Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Καλησπέρα κορίτσι μου!Δεν ξέρω να σου απαντήσω θα σου πω ομως τη δική μου μέτρηση,έκανα τον Ιούνιο και ήταν 15-18 δεν θυμάμαι ακριβώς,και μου έδωσε να παίρνω χάπι 4000 ένα την ημέρα.Τον Οκτώβριο το επίπεδο ήταν στο 46. Υπάρχουν βέβαια και οι 10000 από όσο ξέρω.Καλυτερα αυτό να το συζητήσεις με τον ενδοκρινολόγο σου.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπαίνω βιαστικά (ως συνήθως) να ευχηθώ πρώτα απ' όλα περαστικά στην Κίκο μας! Ξεκουράσου κοριτσάκι κι όλα θα πάνε καλά!

Κωνκωνάκι αφού σηκώθηκε μόνος του για να παίξει φαντάζομαι νιώθει καλύτερα!

Πετρουλα ένιωσες τα πρώτα σκιρτήματα του μπεμπούκου? Δεν είναι τέλεια? Κοίτα να το απολαύσεις!

Ποιά άλλη εγκυούλα ξεχνάω? Η Εύα έχει πολύ καιρό να μπει!

Βατραχουλίνα μπορεί να ήταν και γαστρεντερίτιδα που την περάσατε στο φτερό, την προηγούμενη Παρασκευή έτσι έκανε και ο Γωγουλίνος (και πάλι έλειπε ο μπαμπάς του, γκρρρρ!), 4 φορές εμετό απίστευτο σε 2,5 ώρες και 1 διάρροια και μετά έστρωσε!

Εμείς καλούτσικα είμαστε, η μπέμπα κοιμήθηκε αρκετά καλά χτες βράδυ αλλά σηκώθηκα για το Γώγο να του δώσω σιρόπι αφού πνίγηκε από το βήχα κατά τις 4 το πρωί! Η δε μπουμπού μεγαλώνει πια γρήγορα τώρα με κλοτσάει και γελλάει και θέλει κι αυτή συνεχώς παρεούλα και αγκαλίτσες αλλιώς κλαιει! Το μεσημέρι τάιζα το Γιώργο και την είχα αγκαλιά γιατί ήθελε να τον βλέπει συνέχεια! Τα θκατουλάκια μου!

Καλέ στείλτε και σε μένα τις φώτο!!!

Συμπεθέρα κάτι μου χρωστάς!:rolleyes::rolleyes:;)

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθα και εγω...

Τι κανουμε?

Διαβασα για την κικο μας...ρε γμτ και τη σκεφτομουν το πρωι αναρωτιομουν γιατι δεν εχει φανει...

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!Θα την παρω ενα τηλεφωνακι το απογευμα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια.

Βατραχάκι περαστικά στον Τιμούλη σου. Μάλλον δεν θα ήταν κάτι σοβαρό και συνήλθε γρήγορα. Απλά, στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να περνάει γαστρεντερίτιδα, μην τον αφήνεις να πολυπλησιάζει τον μπέμπη. Αυτό για τον εμετό οτ ήξερα. Βέβαια ο δικός μας παιδίατρος λέει μία ώρα μετά να μην πιει ή φάει τίποτα.

Πανμάρ μπράβο στη μικρή σου. Μετά από υποδείξεις τη Ρίτας μας αρκετές στο καφέ διαβάσαμε (ή διαβάζουμε - όπως εγώ :-P:-P:-P) το βιβλίο 'ΟΧΙ ΠΙΑ ΠΑΝΕΣ' εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό. Πάρτο αν θες για να δεις τι πρέπει να κάνεις.

Κωνκών καλύτερα πάει το παιδί. Για να σηκωθεί να παίξει σημαίνει ότι δεν πονάει τόσο και αυτό είναι καλό.

Σούλα και η Αλεξάνδρα καμιά φορά με φωνάζει Ιωάννα, αλλά κάνω ότι δεν καταλαβαίνω. Καθόλου δεν μου αρέσει. Όπως, όταν την έχουν κρατήσει τα πεθερικά μου, με φωνάζει μετά 'μάμυ'......εξυπνάδες του πεθερού. Το πόσο τσαντίζομαι δεν λέγεται :mad::-x:-x:-x:-x

Μαρινάκι ξεπετάχτηκε και η μπουμπού σου. Κοντεύει 4ων μηνών. Σε λίγο θα αρχίσει και αυτή κανονικό φαί και δεν θα το έχουμε καταλάβει.

Κορίτσια αν κάποια μιλήσει με την Κίκο να της μεταφέρει και τις ευχές μου και περαστικά. :):):)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ιωαννα εμενα μου εχεις στειλει κατι??? Δεν εχω λαβει τιποτα! Δυστυχως δεν μπορουμε να ερθουμε, αλλα θα ηθελα πολυ να δω την προσκληση σας!!!

Βατραχακι περαστικα κοπελα μου! Ευχομαι να μην ηταν ιωση... Σημερα δεν ερχεται ο αντρας σου? Αντε να ηρεμησεις λιγακι!

Μαρινακι η μπουμπου σου εγινε πια κοριτσακι!!! Και θελει παρεουλα!!! Να τη χαιρεσαι!!!:D

t7fQp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Ρε γμτ πολύ στενοχωρήθηκα με την Κικίτσα.:-( Λέτε να την κουράσαμε εμείς? Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Όποια μιλήσει μαζί της να της στείλει τα φιλιά μου. Περαστικά σου κοπέλα μου!

Κωνκωνακι φαίνεται ότι πάει καλύτερα ο μικρός! Άντε, τουλάχιστον ήταν ελαφρύ..

Βατραχάκι μου περαστικά στον Τιμούλη.

Μαρίνα μου ξεπετάχτηκε και η μπουμπούκα ε? Παιδί μου γυναίκες! Μη τυχόν και χάσουν τίποτα! Από μικρές! χαχα!

Σούλα μ'έκανες και γέλασα με την κα ''ντουντουνα'', πω πω κι εγώ θα έσκαγα στα γέλια μετά από τόσες φορές που έχει γραφτεί αυτή η λέξη εδώ μέσα..:lol:

Μαελένη τα παιδιά της αδερφής μου είναι σχετικά καλά..η μικρή παρόλο που λέμε όλοι δεν καταλαβαίνει, το έβγαλε στη ζωγραφική. Ζωγραφίζει ένα σπίτι που μέσα είναι πολύχρωμο και γύρω γύρω κατάμαυρο..:-(. Ο μεγάλος έχει ακόμα ξεσπάσματα με κλάμματα αλλά η αδερφή μου προσπαθεί με κάθε τρόπο να τα κάνει να αισθάνονται καλά. Σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

joa τώρα είδα κι εγώ το προσκλητήριο, ήταν κι εμένα στα spam. Πολύ όμορφο! Μέχρι την Πέμπτη θα σου πω στα σίγουρα.

Επανέρχομαι..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μια γρήγορη καλήσπέρα και απο εμένα!!!!

Κορίτσια αν μιλήσετε με την Κική να της στείλετε τις ευχές μου... όλα θα πάνε καλά!!!! Ξεκούραση θέλει...;)

Βατραχάκι περαστικά σας... πως είναι ο Τιμούλης;

Σούλα εμάς έχει πολύ καιρό μου μας φωνάζει Ελένη και Αλέκο (ή Αλεκάκι επειδή τον φωνάζω εγώ έτσι...:rolleyes:) αλλά απο όταν σταματήσαμε να δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία ξαναγύρισε στο μπαμπά μαμα΄...:tongue::tongue:

Μαρίνα χαίρομαι που είστε καλύτερα... εμείς αύριο θα πάμε στη γαστρεντερολόγο και ελπίζω να μου λύσει κάποιες απορίες...

Θα προσπαθήσω αργότερα να βάλω φωτό απο το πάρτυ...

Για την άλλη Κυριακή εγώ το έκλεισα... θα με φέρει ο άντρας μου και θα πάνε με τη μικρή λούνα παρκ!!!!:D:D:D Οπότε πείτε που σας βολεύει... εμένα και το κόσμος και το μακεδονία με βολεύουν αφάνταστα...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Κικιτσα περαστικα σου κοριτσι μου.Να γινεις γρηγορα καλά και να ξεκουραστεις όσο γίνεται..Οποια κοπέλα μιλήσει μαζι της να της δωσει και τις δικες μου ευχες και τα φιλια μου!

Βατραχακι γμτ απο αλλου το περιμενες απο αλλου σε ηρθε!!Κατι θα τον πειραξε πραγματι..ίσως παραεφαγε και βαρυνε το στομαχακι του.Τωρα ειναι καλά ετσι;;Το μικρο πως ειναι;;

τελικα δεν καναμε αλλα προσκλητηρια με την ξανθη μιας και η ξανθη τα βρηκε χαριτωμενα!!!

Σας περιμενουμε ε ??

Κι εγω δεν στο είπα οτι ηταν πολύ ομορφο;;Απλόμεν αλλά ειχε τη χαρη του..Στο ειπα κιολας οτι εμενα αυτη η απλότητα με συγκίνησε..χαχα (το γραφω διακριτικά για να μην γραψω οτι με πήραν τα ζουμια...)

Πετρουλα ένιωσες τα πρώτα σκιρτήματα του μπεμπούκου? Δεν είναι τέλεια? Κοίτα να το απολαύσεις!

Ναι ρε Μαρινακι, υπεροχο συναισθημα!!!Αν εκανα οτιδηποτε αλλο δεν θα το καταλάβαινα με τπτ, αλλά ήμουν ξαπλωμενη και σε πλήρη ηρεμια οποτε μου χτυπησε..Τι να εννοουσε αραγε;;"Μαμα εδω ειμαι!!"

Οι ντουντουνες μας κοντευουν να τρελάνουν τον κόσμο!!!

Αν η Σούλα προκειμενου να ερθει της ειναι πιο ευκολο να πάρει την Ανδρεανα μαζί, θα πάρω και εγω τον Ανασταση για να παίξουν..

Αρκει να μας πάτε καπου που ειναι για παιδια και υπάρχει πολύς χωρος για να παιξουν..

Αχ με εσκασε το μεσημερι!!

Πηρα τα ψαρια μου στην επιστροφη και μια η ωρα πήγα στην μαμα μου για να τα ψησω εκει , να φαει και ο μικρος και να κοιμηθει εκει ουτως ωστε να πάω και εγω με τον καλό μου στην εκθεση...Απο τις 2 ως τις 3 ειχε μια υπερενταση, δεν τον eπιανε υπνος με τπτ, με πετουσε μαξιλαρια, μια με εδιωχνε και μια με φωναζε..οταν εφευγα ερχοταν μεσα στο σαλόνι που καθομουν με τη μαμα μου και μας εκανε "μποουου!!!" τον πήρα και εγω με το βρακι όπως ήταν και φυγαμε!!Απο τη λύσσα μου ούτε καλτσες του εβαλα..Τωρα καταλαβαίνω οτι του ειναι δυσκολο να κοιμηθει σε μερος που δεν εχει συνηθίσει..Μολις μπήκαμε μεσα του λέω τρεξε γρηγορα να πάς στο κρεβατακι σου!!!Βολιδα εφυγε και κοιμηθηκε κιολας μεχρι να ξεντυθω...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Από αυτό το Σαλονικιώτικο λούνα πάρκ έχω τις καλύτερες αναμνήσεις! Σαν παιδί ερχόμασταν κάθε Καλοκαίρι επάνω γιατί εκεί μένουν τα αδέρφια του πατέρα μου και μετά πήγαινα σε μια τέλεια κατασκήνωση στη Χαλκιδική!

Ξέχασα να το γράψω ότι γέλλασα πολύ με την κ. Ντουντούνα!:D:D:tongue:

Οι Θεσσαλονικιές μας πήραν φαλάγγι και ετοιμάζουν δριμύτερες αντεπίθεση! Κανονίστε κορίτσια!

Πετρούλα να δεις που το 2ο δε θα το νιώθεις τόσο, όχι γιατί δε θα κουνιέται αλλά γιατί δε θα σε αφήνει η έννοια του 1ου! Τι σου έκανε ο Αναστάσης σου μεσημεριάτικα!!! Κι εμένα εδώ και 2 μέρες τραγουδάει καμιά ώρα και μετά κοιμάται! Τώρα είμαι σίγουρη ότι κάνει πάλι κάποια ζημιά γιατί ακούω περίεργη ησυχία! Άντε να θηλάσει το μωρό να δω τι με περιμένει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Οι Θεσσαλονικιές μας πήραν φαλάγγι και ετοιμάζουν δριμύτερες αντεπίθεση! Κανονίστε κορίτσια!

Ειδες?χαχα

Εγω προτεινα ή με παιδια ή για μεζεδακι κανα βραδακι κατα τις 9 να τα κοιμησουν και να ειμαστε χαλαρες.

βατραχακι μου περαστικα...μαλλον βαρυνε μωρε δε θα ειναι τπτ

Πετρουλα το ενωσες κιολας το σπορακι ?Μπραβο εγω τον ειχα ακουσει στη 19 βδομαδα αλλα στα 2α ειναι αλλιως.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...