Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Καλησπέρα κορίτσι μου!Δεν ξέρω να σου απαντήσω θα σου πω ομως τη δική μου μέτρηση,έκανα τον Ιούνιο και ήταν 15-18 δεν θυμάμαι ακριβώς,και μου έδωσε να παίρνω χάπι 4000 ένα την ημέρα.Τον Οκτώβριο το επίπεδο ήταν στο 46. Υπάρχουν βέβαια και οι 10000 από όσο ξέρω.Καλυτερα αυτό να το συζητήσεις με τον ενδοκρινολόγο σου.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επίσης το καινούργιο είναι οταν βλεπει καμμια μύγα ή κάτι που δεν θέλει και λεει "πας μαμα σου" .

Αυτό γιατι εμενα μου κανει ότι καποιος της το επανελαβε αρκετες φορές και το εμαθε οεο??????????

Χαχαχα πάλι καλά που δε λέει "πας Σούλα" δηλ!!!!! Το φαντάζεσαι?????

Εσύ κούκλα θα έρθεις στη συνάντηση?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε κοριτσια, τι ωραια που μιλανε τα παιδακια σας! Εχουν παρει φορα! Ο Σωτηρακης μου το μονο του καινουριο επιτευγμα ειναι οτι εχει αρχισει να βαζει δυο λεξεις μαζι. Οχι κατι φοβερο, απλα πραγματα. Λεει ας πουμε Λεια μαμα - το λεια ειναι το γεια, λεια μπαμπα, που μπαμπα? (ολο τον πατερα του ψαχνει :rolleyes:) και πουνημπαλ? (που ειναι η μπαλα?, αλλα τη λεει μονοκοπανια τη λεξη οπως σας τη γραφω!) Πολυ γελιο!!!

Ντινακι μου πως ειναι το παιδι? Καμια τυψη να μην εχεις! Γινομαι αυστηρη, αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι αυτα τα πραγματα συμβαινουν! Μου εχει τυχει να παλευω με τον Σωτηρη και πεντε λεπτα για να του βγαλω μια μπλουζα, να κλαει το παιδι, εγω να επιμενω και στο τελος να κοβω την μπλουζα... Δε μας ετυχε ομως ποτε τετοιο πραγμα, ηταν να γινει λοιπον!

Ιωαννα καλε σε ευχαρστω πολυ για τα καλα σου λογια! Ντρεπομαι τωρα!!!:lol::lol::lol::lol: Παντως που να με εβλεπες προ Σωτηρη ποσο μικροεδειχνα... Εχω σπασει τωρα, αληθεια σου λεω!

Μαρια καλως ηρθες στην παρεα μας!

Σουλα πολυ γελιο η μικρη! Σε τρεχει κανονικα!

Αρμα καλε τι καλλιτεχνικη φλεβα η Ευουλα μας! Ο Σωτηρης μεχρι γραμμη φτανει, τον κυκλο ουτε για αστειο!

Ριτα αυτο το ισως θα σε στειλει μια ωρα αρχιτερα! Κουραγιο!

t7fQp3.png

Θα προσπαθήσω Ελένη μου αν και μου είναι λίγο δύσκολο να αφήσω τη μικρή τόσες ώρες.

Μήπως τελικά θα ήταν καλύτερος ένας παιδότοπος, ώστε κάποιες μανούλες να μπορούν να τα πάρουν μαζί? Λέω τώρα εγώ.

Κορίτσια να το ξανασκεφτούμε λιγάκι?????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

γεια σας!!!

μπηκα να σας πω ενα γρηγορα γεια!

εχθες ηταν μια χαλια μερα να φυγει και να μην ξαναρθει ποτε!

μεχρι το μεσημερι ολα ηταν καλα εβαλα τον τιμο για υπνο και μετα απο κανενα μισαωρο τον ακουσα να πνιγεται παω και με το που τον πιανω κανει ενα εμετο τα βγαλε ολα κι εγινε χαμος μετα εκανε συνεχεια εμετο εως της 7 πηρα τηλ και την γιατρο και μου λεει η ιωση η γαστρεντεριτιδα δεν ειχε ομως αλλα συμπτωματα μετα κοιμηθηκε καμια ωριτσα κι οταν σηκωθηκε ηταν μια χαρα ουτε ξαναεκανε εμετο τιποτα μαλλον τον πειραξε το φαγητο μακαρονια με κιμα ειχα κανει και μεσα σε ολα το μεσημερι ειχε πεσει και ειχε χτυπησει λιγο το κεφαλι του αλλα οχι πολυ σε σχεση με αλλες φορες και ειχα και τον φοβο ο εμετος να μην ηταν απο το πεσιμο!

τι να σας πω ημουν που ημουν χαλια ηρθα κι εγινα ενα με το πατωμα!

ευτυχως ηρθε η μαμα μου και ζητησε να μην παει σημερα στη δουλεια και κοιμηθηκε μαζι μας!

αυτα τα νεα μας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Βατραχακι μου περαστικα στον τιμουλη ..εγω πιστευω οτι ηταν τυχαιο και οτι του εκατσε κανα μακαρονι στο λαιμο ή βαρυ το φαι!!

Ευτυχως που θα ερθει η μανουλα ..θα νοιωθεις πιο ασφαλεια να μην εισαι μονη σου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

σ'ευχαριστω Ιωαννα μου κι εγω πιστευω πως τον πειραξε ο κιμας και η χαζη μετα που εκανε εμετο του εδινα συνεχεια νερο και μου ειπε η γιατρος οτι μετα απο εμετο δεν δινουμε τιποτα ουτε νερο ουτε φαγητο για δυο ωρες και μετα δινουμε λιγο λιγο υγρα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχάκι γεια σου κι από μένα και ας μην γνωριζόμαστε. Περαστικά στο αγοράκι σου. Μπορει απλά να ήταν και κανένα μυγάκι ή μυρμηγκάκι...

Joa, που είμαστε και "κοντοχωριανές", πού μένεις στο Μενίδι? Πες μου βασικά πράγματα γιατί δεν ξέρω και πολλά! Κούνιες πού πηγαίνετε?

mrdIp3.png

βατραχουλίνα μου περαστικά στο αγοράκι μας...κάτι θα τον πείραξε από το φαγητό...αφού έπειτα δεν είχε άλλα συμπτώματα.

και για παιδότοπο αν θέλετε εγώ δεν έχω πρόβλημα απλά λέω εξ΄αρχής πως τον Αστέρη δεν θα τον πάρω μαζί.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Περαστικά Vatraxaki μου.

Ελπίζω να μην ήταν κάτι, απλά να του κάθησε βαρύ το φαγητό του καημενούλι.

Sardelitsa κι εγώ θα πράξω ανάλογα. Δεν έχω πρόβλημα κι έτσι κι αλλιώς.

Αν πάμε παιδότοπο μάλλον θα τον πάρω, αν όχι θα τον αφήσω στον παππού, οπότε ας δώσουμε προταιρεότητα στα κορίτσια που θα έχουν μαζί τα μικρά τους.

Πανμαρ πώς πήγε το μάθημα? Αν δεν κάνω λάθος πήγατε το πρωί?

πανμαρ μενω κοντα στην πλατεια . αλλα παιδικες χαρες ειναι θεμα..δεν εχουμε της προκοπης ..μερικες φορες ανεβαινουμε θρακομακεδονες ,συνηθως καθημερινες κανουμε βλοτες με την γουρουνα μας εξω απο το σπιτι αλλιως παμε mall ή golden hall και αναμενουμε να ανοιξουν κατι καταπληκτικες κουνιες στα λιοσια κοντα στο προαστιακο ..επισης παμε στο παρκο α.τριτση στο ιλιον ..

αν πατε καπου καλα εσεις , θα ηθελα να μου πεις μηπως και μου ξεφυγε καμια παιδικη χαρα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

πανμαρ μενω κοντα στην πλατεια . αλλα παιδικες χαρες ειναι θεμα..δεν εχουμε της προκοπης ..μερικες φορες ανεβαινουμε θρακομακεδονες ,συνηθως καθημερινες κανουμε βλοτες με την γουρουνα μας εξω απο το σπιτι αλλιως παμε mall ή golden hall και αναμενουμε να ανοιξουν κατι καταπληκτικες κουνιες στα λιοσια κοντα στο προαστιακο ..επισης παμε στο παρκο α.τριτση στο ιλιον ..

αν πατε καπου καλα εσεις , θα ηθελα να μου πεις μηπως και μου ξεφυγε καμια παιδικη χαρα!!

Εμείς κυρίως πάμε εδώ γύρω στις δικές μας (Θρακομακεδόνες). Αποφεύγω όμως της πλατείας γιατί είναι ανεξέλεγκτες! Πάμε στην Μεγ.Αλεξάνδρου που είναι περιφραγμένες και με λιγότερα παιδάκια.

Αν όμως θέλω να την "δωροδοκήσω" για να μου κάνει καμμια χάρη, μετά την πάω στην Ιπποκράτειο Πολιτεία που έχει τις κούνιες, με την λίμνη και έχει παπάκια, ελαφάκια κότες, κόκκορες κι εκεί όπως μπορείς να καταλάβεις τρελένεται! Αξίζει πολύ. Ειδικά τις καθημερινές που δεν έχει και κόσμο.

mrdIp3.png

Κοριτσάκια ΕΓΙΝΑ ΡΕΖΙΛΙ!!!!!!!!!!!!

Με παίρνει μια κυρία τηλέφωνο στη δουλειά και μου δινει τα στοιχεία της.

Της λεω επίθετο και μου λεει ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑ!

Εσκασα στα γέλια και αντε να της εξηγήσω της καυμένης που πήγε το μυαλό μου.

Αχ εσεις και οι ....ντουντούνες σας!

Κοριτσάκια ΕΓΙΝΑ ΡΕΖΙΛΙ!!!!!!!!!!!!

Με παίρνει μια κυρία τηλέφωνο στη δουλειά και μου δινει τα στοιχεία της.

Της λεω επίθετο και μου λεει ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑ!

Εσκασα στα γέλια και αντε να της εξηγήσω της καυμένης που πήγε το μυαλό μου.

Αχ εσεις και οι ....ντουντούνες σας!

Ακόμα γελάω κι εγώ μαζί με σένα Σούλα μου!!!!! Χαχαχαχα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...