Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια !!!!

Καταρχήν περιτό να σας πω ποσο πολύ ζήλεψα για τη συνάντησή σας!!!!Θέλω τοσο πολύ και εγώ να σας γνωρίσω όλες!Και φυσικά είσαστε κουκλες.

Ελπίζω να καταφέρουμε να βρεθούμε ολες μαζί καποια στιγμή.

Ελενίτσα μου χρόνια πολλά να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να είναι πάντα γερό.

Κικίτσα τον κατάφερες πάλι το γιο ε???

Ποιος στη χάρη σου και σένα , να σε προσεχουν τοσοι αντρες!!!

Ιωάννα θυμισέ μου αν μεινω εγκυος να μην σε πιστεψω για το φυλλο (χα χα)

Συμπεθέρα μου ευτυχώς που είναι καλα ο γαμπρούλης μου.Τι να πω ?Δεν τα προλαβαινουμε πλεον τα σκατούλια.

Α και όσο για τη συνάντηση εγώ είμαι μέσα!!(Πειράζει που δεν ειμαι Θες/κια????)

Εμείς περάσαμε ομορφο σ/κο αν εξαιρέσεις ότι η «μαμακίαση» επεστρεψε δριμύτερη.

Ολο μανουλα και μανούλα η κόρη μου.Ουτε τουαλέτα δεν με αφηνε να παω.

Πήγαμε και στα γενέθλια χθες και πάλι δεν ασχολήθηκε με κανέναν ,κόλησε πανω μου.

Πετρούλα να χαίρεσαι και εσύ τον αντρούλη σου (αργησα λίγο)

Φιλιά σε όλες σας.

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Εμεις σήμερα πάλι σπίτι αλλά οχι απο απεργία.

Πηγα το πρωι να του φορεσω μια μπλουζα αλλά ήταν στενη στο λαιμό και πρεπει να τον πονεσα. Απο τοτε είναι ξαπλα και μόλις πάω να τον σηκωσω κλαιει και μου δειχνει πισω απο το αυτί του. Μήπως στραμπουλιξε τον αυχενα του? Μήπως θυμάται που πόνεσε και το δειχνει και κλαιει? Αφου το πρωι έκλαιγε μιση ώρα με λυγμους:(.

Ουφ τί του έκανα....:(

Συμπεθέρα μου ευτυχώς που είναι καλα ο γαμπρούλης μου.Τι να πω ?Δεν τα προλαβαινουμε πλεον τα σκατούλια.

Α και όσο για τη συνάντηση εγώ είμαι μέσα!!(Πειράζει που δεν ειμαι Θες/κια????)

εννοείται αγάπη μου ότι δεν πειράζει...άντε άντε συντονιστείτε...

Πετρούλα, Βίκυ, Συμπεθέρα, Ελένη, Νίκη...ποιές άλλες καλέ είναι από τα μέρη μας;

m57Zp2.png

εννοείται αγάπη μου ότι δεν πειράζει...άντε άντε συντονιστείτε...

Πετρούλα, Βίκυ, Συμπεθέρα, Ελένη, Νίκη...ποιές άλλες καλέ είναι από τα μέρη μας;

για καθημερινη λεμε ετσι?

τι του κανες του γαμπρου μου καλε συμπεθερα?αντε βρε τιποτα δεν επαθε.

το βιταμ οντως ειναι θαυματουργο.

σταματηστε τα κοπλιμεντα γιατι κοκκινιζω.

λεω να κλεισω ημερομηνια για να βρω φτηνο εισητηριο να ξανα ερθω.

μαρια σου στελνω πμ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ντινακι για δες πίσω απο το αυτακι στο πτερυγιο μηπως εκανε κανα σκισιματακι;;;

Ο αυχενας γιατι ρε εσυ;;εκανε καμια αποτομη κινηση να φυγει;;Που δειχνει να ποναει;;

Ελένη και Σούλα σας ευχαριστω και εσας!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ντινάκι το κουνάει το κεφάλι του? Δες αν έχει καμιά γρατζουνιά και βάλτον να κάνει λίγο δεξιά αριστερά πάνω κάτω το κεφάλι. Αν δεν το κουνάει ή πονάει μήπως έπαθε κανα πιασιμο(ραιβόκρανο) είναι συνηθισμένο σ'αυτές τις ηλικίες. Ελπίζω να μην είναι κάτι..

Ελένη ευχαριστούμε για τα γλυκά! Και πάλι να την χαίρεσαι!

Σουλίτσα μου άντε βρε! Έλα κι εσύ! Θα περάσουμε καλά!!!

λεω να κλεισω ημερομηνια για να βρω φτηνο εισητηριο να ξανα ερθω.

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!

1317309lsk5aj07xu.gif1317309lsk5aj07xu.gif

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Ντινακι σωπα καλε που εκανες κατι στο παιδι! Να δεις τον Σωτηρη που ειναι κεφαλας, τι εχει τραβηξει ο ερημος... Να ειμαστε 5 λεπτα με την μπλουζα κολλημενη, να κλαιει αυτος και η μπλουζα να μην ξεκολλαει! Μην αγχωνεσαι, μπορει απλα να γδαρθηκε λιγο και να τσουζει...

Ερχομαι να σας πω τα της συναντησης!:D

t7fQp3.png

Καλε Μαρία η Σουλα εννοούσαι για τη συναντηση τη δικη μας...

Κοριτσια οποτε θελετε, εγω αυτη τη βδομαδα θα κατεβω και 2-3 μερες στη furnidec οποτε αν θελετε τοκανουμε και εντος της εβδομαδας..οποτε πείτε εσεις!

Ειναι και η Ευα η οποια ως ετοιμογεννη δεν ξερω αν θα τα καταφερει..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γιατί καλέ Πετρούλα πειράζει που έκανα κι εγώ πρόσκληση??? :D

Αφού κι εσύ θα κατέβεις κάποια στιγμή και η Βίκυ δεν παίρνετε και τη Σούλα μαζί και όιποια άλλη θέλει να έρθετε ταυτόχρονα?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Kαλημερα!

Τι κανετε?Και εγω ανυοπομονω να επαναληφθει .

Αν το κανουμε για μεζεδακι θα ηταν ισως καλυτερα να ειναι βραδακι για να ειμαστε και πιο χαλαρες μη μας περιμενουν τα παιδια...

Φυσικα εννοειται οτι περιμενω να κανονισουμε συναντηση με τα παιδακια μας καποια στιγμη, ας μην ξεχνιομαστε και ξεσαλωνουμε μοναχες...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...