Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Μετά την παλίνδρομη τον Ιούνιο δεν κάνατε άλλες εξετάσεις ; Πέρα από αυτές που σου είπε για το αίμα ; 

Τον Ιουνιο ειχα βιοχημικη..κ οχι δεν μ ζητησε να ελεγξω κατι.. 😞

Ουτε μ ειπε πηγαινε εκτο απο την αιματολογο κ σε καποιον αλλο γιατρο..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Με την Κικιτσα μολις μιλησα...

Ενταξει καπως τις εχει μειωθει το αιμα αλλα πρεπει να παραμεινει τελειως ξαπλα 1 βδομαδα και εφοσον σταματησει μετα να προσεχει...

Ενταξει ολα θα πανε καλα!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!

σημερα δεν εκανε τιποτα οποτε μαλλον ηταν απο το φαγητο!

πολυ στεναχωρεθηκα για την κικη μας αλλα να της πειτε οτι ολα θα πανε καλα να μην στεναχωριεται να ξεκουραστει κι ολα θα κυλησουν ομαλα εως το τελος της εγκυμοσυνης!

τα φιλια μου να της δωσετε οποια μιλησει μαζι της!

σαρδελινα ωραια η μαρμελαδα κι εγω ηθελα να κανω λικερ φραουλας που μου αρεσει αλλα δεν κανω γιατι μονο θα το βλεπω και θα νευριαζω που δεν θα μπορω να πιω:tongue:

αχ επιτελους ερχεται ο αντρουλης μου βεβαια θα ερθει πολυ αργα αλλα δεν πειραζει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

ναι σαρδελινα μου αποκλειστηκα θηλαζω!

λες να το κανω; αχ θα θελω να το πιω και θα το κανω το μωρο κουδουνι!!!

θα κοιμάται και καλύτερα καλέ :tongue::tongue:

η μαρμελάδα έγινε σπέσιαλ πάντως...την έβαλα στα βαζάκια τώρα.

Μπράβο για τον θηλασμό...στο 2ο παιδάκι ελπίζω να τα καταφέρω κι εγώ!

m57Zp2.png

Μπράβο για τον θηλασμό...στο 2ο παιδάκι ελπίζω να τα καταφέρω κι εγώ!

Και εγώ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ετσι είναι, γιατί κι εγώ προσπάθησα αρκετά και με ψευτοθηλές κ χωρίς....και πολύ με θήλαστρο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερα.

Επί 2 μήνες έβγαζα κ του έδινα, αλλά στο τέλος δεν τον προλάβαινα, οπότε του έδωσα μόνο ξένο. Δεν είχε μάθει το παιδάκι να θηλάζει. Και είχα κ μια γιατρό τότε που με πίεζε να δώσω στήθος κι αυτός έμενε νηστικός.

Αχ κορίτσια. Πριν λίγο εκεί που παίζαμε, γελούσαμε, όλα ωραία κ καλά, ετοιμάζω το μπάνιο, τον ξεντύνω και τι να δω? 38 πυρετό. Τι είναι πάλι τούτο???? Αρχισε να μου τρέμει στο μπάνιο, έκλεινε τα μάτια, παραμιλούσε, δεν ήπιε γάλα.....Του έδωσα λίγο αντιπυρετικό κ τώρα περιμένω να περάσει λίγο η ώρα και να πάω να δω.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω Μαρίνα. Στα καλά καθούμενα. Αφού πριν παίζαμε, γελούσαμε.....και σε ένα δεκάλεπτο, μόλις τον ακούμπησα κ κατάλαβα ότι καίει, άρχισε τα άλλα. Τώρα έβαλα θερμόμετρο και έχει πέσει ευτυχώς. Λες να είναι από τα πίσω δόντια? Μακάρι να είναι από αυτό κ να μην ανεβάσει πάλι. Πάντως επειδή θυμόμουν τη συμβουλή την Ιωάννας από την προηγούμενη φορά, τα πόδια ήταν δροσερά που σημαίνει ότι έπεφτε ο πυρετός.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Παίζει να είναι και δόντια αλλά δεν είναι λίγο υψηλός ο πυρετός? Πάντως κι εμένα έχει τρελό θέμα με αυτά τα δόντια τελευταία! Το μεσημέρι που τον τάιζα ξαφνικά αρχισε να κλαιει και ανοιξε διαπλατα το στόμα του με τα χερια του και μου εδειχνε εκει πισω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Α εμένα όχι μόνο δεν έφαγε το μεσημέρι, αλλά έχωνε τα χέρια όσο πιο βαθιά μπορούσε. Και τα σάλια να τρέχουν νερό τις τελευταίες μέρες. Δεν ξέρω πόσο πυρετό μπορούν να κάνουν τα δόντια. Πάντως είναι η δεύτερη φορά που μου κάνει έτσι στο ξεκάρφωτο. Την προηγούμενη ήταν για μόνο πριν κοιμηθεί, πάλι κάπου τόσο. Αχ τι να πω μ' αυτά τα παιδιά μας.

Η μικρή σου πως πάει? Με τα μπουκώματα? Συνήλθε καθόλου?

Σάλια? Μέχρι το πάτωμα εδώ και κανένα μήνα! Και πολύ ανήσυχο ύπνο! Την κάνω, μπας και κοιμηθούμε γιατί έχω και εγερτήριο στις 7.30! Καληνύχτα και περαστικά σας! Η μπουμπού φαίνεται καλύτερα, δε βγάζομαι να βγάλω συμπεράσματα, μακάρι το epadoren να βοήθησε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...