Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτή την στιγμή ο κινητήρας του αεροσκάφους είναι σε λειτουργία και σε λίγα δευτερόλεπτα στον διάδρομο απογειωσεις θα ξεκινήσει για το ταξιδάκι στην Αθήνα.

Συγκινητική αυτή η συνάντηση γιατί τόσο καιρό μέσα από ένα σαιτ ανοίξατε την κάρδια σας η μια στην άλλη και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η υπέροχη παρέα. Ελπίζω στο μελλων να συναντηθούμε όλες μαζί και τότε κορίτσια θα καεί το πελεκούδι. Να περάσετε καλά

φιλακια και απο μένα

Κορίτσια μου καλημέρα! Ισχύει το ραντεβού μας; arma σου στέλνω με μήνυμα στο facebook το κινητό μου, αν μπορείες στείλε μου και το δικό σου, ή όποια άλλα δει αυτη τη δημοσίευση μου και σκοπεύει να έρθει για καφέ ας μου στείλει το κινητό της στο facebook για να μπορώ να επικοινωνήσω αν προκύψει κάτι. Φιλάκια!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας.

Ο καιρός εδώ είναι άστα να πάνε. Ελπίζω Αθήνα να έχει ήλιο λαμπερό.

Βικούλα πρέπει να έχεις φτασει τώρα. Καλή η πτήση?

Φωτεινή μου καιρό είχα να σε πετύχω. Καλύτερα η μικρή ή τώρα που εφυγε η μαμά.....

Μέσα σ' όλα να έχετε κ το σκύλο με τις κούφιες κ μυρωδάτες χαχαχα.

Giovanna η δική σου είναι κάπως καλύτερα????

Deleni μπράβο κ για το γαλατάκι που επάνήλθε. Ο μικρός καλύτερα?

Αχ κορίτσια να περάσετε υπέροχα σήμερα και Βικούλα περιμένουμε εντυπώσεις.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Έφτασα κούκλες.είμαι πολύ χαρούμενη.

Η φωτεινή έχει διάθεση κ πυρετός συνήθως υποχωρεί μόνος του.παίρνει έτσι κ αλλιώς αντιβίωση οπότε ως τώρα μένει χαμηλά κ εύχομαι να είναι αυτό μόνο.

Για την συνάντηση θα με πάνε οπότε εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω σαν σαν;

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

η Βικυ εφτασε και ειναι στο μετρο...φιλακι σου στελνω μυνημα στο φατσοβιβλιο
Σ' ευχαριστώ γλυκιά μου, κι εσένα ήθελα να δω από κοντά όμως, δεν πειράζει next time... Και τί δεν θα έδινα για λίγη Θεσσαλονίκη!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

καλημερα!!!

ειπα κι εγω σημερα να βγουμε βολτα ολοι μαζι κι ο καιρος ειναι χαλια βρεχει κι επεσε και η θερμοκρασια οποτε παλι μεσα :(

κοριτσια σας ευχαριστω για τις πληροφοριες ξεχασα οτι μπορουσα να παρω ντεπον τελικα επεσα υπνο μ'ετριψε και λιγο ο αντρας μου και λιγο περασε!

αχ κοριτσια να περασετε τελεια σημερα βγαλετε και φωτο να σας δουμε στο fb και να σκασουμε απο την ζηλια μας :cool: χαχα φιλια πολλα σε ολες μακαρι να μπορουσα να ειμαι κι εγω εκει σημερα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου και από εμένα. Η Αλεξάνδρα μου είναι καλύτερα και είχαμε και το πρώτο μας απύρετο βράδυ. :P Επίσης ήταν το πρώτο βράδυ που με το σύζυγό μου κοιμηθήκαμε τσακωμένοι :( αλλά το βρήκαμε το πρωί.:P Ας ελπίσουμε να την σκαπουλάραμε για φέτος.......μακάρι Θεούλη μου. Σήμερα το πρωί την έστειλα στην πεθερά μου γιατί είχα κανονίσει γυναίκα για να σηκώσουμε τα χαλιά.......σκάσαμε πια. Δεν θα βγει όμως έξω η Αλεξάνδρα. Σπίτι, αυτοκίνητο, σπίτι και πάλι πίσω. Το απόγευμα δεν την πάω στην εκδήλωση......αν και πολύ θα το ήθελα και το περίμενα.......ας μην έρθει ακόμα σε επαφή με παιδάκια, και ίσως να μην την στείλω ούτε και τη Δευτέρα παιδικό. Θα δούμε......

Κα Φωτεινή ναι, ωτίτιδα έχει. Όλοι μου λένε να την προσέχω, αλλά από τι να την προσέχω. Όλο το Χειμώνα κυκλοφορούσε με σκούφο, πρόσεχα στο λούσιμο, γάλα ποτέ ξαπλωτή και οτριβίν, ορό και οτριζαλίν τα αγοράζαμε πλέον χονδρικώς. Τι να κάνω πια;;;; Φοβάμει μην της γίνει χρόνιο.....αν δεν έχει γίνει ήδη. Ωτιτίδα πέρασε για πρώτη φορά όταν ήταν 2 μηνών, αλλά εκεί δεν είχε κάνει πυρετό και την κατάλαβα όταν πια έτρεχε πύον το αυτί της :sad. Φέτος πάλι έιναι η 2η φορά που περνάει :sad Πώς είναι η Φωτεινούλα;

Σανσαν νομίζω ότι η συνάντησή σας είναι στις 17.00 στο Σταθμό στο Θησείο. Να μην σε πάρω όμως και στο λαιμό μου........

Deleni είδες που όλα πήγαν καλά. Αύριο είναι το παρτάκι σας; Μια χαρά θα περάσετε.

Vatraxaki, Kiko, Stone, Μαμαλευτεράκι, θα κάνετε κόμμα οι αγορομάνες; ;) Μπράβο κορίτσια!!!! Η χώρα χρειάζεται ανδρικό πληθυσμό. Τα αγόρια του καφέ μας είναι περισσότερα, καλά δεν λέω; :confused::confused::confused::confused:

Βατραχάκι ήθελα να στο πω και από χτες, γιατί τις μέρες που θα λείψει ο καλός σου δεν έρχεται κάποιος άλλος να κοιμηθεί μαζί σου. Μαμά, πεθερά.......;;;;;

Μαρίνα είσαι ήρωας. Καταλαβαίνω το άγχος γαιτί το είχα ζήσει και εγώ με την Αλεξάνδρα. Αγώνας για να πιει 50 μλ. Κάνε όμως κουράγιο. Μεγαλώνει σιγά - σιγά και η Τοσοδούλα σου. Βάφτιση πότε θα κάνετε; Έχετε αποφασίσει; Εσείς Deleni ;;;;;;;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλά σεντόνι έγραψα και εγώ!!!!

Φιλενάδες να περάσετε τέλεια στον καφέ σας και .........μην κουτσομπολέψετε όσες λείπουν ;););):D:D:D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Giovanna μου, ωτιτιδα και αμυγδαλες της περισσοτερες φορες πάνε πακετο.

ολα θα περασουν καθως μεγαλλωνουν τα παιδακια μας.

Η Βικυ απο 12 μηνων τραβηξε πολλα με το ωτορινολα.... συστημα ωσπου σε ηλικια 10 ετων βγαλαμε τα κρεατακια και ηλικια 14 αφαιρεσαμε της αμυγδαλες και την ιδια μερα με διαφορα 2 ωρες η Καλλη εκανε αμυγδαλες.

οταν η μια εβγαινε εμπαινε η αλλη. Δεν το λέω να σε τρομάξω, απλός και η δυο κόρες μου είχαν να μοιάσουν και από μένα αλλά και απο τον μπαμπάς μας

Ιωαννα αντε πάει περασε και αυτο..Στο καλό!!Πολύ ταλαιπωρηθηκε το καημενο, μην το στελνεις ουτε τη Δευτερα παιδικό

Εννοειται οτι τα αγορια του καφε μας ειναι περισσότερα και οι μαμαδες με αγορι ειναι πιο πολλές..Αυτο ισχυει και παγκοσμίως και εμεις οι αγορομανες με ενα , δυο ή περισσοτερα αγορια καλούμαστε να επαληθευσουμε αυτη τη θεωρία..

Τα αγορια στατιστικα αφηνουν και περισσοτερους απογονους..

Κοριτσια καλά να περασετε και οπως λέει και η Ιωάννα μη μας κουτσομπολέψετε, ε;; Αντε καλά.. λίγο τοτε...χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Kαλησπέρα σε όλες.

Μπήκα για λίγο να διαβάσω τα νέα σας γιατί νιώθω πολύ άσχημα που αυτές τις 2 μέρες σας μονοπώλησα η εγωϊστρια χωρίς να ακούσω και τα δικά σας. Χίλια συγνώμη και πάλι αλλά ειλικρινά κορίτσια με είχε πιάσει τρομερό άγχος.Τέλος καλό όμως όλα καλά. Σας υπερευχαριστώ όλες για τις ευχούλες , μακάρι ο θεός να σας έχει όλες καλά και τις οικογένειές σας. Είσαστε οι μόνες που το χαρήκατε, σε όσες φίλες μου το ανακοίνωσα μου λέγανε περαστικά και να μη στεναχωριέμαι δεν πειράζει. γιατί άραγε:confused:

Γιοβαννούλα μου χάρηκα που η Αλεξάνδρα σου είναι καλύτερα , μακάρι να συνέλθει τελείως , δυστυχώς οι ωτίτιδες είναι άτιμο πράγμα και μπορεί να πάθεις ευαισθησία και να κολλάς πιο εύκολα. Πάντως κορίτσια εμένα οι περισσότεροι μου έχουν πει να μην είμαστε υπερπροστατευτικές με τα αυτιά του παιδιού , δηλαδή συνέχεια σκούφους και κουκούλες γιατί τότε κολλάνε ακόμα πιο εύκολα ωτίτιδα.

Ντελένι χάρηκα και με εσένα που επανήλθε το γαλάτάκι και μακάρι να συνεχίσετε έτσι.

Μαρινάκι μην απελπίζεσαι βρε κοπέλα μου γιατί το πιο σημαντικό είναι ότι αναπτύσσεται μια χαρά η μπουμπού μας, θα περάσει και αυτός ο μήνας και μετά δεν πιάνεστε οικογενειακώς απο τις βόλτες.

Βατραχάκι για πες πως είναι η εμπειρία σου με τους 3 άντρες μες το σπίτι. Αν και ακόμα είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπέρασμα, τους φαντάζεσαι όταν θα μεγαλώσουν και θα είναι στην εφηβεία και θα πεινάνε και θα πρέπει να φτιάχνουμε 3 κατσαρόλες φαγητό για να χορτάσουν όλοι και σε τέτοιες δύσκολες εποχές με το ΔΝΤ δεν είμαστε για πολλά έξοδα. Ακούς Πετρούλα και Μαλευτεράκι.

Ιωαννίτσα κάτι πρόλαβα να διαβάσω για τον πόνο στο χέρι σου. Πως είσαι σήμερα , μήπως σε έπιασε καμιά τενοντίτιδα. Ο Χρηστάκης; φύγατε τελικά για χωρίο;

Καλά κυρία Φωτεινή έχω ψοφήσει στα γέλια με τις ατάκες και τις βρωμερές κλανίτσες του μπετόβεν σας. Αυτά τα 2 όμως δεν ταιριάζουν , δηλαδή Μπετόβεν και κλανιά γιατί ποτέ ένας σοβαρός μουσικοσυνθέτης δεν θα έριχνε τέτοιες βρωμερές κλανίτσες.χιχιχι. Περαστικά στη Φωτεινούλα και λυπάμαι που δεν θα σας γνωρίσω και εσάς απο κοντά , πολύ θα το ήθελα. Ευελπιστώ να έχει φέρει η Βίκυ καμιά φωτογραφία σας για να σας απολαύσουμε και εσάς.

Πετρούλα μου γλυκειά με το καλό να γιορτάσεις αύριο τον αντρούλη σου και επίσης με το καλό να έρθει και ο 3ος άντρας στην όμορφη οικογένειά σας. Ο Αναστάσης στο καρουζέλ είναι γλύκα, επι τη ευκαιρία.

Με το καλό να γεννήσει και η Ευούλα την επόμενη εβδομάδα και να αγκαλιάσει το νέο της μωράκι.

Ντελενάκι και εσείς με το καλό να γιορτάσετε τα αυριανά γενέθλια της Αναστασίας.

Ηλιάνα μου εσύ το καταχάρηκες το 2ο αγόρι βλέπω είσαι γεννημένη αγορομάνα παιδί μου εσύ, ενώ εγώ ήθελα μια κόρη για να με κοιτάξει στα γεράματα.χιχιχι

Όσες ξέχασα το έκανα επίτηδες γιατί θα τα πούμε απο κοντά.χιχιχι

Εδώ ο καιρός είναι μουντός αρκετά και ευελπιστώ να μη ρίξει καμιά μπόρα.

Δεν μπορείτε να πείτε το σημερινό μου σεντόνι είναι αρκετά μεγάλο για να σκεπάσει και όλες εσάς που βρισκόσαστε εκτός Αθηνών.

Φιλιά πολλά να έχουμε ένα ήρεμο Σαββατόβραδο και μια ακόμα πιο όμορφη Κυριακή.

Βικάκι καλώς ήρθες. Θα τα πούμε σε λίγο, πωπω ανυπομονώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...