Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια μου και καλο σκ να εχετε.καλα να περασετε στην συναντηση.μακαρι να ημουν κι εγω να τα λεγαμε απο κοντα.

φιλακι μου εσβησα το φειςμπουκ.μη σε χασω ομως οκ?

σαρδελινα καλη επυτιχια.ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!!!

βατραχινα κουραγιο κοριτσι μου.ολα καλα θα πανε.καμια φορα κανουμε σεναρια και τελικα δεν συμαβαινει τιποτα.σανπουλακια θα κοιμουνται.

πετρουλα, κικο,μαελενη.μαμαλευτερακη,γιοβανα και ολα τα κοριτσια και την υπεροχη γιαγια μας,εχετε τα φιλια μου.

1654096yn4fep17z7.gif

καλησπερα κοριτσια μου και καλο σκ να εχετε.καλα να περασετε στην συναντηση.μακαρι να ημουν κι εγω να τα λεγαμε απο κοντα.

φιλακι μου εσβησα το φειςμπουκ.μη σε χασω ομως οκ?

σαρδελινα καλη επυτιχια.ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!!!

βατραχινα κουραγιο κοριτσι μου.ολα καλα θα πανε.καμια φορα κανουμε σεναρια και τελικα δεν συμαβαινει τιποτα.σανπουλακια θα κοιμουνται.

πετρουλα, κικο,μαελενη.μαμαλευτερακη,γιοβανα και ολα τα κοριτσια και την υπεροχη γιαγια μας,εχετε τα φιλια μου.

Lazarenia μου να είσαι καλά κοπέλα μου. Ελπίζω να αισθανθείς σύντομα λιγάκι καλύτερα, τι να πω.

Τώρα γιατί εμένα μου φαίνεται σαν αποχαιρετισμός αυτό? Μακάρι να είναι ιδέα μου.

Αλλά βρε κορίτσι μου, αν χάσεις κι αυτή την μικρή επαφή με τις εδώ φίλες σου και κάπου να λες και τον πόνο σου μετά πως θα πορευτείς ολομόναχη καρδούλα μου?

Τέλος πάντων. Μακάρι να είμαι λάθος.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Lazarenia μου να είσαι καλά κοπέλα μου. Ελπίζω να αισθανθείς σύντομα λιγάκι καλύτερα, τι να πω.

Τώρα γιατί εμένα μου φαίνεται σαν αποχαιρετισμός αυτό? Μακάρι να είναι ιδέα μου.

Αλλά βρε κορίτσι μου, αν χάσεις κι αυτή την μικρή επαφή με τις εδώ φίλες σου και κάπου να λες και τον πόνο σου μετά πως θα πορευτείς ολομόναχη καρδούλα μου?

Τέλος πάντων. Μακάρι να είμαι λάθος.

πριν μερικα χρονια ειχα γνωρισει ενα κοριτσι σαν τα κρυα τα νερα,χαμογελαστο και γεματο ζωη!

αυτο το κοριτσι ψαχνω να βρω.......και θα το βρω ξανα.

οσο κοσμο και να χεις γυρω σου αν η ψυχη σου νιωθει μοναξια .........

δε θα σας χασω.εδω θαμαι και θα σας μιλαω.ολα θα πανε καλα,αυτο σας το υποσχομαι.

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρενια μου, γλυκό μου παιδί, για το κοριτσάκι που έχασε τον δρόμο, δύστυχος η ζωή μας δείχνει το άλλο της πρόσωπο το πιο σκληρό και μας παραπλανεί. Ευτυχώς όμως το κοριτσάκι μας ξέρει πώς να βρει τον δρόμο και πολύ σύντομα θα είναι κοντά μας, γεμάτο αισιοδοξία με το γλυκό της χαμόγελο και τον ζεστο της λόγο και θα γεμίζει της σελίδες με όμορφα λογια. Εμείς εδώ θα είμαστε για να κρατάμε συντρόφια το γλυκό μας κορίτσι.

ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ

Διαφημίσεις

Βρε Λαζαρένια, κοριτσάκι μου, μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Είσαι νέα, όμορφη, έχεις μια κορούλα, έχεις την υγειά σου, δες τη ζωή λίγο πιο αισιόδοξα. Πρέπει να το κάνεις!!!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Φωτεινη με πρόλαβες αν και τα εχω πει και εγω νωριτερα...

Ολες χανομαστε που και που αλλά η υγεια μας και η οικογενεια μας πιστευω ειναι καλοι λόγοι για να ξαναβρουμε το δρομο μας!!!

Ειμαι σιγουρη οτι αυτο θα γινει και με τη Λαζαρενια μας!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλε που ειναι οι κυριες της αυλής;;;Κανονισαν και μπουζουκια και δεν μας το'παν;;;

Πω - πω. Φαντάσου φτυάρι που βγήκε :P:p:p:p:p:p

Ελάτε ρε κορίτσια να μας πείτε εντυπώσεις. Γιατί μας αφήνετε σε αγωνία ;;;;;

ναι Πετρουλα μου η Λαζαρενια μας ειναι δυνατη και ξερει τι πρεπει να κανει/

τα κοριτσια μας ειναι στα σπιτακια τους αλλα μας εχουν συνδεσει χα χα χα καλεεεε που ειστε να μας πειτε

βατραχακι την εφαγα την πιτα η μοσχαρο χα χα αλλα αν θελεις αυριο κανω και αλλη και σου στελνω χα χα

οτι δεν εφαγε η φωτεινη τα εκανα σκουπα εγω χα χα

Διαφημίσεις

Άφαντες οι σοκακούδες;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Είμαι σίγουρη ότι πέρασαν υπέροχα....;)

Το σπίτι είναι άνω κάτω να δω τι θα κάνω μέχρι σύριο!!!!

Πάω γιατί έχω ακόμα ετοιμασίες να κάνω....

Φιλιά σε όλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ποιο φτυάρι ρε κορίτσια, ολόκληρο εκσκαφέα είχαμε μαζί! :tongue::tongue::tongue: Ειλικρινά πέρασα πάαααρα πολύ ωραία, οι κοπέλες είναι μία και μία! Είχα πολύ καιρό να πάω χωρίς παιδιά για καφέ και ήταν τέλεια και είχαμε και χρονο να γνωριστούμε! Απο πού να πρωτοξεκινήσω!!!

Αξίζει και με το παραπάνω πρώτα να αναφερθώ στο Βικάκι που έκανε ολόκληρο ταξίδι για να μας γνωρίσει! Καταπληκτική και μου φαίνεται πολύ οικείο πρόσωπο! Μακάρι να τα ξαναπούμε σύντομα! Εκτός αυτού μαζί με την κυρία Φωτεινή είχαν και την ιδέα να στείλουν δωράκια για όλα τα παιδάκιά μας! Σας ευχαριστούμε και τις δύο από καρδιάς, ήταν πάρα πολύ γλυκιά η κίνησή σας! Είτε από μαμά, είτε από γιαγιά να πάρει η Φωτεινουλα θα βγει ένας υπέροχος άνθρωπος! Ήδη παίξαμε με τη μπεμπούλα με τα δαχτυλοανθρωπάκια και ο Γωγούλης το καταευχαριστήθηκε το βιβλίο! Έτσι ήπιαμε το γαλατάκι μας απόψε! Και πάλι ένα τεράστιο ευχαριστό πρώτα απ΄όλα για το ταξίδι που έκανες Βίκη μου!

Για το Κωνκωνάκι να σας πω ότι είναι η πιο κομψή έγκυος ever! Έχει μια πανέμορφη κοιλίτσα και είναι κούκλα!

Η Κικίτσα μου φάνηκε πολύ ήρεμος άνθρωπος και έχει αρχίσει κι εκείνη να σχηματίζει μια μικρούλα κοιλίτσα!

Η Νατάσα? Τελείως baby-face! Καλά μας τα έλεγε ότι μικροδείχνει λε το ανήλικο!

H Ρίτα συμπαθέστατη, ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα με τα ζουζούνια μας στις κούνιες!

Η Μαρία μου φάνηκε πολυ ζεστός και αυθόρμητος άνθρωπος!

Η Πικουλίνα, όπως την είχα φανταστεί και από τις λίγες φορές που μιλήσαμε στο τηλέφωνο, ψυχούλα!

Το φιλάκι, πέραν του ότι είναι σωματάρα, είναι πολύ δυνατός άνθρωπος γιατί δεν έχει περάσει κι εκείνη λίγα με την αλλεργία της μικρής της αλλά παρόλα αυτά πολύ ψύχραιμη και δίνει στα πράγματα την πραγματική τους σημασία! Αυτό το τελευταίο το λέω γιατί γκρινιάζω κι εγώ για τις ιώσεις που περνάνε συνέχεια τα μωρά, αλλά έχει απόλυτα δίκιο όταν λέει ότι αυτό είναι ασήμαντο μπροστά σε πολύ σοβαρότερα προβλήματα που μπορεί να σου τύχουν με τα παιδιά!

Κορίτσια, σήμερα καταλάβατε ποσο γλωσσοκοπάνα είμαι!:D:D:DΠεράσαμε τόσο ωραία που δεν κατάλαβα ότι τα λέγαμε σχεδόν 2,5 ώρες! Εγώ είχα παρατημένα και τα δυο παιδιά στον άντρα μου και δεν έλεγα να ξεκολλήσω! Πολύ θα χαρώ να το επαναλάβουμε τώρα που γνωριστήκαμε και επειδή είναι δύσκολο να βρισκόμαστε όλες ταυτόχρονα, μπορούμε να το κάνουμε ανά περιοχές!!!

Την επόμενη φορά μας έταξε η Βικούλα ότι θα στείλει και την κ. Φωτεινή και νομίζω πρέπει να το κανονίσουν και οι υπόλοιπες Βορειοελλαδίτισσες να ΄τα πούμε όλες μαζί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Την επόμενη φορά μας έταξε η Βικούλα ότι θα στείλει και την κ. Φωτεινή και νομίζω πρέπει να το κανονίσουν και οι υπόλοιπες Βορειοελλαδίτισσες να ΄τα πούμε όλες μαζί!

Καλέ πακέτο είμαι να με στείλει ….:D:D:Dθα έρθω μόνη μου την άλλη φόρα και η Βίκυ θα κρατήσει την Φωτεινούλα

Να σας πω και την αλήθεια, δεν με πήρε μαζί της γιατί φοβήθηκε μη με ματιάσετε:tongue::tongue::tongue:

Χαίρομαι που περάσατε καλά και να είστε γερές να το ξανακάνετε…ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ Η ΑΘΗΝΑΙΕΣ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ

Και η Βίκυ κατά ενθουσιασμένη έρχεται με τις καλύτερες εντυπώσεις

Μπράβο κορίτσια που περάσατε καλά. Μην νομίζετε, και εγώ χαίρομαι μαζί σας. Την ώρα που πήρα τηλέφωνο τη Βίκυ άκουγα χάχανα και κατάλαβα πόσο όμορφα περνάτε. Να είστε καλά να το επαναλάβετε και εύχομαι κάποια στιγμή να σας γωνρίσω και εγώ.

Μπραβο βρε κορίτσια!!!Αντε και εις αλλα με υγεια, τωρα ζηλέψαμε ακομη περισσότερο.......

Καλα βρε Ριτα, γιατι δεν μας ειπες το καλύτερο νεο;;;

Βγηκε πρωτη στην ψηφοφορία για την εκπομπη "Νηστικοι Πρακτορες"..Μενει να μαθουμε τη μερα και να την καμαρωσουμε να δημιουργει....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...