρα το πρωί έκανε μια ώρα να κατέβει ο πυρετός μετά το αντιπυρετικό κ πάλι ζεστό τον βλέπω. Γμτ τηλεφωνώ κ στην παιδίατρο, αλλά σιγά μην την μπορέσω να τη βρω. Μ' έχει αγανακτήσει πια!

Ναι παιδιά έχετε δίκιο. Από δόντια τόσο μεγάλος πυρετός αποκλείεται. Χαζομάρα είπα κι εγώ. Πιάσαμε 39,4 το πρωί. Ολο το βράδυ είχαμε γλέντια όπως φαντάζεστε.

Πάω να του ξαναβάλω θερμόμετρο, αν καθήσει, γιατί κι εκέι έχουμε ένα θέμα.

Φιλιά, τα λέμε αργότερα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Ελενάκη μου καμιά ίωση θα έχει το μαναράκι...περαστικούλια του. Απαράδεκτη οι παιδίατροι που δεν μπορείς να τους βρείς στο τηλ...μου την σπάει αφάνταστα πολύ αυτό. Ευτυχώς τον δικό μας τον βρίσκουμε πάντα.

Όσο για το θερμόμετρο κι εμείς είχαμε τεράστιο θέμα και τελικά πήρα θερμόμετρο μετώπου!

m57Zp2.png

Νατασσσα σου εστειλα πμ να μου στειλεις το μεηλ σου!!!

Παιδια τα λεφτα μια χαρα μου εκατσαν και εβγαλα τα εξοδα του παρτυ!!!για φαι τι να πω εμας τρωει τα παντα και σε ποσοτητες...

Σιγα σιγα οργανωνονται τα παρτακια μας ..εξαλλου τι παιδια μαιου-ιουνιου &ιουλιου ειμαστε!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Σωπα ρε Ελενη τοσος πυρετος???δεν ειναι σιγουρα δοντια...το σημαντικο ειναι το παιδι να ειναι κεφατο αμα πεφτει ο πυρετος.και προσεξε επισης αμα βλεπεις το παιδι οτι τρεμει σημαινει οτι ανεβαινει αποτομα και θα πρεπει να τον παρεις αγκαλια και να τον σκεπασεις...καλο στον πολυ πυρετο κανουν και οι κομπρεσουλες της hansaplast ...βοηθουν πολυ...

Περαστικα σας ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πάλι έχει δυστυχώς. Τώρα 38,5.

Κεφάτος δείχνει για την ώρα. Και ναι κάποιες φορές είχε τρέμουλο, όπως χτες το βράδυ. Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος. Και ναι ακόμα δεν μπορώ να τη βρω τη γιατρό!!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ελενακι ιωση οπως καταλαβαινεις... Περαστικα ρε παιδι μου, τι να πω? Υπομονη, μπανακια, πολυ νερο να πινει, ελεγχος του πυρετου συνεχεια και θα περασει... Η παιδιατρος απαραδεκτη, δεν το συζητω! Αλλαξε την, απλα.. Δευτερες ευκαιριες σε τετοιες περιπτωσεις δε δινονται. αλλα συπτωματα εχει? Ο,τι θες να με ρωτησεις, εχω κανει διατριβη στους μεγαλους πυρετους...

Stone καλα δε θα πεθανω κιολας που τρωει κετσαπ, απλα δεν ειναι ο,τι καλυτερο... Τελος παντων... τουλαχιστον τρωει κρεας!

Ιωαννα σε καλη μερια! Καλα λεφτα παρα το εξαμηνο! Αυτες τις μερες θα παω κι εγω να καταθεσω τα χαρτια μου!!! Γιουπι! Οσο για το παρτυ, χαιρεται το πουλακι μου! Να περασετε τελεια!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...