Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Θα ανέβει σε ένα μήνα θα είναι φυσιολογικές οι τιμές. Μπορεί να μην είναι 40 αλλά θα είναι εκεί κοντά. Εκμεταλλεύσου και τις καλές μέρες, βγες στο μπαλκόνι πχ ή στην ταράτσα (δεν ξέρω και που μένεις πχ αν έχεις κήπο ακόμα καλύτερα) και κάτσε στον ήλιο με εκτεθειμένο το λαιμό σου και αν μπορείς το στέρνο για λίγη ώρα. Προτίμησε χωρίς αντηλιακό ή αν βάλεις διάλεξε ένα φυσικό αντηλιακό. Καλά δεν είπα να σε ψήσει ο ήλιος έτσι; Μην πέσετε να με φάτε! 😄

Ναι ναι προσπαθω.. πηραμε σκυλακι και βγαινουμε μαζι εξω στο μπαλκονι μεχρι να κανει τα εμβόλια του και σηκωνω μανικια τις καλές μερες αχαχαχ

βεβαια τις τελευταιες ειχε ψοφοκρυο🤣.. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια και από εμένα. Χαίρομαι που είστε όλες καλά. Και εμείς καλά είμαστε. :P:p:p:p:p:p

Deleni να σου ζήσει η Αναστασία σου και να είναι πάντα καλότυχη.

Όσο για παππούτσι και εμείς στο 21-22 είμαστε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!

Είμαι η Μαρία και είμαι σχετικά καινούρια στο φόρουμ. Εχω μια κόρη την Σοφία, η οποία έχει γεννηθεί 20 Μαϊου 2008, οπότε αν κατάλαβα καλά είμαι στο σωστό cafe!

θα ήταν μεγάλη μου χαρά και ανακούφιση να μπορώ να συζητάω και με άλλες "συμπάσχουσες" τα προβλήματα, αλλά και τα κατορθώματα αυτών των μικρών τεράτων!

Η Σοφία είναι το πρώτο μου παιδί οπότε όπως καταλαβαίνετε είμαι χωρίς προυπηρεσία και με πολλές απορίες!!!

Ευχαριστώ που με διαβάσατε κι ελπίζω να καταφέρουμε να τα λέμε.

Μαρία

mrdIp3.png

Τελικά η βδομαδα δεν ξεκινησε καλα για εμάς...:(

Πηγαμε στη Ευρωκλινικη Παιδων και μας είπε ραιβοκρανο (Μαράκι μου αυτό που είπες το πρωί) Κάτι σαν πιάσιμο και του έβαλαν κολάρο. Θα το φοράει μέχρι την Πεμπτη που θα πάμε να τον ξαναδεί. Μεχρι τοτε ξάπλα. Αν δεν του έχει περάσει μεχρι τοτε θα κάνουμε ακτινογραφία για να δουμε τα κοκαλακια.Ο ορθροπεδικος είπε οτι είναι πολύ συχνο φαινόμενο, αλλά.....οτι και να λέει εγω φταίω.

Το σακάτεψα το παιδάκι μου:(, είμαι να πεσω να πεθάνω, με τον που τον βλέπω κλαιω. Και όλο το τραβάει για να το βγάλει και κλαιει και μου σπαραζει την καρδια. Ουφ! Στα καλά καθουμενα να υποφερει το παιδί εξ αιτίας μου:(.

Τελικά η βδομαδα δεν ξεκινησε καλα για εμάς...:(

Πηγαμε στη Ευρωκλινικη Παιδων και μας είπε ραιβοκρανο (Μαράκι μου αυτό που είπες το πρωί) Κάτι σαν πιάσιμο και του έβαλαν κολάρο. Θα το φοράει μέχρι την Πεμπτη που θα πάμε να τον ξαναδεί. Μεχρι τοτε ξάπλα. Αν δεν του έχει περάσει μεχρι τοτε θα κάνουμε ακτινογραφία για να δουμε τα κοκαλακια.Ο ορθροπεδικος είπε οτι είναι πολύ συχνο φαινόμενο, αλλά.....οτι και να λέει εγω φταίω.

Το σακάτεψα το παιδάκι μου:(, είμαι να πεσω να πεθάνω, με τον που τον βλέπω κλαιω. Και όλο το τραβάει για να το βγάλει και κλαιει και μου σπαραζει την καρδια. Ουφ! Στα καλά καθουμενα να υποφερει το παιδί εξ αιτίας μου:(.

περαστικα σας βρε κωνκων!!! Καλα τι σκεφτεσαι βρε;;;;;

Μαρια καλως ηρθε!!!

Καλησπέρα κορίτσια.

Κωνκων περαστικά σας. Τι ήταν κι αυτό πάλι. Φαντάζομαι το καημενάκι να μην μπορεί να το αντέξει το κολλάρο. Ουφ.

Μαρία καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τη Σοφία σου. Ναι στο σωστό καφέ είσαι. Αυτό των "τεράτων" χιχιχι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Ντινάκι μου ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να φταις εσύ. Στο είπα και το πρωί είναι πολύ συνηθισμένο στα παιδιά. Μη σκέφτεσαι ετσι...Αν ήταν να το παθαίνουν από τέτοιες κινήσεις η Εύα θα έπρεπε να το έχει πάθει 100 φορές. Το έχω κάνει κι εγώ πολλές φορές με την μπλούζα. Το παιδί θα πονούσε απλά εκείνη την ώρα το κατάλαβε κι εκείνος με την κίνηση. Περαστικά σας. Και βγάλτο αυτό από το μυαλό σου. Δεν δημιουργείται έτσι το ραιβόκρανο..Υπομονή, σε λίγες μέρες θα είναι περδίκι!

Βατραχάκι και Μαρίνα βαστάτε γερά! Καλή δύναμη!

Η Εύα παπούτσι φοράει 22 και έχει και ένα 21 που της κάνει. Ριτα έπαθα σοκ με το νούμερο του Γρηγόρη! :lol:

Μαρία καλώς ήρθες στην παρέα μας! Τα κοριτσάκια μας έχουν 2 μέρες διαφορά(22 έχει γεννηθεί η δικιά μου). Πως είναι το κοριτσάκι σου?

Λαμπρινούκο ποδάρα και η δικιά σου ε??? Άντε με το καλό και τα δικά σας γενέθλια!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μαρία στο σωστό μέρος είσαι. Καλώς ήρθες και εύχομαι να τα λέμε συχνά.

Κωνκων μην στεναχωριέσαι. Δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Θα το φοράει και στον ύπνο; Του έδωσαν κάποιο παυσίπονο, αλοιφή ή κάτι τέτοιο; Το δύσκολο θα είναι να τον κτατήσεις ξάπλα :confused::confused::confused::confused:

Σαρδελάκι πώς είναι ο Αστέρης από το χτύπημα;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αχ βρε Κωνκωνάκι ήταν ανάγκη να συβεί κι αυτό? Με τα παιδιά πάντως ποτέ δεν ξέρεις πώς θα είσαι το επόμενο λεπτό! Πάντως ακούς ότι όλες το έχουμε πάθει αυτό που περιγράφεις, ήταν να συμβεί! Τουλάχιστον είναι και ο άντρας σου εκεί?

Θέλω να κατεβάσω ένα κουτί ασπιρίνες για να μου περάσει ο πονοκέφαλος!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:! Τρέχουμε τώρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρία καλώς ήρθες στην παρέα μας! Τα κοριτσάκια μας έχουν 2 μέρες διαφορά(22 έχει γεννηθεί η δικιά μου). Πως είναι το κοριτσάκι σου?

Κατ΄αρχάς σας ευχαριστώ όλες για το καλωσόρισμα!

Το τερατάκι μου είναι ένας διάολος, που θέλει συνέχεια να τρώει, έχει έρωτα με το νερό (σε όλες του τις μορφές), μιλάει ακατάπαυστα (αφού περάσαμε την περίοδο του "όχι", τώρα είμαστε στην φάση του "δικό μου", "μόνη μου" και "αυτο τι είναι?"), τραγουδάει, χορεύει, σκαρφαλώνει και όλα τα σχετικά, θυμάται τα πάντα, μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί και είναι ένας άγγελος όταν ...κοιμάται!

Κατα τ'αλλα φοράει 22-23 νούμερο παπούτσι.

mrdIp3.png

Γιοβάννα μου ευτυχώς είναι καλά ο Αστέρης μετά την πτώση...ουφ, πάει κι αυτό.

Κωνκωνάκι μου περαστικά σας βρε αγάπη μου...και σε καμία περίπτωση δεν φταίς εσύ!

Πανμαρ καλως ήρθες στην παρέα μας...

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Α Μαργαρίτα τώρα που σε βρήκα εχω κανα δυο ερωτησούλες (χα χα)

Τι έγινε με εκείνη την νταντα της συμφοράς που έλεγες??

Και μια που κατεχεις το θέμα γιογιο.

Η μικρή κάθεται και το ζητάει κιόλας αρκετές φορές αλλά σε δευτερόλεπτα θέλει να σηκωθεί.

Βρε τι τραγούδια , τι παραμύθια τι παιχνιδάκια τίποτα δεν την κρατάει.

Τι να κανω για να την καταφέρω????

Αχ τωρα εκατσα λιγο...

Λοιπον με τη νταντα ηθελα να σας πω απο μερες αλλά ολο το αμελουσα.

Μια μερα ελειπε και ηταν ο μπαμπας στο σπιτι.Βγηκα και εγω στο μπαλκονι ειπαμε καναδυο κουβεντες για τον μικρο που ηταν στη στρατα και του ειπα μεσες ακρες τι εχουμε δει.Μου ειπε πως το εχει υποψιν του και εψαχνε να την αλλαξει.Με ευχαριστησε και εκτοτε την ειδα καναδυο φορες μονο.

Τωρα συνηθως βλεπω τη γιαγια...μαλλον θα ψαχνουν για αλλη.

Για το γιο γιο το πιο δυσκολο πραγμα οπως το ειδα εγω στην αρχη ειναι να τα κανεις να κατσουν τοσο ωστε να εχουν το χρονο να κανουν κατι.

Εγω φροντιζα να μην τον βαζω σε ασχετες ωρες. επειδη ξεκινησα με τα κακα ηξερα πανω κατω τις ωρες του και τον εβαζα τοτε και παλι δυσκολα καθοταν,ετρεχε μαζι με το γιο γιο,σηκωνοταν εκατο φορες,αντιδρουσε κτλ.

Λαβε υποψιν σου οτι ηταν 18 μηνων φανταζομαι ποσο πιο δυσκολο θα ηταν αν το εκανα τωρα....

Αυτο που με βοηθησε ηταν να του εμφανιζω νεα πραγματακια την ωρα εκεινη.

Δεν του εταζα πραγματα για να κατσει αλλά του εδινα πραγματακια καινουργια την ωρα εκεινη για να του κινησω το ενδιαφερον.

Ανοιγα και ενα ντουλαπι και εβγαζε μπουκαλια,ανοιγοκλεινε καπακια και κατι γινοταν.

Ταυτοχρονα του ελεγα οτι καθομαστε εκει για κακα και τον ενθαρρυνα να σφιχτει.Εκανα και εγω πως σφιγγομουν,γελουσε και καποια στιγμη τα εκανε...

Εσεις εχετε κανει καμμια φορα τιποτα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βρε κων κων τωρα σε διαβασα....τι εγινε βρε παιδι μου...

Πω πω το καταλαβαινω το μωρο ετσι ημουν εγω την περασμενη βδομαδα και πραγματικα ηταν πολυ κουραστικο.

Απλα, οπως σου λενε κ τα κοριτσια σιγουρα δεν οφειλεται στη μπλουζα μην αισθανεσαι τυψεις..

Προφανως ειχε ηδη πιαστει καποιο νευρο και οταν ζοριστηκε με τη μπλουζα το εμφανισε...

Τι να πω ρε παιδια ειλικρινα δε ξερουμε τι θα τυχει απο τη μια στιγμη στην αλλη...

περαστικα σας!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εμεις πριν λιγο γυρισαμε απο τις κουνιες...

Καλα πλεον απολαμβανω πολυ τις βολτες μας.Σε ολη τη διαδρομη μιλαμε και συνεχεια με εκπλησσει.

Εχε εξελιχθει σε μεγαλος πολυλογας.

Του λεω Γρηγορη μου σε λιγες μερες δε θα εχουμε αλλες πανες,λιγες εμειναν και μου απανταει οπως σας το λεω...

' παει γιαγια λιντλ κοκοτσι(καροτσι), λετα(λεφτα) αλλες πανες''

Θα παει με τη γιαγια στο λιντλ με το καροτσι (επειδη η μανα μου τον περνει με το καροτσι στο σ/μ) θα δωσουν λεφτα και θα αγορασουν πανες χαχα

Και το καλυτερο...

ΔΕ ξερω ειλικρινα που το ακουσε αλλα τρελαθηκα...

Του λεω παμε Γρηγορη κουνιες?

Με σοβαρο υφος μου απανταει...

''Α ναι...καλο κουραγιο''!!

Καλα τρελαθηκα!Περνω τον ανδρα μου και εβαλα τον Γρηγορη να τον ρωτησει που ειναι και μετα οταν του ειπε ο μπαμπας του οτι ιεναι στη δουλεια του λεει ο Γρηγορης ''καλο κουραγιο μπαμπακα...''

χαχα!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

χαχα ωραίος ο Γρηγόρης...τα ίδια κι εμείς ριτάκι μου...πολυλογάς ο γιόκας μου...

Σήμερα λέει στον παππού του στο τηλέφωνο "παππού Λεκέκη Ακέγη επεσα από κανιπέ, έκανε καλουμπαλο" (παππού Λευτέρη Αστέρης έπεσε από τον καναπέ, έκανε καρούμπαλο" του λέει ο παππούς "να προσέχεις αγόρι μου" λέει ο μικρός "παππού ακέγη καλό παιδάκι, καλάκια χωράει , πανένια πενισεύει" (παππού Αστέρης καλό παιδάκι. Καλάθια χωράει, πανέρια περισσεύει" χαχα το γέλιο της αρκούδας κάναμε!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...