Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Καλησπέρα κορίτσι μου!Δεν ξέρω να σου απαντήσω θα σου πω ομως τη δική μου μέτρηση,έκανα τον Ιούνιο και ήταν 15-18 δεν θυμάμαι ακριβώς,και μου έδωσε να παίρνω χάπι 4000 ένα την ημέρα.Τον Οκτώβριο το επίπεδο ήταν στο 46. Υπάρχουν βέβαια και οι 10000 από όσο ξέρω.Καλυτερα αυτό να το συζητήσεις με τον ενδοκρινολόγο σου.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Εχω πηξει σημερα, ακομα δεν εχω προλαβει να πολυδιαβασω...

Να σας πω ενα νεο. Εστειλα μνμ στην Κικη γιατι μου εκανε εντυπωση και ανησυχησα που δεν ειχε εμφανιστει καθολου... Και τελικα, ειχα δικιο... Επαθε αποκολληση το Σαββατο το βραδυ. Οχι μεγαλη, πηγε στον γιατρο, το εμβρυακι ειναι μια χαρα αλλα της ειπε 15 μερες πληρη ακινησια... Και ετσι ειναι στο κρεβατι και δεν μπορει ουτε μεχρι το πισι να παει. Σας στελνει τα φιλια της! Της βγηκαν της καημενης ξυνα τα γελια! Τελος παντων, ας ειναι ολα καλα, που θα ειναι, ειμαι βεβαιη!!!

Επανερχομαι...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

έγινε αγάπη μου...καλέ κορίτσια σας είπα ότι την πέμπτη έρχεται η μανούλα μου;;;

αντε με το καλο να ερθει,τυχερουλα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα!

Εχω πηξει σημερα, ακομα δεν εχω προλαβει να πολυδιαβασω...

Να σας πω ενα νεο. Εστειλα μνμ στην Κικη γιατι μου εκανε εντυπωση και ανησυχησα που δεν ειχε εμφανιστει καθολου... Και τελικα, ειχα δικιο... Επαθε αποκολληση το Σαββατο το βραδυ. Οχι μεγαλη, πηγε στον γιατρο, το εμβρυακι ειναι μια χαρα αλλα της ειπε 15 μερες πληρη ακινησια... Και ετσι ειναι στο κρεβατι και δεν μπορει ουτε μεχρι το πισι να παει. Σας στελνει τα φιλια της! Της βγηκαν της καημενης ξυνα τα γελια! Τελος παντων, ας ειναι ολα καλα, που θα ειναι, ειμαι βεβαιη!!!

Επανερχομαι...

την κουρασαμε?νοιωθω ασχημα τωρα.

ειχα και εγω αποκολληση 2 φορες και ημουν 2 βδομαδες στη κλινικη και με εβγαλαν για να αλλαξω τον χρονο στο σπιτι μου

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Γειά σας κ πάλι.

Να πω την αλήθεια μου την ανησυχία για την Κική κι εγώ την είχα.

Ποτέ δεν κάνει τόσες ώρες να μπει.

Ολα καλά θα πάνε κοπέλα μου.

Sardelaki με το καλό να δεχτείς τη μανούλα!!!

Αφού βρε Βίκυ είσαι μωρουλίνι χαμογελαστό κ πολύ γλυκό τι να λέμε τώρα!!!!!

Joa κ τώρα με τα καλοκαιρινά? Τους είπες να βάζουν αντηλιακό κ κρέμα στο μωρό?

Θα προσέχουν?

Arma επίσης όλο θέλω να ρωτήσω κι όλο το ξεχνάω. Τα ανήψια σου πως είναι?

Ο μεγάλος, γιατί η μικρή......

Σούλα μου εμείς φωνάζει ο ένας τον άλλο μαμά κ μπαμπά για να μη μάθει να φωνάζει κι αυτός με τα ονόματα, αν και μόνο του μπαμπά του λέει ο άτιμος. Και είναι κ δύσκολο!

Αλλά η μικρή σου Σούλα ε? Σούλα φερε, Σούλα δώσε......υπηρέτριες μας έχουν όλοι!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Ελενη μου στην αυλη εχουν τεντα και σκεπαστρο ...μιλησα με τις κοπελες και του φοραμε αντιηλιακη 50+ και το μεσημερι την κρεμα του . Στο σχολικο τον βαζουν απο την μεσα μερια να μην τον χτυπαει ο ηλιος..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ελενάκη κι εμείς αναμεταξύ μας φωναζόμαστε "μάμη" και "πάπη" χαχα κι έτσι κι ο μικρός δεν μας φωνάζει "ακόμη" με τα ονόματα. Τα λέει, αλλά δεν μας φωνάζει έτσι...

Κική μου όλα καλά θα πάνε ζουζούνα μου...

m57Zp2.png

Ελενη μου στην αυλη εχουν τεντα και σκεπαστρο ...μιλησα με τις κοπελες και του φοραμε αντιηλιακη 50+ και το μεσημερι την κρεμα του . Στο σχολικο τον βαζουν απο την μεσα μερια να μην τον χτυπαει ο ηλιος..

Α ναι νομίζω το είχες αναφέρει. Απλά επειδή η χαζομάρα του κόσμου δεν έχει όρια και η ανευθυνότητα επίσης, να τους το λες στχνά πυκνά.

Ελενάκη κι εμείς αναμεταξύ μας φωναζόμαστε "μάμη" και "πάπη" χαχα κι έτσι κι ο μικρός δεν μας φωνάζει "ακόμη" με τα ονόματα. Τα λέει, αλλά δεν μας φωνάζει έτσι...

Ναι μωρέ απλά θα ήθελα να μάθει κ το δικό μου που είναι κ πιο εύκολο.

Ολο "κική κ κική" είναι, από το Περικλή!!!! Ας πει κ λίγο "ένη" τι πειράζει?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Κική μου ξεκουράσου και θα πάνε όλα καλά.

Και εγώ δυο φορές είχα αποκόλληση αλλα στο κρεβατι δεν εκατσα ουτε μια ωρα.

Μου ήταν αδύνατο.Ευτυχως όμως τέλος καλό όλα καλά.

Κορίτσια αυτό με το Σούλα δεν ξέρω πως της κόλλησε.

Στην αρχη ελεγε "μανούλα Σούλα" (λες και εχει και αλλη!!!!) και από προχθές στον παιδότοπο στα γενέθλια εκεί που φωναζε μανούλα καποια στιγμη αρχιζει "Σούλα ελα" και της μπήκε.

Και εμείς ρε κορίτσια τα ονόματα μας σπάνια τα αναφέρουμε στο σπίτι αλλα φυσικά η μικρή τα ξέρει.

Επίσης το καινούργιο είναι οταν βλεπει καμμια μύγα ή κάτι που δεν θέλει και λεει "πας μαμα σου" .

Αυτό γιατι εμενα μου κανει ότι καποιος της το επανελαβε αρκετες φορές και το εμαθε οεο??????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...