Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Θα ανέβει σε ένα μήνα θα είναι φυσιολογικές οι τιμές. Μπορεί να μην είναι 40 αλλά θα είναι εκεί κοντά. Εκμεταλλεύσου και τις καλές μέρες, βγες στο μπαλκόνι πχ ή στην ταράτσα (δεν ξέρω και που μένεις πχ αν έχεις κήπο ακόμα καλύτερα) και κάτσε στον ήλιο με εκτεθειμένο το λαιμό σου και αν μπορείς το στέρνο για λίγη ώρα. Προτίμησε χωρίς αντηλιακό ή αν βάλεις διάλεξε ένα φυσικό αντηλιακό. Καλά δεν είπα να σε ψήσει ο ήλιος έτσι; Μην πέσετε να με φάτε! 😄

Ναι ναι προσπαθω.. πηραμε σκυλακι και βγαινουμε μαζι εξω στο μπαλκονι μεχρι να κανει τα εμβόλια του και σηκωνω μανικια τις καλές μερες αχαχαχ

βεβαια τις τελευταιες ειχε ψοφοκρυο🤣.. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλως ηρθες πανμαρ στην παρεα μας να χαιρεσε την κορουλα σου

Λαμπρινη ελα εσυ Ελλαδα που εχει ζεστη και να ερθω εγω Γερμανια που μου αρεσει η μουχλα :D:D

Ριτα μπραβο στον Γρηγορακη.....τωρα προσοχη τι θα λετε μπροστα του....μην το παθετε οπως το ανεγδοτο με τον παπαγαλο...που τα ξερασε ολα στον συζηγο για τον εραστη της γυναικας:):):):)

εγω πολλες φορες φωναζω την Καλλη και η Φωτεινη τα τυπωνει και μετα αρχιζει ....θκασε Καλλη = σκασε, κτλ

βατραχακι μου ελα μην σε παιρνει απο κατω ξεπερασετο κουκλα μου, δυσκολα ειναι τωρα με 2 μικρα παιδακια αλλα οταν μεγαλλωσουν θα εισαι ανετη, ακομα και η ορμονες σου ειναι αναστατωμενες ...εμεις εδω ειμαστε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσα!!

Ντινα περαστικα στον μικρο, μη στενοχωριεσαι και κυρίως δεν ευθυνεσαι εσυ, ήταν να γίνει...

Μαρια καλως ήρθες στην παρεα μας!!

Εμεις σημερα καναμε βολτα στο κτημα του παππου, μαζεψαμε αρακα με τη γιαγια, λίγα κερασακια που βγηκαν και δεν ξεκολλήσαμε απο τα κουνελάκια και τις κοτούλες..Θα σας βαλω μετα φωτο να δειτε το παιδι μου να τρωει αρακα απο τη γη...

Τωρα τον κανει ο μπαμπας του μπανιο και μου λέει πως και στο pamperaki βρηκε αρακα και χωματα..Μου μαζεψε και παπαρουνες και μου χαρισε το μωρακι μου. Σημερα ηταν πολύ τρυφερο παιδακι, το ευχαριστηθηκε..στο τελος δεν ηθελε να φυγουμε και πήγε ξανα να δει τον κοκορα, εκεινη την ωρα λάλησε εκεινος και ο μικρος οπου φυγει-φυγει!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ελα ρε σαρδελακι....τρομερος...!!!!!!!

Καλα αφου πιασαμε αυτα δε μπορω να κρατηθω θα σας πω και αυτο...

Εχω εντυπωσιαστει παιδια...εχει μαθει τα σηματα 5 -6 αυτοκινητων και τα αναγνωριζει σε οτι μοντελο και να δει απο φορτηγο μεχρι ταξι...

Μενω εκπληκτη...βλεπει ενα ασχετο μοντελο πχ.citroen και θα σου πει ''εκει ,εκει βουμ νονου σιτοεν'' και ας μην ειναι καν το ιδιο μοντελο ή το ιδιο χρωμα....

Σημερα μου λεει για ενα ford ''εμιλις'' επειδη μιακοπελα στην πολυκατοικια παρκαρει ενα φορντ διπλα στο δικο μα στο γκαραζ...ειχε προσεξει το σημα και το ανανγνωρισε σε αλλο μοντελο.Δηλαδη της κοπελας ειναι ενα φορντ φιεστα και εμεις ειδαμε ενα αλλο οικογενειακο..

Και του λεω Γρηγορη μπραβο αυτο ειναι φορντ και μου απανταει...''Γκωγκος φοντ'' λεω ποιος Γιωργος?(εχουμε πολλους)και μου λεει ''αλλος Γκωγκος μενει παππου παπα''

Λοιπον εννοουσε τον αδελφο του ανδρα μου που μενει στο χωριο και ειχε να δει το αμαξι του ο μικρος απο τον Αυγουστο περισυ...μιλαμε ειναι εντυπωσιακο ,το ποσα θυμουνται...!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Η Κάτια μας 25 νούμερο.. Ε, τί μόνο κιλά θα 'χουμε? Stone δεν τις βρήκα! Είχα την εντύπωση οτι είναι πρωινή η συνάντηση, περίμενα περίμενα κάποιο μήνυμα να λέει πού, μετά πέρασε η ώρα και λέω πάει τελείωσε η συνάντηση. Μετά είδα οτι ήταν στις 5.

Μη γελάτε χαχαχα ! Αλλά η αλήθεια είναι οτι τον τελευταίο καιρό είναι τόσες οι υποχρεώσεις στη δουλειά και εκτός που για ψυχαγωγία δεν υπάρχει χρόνος... Σε λίγες μέρες σταματώ δουλειά οπότε μετά θα λέω έχω χρόνο και δεν έχω δουλειά! (αφού πρώτα κάνω λαμπίκο το σπίτι και τα πλύνω όλα κτλ κτλ)

Πάντως συναντηθήκατε παρα πολλές μαζί! Τέλεια θα ήτανε!

Stone το κρεβατάκι το δικό της έχει άνοιγμα στη μέση για να κατεβαίνει. Μας έχει βολέψει πολύ και της βγάλαμε αυτά τα καγκελάκια πριν από 2-3 μήνες. Είχαμε πάρει και 80εκ Χ 140 εκ οπότε θα το κρατήσουμε πολύ ακόμη, αφού βγαίνουν και τα κάγκελα και μπαίνουν τα κανονικά όπως στα κρεβάτια, και χαμηλώνει και η μία πλευρά. Νομίζω είναι η καλύτερη αγορά που κάναμε..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

μπράβο στον Γρηγοράκη...από αυτοκίνητα αναγνωρίζουμε μόνο του μπαμπά μας, του παππού μας, έπειτα ξέρουμε το λεκωκείο (λεωφορείο) τατσί (ταξί), φοτηγο, κακερ (τρακτερ)...ααααααααααααα και όπου δεί βενζινάδικο BP φωνάζει "μαμά εκεί νονός" γιατι ο νονός του έχει βενζινάδικο της BP

m57Zp2.png

Η Κάτια μας 25 νούμερο.. Ε, τί μόνο κιλά θα 'χουμε? Stone δεν τις βρήκα! Είχα την εντύπωση οτι είναι πρωινή η συνάντηση, περίμενα περίμενα κάποιο μήνυμα να λέει πού, μετά πέρασε η ώρα και λέω πάει τελείωσε η συνάντηση. Μετά είδα οτι ήταν στις 5.

Μη γελάτε χαχαχα ! Αλλά η αλήθεια είναι οτι τον τελευταίο καιρό είναι τόσες οι υποχρεώσεις στη δουλειά και εκτός που για ψυχαγωγία δεν υπάρχει χρόνος... Σε λίγες μέρες σταματώ δουλειά οπότε μετά θα λέω έχω χρόνο και δεν έχω δουλειά! (αφού πρώτα κάνω λαμπίκο το σπίτι και τα πλύνω όλα κτλ κτλ)

Πάντως συναντηθήκατε παρα πολλές μαζί! Τέλεια θα ήτανε!

μεγάλο νούμερο έχετε κι εσείς...κιλά πόσα είστε βρε και το λες έτσι;

m57Zp2.png

Μπαινω στα γρηγορα να σας πω τα νεα μας.

Καταρχην σας ευχαριστω πολύ για τη συμπαρασταση και τα καλά σας λόγια γαιτι τα χρειαζομουν.

Ο μικρός τα ίδια. Κάθεται ξάπλα ολη μερα και δεν κουνιεται πολύ αφου τον πονάει. Ο γιατρος μας είπε οτι καλό είναι να φοράει το κολάρο και το βραδυ στον υπνο του, εμείς όμως το βγαλαμε να χαλαρωσει λιγάκι και του έδωσα ντεπον. Απο παυσιπονα μονο ντεπον-πονσταν μου είπε.

Αχ ποναει το παιδάκι μου....:( Ελπίζω αυριο να είναι καλυτερα.

Βικακι μου σ'ευχαριστω πολύ για το τηλ. και για περαστικά απο την Φωτεινουλα!

Μαρια μου αν δεν μου έλεγες αυτα στο τηλ. δεν θα είχα ηρεμησει ακόμα. Ταραχτηκα παρα πολύ!

Μαρίνα μου ο άντρας μου ευτυχώς είναι εδω και δεν λειπει ταξιδι. Το πρωί θα ειμαστε τα δυο μας και μετα αναλαμβανει αυτος.

Αστα Ριτα μου ημουν πολύ χάλια.

Καλα και τωρα που τον βλέπω να ποναει πάλι μου ερχετε να βάλω τα κλαματα. Κ εγω ελπίζω μεχρι την Πεμπτη που θα παμε να τον ξαναδουνε να είναι καλυτερα.

Καλό βραδυ φιλεναδες!

Διαφημίσεις

Κωνκων μην στεναχωριέσαι κούκλα μου. Καλύτερα θα πάει το παιδί. Αφού σου λέει και η Μαρία μας που είναι ειδικός ότι είναι σύνηθες έτσι θα είναι. Είνια σαν να λέμε νευροκαβαλίκεμα;

Ρίτα φοβερός ο Γρηγόρης!!!!!!!

Και ο Αστέρης δεν πάει πίσω Σαρδελάκι. Μπράβο στα ζουζούνια. Μεγαλώνουνννννν!!!!!

Χτες χάρισα στην Αλεξάνδρα δύο Φωτεινούληδες που είχα εγώ όταν ήμουν μικρή. Τα θυμάστε κορίτσια; Αυτά που φωσφορίζουν. Τεσπά. Το ένα είναι μελισσούλα και το άλλο πεταλούδα. Τη ρωτάω λοιπόν χτες το βράδυ 'Πού είναι η Μελισσούλα και η Πεταλουδίτσα;' εννοώντας τα κουκλάκια και μου απαντάει 'πετάνε πηλά τον ουρανό' . Κόκκαλο εγώ. :confused::confused::confused:

Σανσαν γιατί θα σταματήσεις από τη δουλειά; Για καλό;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!

τρέχω και δεν προλαβαίνω πάλι...:-(:sad::-(

Το βράδυ ήμουνα και χάλια, δεν ξέρω τι με έπιασε και πονούσε πάρα πολύ το κεφάλι μου και είχα τάση για εμετό... ευτυχώς τώρα είμαι καλύτερα αλλά αν δεν ξάπλωνα ...δεν με έβλεπα καλά...

Έχω εντωμεταξύ πόση ώρα που προσπαθώ να βάλω μερικές φωτό απο το photobucket και δεν τα καταφέρνω..:mad::x:x:x. ελπίζω αύριο να μπορέσω...

Πολλά φιλιά καλό βράδυ και σας ευχαριστώ για ΄΄αλλη μια φορά για τις ευχές σας...:D:D:D

Υ.Γ. Πετρούλα επειδή δεν οδηγώ για μακρυά αν κανονίσετε κάπου προς κέντρο ή ανατολικά θεσσαλονίκη θα μου είναι πιο εύκολο... εκτός αν πείσω τον σύζυγο να μου κανει τον ταξιτζη...:tongue::tongue::tongue::tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

κωνκωνακι μου τι εγινε?τι επαθε ο κωνσταντινουλης μας?

αχ πολυ λυπηθηκα τωρα.μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο!

βατραχινα μου κουραγιο κοριτσι μου.ποσες μερες θα σαι μονη?

να καλωσορισω κι εγω την μαρια.καλως ηρθες στην παρεα μας και να χαιρεσαι το κοριτσακι σου.

σαρδελινα πως παει το μαγαζι?

ελενη γιατι τοσο πονοκεφαλο?πηρες κατι?

υπολοιπες φιλες μου ευχομαι να ειστε καλα.

εμεις φοραμε το 23 νο .ειμαστε 12 κιλα και απο υψος ειμαι μπερδεμενη.

η μια παιδιαιατρος την μετραει 85 η αλλη 88.τι να πω?

ριτα ο γρηγορης μας αφηνει αφωνες ολες!

γιοβανα τι τελειο που κρατησες τους φωτεινουληδες για την αλεξανδρα.αλλα κι αυτη πολυ γατα!!!

σανσαν εγινε κατι με την δουλεια?

κα φωτεινη να πατε κι εσεις στην συναντηση να ξεσκασετε!

πετρουλα μου τι κανει τονινι?

κοριτσια σας ευχαριστω ολες για την συμπαρασταση.με βοηθησατε πολυ.να στε καλα ολες!

1654096yn4fep17z7.gif

Τι μου κάνετε? Εγώ την παλεύω-δεν την παλεύω να περιμένω ένα δεκάλεπτο να ταίσω τη μικρή και να την πέσω! Ελπίζω να κοιμηθούμε καλά, γιατί τα τρία μας σε κατάσταση υστερίας δεν παλευόμαστε!

Πολύ προχώ τα παιδάκια σας στην ομιλία, μπράβο και πάλι!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα μανουλες κ παιδακια

κωνκων πως ειναι ο Κωσταντινος:?: παντος ποναει αρκετα το εχω παθει και εγω μην κατηγορεις τον εαυτο σου κουκλα μου δεν σου κανει καλο αφου ηταν να γινει

1041743f7ymtghsuv.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...