Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Terry1986 είπε:

Τον Ιουνιο ειχα βιοχημικη..κ οχι δεν μ ζητησε να ελεγξω κατι.. 😞

Ουτε μ ειπε πηγαινε εκτο απο την αιματολογο κ σε καποιον αλλο γιατρο..

Υστεροσκοπηση μικροβιωμα εχεισ Κάνει ; Έχετε βρει τι μπορεί να φταιει σε αυτό; Τώρα επανέλαβες χοριακη και σήμερα πως πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα σε όλες τις φίλες.

Ελενάκι πώς είναι ο μικρός; Θυμάμαι πως ο γιατρός μου μου είχε πεί πως από δόντια μόνο δέκατα μπορεί να κάνει, αλλά όχι πυρετό. Ελπίζω να μην ξανανεβάσετε.

Όσο για τον θηλασμό με τον Αστέρη τα πήγα χάλια...ο μικρός δεν το ήθελε το στήθος με τίποτε...και με θηλές δοκίμασα τίποτε...

m57Zp2.png

καλημερα και απο μενα.

ελενιτσα ελπιζω να ηταν τυχαιο οπως εγινε με εμας την παρασκευη.

χθες το μεσημερι γελασα με την ψυχη μου.κοιμηθηκε η φωτεινη εντελως γυμνη χωρις πανα με τον κ#λ$ τουρλωμενο.

εχουμε την μισθοδοσια παλι σημερα....

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα!!

Ελένη περαστικά στον Γρηγοράκη..Ελπίζω σημερα να ειναι τελείως καλά και να ηταν κτ τυχαίο.Συμβαίνει καμια φορα και δεν οφείλεται σε κτ συγκεκριμενο

Βικυ σας ειδα όλους οικογενειακως στον υπνο μου..Ηρθαμε σπίτι σας και ειχατε το τραπέζι στρωμενο γεματο καλουδια, με εφτιαξε η Φωτεινη.. Μεχρι και η ξαδερφη σου η Ειρηνη ηταν εκει και αλλες δυο γιαγιαδες, οχι η Φωτεινή..εκεινη ηταν πιπίνι!!

Μετα ειδα και ενα μωρο..μηπως η ξαδερφη σου ειναι ετοιμογεννη;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!!

Ελένη περαστικά στον Γρηγοράκη..Ελπίζω σημερα να ειναι τελείως καλά και να ηταν κτ τυχαίο.Συμβαίνει καμια φορα και δεν οφείλεται σε κτ συγκεκριμενο

Βικυ σας ειδα όλους οικογενειακως στον υπνο μου..Ηρθαμε σπίτι σας και ειχατε το τραπέζι στρωμενο γεματο καλουδια, με εφτιαξε η Φωτεινη.. Μεχρι και η ξαδερφη σου η Ειρηνη ηταν εκει και αλλες δυο γιαγιαδες, οχι η Φωτεινή..εκεινη ηταν πιπίνι!!

Μετα ειδα και ενα μωρο..μηπως η ξαδερφη σου ειναι ετοιμογεννη;;

ναι ειναι περιμενουμε απο μερα σε μερα.εκεινη πιστευει οτι θα εχει γεννησει μεχρι το σαββατο.

εγω παλι εβλεπα μια λεκανη βουλωμενη φουλ στο θκατο.και οτι προσπαθουσα να την καθαρισω γρηγορα γιατι θα εχανα το αεροπλανο.ειχα ετοιμαστει να ξανα παω αθηνα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Αντε με το καλό!!Ειμαι και Σαββατογεννημενη, λές να γεννησει σημερις;;;

εγω παλι εβλεπα μια λεκανη βουλωμενη φουλ στο θκατο.και οτι προσπαθουσα να την καθαρισω γρηγορα γιατι θα εχανα το αεροπλανο.ειχα ετοιμαστει να ξανα παω αθηνα

χαχα εδω κολλάει αυτο αυτο που λένε "εδω ο κοσμος καιγεται και το μ@#$! χτενιζεται!!χαχα

Καλα βρε τωρα κανονιζουμε τη δικη μας συναντηση, εσυ στην Αθηνα εχεις το νου σου;;;

απλα μου αρεσουν πολυ τα αεροπλανα.

λες να γεννησει σημερα?θα δουμε... θα σας το πω.ωραια ημερομηνια ειναι σημερα.

Καλημέρα φίλες μου!

Ελένη περαστικά στον Γρηγόρη. Ελπίζω σήμερα να είναι καλά. Αυτό που λέει η Ρίτα ισχύει. Όταν τα άκρα είναι κρύα συνήθως ο πυρετός ανεβαίνει και μόλις ζεσταθούν σταθεροποιείται.

Κωνκωνακι πως είναι ο μικρός?

Βίκυ τσιτσίδι η Φωτεινή ε??? :lol: Άντε βρε πουλάκι μου, αφού έχεις τόση έννοια να ξανάρθεις έλα! Λοιπόν το όνειρο ήταν προφητικό! Το θκατό είναι λεφτά, άρα από κάπου θα σου έρθουν και θα ερθεις ξανά πολύ γρήγορα Αθήνα! :lol:

Πετρούλα τι κάνετε εσείς?

Ρίτα ξέχασα εχτές να σχολιάσω αυτό το ''ΊΣΩΣ'' του Γρηγόρη! Καλά είναι απίστευτο! Άκου ''ΙΣΩΣ'':shock: Όντως πάντως ακούγεται πολύ χειρότερο από το ΟΧΙ! :lol: :lol: :lol:

Όσο για τη ζωγραφική της Εύας εννοείται πως κι εκείνη όλο μουτζούρες κάνει απλά αν της πεις σου κανει κύκλους, τελείες και γραμμές. Πάντως ευτυχώς δεν φαίνεται να έχει πάρει από μένα. Το κακό είναι πως καμιά φορα μου ζητάει να της κάνω σκυλάκια, γατάκια κλπ και εγώ δεν μπορώ και μετά νευριάζει..:oops::lol: Μιλάμε είμαι παντελώς άχρηστη.

Αλήθεια με ποιο χέρι γράφουν τα δικά σας? Εμένα περισσότερο με το αριστερό, αλλά χρησιμοποιεί και το δεξί. Πότε αποφασίζουν οεο?? :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα και από μένα.

Οποια ξαναμιλήσει με την Κική να της δώσει τις ευχές μου!

Ελένη μου ευχομαι να ήταν κάτι ασήμαντο και τυχαίο.Πως είναι σήμερα ο μικρός?

Συμπεθέρα στείλε καλέ κανένα βαζάκι και προς τα εδώ.Πω πω τι χρυσοχέρα που είσαι.

Κορίτσια γέννησε χθες και η ξαδέρφη μας που σας ειχα πει .εκανε έναν παίδαρο 3700 με καισαρική .Όλα πήγαν τέλεια.

Αλλα δυστυχώς μαζί της γεννούσε και μια άλλη κοπέλα γνωστή μας και το μωράκι γεννήθηκε με λυκοστομία.Το εστειλαν κατευθείαν στη Θες/νικη.Στεναχωρέθηκα πολύ γμτ.

Εχω και τον άντρα μου από χθες κουτσό.Εχει πιαστεί το πόδι του και δεν μπορεί να κουνηθεί.Ολη νύχτα την εβγαλε με πολύ πόνο, σήμερα είπε θα παει στο γιατρό .

Η μικρή μου είναι καλά και κολλημένη σαν στρειδακι!!!!!

Χθες το βραδυ που την πήγαμε για ύπνο μετα από λίγο αρχισε να φωνάζει «μανούλα μανούλα μαμα και στο τέλος πεταει παλι ένα ΣΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!»

Που θα παει θα το κόψει.

Κοριτσάκια μπερδευτηκα για τη συναντηση.Για αυτην την Κυριακή λέμε ή για την άλλη????

Ιωάννα θα ήθελα και εγώ πολύ να δω το προσκλητήριο!!!!

Διαφημίσεις

συμπεθέρα μου ιδέα δεν έχω κι εγώ για ποιά Κυριακή είπαμε τελικά...σιγά την χρυσοχέρα καλέ...είναι πολύ εύκολο το φτιάξιμο της μαρμελάδας. Έκανα ενάμιση κιλό φράουλες και μου πήρε σύνολο μισή ωρίτσα το φτιάξιμο και μετά περίμενα απλά να κρυώσουν, να αποστειρώσω τα βάζα και να τα κλείσω.

m57Zp2.png

μαρακι μου μακαρι,γιατι και εγω θελω να ξανα ερθω.

και η φωτεινη γραφει και με τα 2.αλλα περισσοτερο χρησιμοποιει το αριστερο.

Μαρακι μη σε αγχωνει καθολου με ποιο χερακι θα γραφει η Ευα..Κι ο δικος μου με το αριστερο τα πιανει ολα πρωτα και την ξυλομπογια..

Καλα ειμαστε, σημερα στις 12 εχω γιατρό και αγχος μαζί..Θα μου πει και για β'επιπεδου

Σουλα να σας ζησει το αγορακι!!

Περαστικα και στο αλλο το μωρακι..Γρηγορα να γυρισει στην αγκαλια της μανουλας του..

Αν καταλαβα καλά για την συνατντηση μεταφερθηκε μαλλον την αλλη Κυριακη που θα ειναι και η Ελένη, ή δεν καταλαβα καλά;;;

Να πω και κτ αλλο..Μιλουσα προχθεςμε μια ξαδερφη του αντρα μου που ο γιος της μεγαλώνει με τη γιαγια (4 ετών) και ενω το παιδακι εδειχνε να ειναι αριστεροχειρας η μαμα το αφηνε ενω τις ωρες που ηταν με τη γιαγια εκεινη το αναγκαζε με φωνες και απειλες να μαθει να χρησιμοποπιει το δεξι..Το αποτέλεσμα ειναιτο παιδι τωρα που ειναι στη φαση να γραφουν το ονομα τους αντι για Νικος να γραφει ςοκιν..Δλδ με το δεξι ξεκιναει να γραφει σωστα τη λέξη μεν αλλά απο το τελος προς την αρχη...

Αυτη την εβδομαδα ειπε πως θα το παει σε καποια σεμιναρια που παρακολουθουν ταπαιδια που παρουσιαζουν αυτη την δυσκολια..

Πετρούλα κι εγώ μικρή έγραφα με το αριστερό κι η γιαγιά μου είχε έρθει για ένα χρονικό διάστημα Γερμανία και με πρόσεχε και ντε και καλά να μου το αλλάξει και τα κατάφερε. Σήμερα γράφω με το δεξί, δεν είχα όμως - ευτυχώς - μαθησιακές δυσκολίες, αλλά πρέπει να πω ότι και σήμερα ακόμη για πολλά πράγματα προτιμώ το αριστερό μου χέρι.

Όσο για την συνάντηση πείτε μου να ξέρω...για την επόμενη Κυριακή δεν ξέρω αν μπορέσω λόγω μαθημάτων.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...