Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μετα ηρθε και με πηρε ο ανδρας μου με τον μικρο και πηγαμε στη Ν,Σμυρνη ωραιο παρκο εχει και εκει!!!πολυ ωραια και ειχε και εκδηλωσεις με παιδακια που χορευαν και διασκεδασαμε!

Εσας τι εκαναν οι ανδρες σας σημερα?

Πετρουλα ελα Αθηνα και θα σου κανω το τραπεζι !Δεν βγαινω στην τηλεοραση! Με στρεσσαρε αυτο το θεμα τις τελευταιες μερες....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον να επαναληφθει σας παρακαλω.Λιγα προλαβαμε να πουμε ρε γμτ...και μιλουσαμε και ασταματητα....χαχα!
Όντως να επαναληφθεί!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τίποτα δεν προλάβαμε να πούμε!!! Να πάρουμε και τα καμάρια μας να γίνει χαμός!!! Ριτάκι μου, κι εγώ πολύ χάρηκα που τα είπαμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κι από κοντά!!!

Κορίτσια μου πραγματικά σας ευχαριστώ για όλα-είστε υπέροχες. Να πω το εξής: νόμιζα ότι η συνάντηση οργανώθηκε επειδή η Βίκη μας είχε κάποια δουλειά και θα κατέβαινε Αθήνα. Και λίγο πριν αποχαιρετιστούμε, στον ηλεκτρικό, κατάλαβα, ότι η συνάντηση είχε οργανωθεί από τις Αθηναίες κι η Βίκη απλά έκανε αυτό το... ταξιδάκι για να πιει καφέ μαζί μας. Είσαι απίστευτη κοπέλα μου, είσαι η χαρά της ζωής κι ακόμα παραπάνω. Να τη χαίρεαι Φωτεινή μου τέτοια κόρη. Κι η γεννεοδωρεία σου απαρράμιλη να φέρεις δωράκια για όλα τα παιδιά της παρέας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σ' ευχαριστούμε, είσαι παράδειγμα ανθρώπου.

Μα με όλες πολύ οικεία αισθάνθηκα κι ας είχαμε τόσο καιρό να τα πούμε, έστω κι ηλεκτρονικά.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ελα μωρε, δεν θα σε βαλω σε κοπο παρότι οι συνταγες σου ειναι δοκιμασμενες και νοστιμοτατες..

Εναν καφε να πιουμε πάλι οσες μπορεσουμε και μου φτανει..

Αλήθεια η Βικυ που τη γνωρισατε εσεις και την ξερω κι εγω ειναι υπεροχος και πολύ αισιοδοξος ανθρωπος..

Κι αυτο με τα δωρα ήταν πολύ ευγενικο απο μερους της, μου το ειχε πει και εμενα!!Τοση χαρα είχε...

Τα λέγαμε και τα ξαναλέγαμε τα ονοματα μην ξεχασει κανενα ζουζουνι!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ναι, το χρονο κατεβαίνουμε σιγουρα 3 φορες..

Ειτε σε εκθεση ειτε σε πελάτη (μια φορα ετυχε)

Τελευταια φορα κατεβηκαμε τελος Νοεμβρη και μειναμε στο Ναυπλιο τελικα που πήγαμε για βολτα, ειχα και τον Ανασταση..

Τοτε ήμουν φρεσκια ακομη στο καφε

Τωρα λέμε μεχρι τον Αυγουστο σιγουρα γιατι εχω και μια εκκρεμοτητα πριν γεννησω..

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα! Η Ναταλία μου βήχει συνέχεια με ένα ξερόβηχα, εσείς τους δίνεται κάτι στον ξερόβηχα; Πώς να τη βοηθήσω την καημένη μου; Όλο το βράδυ έτσι την πήγε...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρααααααααααα!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!

1007692gsni7m1g4c.jpg

Η χτεσινή μέρα ήταν καταπληκτική!!!! Πέρασα τέλεια και με την Βίκυ στο σπίτι και φυσικά μετά στον καφέ. Καλά, όχι ότι είναι η δική μας η παρέα αλλά πραγματικά τα κορίτσια είναι ένα κι ένα!

Για το Βικάκι τι να πω? Είναι πλέον σαν να την ξέρω χρόνια και δεν περίμενα κάτι διαφορετικό είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος! Ε, την ταλαιπώρησα λίγο ανεβοκατεβένοντας σκαλιά στο μετρό αλλά το έκανα για να διασκεδάσει όχι γιατί χάθηκα...:lol: :lol: :lol: Φωτεινή μου την επόμενη φορά θα περιμένουμε κι εσένα!

Το κωνκωνακι μας μια γλύκα και ούτε που σου πάει το μυαλό ότι έχει τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη. Καλά δεν το συζητώ που λέει ότι έχει πάρει 10 κιλά. Δεν φαίνονται πουθενα! Είναι απίστευτα κομψη! Φτου φτου!!!!

Η Κικίτσα τόσο ήρεμη φατσούλα! Δεν μιλήσαμε πολύ όμως ρε γμτ. Τόσες που είμασταν τι να πρωτοπρολάβουμε! :lol: Πάντως αν την δείτε από κοντά δεν θα πιστεύετε ότι αυτό το κορίτσι γράφει τοοοοοοοοοοοσα πολλά!

Μου άρεσαν πολύ οι εγκυούλες μας!

Η Μαρίνα είναι τόσο συμπαθητική κοπέλα και παρόλη την ταλαιπωρία της το χαμόγελο δεν φεύγει καθόλου από πάνω της! Μπράβο ρε Μαρινάκι πάντως! Είσαι φοβερή!

Το φιλάκι κι εκείνη το ίδιο. Μεγαλείο! Και κουκλάρα και κορμάρα!!!

Η Νατάσα καλά, το 17χρονο της παρέας!!! Απίστευτο baby-face! Φοβερή και πολύ ανοιχτός άνθρωπος! Νατάσα γιατί μας κατηγορεί η Ρίτα οεο??? Εμένα οι πιο σοβαρές μου φάνηκε ότι είμασταν..:rolleyes::tongue:

Ρίτα και πικουλίνι σας τα έχω ξαναπεί...παλιοκοριτσα..:lol: :lol: :lol:

Πάντως πραγματικά το χάρηκα πάρα πολυ!!! Μακάρι να το καθιερώναμε αυτό έτσι μια φορά τον μήνα αλλά είναι δύσκολο το ξέρω.. Πέρασα τέλεια!

Ο καλός μου με το Ευάκι πήγανε allou και μετά που πήγαμε στα ξεαδέρφια της Εύας. Μια χαρά πέρασαν και όση χαρά είχα εγώ άλλη τόση είχε και ο καλός μου. Καταενθουσιάστηκε που με είδε τόσο χαρούμενη.

Α! Επίσης μπήκα στο μετρό ΜΟΝΗ μου για 2 ΣΤΑΣΕΙΣ!!!! Και βγήκα ζωντανή! :lol: Αντε με εσάς με βλέπω να ξεπερνάω σιγά σιγά τις φοβίες μου!

Περιμένω τα mail σας να σας στείλω την φωτο.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

738661z6ua38lhcf.gif

Καλημεεεερααα!!!!!!

Ολο και πιο πολύ ζηλεύουμεεεεεεεε.........

Μαριζα γιατι δεν παιρνεις τηλ. το γιατρο σας;;Για τον ξεροβηχα ισως σας δωσει κανα σιροπάκι, εχει και μπουκωμα;;;Περαστικα σας...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...