Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Θα ανέβει σε ένα μήνα θα είναι φυσιολογικές οι τιμές. Μπορεί να μην είναι 40 αλλά θα είναι εκεί κοντά. Εκμεταλλεύσου και τις καλές μέρες, βγες στο μπαλκόνι πχ ή στην ταράτσα (δεν ξέρω και που μένεις πχ αν έχεις κήπο ακόμα καλύτερα) και κάτσε στον ήλιο με εκτεθειμένο το λαιμό σου και αν μπορείς το στέρνο για λίγη ώρα. Προτίμησε χωρίς αντηλιακό ή αν βάλεις διάλεξε ένα φυσικό αντηλιακό. Καλά δεν είπα να σε ψήσει ο ήλιος έτσι; Μην πέσετε να με φάτε! 😄

Ναι ναι προσπαθω.. πηραμε σκυλακι και βγαινουμε μαζι εξω στο μπαλκονι μεχρι να κανει τα εμβόλια του και σηκωνω μανικια τις καλές μερες αχαχαχ

βεβαια τις τελευταιες ειχε ψοφοκρυο🤣.. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις σταθεροι με την πανα..καναμε 2 φορες τσισα στο γιογιο και τελος ..χθες ειμασταν στο μπανιο και ηταν το γιογιο εκει και μου λεει οχι γιογιο ..πανα..

τι εχω τραβηξει η μανα απο προχθες σας ειπα??

προχθες επιασε φωτια σε ενα σπιτι 2 στενα πιο κατω..με μεγαλες φλογες και ειχαν ερθει 2 πυροσβεστικα...ε ο μικρος εκστασιαστηκε..δεν ξεκολουσε απο το μπαλκονι ..

το θεμα ειναι οτι την εσβησαν την φωτια αλλα ο Χρηστος παραμενει το απογευμα στο μπαλκονι να περασει το ιου ιου ...ρε και τι δεν του υποσχεθηκα ...κολλημενος στο καγκελο ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα φιλεναδες!

Δεν προλαβαινω να σας διαβασω, θα σας πω στα γρηγορα τα νεα μας.

Το βραδυ του βγάλαμε το κολαρο και κοιμηθηκε μια χαρά. Φυσικά το πρωί τον πονουσε πάλι. Τωρα έχει σηκωθει και παιζει που χθες δεν τολμουσε ουτε να αλλάξει πλευρο. Βεβαια ο γιατρός είπε ξάπλα, αλλά το οτι σηκωθηκε πιστευω οτι είναι καλό. Φοραει το κολάρο κανονικά και γκρινιαζει πιο αραιά για του το βγάλουμε.

πανμαρ καλως ηρθες στη παρεα μας.

Σας ευχαριστω και παλι για τη συμπαρασταση.

Διαφημίσεις

Μαρια εμεις κανουμε πολύ μικρα βηματα γυρω στις 5-6 φορες τη μερα κανει τα τσισα στο γιογιο αλλά τα κακα ακομη δεν τα εχουμε πετυχει..

ειναι πολύ καλό που η μικρη σου ακομη και ετσι προσπαθει να βγαλει την πάνα..Μη την πιεσεις απλά με τον καιρό και με διαφορα κολπάκια να της δειξεις που πρεπει να κανουμε την αναγκη μας.

Μαρακι η Ευα κανει πρόοδο και εκεινη..Εκει που δεν ηθελε να το βλέπει..αστην μονη της να το προσεγγίζει

Βικυ στα Carrefour πάλι στον Περιφερειακο;;

Αγαπητή μου stone, ο καυγάς και η πίεση είναι να καταφέρω να της βάλω την πάνα για να κοιμηθεί ή για να βγούμε έξω. Στην καλύτερη περίπτωση μέσα στο σπίτι θέλει να φοράει βρακάκι. Οπού βέβαια τα τσίσα της φεύγουν αρκετές φορές κι εγώ είμαι από πίσω με ένα σφουγγαρόπανο!

mrdIp3.png

Σούλα στην αυλη δεν βγαινει καθολου με τα ξαδερφακια της και να την επιβλέπεις;;;;

Πετρούλα μου με τα ξαδερφάκια της παίζει αλλα χρειάζεται πάντα ατομο κοντά γιατι πλεον κανει πολύ επικίνδυνα πραγματα.

Αλλα τα ξαδερφια ειναι μεγάλύτερα.

Η μια είναι 11 χρονων και εχει διαβασμα και τρεξιμο οποτε σ/κο μονο μπορεί και το αλλο που είνια πολύ κοντά μας είναι 5 χρονων και την βαριέται την μικρή.

Καθεται κανενα δεκαλεπτο και την κοπαναει.

Αυτο που εχω καταλάβει και εγω ειναι απο τις ηλικιες 4-7 τα βαριουνται τα μωρακια μας ενω τα μεγαλύτερης ηλικιας παιδακια απο 8 και πάνω ασχολουνται πιο ευκολα με τα μικρα...

Φευγω για να ψηφισω, θα τα πουμε το μεσημερακι...

Φιλακια και καλή συνεχεια!

Πειτε για τη συναντηση

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

τωρα τα λεγαμε με την ντελενι και ειπαμε αν βολευει για την αλλη κυριακη,γιατι ουτε εκεινη μπορει αλλα και εγω εχω γαμο και βαφτιση.

τι λετε?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες σας!

Να΄μαι κι εγω η καινούρια! Σήμερα είχαμε πρωινό εγερτήριο (6.10!).

Να σας ρωτήσω κάτι? Την πάνα την έχετε σταματήσει? Εμεις προσπαθούμε, αλλά είναι με τις ώρες της. Αυτό που της αρέσει πιο πολύ είναι να πηγαίνει να κάνει τα κακά της στη ντουσιέρα και τα τσίσα της στο μπαλκόνι! Βέβαια το μόνο θετικό είναι ότι πάει μόνη της, βγάζει τα ρούχα της και την πάνα της και με φωνάζει μετά για να την πλύνω. Το γιογιό της το έχει πιο πολύ παιχνίδι κι εκεί κάνει μόνο τσίσα που και που... Γενικά το να κυκλοφορεί γυμνή είναι το καλύτερό της. Ο μπαμπάς της την φωνάζει Τζούλια!

καλημερα και καλωσορισες στη παρεα μας.

καλε τι συνηθεια και αυτη?

εμεις δεν την κοψαμε την πανα.μια φορα μονο εκανε κακα στη τουαλετα.δεν την καταλαβαινω οταν τα κανει γιατι τα κανει και ενω περπαταει :rolleyes::rolleyes::rolleyes:.και δεν μου λεει οτι θελει.αφου τα κανει ερχεται και λεει κακα για να της τα βγαλω

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

και κατι αλλο πριν φυγω..Παιδια θα εχουμε;;;

Ελένη καλό κουραγιο!

εγω δεν νομιζω να την παρω εκτος αν θελετε κανα παιδοτοπο.

ωραιο και αυτο που προτεινες μαελενι.

πετρουλα μου της πυλαιας(εκει θεωρειται οτι ειναι)στα στερ τα σινεμα εννοω

Kσλημερα!

Tι κανετε?Εμεις καλα

Ιωαννακι και εμεις κοντομανανικα φοραμε απο την περασμενη βδομαδα.Μην αγχωνεσαι εχει ζεστανει πολυ ο καιρος και χειροτερο ειναι να ιδρωνουν...

Πω πω ποση ωρα παλευω να γραψω 2 σειρες...

Θα ξαναρθω

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αρμακι κυκλος ε?Καλα εντυπωσιακο....

Λοιπον οταν ειχα παει στους παιδικους εβλεπα στους τοιχους ζωγραφιες παιδιων μικρων,

Εβλεπα λοιπον χαρτια με πολλες μουτζουρες,αλλο με γραμμες ,αλλο πιο πυκνο τεσπα υπηρχαν παντα 1 με 2 χαρτια που ειχαν μονο μια γραμμουλα και τελος...

Ε σκεφτομουν, οτι αυτο το χαρτι θα ειναι το δικο μας του χρονου...χαχα

Ο Γρηγορης βαριεται αφανταστα...μπορει να σου μουτζουρωσει τα χερια και τα ποδια του ολοκληρα στο δευτερολεπτο αλλα στο χαρτι βαριεται τοσοοο πολυ..

Κανενα απολυτως ενδιαφερον.

Μπραβο στην Ευουλα...ειναι εντυπωσιακο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...