Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα...πηξιμο τρελο...

Χρονια πολλα στο κοριτσακι μας και απο εδω ...Να την χαιρεσαι Ελενη μου!!!

Εμεις παπουτσι φοραμε οπως της Νατασσας και της Πετρουλας 24 ...τελικα αυτα τα τρια παιδια πανε μαζι σε υψος ,βαρος ,νουμερο παπουτσι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ναι ναι Ιωάννα, εχεις δικιο!!Αυτη την σκεψη εκανα κι εγω...

Νατασα αυτος ο Θεοδωρακης κυριακάτικο μου εχει μεινει απωθημενο, όλο στην εναρξη τον προλαβαινω και στις πρωτες διαφημισεις με εχει παρει ο υπνος..

Στο παρακατω site εχει τυχει να δω και εγω καποιες σειρες αλλά αργουν λίγο να τα καταχωρησουν

http://www.livemovies.gr/shows/prwtagwnistes

Για Κυριακη με βολευει αψογα αν και αυτη την Κυριακη λόγω εκθεσης θα πιεστω λίγο αλλά αν ειστε συμφωνες όλεςτον αφηνω στη μαμα μου...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Νατασα δες κι εδωhttp://greektvrips.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%A1%CE%A9%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%A3%20%28MEGA%29 ακομη δεν ανεβασαν ομως το χθεσινο.

ηθελα κι εγω να το δω αλλα τελικα δεν μπορεσα ειχα να κοιμησω τα θηριακια μου!

εμεις παπουτσι φοραμε 23-24 αναλογος το καλουπι.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Σούλα πολύ καλό το άρθρο…έτσι περίπου είναι, αν και εργάζονται πολύ, η ζωή τους είναι πιο σταθερή γιατί έχουν προγραμματισμό και η κατάσταση της χώρας είναι σταθερή.

Σαρδελάκι η φωτεινή φοραεί παπούτσι 21-22

Ελενη μου να την χαιρεστε την Αναστασια και απο εδω

ο ποπο σας αερα πήρε...δεν ειναι να πει καποια να πατε βολτα...βουρ ξεκινησατε βολιδα για καφε...τσουπρες εε τσουπρες:D:D:D:D

πρωτη και καλυτερη η κορη μου:cool::cool: οταν με ρωταει""μαμαααα τι κανεις το απογευμα:?::?:"" εγω ξερω γιατι το λεει:tongue:;)

παω να συμαζεψω τωρα που κοιμαται η μικρουλα μου...η βικυ θα την παρει το απογευμα, θα παει οδοντιατρο, αποτριχωση και το βραδυ στον γυναικολογο...καλο μεσημερι μανουλες

Διαφημίσεις

Λοιπον, επειδη εγω δεν ειμαι και παρα πολυ καλη στα λογια, για τη συναντηση δεν θα σχολιασω αναλυτικα. Θα σας πω ομως οτι αισθανθηκα οτι επινα καφε με τις φιλες μου!!! Περασα παρα πολυ ωραια και χαρηκα επισης πολύ. Ηταν σαν να γνωριζομασταν χρονια.Ειστε ολες υπεροχες κοριτσια!!! Εννοειται οτι θα το ξανακανουμε!!

Deleni να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!

Deleni να καμαρώνεις πάντα το κοριτσάκι σου γερό και ευτυχισμένο!

Βατραχουλίνα μου δεν είμαστε και κοντά να κάνιυμε παρέα η μία στην άλλη! Εγώ το βράδυ πάλι στο 4ωρο ύπνου και καταλήγω ότι το πρόβλημα είμαι εγώ που κοιμάμαι τόσο ελαφρυά που αν αρχίζει και κουνιέται λίγο ο Γιώργος ξύπνησα και για να ξανακοιμηθώ μου παίρνει ώρες! Για να σας προλάβω κοιμόμαστε σε διπλανά δωμάτια αλλά και πάλι ακούω το παραμικρό!Πριν να τα πάω στο ίδιο δωμάτιο είχαμε την πόρτα του κλειστή (και κοιμόμουν λίγο καλύτερα) τώρα σκέφτομαι να αρχίσω κανένα ηρεμηστικό!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κωνκωνάκι αυτό με τη μπλούζα το παθαίνουμε κι εμείς συχνά-πυκνά αλλά νομίζω ότι το παιδί μου είναι λίγο κεφάλας :shock::shock::shock:! Μάνα να σου πετύχει! Δεν είναι τίποτα θα του περάσει!

Εντωμεταξύ εδώ και 1,5 ώρα τα έχω βάλει για ύπνο και ο Γώγος μόλις σταμάτησε να τραγουδάει (η μπουμπού όχι ακόμα) για να δούμε, πάλι δε με βλέπω να κοιμάμαι!

Τι άλλο? Κι εμείς 23-24 φοράμε! Εντομεταξύ άρχισα και στη μπουμπού τα κοντομάνικα και τα σοτσάκια και είναι για φάγωμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα χαχ !!!

Χρονια πολλά στην Αναστασία σου Ελενη μου ! Χιλιοχρονη να ειναι , παντα γερή και ευτυχισμένη !!!

Τι κανετε κοριτσια ?

Μπράβο σας που συναντηθήκατε ! Αυτα ειναι τα ωραια !!!

Εδω δεν λεει να ανοιξει ο καιρος , μουχλα και βροχες ... Παρολα αυτα βγαινουμε ανελλειπως γιατι που να κρατηθει το αγριμι μου .

Οσο για το μεγεθος παπουτσιου , να σας πω οτι οσο υψος της λειπει το χει στα πελματα! Ποδάρα απο γεννησιμιου , τωρα αρχιζει να ταιριαζει με την ηλικια της . Περισυ ενος χρονων φορουσε 22 νουμερο και τωρα 23-24 .

Πρεπει να αρχισω ετοιμασιες για τα γενέθλια σιγα σιγα αλλα το μυαλο μου αδυνατει . Σημερα βγηκα χωρις πορτοφόλι στο τσακ προλαβα να μην γινω ρεζίλι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...