Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι ολη δικη μου αλλά συνηθως την εχω πιο μακρια και φροντισμενη απλα τοτε δεν μπορουσα να περιποιηθω ιδιατερα την κομη λογω της κοιλιας και ηταν λιγο σαν περουκινι...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και από εμένα κοριτσάκια.

Κατ' αρχήν να ευχηθώ σε όλες μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Η δικιά μου αγαπούλα μου έκανε δώρο ένα post it γεμάτο αυτοκόλλητα και πάνω έγραψε με τον μπαμπά της 'ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΜΑ'.......αχ μια ζωή θα το κρατήσω αυτό το χαρτάκι.

Πετρούλα χρόνια πολλά για τον αντρούλη σου. Να ζήσει να σας χαίρετε.

Ρίτα και Joa είστε καταπληκτικές εγκυούλες. Μπράβο κορίτσια.

Εγώ δεν έχω ούτε μία φωτογραφία από την εγκυμοσύνη. Έχω μόνο κάποιες του πρώτου τριμήνου που ακόμα δεν φαινόταν τίποτα και από εκεί και πέρα τίποτα. Μία που είχαμε βγάλει Πρωτομαγιά .........την έσκισα. Οι ορμόνες που λέγαμε.......Δεν ήθελα να φωτογραφίζομαι με την κοιλούμπα αν και από ότι λένε όλοι ούτε και εγώ είχα μεγάλη κοιλιά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κορίτσια έστειλα σε μερικές στα μειλ σας και τώρα ανεβάζω στην ομάδα στο φατσοβιβλίο. Όποια άλλη θέλει να μου πει.

Πετρούλα να χαίρεσαι τον καλό σου!!!

Ρίτα και joa φοβερές εγκυούλες. Πραγματικά joa τεράστια κοιλιά!!! Αχ! Πολύ μ'αρέσουν!

Εμένα οι αγάπες μου δεν πρόλαβαν το πρωί να πάνε για λουλούδια γιατί είχαμε επισκεψεις και έτσι μετά με πήγαν και με ''αμόλυσαν'' στα αγαπημένα μου Max Perry(ζαχαροπλαστείο με σοκολατες) και πήρα πάστες, μπισκοτα και σφολιατες!!!!!!!!!!!!!!

Πάω γιατί ήρθαν τα ξαδέρφια μας!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μαρακι σε ευχαριστουμε!!!!

Κοριτσια ειστε υπέροχες!!!Ολες μια προς μια...

Παρόλο που όλες εξ οψεως σας γνωριζω αν σας εβλεπα στο ασχετο ολες μαζι μονο την Βικυ, τη Νατασα και τη Μαρινα θα αναγνωριζα αμεσως..Ειδικα η Νατασα ειναι ολόιδια με τη φωτο που μου εστειλε προ ολιγων ημερων...

Να ειστε καλά να το ξανακάνετε!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Λοιπον φτανω που λετε στο ραντεβου και καθομαι σε ενα πεζουλι να λιαστω...χαχα

Μιλουσα στο τηλεφωνο και διπλα μου καθοταν μια κοπελα που μιλουσε στο τηλ επισης...Καποια στιγη γυριζω και βλεπω ενα ιχνος κοιλιτσας....λεω δικια μας θα ειναι!!!!

Παω και εγω διστακτικα και τη ρωταω ''εισαι η κωνσταντινα''

Ναι ,ηταν η κων κων...ευτυχως δεν πηγα σε καμμια ασχετη χαχα

Μετα ερχεται το filaki και ενω ημουν σιγουρη οτι ειναι η Μαριζα ακουσα κατα λαθος ''μαρινα'' λεω λαθος θα τις θυμαμαι απο τις φωτο...οποτε της λεω ΄΄που ειναι το αξεσουαρ σου?'' εννοωντας το sling με τη μικρη της Μαρινας...τα εχασε το filaki...χαχα

Μετα που ηρθε η Μαρινα δεν μιλησα..λεω μην κανω μπαρουφα παλι...!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μαρία σε ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες. Λοιπόν, από φωτογραφίες που έχω δει, θα αναγνώριζα εσένα, τη Μαργαρίτα, τη Μαρίζα, τη Μαρίνα και τις Κωνσταντίνες μας. Η Νατάσα μοιάζει το πολύ 17 ετών (πότε έγινε μαμά καλέ :confused::confused::confused::confused:), η Κική είναι συμπαθέστατη και δείχνει και πολύ ήρεμος άνθρωπος και το Βικάκι είναι γλυκύτατο, σκέτο μέλι (όπως μέλι είναι και η φωνούλα της).

Λοιπον φτανω που λετε στο ραντεβου και καθομαι σε ενα πεζουλι να λιαστω...χαχα

Μιλουσα στο τηλεφωνο και διπλα μου καθοταν μια κοπελα που μιλουσε στο τηλ επισης...Καποια στιγη γυριζω και βλεπω ενα ιχνος κοιλιτσας....λεω δικια μας θα ειναι!!!!

Παω και εγω διστακτικα και τη ρωταω ''εισαι η κωνσταντινα''

Ναι ,ηταν η κων κων...ευτυχως δεν πηγα σε καμμια ασχετη χαχα

Μετα ερχεται το filaki και ενω ημουν σιγουρη οτι ειναι η Μαριζα ακουσα κατα λαθος ''μαρινα'' λεω λαθος θα τις θυμαμαι απο τις φωτο...οποτε της λεω ΄΄που ειναι το αξεσουαρ σου?'' εννοωντας το sling με τη μικρη της Μαρινας...τα εχασε το filaki...χαχα

Μετα που ηρθε η Μαρινα δεν μιλησα..λεω μην κανω μπαρουφα παλι...!!!

Ναι ξεχασαμε να κραταμε απο ενα λουλουδι.:D

Οσο για τη Μαρίζα κ εγω μαζι με τη Ριτα ακουσα Μαρίνα και ρωτουσα για τη μπεμπα:oops:. Καλα τη Μαρία τη ξεχωρίζεις απο χιλιόμετρα!:D

Διαφημίσεις

Καλε κι εγω όλες τις αναγνωρισα αλλά αν περνουσα απο διπλα τους τυχαια στο δρομο θα αναγνωριζα αυτες που ειπα..

Οι υπόλοιπες μου φαίνονται λίγο διαφορετικες απο τις φωτο οχι ομως πως δεν τις καταλάβα ποια ειναι ποια..

Α ναι και το Μαρακι εχει πολύ χαρακτηριστικη φυσιογνωμία...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Επανερχομαι με προταση...

Επειδη πολλες ειπαμε την επομενη φορα να παμε να τσιμπησουμε και κατι, προτεινω απο τωρα για καποια στιγμη,μιας και ανοιξε ο καιρος να παμε ισως Παρασκευη απογευματακι προς βραδακι στο ''Ουζο μελαθρον'' εκει παραδιπλα που κατσαμε ειναι στο Θησειο,για ουζακι και μεζεδακι.

Αντε ριχνω την ιδεα για να την επεξεργαστουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Επειδη πολλες ειπαμε την επομενη φορα να παμε να τσιμπησουμε και κατι, προτεινω απο τωρα για καποια στιγμη,μιας και ανοιξε ο καιρος να παμε ισως Παρασκευη απογευματακι προς βραδακι στο ''Ουζο μελαθρον'' εκει παραδιπλα που κατσαμε ειναι στο Θησειο,για ουζακι και μεζεδακι.

Καλόμαθε η γριά στα σύκα :P:p:p:p:p:p:p:p

Ξεκινάω από εδώ! Μέσαααα! Τώρα που καλόμαθα όπως το λέει η Ιώαννα για τη γριά και τα σύκα!!!!

Να χαιρόμαστε όλες τα παιδάκια μας που μας έκαναν να νιώσουμε τα μοναδικά συναισθήματα της μητρότητας, να ξεπεράσουμε το "εγώ" μας και να δώσουμε για πάντα πρωτιά στην καρδιά και στο μυαλό μας στα παιδάκια μας!

Κι εγώ μοναξιές από σήμερα! Μαζί θα κλαιγόμαστε βατραχάκι! Ευτυχώς έχει πάρει βόλτα η μαμά μου τον Γωγούλη, αλλά ήθελα να πάω κι εγώ με τη μπουμπού, όμως εκείνη η θκατούλα δε μου έκανε ένα δωράκι για τη σημερινή μέρα και έτσι δεν πήγαμε πουθενά, την περιμένω να ξυπνήσει μήπως και θελήσει να φάει!

Πετρούλα να χαίρεσαι τον καλό σου!!!

Καλέ αυτές οι φώτο πού είναι από τη συνάντηση? Μόνο τη μία βλέπω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...