Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

γειά σας φιλενάδες...επέστρεψα κι εγώ από το χωριό.

Χαίρομαι που περάσατε καλά και οι φώτο είναι τέλειες...καλέ όλες κούκλες είστε. Α πα πα πα πα όλες οι όμορφες εδώ μαζεύτηκαν;

Επόμενη συνάντηση στην Θεσ/νίκη...άντε λεωωωωωωωωωωωωωωωωω...ρίτα σε περιμένει και μπουγάτσα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάρες μου καλησπέρα.

Παρέλειψα να ευχηθώ στον σύζυγο της Πετρούλας ,,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κούκλα μου να χαίρεσαι τον καλό σου πάντα να είστε αγαπημένη.

Να ευχαριστήσω το πικουλινακι που μου χάρισε ένα δωράκι, πολύ γλυκό εκ μέρος της

Θα το έχω στολισμένο και θα σε θυμάμαι κούκλα μου.

Επίσης να σας ευχαριστήσω για την φιλοξενία και την αγάπη που δείξατε στην Βίκυ, γύρισε ΚΑΤΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ…απειλώντας μου ότι θα το ξανά κάνει

Που βάλατε φώτο ?

μια βοήθεια θέλω από τις γλυκιές Αθηναίες φίλες μας …μήπως ξέρετε κανέναν αλλεργιολόγο για να πάει η ανίψια μου? έχει εκδηλώσει πολύ έντονη δερματική αλλεργία, εργάζεται στην Αθηνά, είναι δασκάλα και όλοι την εβδομάδα κατοικεί στο Κουκάκι ενώ τα σαββατοκύριακο έρχεται Θεσσαλονίκη.

Κοριτσάκια καλό βράδυ και από εμένα και καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι μας.

Εύχομαι πραγματικά να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες συναντήσεις. :P:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

ο γιόκας μου έκανε μιά τρελλή πτώση από τον καναπέ με το κεφάλι στο μάρμαρο...στο δευτερόλεπτο έκανε ένα τεράστιο καρούμπαλο και φυσικά έκλαιγε κανά μισάωρο...μετά παίξαμε για να ξεχαστεί και τώρα τον πήγαμε για ύπνο...ουφ αυτές οι πτώσεις!

m57Zp2.png

πετρουλα μου ευχαριστω για το μειλ:D:D

σας ειδα κοριτσια μου:D:D ειστε ολες ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ :!::!::!::D:D:D:D γνωρισα την μαρια, πικουλινακι, φιλακι, ριτα, κωνκων ....αλλα για τις υπολοιπες κουκλες θα με πει η βικυ

σαρδελακι μου...αχ εγω πονεσα:-(:sad::-( αυτα τα πεσιματα πολυ τα φοβαμαι, τωρα και η φωτεινη αρχιζει να παριστανει την jane του ταρζαν και ολοι μερα ειμαι στην τσιτα να την προσεχω και ειναι στην φαση που δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι της:confused::)

κορίτσια

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

Μπήκα στα γρήγορα να σας πω ότι περάσαμε τελικά πολύ ωραία, τα παιδάκια ήταν λίγα και ίσω καλύτερα γιατί η Αναστασία ήταν πιο ήσυχη...

Είδα τις φωτό και καταζήλεψα...

Αναλυτικότερα αύριο, πολλά φιλιά σε όλες!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Μετα ερχεται το filaki και ενω ημουν σιγουρη οτι ειναι η Μαριζα ακουσα κατα λαθος ''μαρινα'' λεω λαθος θα τις θυμαμαι απο τις φωτο...οποτε της λεω ΄΄που ειναι το αξεσουαρ σου?'' εννοωντας το sling με τη μικρη της Μαρινας...τα εχασε το filaki...χαχα
Χαχαχα!!! Κι εγώ είδα από μακριά εσένα και την arma κι αμέσως σας κατάλαβα από τις φωτο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Ελένη να χαίρεστε το κοριτσακι σας και να τα εκατοστήσει!!!

Και του χρόνου με υγεια να γιορτασετε το παρτακι σας!

Εχω ανοιξει θεμα για τις ευχες μας http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=356641#post356641

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Τι ωραίο σκ ήταν αυτό???

Αχ βρε κορίτσια πραγματικά δεν χορταίνω να το λέω. Πέρασα τέλεια στη συνάντηση, μου άρεσε πάρα πολύ! Μακάρι να τα καταφέρουμε να βρεθούμε πάλι όλες πολύ σύντομα! Είστε όλες υπέροχες!!!

Πετρούλα θα μας έρθεις κι εσύ? Άντε! Κάντο γρήγορα!!!

Η μαρία μου έκανε το μοσχάρι με τις χρωματιστες πιπεριές της ρίτας. ΤEΛΕIO!με είχε σπίτι της 2 ώρες κ δεν ένοιωσα ούτε μια στιγμή ότι είμαι ξένη.

Είπαμε, το μοσχάρι το έκανα ώστε αν δεν σου άρεσε να έλεγες ότι η Ρίτα δεν ξερει να μαγειρεύει..χαχαχαχα!!!:tongue: Χαίρομαι πολύ που αισθάνθηκες άνετα γιατί πραγματικά ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΙΛΗ!!!!!

Καλα τη Μαρία τη ξεχωρίζεις απο χιλιόμετρα!:D

Σε τύφλωσα με τη λάμψη μου ε???:cool: Συγνώμη ρε Ντινάκι...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Επανερχομαι με προταση...

Επειδη πολλες ειπαμε την επομενη φορα να παμε να τσιμπησουμε και κατι, προτεινω απο τωρα για καποια στιγμη,μιας και ανοιξε ο καιρος να παμε ισως Παρασκευη απογευματακι προς βραδακι στο ''Ουζο μελαθρον'' εκει παραδιπλα που κατσαμε ειναι στο Θησειο,για ουζακι και μεζεδακι.

Αντε ριχνω την ιδεα για να την επεξεργαστουμε.

Πολύ ωραία ιδέα αλλά και καθημερινή και τέτοια ώρα είναι λίγο δύσκολο μωρέ..μεσημεράκι και σκ νομίζω θα ήταν πιο εύκολο. Το πικουλίνι δουλεύει απόγευμα. Πάντως έτσι ας αρχίσουμε τις ιδέες!!! Εγώ πάντως πολύ ευχαρίστως να σας ανοίξω το σπίτι μου! Μπορεί να στριμωχτούμε λίγο αλλά δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα ε???

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...