Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ριτάκι εγώ συμφωνώ μαζί σου στο θέμα του ύπνου αλλά και της διαπαιδαγώγησης! Εξαρτάται τι θεωρεί ο γονιός σημαντικό για το παιδί και για εκείνον φυσικά κι αυτό θα προσπαθήσει με τον τρόπο του να εφαρμόσει! Πάντως, δε μπορώ και αυτό που μου λέει η πεθερά μου που ακόμα κοιμίζει και τα 2 άλλα εγγόνια της στο καρότσι (σημειωτέον ο μεγάλος είναι 3 ετών και ξυπνάει γύρω στις 5 φορές κάθε βράδυ και δεν κοιμάται παρά μόνο μετά από 1 ώρα κούνημα στο καρότσι) ότι ο δικός μου είναι εύκολος και γι αυτό κοιμάται μόνος του! Συγνώμη αλλά διαφωνώ, γιατί κι εμένα κάπου στον 6ο μήνα που μου ξεκίνησε κάτι κόλπα και είχε η πεθερά την επιμονή να μου τονίζει κάθε δευτερόλεπτο ότι πρέπει να τον κοιμίζουμε στο καρότσι και τελικά έπεισε τον άντρα μου, δεν κοιμόταν χωρίς αυτό! Μια μέρα όμως είπα, τέρμα ως εδώ δε θα μείνουμε με ένα καρότσι μέσα στο σπίτι και κούνα-κούνα μία ώρα τη φορά! Μία, δύο,τρεις τέρμα το καρότσι μια πυτζάμα μου που χαιδεύει και ύπνο στο κρεβατάκι του μετά το γάλα! Υπάρχουν φορές που θα ξυπνήσει αλλά συνήθως όταν δεν είναι πολύ καλά ή αν έχει δει κάποιο όνειρο (Stone τα ίδια με εσάς αν δεν κάνω λάθος!)

Για να μην ξεχαστώ χαίρομαι πολύ που η Λαζαρένια μας και ο Ριτοσύζυγος πάνε καλύτερα, όμως Sun-sun πολύ στενοχωρήθηκα που περάσατε ουρολοίμωξη. Εύχομαι γρήγορα περαστικά σας και σιδερένιο το κοριτσάκι σου από εδώ και πέρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας φιλεναδούλες μου. Τι γίνεστε; Χαρήκατε τις βολτίτσες σας; Εδώ βρέχει........και όταν ξεκινάει εδώ τη βροχή ξεχνάει να σταματήσει.:mad::mad::mad::mad::mad::mad: Κατεβήκαμε βέβαια λίγο το πρωί, εγώ είχα πάει στο γραφείο για να βγάλω κάτι εκκρεμότητες, και μετά πήγα και βρήκα τον καλό μου με την αδερφή μου και την Αλεξάνδρα που είχαν καθήσει για καφέ.

Lazarenia να σου πω ότι τίποτα δεν έχεις κάνει σκατά. Τα κάνεις όλα ΤΕΛΕΙΑ. Είσαι μια μικρομαμά, πολύ μακριά από τους δικούς σου και η υπηρεσία του συζύγου σου τον αναγκάζει να είναι ΜΕΡΕΣ μακριά σας. Τι παραπάνω μπορείς να κάνεις εσύ από αυτό που κάνεις; Η μπουμπού σου κοιμάται στο κρεβάτι σου, πετάει το φαγητό της κάτω, τσιρίζει όταν δεν γίνεται το δικό της και ανακατεύει όλο το σπίτι. Ωραία, και η Αλεξάνδρα έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά, με τη διαφορά ότι δεν τσιρίζει, αλλά δαγκώνει. Κατάλαβε ότι έχουμε παιδιά και όχι ρομποτάκια. Όπως και οι ενήλικες, δεν είναι όλα τα παιδιά ίδια. Άλλα είναι πιο σκληρά, άλλα πιο ευαίσθητα, άλλα πιο κολλημένα στους γονείς τους και άλλα πιο ανεξάρτητα, άλλα πιο νευρικά και άλλα πιο ήρεμα κλπ. Δεν έχουμε κάνει λάθος στο θέμα του ύπνου γιατί δεν αντιμετωπίσαμε όλοι τις ίδιες συνθήκες. Π.χ. η Αλεξάνδρα είχε κολικούς μέχρι 5 μηνών και μόνο στο ώμο μου ηρεμούσε με εμένα να κάνω βόλτες στο σπίτι. Ένα απόγευμα ήμουν τόσο κατάκοπη, είχαμε περάσει και ένα άσχημο βράδυ, είχα να κοιμηθώ περίπου 36 ώρες, και όταν γύρισε ο σύζυγός μου από δουλειά με βρήκε να κάνω βόλτες αποκοιμισμένη και με την Αλεξάνδρα στον ώμο μου. Λέω Δόξα Τω Θεώ που τουλάχιστον κοιμάται σε κρεβάτι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μαρίνα θα συμφωνήσω μαζί σου στο θέμα καρότσι. Και εγώ δεν το ήθελα ποτέ και δεν εφάρμοσα αυτή τη μέθοδο ποτέ. Ίσως βέβαια αν το είχ ακάνει να είχα γλιτώσει την τενοντίτιδα.

Ριτάκι ευτυχώς αναρρώνει ο σύζυγός σου. Από αύριο θα έχετε και το Γρηγόρη σπίτι και όλα θα είναι όπως πριν. Να δεις που την έχεις περάσει και εσύ χωρίς να το καταλάβεις.

Λαζαρένια καλή ξεκούραση και σε εσένα τώρα που τελείωσες με το θέμα γρίππη.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Aχ βρε Μαρινα μου εχεις πολυ δικιο!!Εσυ μπορει να εχεις πασχισει να δωσεις μια σειρα στο παιδι σου να εχεις αντιμετωπισει διαφορα και εσυ μονο να ξερεις τι εχεις τραβηξει και να σου ερχονται ολοι οι γυρω που ασχοληθηκαν πολυ λιγοτερο ή που εμπαση περιπτωση ακολουθησαν αλλη τακτικη και να σου τη λενε ετσι αβιαστα..''εσυ εχεις ευκολο παιδι''

Αμ δεν ειναι ετσι καθολου..εχω ξαναπει ολα τα παιδακια ειναι δυσκολα ..λογικο ειναι.. το θεμα ειναι πως αντιμετωπιζουμε εμεις τις παραξενιες τους και τι κανουμε για αυτο.

Βλεπω πολλες φιλες(και συγγενεις..χμμ βλεπε πεθερουλα) κολλανε ταμπελες στα ιδια τα παιδια τους(ζωηρο,ατιθασο,οξυθυμο,ντροπαλο) και με την ιδια ευκολια και στα παιδια των γυρω τους..για να δικαιολογησουν τι ?δε ξερω..

Καλη ωρα η πεθερα σου Μαρινα εμαθε στο παιδακια να κοιμουνται καπως και μετα σου λεει ο δικος σου ειναι ευκολος ενω τα αλλα δυσκολα..

Ε οχι ...

giovanna μου τενοντιτιδα ε?Πω πω πονος..εχει και η αδερφη μου και το ξερω καλα...

Η κουκλιτσα σου πως ειναι?Διαβασα για τις μετρησεις σας!Τελειες πηρε τα πανω της ε?Μπραβο!!!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλησπέρα φιλενάδες...

συμφωνώ σε ό,τι λέτε για τα παιδιά περί ύπνου κτλ. Υπάρχουν όμως και παιδάκια που ίσως αντιδράνε έντονα αν τους πείς "σσσσσσσ νάνι"...κι ο Αστέρης μου το έκανε πολύ καιρό αυτό...να ξυπνάει και να κλαίει σπαρακτικά κάθε νύχτα για 6 μήνες...οπότε η αγκαλίτσα ήταν αναπόφεκτη...εγώ άρχισα να κοιμάμαι όταν ο Αστέρης έγινε 16 μηνών φιλενάδες μου...

κατά τ΄άλλα είμαι της άποψης ότι σε κάποια πράγματα πρέπει να περνάει και το δικό τους....σε κάποια πράγματα πρέπει απλά να είναι παιδιά...ο Αστέρης γενικότερα μου κάνει αρκετές σκανδαλιές...μαζεύω πολλές φορές την ημέρα μανταρίνια από το πάτωμα π.χ....ή κόντεψα να σκοτωθώ μιά μέρα επειδή είχε βρεί το κόλπο κι έχυνε το νερό από το μπουκαλάκι του...προχθές άνοιξε το ντουλάπι κι έσπασε ένα μπουκάλι ουίσκι...και διάφορα τέτοια. ΟΚ και τί να κάνω; Του εξηγώ όμορφα κι ωραία μέχρι που σε κάποια φάση ευελπιστώ πως θα το κόψει!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα φιλενάδες...

κατά τ΄άλλα είμαι της άποψης ότι σε κάποια πράγματα πρέπει να περνάει και το δικό τους....σε κάποια πράγματα πρέπει απλά να είναι παιδιά...ο Αστέρης γενικότερα μου κάνει αρκετές σκανδαλιές...μαζεύω πολλές φορές την ημέρα μανταρίνια από το πάτωμα π.χ....ή κόντεψα να σκοτωθώ μιά μέρα επειδή είχε βρεί το κόλπο κι έχυνε το νερό από το μπουκαλάκι του...προχθές άνοιξε το ντουλάπι κι έσπασε ένα μπουκάλι ουίσκι...και διάφορα τέτοια. ΟΚ και τί να κάνω; Του εξηγώ όμορφα κι ωραία μέχρι που σε κάποια φάση ευελπιστώ πως θα το κόψει!

Α καλά εννοείται ότι το σπίτι μου είναι μονίμως άνω κάτω και όλα τα πράγματα περνάνε πρώτα από το χέρι του Γώγου και εννίοτε καταλήγουν κάτω από τραπέζια, κρεβάτια κ.α.! Απλά όπως έλεγα και στο άλλο post για μένα αυτό δεν είναι καθόλου σημαντικό! Δε θα κάνω ιδιαίτερη προσπάθεια να το περιορίσω γιατί απλά δεν με ενοχλεί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κατά τα άλλα βιάστηκα να χαρώ που περάσαμε ωραία τριγυρνώντας όλη μέρα αλλά σητν απογευματινή μας βόλτα στο mall συνειδητοποίησα ότι ο μικρός δεν ήταν και στα καλύτερά του! Έκανε πολύ πυρετό και γυρίσαμε άρων-άρων. Στην επιστροφή με το αμάξι πρώτη φορά τον έβλεπα τόσο χάλια κάπως γυρνούσε τα ματάκια του και στο τέλος έκανε εμετό. Μέχρι να έρθουμε σπίτι να του βάλω θερμόμετρο έδειξε 39,3! Τον βουτήξαμε αμέσως στο μπάνιο, του έδωσα και πονστάν και κοιμήθηκε το μικράκι μου! Νιώθω τόσο άσχημα που πάλι πάνω στην εβδομάδα έχουμε τα ίδια και κυρίως τόσο πολύ πυρετό. Από την άλλη έχω και τον άντρα μου να μου φωνάζει να προσέχω περισσότερο γιατί υπάρχει κι άλλη μια ζωούλα και να αφήνω αυτόν να φροντίζει το Γώγο μας αλλά μου είναι αδύνατον, Ειδικά τώρα που είναι πάλι αρρωστούλης συνέχεια θέλω να τον φιλάω και να τον έχω αγκαλιά! Ουφφφφφφ.

mGKop3.png60Jvp3.png

Φυσικα και εννοειται σαρδελακι μου οτι ειναι παιδακια και οι σκανδαλιες ειναι στα υψη σε αυτη την ηλικια.Αυτα δεν ειναι σημαντικα θεματα και ειναι μεσα στο προγραμμα.Ολοι τα ζουμε αλλοι περισσοτερο και αλλοι λιγοτερο ..kai εδω να δεις τι γινεται...χαχα

Απλα εξαρταται απο το τι θεωρει ο καθενας ''σημαντικο'' θεμα που πρπει να δουλεψει.Για μενα ας πουμε ο υπνος ηταν πρωτευον θεμα οπως και καποια αλλα.

Για αυτο και εγραψα:

Παντως κοριτσια εγω σε αυτο που λετε ''οτι θελει το παιδι'' ψιλοδιαφωνω σας το εχω ξαναπει εξαλλου..σε ορισμενα θεματα εμεις πρεπει να περασουμε αυτο που θελουμε.Το παιδι οπου το οδηγησουμε εκει θα κολλησει.

Παντως σιγουρα δεν αναφερομουν ουτε εγω στις σκανδαλιες αν και πιστευω οτι ναι και σε αυτες μπορουν και πρεπει να μπουν καποια ορια(πχ.σε καποια επικινδυνα πραγματα ).Φυσικα συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου μιας και εχω και εγω το γνωστο ταλιμπανακι που τα κανει ολα λίμπα σε χρονο dt αν τον αφησω.

Oσο για το ''σσςς νανι'' ειναι ενας τροπος που βρηκα εγω και επιασε.Σιγουρα το καθε παιδι θελει αλλον χειρισμο αφου εχει το καθενα την προσωπικοτητα του.

Απλα το ανεφερα μιας και το ειπε και η stone για να σας πω τον δικο μου τροπο και να τονισω οτι απλα αρπαξα την ευκαιρια οταν μου δοθηκε για να εφαρμοσω κατι διαφορετικο.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βρε Μαρινα ψηθηκε το παιδι...τι να ειναι παλι?

Ευχομαι περαστικα και ειναι λογικο οσο και να σκεφτεσαι το σπορακι να αγχωνεσαι για το Γιωργο σου..

Απο την αλλη πρεπει να κοιταξεις και λιγο να ξεκουραστεις γιατι σου εχουν πεσει μαζεμενα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αχ βρε μαρινακι μου τι τραβας κ εσυ!πηρες τον παιδιατρο να ρωτησεις τι ειναι?προσεξτε τωρα με την γουρουνογριπη.εισαι κ εγγυουλα.

περαστικα να ναι κ καλη ανρρωση!

αρμα ναι μας ελειψες παρα πολυυυυυ!!!πηγατε εκδρομουλα?

stone ευχαριστω για τις πληροφοριες.νομιζα οτι ειχε ψηφιστει το νομοσχεδιο.

μακαρι να συναντηθειτε οι θεσσαλονικιες!

ριτα τι κανει ο συζυγος σου?

καλα εκανες κ πηγες στον γιοκα σου!και πως ανεξες δεν ξερω αλλα επρεπε για το καλο του!

αχ θυσιες!!!

εγω εχω ακομη πονοκεφαλο δηλαδη ημικρανιες ταση για εμετο!

κατα τα αλλα καλυτερα ολοι!απλα εξουθενωμενοι!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Ωραι η κουβεντουλα μας παντως κοριτσια ειναι καλο που εχουμε ολες τους ιδους προβληματισμους και μπορουμε να ανταλασσουμε αποψεις!!!

Λοιπον σας Καληνυχτιζω διοτι θελω να ξεκουραστω και να παω πρωι πρωι να φερω το αγορακι μου στο σπιτι!

Ο ανδρας μου ευτυχως απυρετος εντελως!

Παει περασε!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Οσο για τον υπνο μαλλον δε με καταλαβες..ουδεποτε αφησα το γρηγορη να κλαψει για να κοιμηθει μονος του απλα ηρθε καποια στιγμη(μαλλον βοηθησαν οι διακοπες που αλλαξαμε περιβαλλον)και απλα δεν ξαναχρειαστηκε να μεινω μαζι του μεχρι να αποκοιμηθει ομως ποτε δεν τον κουνουσα κτλ απλα ημουν διπλα του.

Εχω ξανααναφερει στο παρελθον με πιο τροπο το εκανα και πλεον του εχει γινει και αυτο ρουτινα οπως ολα τα υπολοιπα(μπανιο,γαλα,φιλακι,υπνος).

Αν εσας σας ικανοποιει το να κοιμαστε μαζι και το εχετε αναγκη οκ δεν υπαρχει θεμα αλλα εμενα προσωπικα μετα απο μια ολοκληρη μερα εντονη με το παιδι μου δημιουργουσε εκνευρισμο να ειμαι απο πανω του για να κοιμηθει και εχανα την υπομονη μου οταν μου αρχιζε τα ''κολπα''πχ.πεταγε κατω την πιπιλα κτλ..δεν εβλεπα την ωρα να κοιμηιει για να χαλαρωσω..

Απο την αλλη μαζι με το παιδι στο κρεβατι δεν μπορουσα να κοιμηθω ουτε εγω ,ουτε ο ανδρας μου αλλα ουτε και το παιδι..στριφογυρνουσε ασε τις κλωτσιες....ασε που τον εβρισκα στα ποδια του κρεβατιου και ειχα το αγχος μην πεσει κατω...

Επισης δεν το εβρισκα και καθολου υγιεινο να ειναι μεσα στα χνωτα μας συνεχεια..

!

εχεις δικιο ριτα ειδικα για την υγιεινη!κι εγω δεν νιωθω ανετα με αυτο.οπως κοιμαμαι και ξυπναω πιασμενη.

αλλα η μικρη μου ειναι παιδακι σαν της αρμας μας!δηλ αν την αφησω κ κλαψει ή ζοριστει το χασα το παιχνιδι!οποτε παμε με το μαλακο.δεν με ικανοποιει ουτε και με ευχαριστει που κοιμομαστε μαζι αλλα παιζουν κι αλλα ρολο ...

επισης οποτε την εστρωνα σε προγραμμα χαλαγε παντα οταν πηγαιναμε διακοπες!!!

εκει παλι απο την αρχη!

οποτε δεν ειναι ολα τα παιδια σιγουρα ιδια!

αλλα δεν χαλαω ποτε την στανταρ ωρα υπνου,μπανιου,φαγητου.

εγω την βαζω παντα 9 με βαρια 10 η ωρα για υπνο.

εσεις?

1654096yn4fep17z7.gif

Οσο για τις συνθηκες ..δε νομιζω οτι με μωρο παιδι και μαλιστα το πρωτο ηταν οι συνθηκες για κανεναν μας ιδανικες ολοι αντιμετωπισαμε και αντιμετωπιζουμε τις δυσκολιες μας.

Συζητηση κανουμε ετσι?Προς Θεου ο καθενας εχει την αποψη του ελπιζω να μην ειναι τιποτα απο αυτα που λεμε παρεξηγησιμο.

Φιλια σε ολες!

εννοειτε οτι κανουμε συζητηση και δεν θα παρεξηγηθουμε κιολας προς θεου.

επειδη εγω αναφερ για το θεμα συνθηκων ,εννοειτε οτι ολες οι μανουλες κουβαλανε τον δικο τους σταυρο και ο δρομος προς τον γολγοθα ειναι δυσκολος!

σιγουρα για καθε πρωταρα μανα ολα ειναι βουνο.καμια δεν γεννηθηκε εμπειρη...αλλες το εχουν πιο πολυ ,αλλες πιο λιγο.

με τον καιρο ολες σιγουρα μαθαμε και σιγουρα στο δευτερο θα ειμαστε πολυ πιο εμπειρες!ηδη το πικουλινακι μας ,μας εδωσε κουραγιο!

αλλα αν αναφερθω σε εμενα οι συνθηκες ναι δεν με βοηθησαν και οι δυσκολιες αγγιζουνε κοκκινο!

δεν μου αρεσει να κλαιγομαι αλλα ουτε και να με λυπουνται!

απλα καταθετω την προσωπικοτητα μου κ την καθημερινοτητα μου!

οταν ειπα για συνθηκες που δεν βοηθουνε στον υπνο ,εννουσα πχ την θερμανση σε εμενα.

αλλη κοπελα που ξερω εδω δεν εχουν δευτερο δωματιο.

αλλη που γνωριζω παλι το μωρο της ειναι συνεχως αρρωστο και θελει να το παρακολουθει.ειναι πολλοι οι λογοι...

εσυ παντως πολυ καλα πρατεις και καλα εκανες και τον εμαθες να κοιματαιμονος του.

και εγω το παλευω,το εχω καταφερει μεχρι εναν βαθμο αλλα στις 4 το πρωι ξυπναει και κλαιει.αυτο ξεκινησε απο τοτε που ειχε μπει στο νοσοκομειο.

επειδη δεν ξανακοιμοταν με τιποτα και εγω κουραγιο δεν ειχα για βολτες την επερνα μαζι μου.

ποτε δεν σηκωθηκα το βραδυ να της δωσω γαλα απο τοτε που κοψαμε τον θηλασμο!το εκοψα μαχαιρι αυτο!οποτε δεν θελει γαλα.θελει την αγκαλια μου.νιωθει ανασφαλεια!

1654096yn4fep17z7.gif

ευτυχως εμενα κοιμαται κ κοιμοταν στο καροτσι.ηταν για μενα κατι και αυτο.

τουλαχιστον πιναμε ενα καφεδακι ησυχα με τον συζυγο!

πανω κατω ομως μοιαζουνε οι δικες μας δηλαδη στο θεμα αντιδρασης.

1654096yn4fep17z7.gif

γιοβανα μου σε ευχαριστω πολυ!μου τα ειπες ετσι που το χρειαζομουνα!

εχεις δικιο σε οσα λες.δεν ειναι ολα τα παιδια ιδια αλλα ουτε και οι γονεις ολοι ιδιοι.

επισης αν μπορει ο γονιος να εχει εστω και για λιγο προσωπικη ηρεμια θα μπορει με καθαρο μυαλο και με ηρεμια να αντιμετωπισει την ΄΄γκρινια '' του μωρου!

εχω αδικο?

αν εγω 24 ωρες το 24ωρο ειμαι συνεχως με γκρινια κ κλαματα πως να αντεξω να βαλω σε μια σειρα τα πραγματα?θελει πολυ υπομονη και απο τους δυο γονεις!

επισης το ζευγαρι να λενε τα ιδια και να μην διαφωνουν!

εγω μια φορα θυμαμαι την αφησα να κλαψει και το τι ακουσα δεν λεγεται!

και η αλεξνδρα δαγκωνει?νομιζα οτι μονο η δικια μου ειναι ντοπερμαν χιχιχιιχιχ

και τι κανεις γι αυτο γιοβανα μου?

εμενα το βρισκει παιχνιδι!της μιλαω συνεχως ομως αν και με εχει βγαλει πολλες φορες απο τα ρουχα μου!

νομιζω οτι αυτη η ηλικια ειναι πολυυυυ δυσκολη!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...