Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

με τις πιθανότητες πας και εδώ. Με αυτά τα φάρμακα που τα παίρνουμε και σε φυσιολογική εγκυμοσύνη πέρα των ciclacur, έχουμε κάνει άπειρες γυναίκες γερά μωρά. 

Το κακό βρίσκεται ακόμα και στον κύβο λαχανικών. Δεν μπορούμε να ζούμε μόνιμα με τον φόβο. Κοιτάμε και τα φάρμακα που μας δίνουν πόσο συμφωνούμε με όλο αυτό και προχωράμε. δεν πάμε σαν τα πρόβατα. ένας από τους λόγους που άλλαξα γιατρό ήταν αυτός. ήθελε να μου δώσει συν άλλη μια χούφτα φάρμακα. 

αλλά υπάρχει εξέλιξη οπότε δεν πιστεύω ότι τα φάρμακα τα τωρινά της εξωσωματικής είναι το ίδιο με του τότε. 

οπότε, το ότι έπαθα υπερδιέργση και μπήκε νοσοκομείο, πρώτον, δεν μπορείς να ξέρεις από ποια φάρμακα το έπαθε το μωράκι της αυτό (αν έχει κάνει γονιδιακό έλεγχο και είναι σίγουρο από φάμρακα) αν το έπαθε με τα φάρμακα της υποστήριξης ή με τα φάρμακα που πήρε στην νοσηλεία της

δεύτερον, ευθύνη για τα φάρμακα που πήρε στην νοσηλεία της, φαντάζομαι ότι την παρακολουθούσε και γενικός χειρούργος, έχουν εκείνοι ευθύνη γιατί ήξεραν ότι είναι έγκυος.  άρα τ φάρμακα που της έδωσαν δεν έπρεπε να δωθουν σε εγκυμονούσα. 

Κορίτσια συγνώμη, έπαθε κάποια κοπέλα από εδώ μέσα κάτι??? Δεν κατάλαβα για ποια συζητατε

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα φιλενάδες...

κωνκωνάκι μου πώς είναι ο μικρός;

Ντελενάκι μάλλον από την κούραση θα ήταν ο τρομερός πονοκέφαλος...

Λαζαρένια μου ακόμη δεν το άνοιξα το μαγαζί...είμαι στο σχεδίασμα τώρα και πρώτα θα κάνω τα σεμινάρια στον ΟΑΕΔ!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανούλες!!!

Ντινα πως ηταν το βραδυ σας;;Ο μικρος ειναι καλύτερα;;;

Μπραβο στον Γρηγορη, στον Αστερη και στην Αλεξάνδρα μας που στην ομιλία τα πάνε περίφημα!!!

Ελένη εννοειται οτι θα το κανονισουμε να βολεύει κι εσενα ..

Περαστικα σου κιολας..

Κοριτσια νομιζω το Cosmos ειναι καλή επιλογη για όλες μας, ε τι λέτε;;;

πετρουλα μου τι κανει τονινι?

Καλα ειναι Λαζαρενια μου, θα πάμε αυριο να το δουμε και επισης χτες χαρηκα πολύ γιατι εκει που ειχα κανει ντουζακι και ημουν ξαπλωμενη και έβλεπα όλο αγωνια τους "4" ενοιωσα ενα πεταρισμα μεσα μου..Εκανε αισθητη την παρουσια του.Μοναδικη αίσθηση!!

Μαρινα εσεις πως ειστε;;Ο πονοκεφαλος σου;;

Βικακι ψηφιζετε στο Βελλίδειο σημερα ;;;

Sunsun δεν γνωριζαμε εμεις οι υπόλοιπες για το μερος της συναντησης γιατι τα κοριτσια τις λεπτομερειες τις κανονισαν τηλεφωνικώς..Οταν ρωτησες ηταν ηδη αργα γιατι τα κοριτσια ειχαν ξεκινησει για τον προορισμο τους..Αν εμπαινες απο τοπρωί ίσως προλαβαινες να ενημερωθεις και να πάς και εσυ..Την επόμενη φορα.Με τη δουλεια τι γινεται;;Τελειωνει κάποια συμβαση ή ειναι δικη σου επιλογη;;;

Φωτεινη εγω το ειπα και στη Βικυ, να αφησετε λίγο την μικρη στο μπαμπα της ή στην άλλη τη γιαγια και να ερθεις και εσυ για καφε....Θα κανουμε διαμαρτυρια για αυτο!!!

Ειπα θα σας βαλω φωτο του μικρου απο χτες αλλα καπου εχει καταχωνιασει το καλωδιο usb απο το κιν. και δεν μπορεσα να το βρω για να μεταφερω τις φωτο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα κοριτσια.

κωνκωνακι τι κανει το αγορακι μας?

σαρδελα θα μιλησουμε για την εξοδο μας.εχω κατι ραντεβου αυτη την βδομαδα με γυναικολογους και δεν ξερω ποτε ακριβως θα ειναι για να μπορω να προγραμματισω.ισως να ξερω σημερα.

πρεπει να παρω την αδεια και της φιλεναδας σας - μαμα μου.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

πετρουλα τι ψηφισουμε?δεν ξερω.παντως εγω σιγουρα δεν ψηφιζω.

για το κοσμος ξερεις εγω με τιποτα μονη μου δεν παω.αν περασω να παρω την σαρδελα οκ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Εχει εκλογες ο Συλλογος Εργαζομενων ΠΟΕ-ΟΤΑ..Δεν ψηφιζετε εσεις;;

Είπα το Cosmos για να βολεύει και την Ελένη αλλά και επειδη ειναι περιφερειακα..

Τι αλλο εχετε να αντιπροτεινετε;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Ντινάκι μου πως είναι ο Κωνσταντινούλης?Χαρηκα που σε ηρέμησα λίγο αν και απ'ότι είδα δεν κράτησε και πολύ.. :rolleyes: Ελπίζω σήμερα να είχατε ήρεμο βράδυ...

Μαράκι να είσαι σίγουρη ότι θα το κανω το ταξιδάκι .Και ας μην με πάρει η Βίκυ μαζί της θα ερθω μόνη μου (χα χα)

Μακάρι Σουλίτσα μου!!! Θα σε περιμένω!

Η Αρμα επισης τρελοκομειο, μικροδειχνει κι εκεινη παρα πολυ, αλλα τα πρωτεια δε μου τα παιρνει! Πολυ γλυκος ανθρωπος και πολυ αστεια!

Σιγά που μικροδείχνω καλέ! Καλά και τα πρωτεία εννοείται δεν στα πέρνει κανείς!!!! Το μυστικό όμως δεν μας το είπες ρε φιλενάδα! :lol: :lol: :lol:

για κοιταται χαρά που κανει:D:D
ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΩ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Η ΒΙΚΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ:rolleyes::rolleyes:

Μα είναι να μην χαίρομαι βρε Φωτεινή μου? Εγώ φταίω που η κόρη σου είναι αστέρι??? Εσύ φταις!:tongue: Λοιπόν άντε κανονίστε να έρθετε παρέα!

Τη ρωτάω λοιπόν χτες το βράδυ 'Πού είναι η Μελισσούλα και η Πεταλουδίτσα;' εννοώντας τα κουκλάκια και μου απαντάει 'πετάνε πηλά τον ουρανό' . Κόκκαλο εγώ. :confused::confused::confused:

ΕΓΡΑΨΕ!!!!!!Καλά το διάβασα εχτές το βράδυ πριν ταίσω την Εύα και μετά γελούσα μόνη μου! Είναι τρομερή! :lol: :lol: :lol:

Όσο για αυτό που έπαθε ο κων/νος ναι, είναι αυτό που λέμε νευροκαυαλίκεμα.

Ρίτα και σαρδελάκι τι να πω για τους γιους σας??? Είναι φοβεροί! Μπράβο στα αγόρια μας!

Πετρούλα μου τι συγκινητικα τα πρώτα σκιρτίματα ε??? Αχ! Τι ωραία!

Μαρίνα και βατραχάκι πως ήταν το βράδυ σας? Σας σκέφτομαι μωρέ που είστε μοναχούλες..

deleni το κεφάλι σου εντάξει?

Η Κική δεν φάνηκε εχτές ε? Μίλησε καμία μαζί της?

Μαελένη τι κάνει ο Γρηγόρης? Πως πάτε με το φαγητό? Αυτό που μου είπες με το γιογιό δεν πρόλαβα να το κάνω, γιατί την ημέρα που το συζητάγαμε η Εύα χωρίς να της πω τίποτα πήγε και κάθισε με τα ρούχα βέβαια αλλά κάτι είναι κι αυτό. Μαλλον μας παρακολουθεί! :lol: Εχτές κάθισε πάλι με τα ρούχα όταν είχα πάει κι εγώ, σφίχτηκε(δεν ξέρω αν έκανε τσίσα) και μετά σκουπίστικε κιόλας :lol:

Α, να πω κι εγώ ένα κατόρθωμα που κάνει τον τελευταίο μήνα?(μιας και για ομιλία τι να σας πω, απλά αρχίζει και λέει κάποες λεξούλες ολόκληρες..:lol: ) αν της πεις, ζωγραφίζει κύκλους, τελείες και γραμμές!:D

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Εχει εκλογες ο Συλλογος Εργαζομενων ΠΟΕ-ΟΤΑ..Δεν ψηφιζετε εσεις;;

Είπα το Cosmos για να βολεύει και την Ελένη αλλά και επειδη ειναι περιφερειακα..

Τι αλλο εχετε να αντιπροτεινετε;;

ουτε ξερω τιποτα,εδω δεν ξερουν οι μονιμοι θα ξερω εγω?ζω στο δικο μου συννεφακι χαχαχα

προτεινω και το στεκι μας που εχουμε με το ψαρι την σαρδελα.το φλο στο καρφουρ και αυτο εχει ευκολη προσβαση

ναι μαρακι μου η μαμα μου φταιει!!!

εμεις εχουμε τον κουνιαδο μου στο νοσοκομειο απο χθες,εκανε μια επεμβαση και πηγε χθες ο λουκας να τον δει και του στειλαμε με την φωτεινη μια καρτουλα για περαστικα.την εγραψα εγω και την υπεγραψε η φωτεινη.μονο μουτζουρες κανει ουτε γραμμες ουτε τελειες.μονο να τα τραγουδαει ξερει.

μπραβο στα προχωρημενα ζουζουνια σας Ρίτα και σαρδελάκι

Καλημέρα σε όλες σας!

Να΄μαι κι εγω η καινούρια! Σήμερα είχαμε πρωινό εγερτήριο (6.10!).

Να σας ρωτήσω κάτι? Την πάνα την έχετε σταματήσει? Εμεις προσπαθούμε, αλλά είναι με τις ώρες της. Αυτό που της αρέσει πιο πολύ είναι να πηγαίνει να κάνει τα κακά της στη ντουσιέρα και τα τσίσα της στο μπαλκόνι! Βέβαια το μόνο θετικό είναι ότι πάει μόνη της, βγάζει τα ρούχα της και την πάνα της και με φωνάζει μετά για να την πλύνω. Το γιογιό της το έχει πιο πολύ παιχνίδι κι εκεί κάνει μόνο τσίσα που και που... Γενικά το να κυκλοφορεί γυμνή είναι το καλύτερό της. Ο μπαμπάς της την φωνάζει Τζούλια!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααα

Πωπω εχω μια βαρεμαρα ...δεν περιγραφεται..απο σήμερα στον Χρηστακο φοραω καλοκαιρινα μιας και με πηραν απο τον παιδικο να μου πουν οτι ετσι οπως τον εχω ντυμενο θα σκασει...κατεβασα και τα καλοκαιρινα ,εβγαλα και τα καινουργια που ειχα καβατζα απο την βαφτιση ..

Πανμαρ καλως μας ηρθες!!!να σου ζησει το κοριτσακι σου!!βλεπω ειμαστε και κοντογειτονοι!!!εμεις μενουμε μενιδι ..

Κωνκων περαστικα..βρε το αγορι μας τι επαθε....υπομονη και θα περασει ..βεβαια οι επομενες μερες θα ειναι μαρτυριο με το παιδι να ποναει και να κλαει ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μαρια εμεις κανουμε πολύ μικρα βηματα γυρω στις 5-6 φορες τη μερα κανει τα τσισα στο γιογιο αλλά τα κακα ακομη δεν τα εχουμε πετυχει..

ειναι πολύ καλό που η μικρη σου ακομη και ετσι προσπαθει να βγαλει την πάνα..Μη την πιεσεις απλά με τον καιρό και με διαφορα κολπάκια να της δειξεις που πρεπει να κανουμε την αναγκη μας.

Μαρακι η Ευα κανει πρόοδο και εκεινη..Εκει που δεν ηθελε να το βλέπει..αστην μονη της να το προσεγγίζει

Βικυ στα Carrefour πάλι στον Περιφερειακο;;

Καλημέρα!!!!

Αχ τι ωραία μέρα που έχει πάλι σήμερα.

Lazarenia μου διακρίνω αλλαγή στη διάθεση σου και είμαι πάααααα πολύ χαρούμενη γι αυτό.

Kiko εξαφανίστηκες. Ολα καλά?

Κωνκων ο μικρός? Εσύ?

Arma αφού τα κατάφερε κι έτσι ;) είναι σημαντικό κι αυτό φαντάζομαι.

Καλά είμαστε και σ΄ευχαριστώ που ρώτησες. Κι εμείς στη φάση των σχημάτων είμαστε από προχτές. Νίνονο (=τρίγωνο), κίκο (=κύκλος) και κάπως λέμε το τετράγωνο, αλλά δεν το έχω εμπεδώσει ακόμα χαχαχα. Κοιμάται ξυπνάει νίνονο, κίκο είμαστε.

Στο θέμα της "τοπικής" μας συνάντησης δεν απαντώ, γιατί όπου και να προτείνετε μπορώ να έρθω, οπότε....αναμένω να συμφωνήσετε οι υπόλοιπες. Αλλά και η ιδέα της Βίκυς μ' αρέσει μιας και εκεί είναι λίγο πιο ήσυχα. Αν έχει ανοίξει δε και το roof-garden θα είναι πολύ όμορφα!!!!

Επίσης απέναντι απο το ΙΚΕΑ έχει 2-3 καφέ. Ετσι για ακόμα μια εναλλακτική!

Κοριτσάκια μου σας φιλώ. Εχω πάλι κακό οδοντίατρο.(Deleni είμαμε μην το παίρνεις προσωπικά ;))

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Και κάτι άσχετο...

Σήμερα το απόγευμα έχουμε να πάμε στο ωδείο! Από το φεβρουάριο έχουμε ξεκινήσει μαθήματα στον Νάκα μια φορά την εβδομάδα σε ένα τμήμα που είναι για παιδάκια από 9 μηνών έως 24. Του χρόνου θα πάμε στο μεγαλύτερο που είναι από 2 χρονών έως 4. Για όσες έχουν χρόνο και κέφι σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Η δικιά μου τρελένεται!

mrdIp3.png

Καλημέρα .

Σας έχασα πάλι χθες το απόγευμα και αντε να θυμιθώ όλα οσα γράψατε.

Ντινάκι μου περαστικά στον Κων/νο .Φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι με το κολάρο γμτ, αλλα δεν φταις εσύ.Εύχομαι να περάσει πολύ γρήγορα.

Μαρία καλώς ήρθες στην παρέα μας

Πετρούλα μου φοβερό συναίσθημα ε?Πω πω σαν χθες θυμάμαι την πρωτη φορά που ενιωσα την Ανδριανα.

Οι μοναχούλες μαμάδες Μαρίνα και Φιλιώ τι κάνουν ?Πως περάσατε σήμερα κορίτσια?

Συμπεθέρα μου τι να πω για τον γαμπρό μου?Φοβερός.(ε τι τυχαια τον διαλεξαμε!!!!)

Ρε συ συμπεθέρα κάποια στιγμή διάβαζα τα παλιά Post και είδα αυτό που εγραφα όταν γεννησα που από τότε μου είχες βάλει φωτό του Αστερη και λέγαμε να συμπεθεριάσουμε….(χα χα)

Μαργαριτάκι μου για την ικανότητα του Γρηγόρη μας δεν θα σχολιάσω.Μπράβο το παληκάρι μας.

Οσο για το γιογιο μονο τσίσα και όχι όλα καταφερε να κανει αλλα οντως δυσκολο το βλεπω να βρω τρόπο να την κρατησω εκει για λίγη ωρα.Θα δοκιμάσω αυτό που είπες με τα καινούργια πραγματακια.Σ’ ευχαριστώ.

Giovanna μου η κόρη σου φοβερή!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η κόρη μου εξακολουθεί να είναι κολημένη πανω μου !!!Χθες για να μαγειρεψω και να σιδερώσω λιγα ρουχακια ιδρωσα!Δεν καθόταν καθολου με τον μπαμπα της.

Φιλάκια σε όλες όσες ξέχασα .Δεν το εκανα επιιτηδες.Θα επανορθώσω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...