Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μην ακους κανενα Κικη και εμενα εμμεσως αυτο μου αφηνουν να καταλάβω αλλά τους αποστομωνω λέγοντας πως ο Θεος για να μου στειλει αγορακι ξανα πάει να πει οτι τα καταφερα καλά με τον Ανασταση και απο την άλλη τοσα κοριτσια προσπαθουν με χιλιους τροπους και δεν μπορουν να αποκτησουν και εμεις θα το κοιταμε στα γεννητικα οργανα;;

Ολοι με κοιτανε και μου λένε ναι τωρα που το λές εχεις δικιο, γερα παιδακια να ειναι...

Απο λόγια όλοι ξερουν ωραια να τα σερβιρουν...

Επίσης μην ξαναπείς οτι μας εχεις ζαλίσει και μονοπωλείς το ενδιαφερον..Ετσι πρεπει να γινεται και για αυτο ειμαστε εδω..

Αλλη με τα κακα, αλλη με το φαϊ, αλλη με τον ύπνο και αλλη με τις εξετασεις ..

Ολοι ακουμε και ολοι μαθαινουμε..

Ξερεις προετοιμαζω το εδαφος γιατι απο βδομαδα μαλλον θα σας πριξω εγω με τη β'επιπεδου..Εχω και εγω πολύ αγχος γιατι εκει μου ειπαν και εμενα για αμνιοπαρακεντηση και την πήρα απο φοβο...

Επίσης εχω να πώ οτι τα δευτερα αντρακια μας ερχονται την πιο καταλληλη περιοδο γιατι λίγα πραγματα θα χρειαστει πια να αγορασουμε και οχι όλη την προικα απο την αρχή..Απο ρουχα, καροτσια κ.ο.κ

Μου το ελεγε προχτες μια γνωστη μου στον παιδοτοπο και ελεγε οτι απο την κορη της (μεγαλύτερη) δεν εβαλε ουτε τα καλτσακια στο γιο της, όλα αναγκαστηκε να τα πάρει εξ αρχής. Ολα στρας και φρου-φρου ήταν, ειμαστε εμεις για τετοια μωρε μετα απο τετοια διατριβή στο μπλέ και στο πρασινο;;;;

Και συμπληρωνω: Οχι οτι θα μας χαλουσε και μια κόρη....χαχαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να μαι και εγω μπηκα να ριξω τη ματια μου να δω αν ειναι ολα οκ για τη συναντηση.

Οποτε παω να ετοιμαστω σιγα σιγα...

Κικο μου πλεον ξερουμε τι θα αντιμετωπισουμε με τα ταλιμπανοαγορακια οποτε σιγουρα θα ειναι ολα πιο ευκολα.

Σκεψου οτι αν ειχες πρωτα κοριτσακι και μετα σου ερχοταν ενα ζωηρο αγορακι θα ηταν ακομα πιο δυσκολο.. οποτε?Κατι ξερει ο Θεουλης, εχουμε αντοχες μη φοβαστε τιποτα!;)

Εχω και αλλα να σχολιασω αλλα θα το κανω το βραδακι γιατι δεν προφταινω τωρα...

φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις θα μαθουμε..γιατι νομιζεις τη στειλαμε τη Σαλονικια, ε;;;;
Σωστά και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου κοριτσάκι μου! Έχω χάσει επεισόδια, οπότε σίγουρα θα πέσει λίγο κουτσομπολιό γιατί πρέπει να ενημερωθώ κι εγώ λιγάκι!!! Φιλάκια πολλά! Δεν είχα καταλάβει ότι είσαι Σαλονικιά κι εσύ!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Σωστά και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου κοριτσάκι μου! Έχω χάσει επεισόδια, οπότε σίγουρα θα πέσει λίγο κουτσομπολιό γιατί πρέπει να ενημερωθώ κι εγώ λιγάκι!!! Φιλάκια πολλά! Δεν είχα καταλάβει ότι είσαι Σαλονικιά κι εσύ!

Να εισαι καλά και καλά να περασετε!

Μαρινακι βαστα γερα και πολύ συντομα ολα θα στρωσουν, το θετικο της υπόθεσης ειναι οτι δεν κανει πυρετό, η κατασταση εδω και τοσο καιρό ειναι σταθερη (τουλάχιστον) και κουτσα στραβα θηλαζοντας με το ζορι της η μπουμπουκα

Όπως ακριβώς, ακρίβώς όμως, τα λες είναι Πετρούλα! Αυτά μου είπαν και σήμερα στο ιατρικό, το θετικό είναι ότι παραμένει σταθερή και μόνο με ρινίτιδα πια, αυτό που ακούγεται σαν ακροαστικά καμία σχέση είναι από τη μύτη που ακούγεται σαν ηχώ (πώς γίνεται αυτό δεν ξέρω!), τώρα γιατί δεν τρώει, τι να πω, αυτό μου είπανε κι εκεί αφού παίρνει οριακά βάρος ας είναι!

Γιοβαννάκι πολύ χαίρομαι που είστε καλύτερα! Από το σπίτι, στο αυτοκίνητο κλπ δε θεωρείτε ότι βγήκε έξω! Πάντως με τις ιώσεις δεν υπάρχουν και πολλά που να μπορείς να κάνεις! Υπομονή και μόνο υπομονή, από τι να τα προσέξεις!

Λοιπόν ήδη άργησα γιατί προσπαθώ να αποφασίσω αν θα πάρω και τη μπουμπού ή όχι μαζί μου, έφυγαααα πάω να σας ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΨΟΥΜΕ και θα τα ξαναπούμε! Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ειναι απο τους βρογχους δλδ ε;;;

Ωραια αφου την εξετασαν και σε καθησυχασαν αυτο εχει σημασια..

Εσυ συνεχιζεις όπως ξερεις και αυτο θα περασει πολύ συντομα..Αν υπαρχει η δυνατοττα αστην μωρε να ξελαμπικαρεις και εσυ....

Πάρτε μονο μικρο φτυαρι, ε....

Κική μου είμαι έξω φρενών με τις βλακείες που σε είπαν…καλά δεν πάνε καλά μου φαίνετε..ειναι δυνατόν ? τι πάει να πει ¨περαστικά¨ που κυοφορείς αγόρι, αντί να που με το καλό και γέρο να βγει….ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ κανένα ένταξη?

Και δεν μας έπρηξε μη το ξαναπείς αυτό

Η φωτεινή δεν έχει πυρετό άλλο δεν θέλει να φάει :confused:

shovel2_lg.jpg

να τα φτυαρια βγηκαν!!!!!:tongue::tongue::tongue:

χαχαχα τι κανετε;

κικο μου τετοιες βλεκειες ακουγα κι εγω και τους εγραφα κανονικα το μονο που τους ελεγα ηταν να ειναι γερο αυτο με νοιαζει ολα τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε!!!

στα πουπουλα βρε θα μας εχουν οι γιοι μυγα στο σπαθι τους δεν θα σηκωνουν για την μανα τους!!!!

χαχα ειδες τι ωραια που τα λεω;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

[quote=vatraxaki

στα πουπουλα βρε θα μας εχουν οι γιοι μυγα στο σπαθι του δεν θα σηκωνουν για την μανα τους!!!!

χαχα ειδες τι ωραια που τα λεω;

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ :):):):)

μηπως φτερνιζεστε:?::?::?::?: ολο και κατι θα λενε για μας η αλλες:):):)

η φωτεινη μονο κασερι και καρπουζι με τυρακι εφαγε...εκανα και μια χορτοπιτα με τσουκνιδα, σεσκουλα και κρεμμυδακια μουργλια ...αλλα το σκα$ο ουτε να το μυρισει θελει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...