Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσαρες μου τι κάνετε:?::?::D:D

Λίγο σας έχασα αυτές της μέρες, σας διαβάζω αλλά όταν κάθομαι να γράψω όλο κάτι γίνετε και το αναβάλω για αργότερα αλλά δεν μου κάθετε:-)

Η μικρούλα μου με έχει stand by όλοι την ημέρα.... τα μάθατε για σήμερα ε:?: η καημενούλα μου ανέβασε πυρετό…ενώ ήταν πολύ καλά όλοι την ημέρα , έφαγε κ το ψαράκι της αλλά:confused::confused:

Giovanna και εγώ δεν θα πήγαινα στην γιορτή.

Κική μου με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το δεύτερο αγοράκι σου…περίμενες μύδι και σου βγήκε πουλάκι ε…. :D:D

Βατραχακι μου κανένα panadol η dolal δεν κανει να παρεις που ειναι πιο αλαφριά:?:

ευχομαι αυριο να περασετε ΤΕΛΕΙΑ ...που θα περασετε.... ζηλευωωωωω:):)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κικο μου!!!Αντε με το καλο βρε κουκλα!Ποιος στη χαρη σου!!!

Αχ τα ελεγα εγω σε αγοροπεριοδο θα πεσουμε Ιωαννα μου...χαχα!

Μπραβο μπραβο πολυ χαρηκα!!

Γιοβαννα μου 40 ε?Παντως αφου η καλλιεργεια ειναι αρνητικη μην αγχωνεσαι θα υποχωρησει πια ο πυρετος.

Οσο για το σταθμο...πιστεψε με μπροστα σε αυτα τα σπιτουδια που ειδα που και τζαμπα να ηταν δεν τον εστελνα αυτος ο σταθμος υπερπαραγωγη ηταν το κατι αλλο...πραγματικα ηταν το τελειο περιβαλλον για τα παιδια.Τα ειδα να παζουν εξω ,τα ειδα στον παιδοτοπο ,οι αιθουσες φοβερα φροντισμενες(εσεις το βλεπετε και αδειο) αλλο πραγμα σας λεω.Απλα εχει αυτο το απροσιτο του μεγαλου σχολειου και δεν το ηθελα.

Οσο για το εκκλησακι και αυτος ο σταθμος που εκλεισα εχει ενα στην αυλη την Αγια Βαρβαρα(και ο δρομος Αγιας Βαρβαρας λεγεται και λειτουργει πολλααα χρονια μαλιστα) και το βρηκα πολυ ομορφο.Μου ειπαν οτι παραμονες γιορτων εχουν ιερεα και λειτουργει κανονικα και οποιος γονιος θελει παει μαζι με το παιδι .Δεν ειναι κακο ενα συμπαθητικο μικρο εκκλησακι ειναι.

Βικακι ευχομαι να μην ανεβασει αλλο πυρετο η μικρη

Κων κων μου θα ξεκινησουμε Σεπτεμβρη αλλά θα παμε Ιουλιο καποια απογευματα να παιξει με τα νεα παιδια και να γνωρισει τις δασκαλες.

Ντελενι μου την κυριακη ειναι τα γενεθλια σας?Αντε με το καλο!!!

Μη σκας για τα παιδακαι και εμας περισυ 5-6 ειχαν μεινει απο τα 10 ολα τα αλλα αρρωστησαν Δε πειραζει οσα και να ειναι και καλα θα περασετε.

Αρμακι,πικουλινα,κων κων,μαρινα,κικο ,νατασσα και βικακι τα λεμε αυριο παο κοντα!!

Καλο σκ σε ολες!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εγω εχω τρελο πονοκεφαλο και δεν ξερω αν κανει να παρω και κατι.

Κουκλί μου μπορείς αν πάρεις ντεπον 1000 ανά 4 ώρες επίσης και υπόθετο αν τον 500 θα στο στείλω και σε μην να το δεις ποιο άμεσα περαστικά :)

:tongue::tongue:

ήρθα η ΑΓΟΡΟΜΑΝΑ Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΤΟ ΜΑΓΙΑΤΙΚΟ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟ ΠΛΕΩΝ ΙΧΙΧ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ

kiko έλα στην παρέα μας αγορομανα

Βικι εύχομαι η Φωτεινούλα σου να μην έχει κάτι σοβαρό και να συνέλθει γρήγορα

GiovannaXA περαστικά στο μικράκι σου αμάν πότε θα τελειώσει αυτός ο χειμώνας ΠΕΤΡΟΥΛΑ τι γιορτάζει ο άντρας σόου γενέθλια να τον χώρεσε κοπέλα μου συγγνώμη που δεν είπα ποιο νωρίς χρόνια πολλά

sardelaki καλές δουλείες σου εύχομαι στα αφορολόγητα μια από τα ίδια είμαι και εγώ μέσα στο σπίτι δουλεύω και πολύ φοβάμαι τις καταγγελίες εσύ σκέπτεσαι να ανοίξεις βιβλία ?

Deleni Ελπίζω να τα πάνε καλύτερα από δω και πέρα.. με . το γάλα σου

Στα γενέθλια όλα φανταστικά θα είναι θα δεις μην αγχώνεσαι και γιαυτο ότι χρειαστείς για τον θηλασμό μην διστάσεις να στείλεις πμ

ριτα79 τι παιδικός το ηλιοχαμεγελο ? αχχχχχχχ θα βρω στην Λάρισα κάτι αντίστοιχο ?

πόσο είναι το κόστος ενός τέτοιου παιδικού σταθμού ?

Κίκο μου το μόνο ευχάριστο που άκουσα τις τελευταίες μέρες είναι ότι είδες το σποράκι σου και είναι μια χαρά!!! Μπραβο κοπέλα μου, κοίτα να το απολαύσεις από εδώ και πέρα! Άσε που έχετε κάνει κόμμα οι αγορομανούλες με πρώτη τη Βατραχίνα να σας διδάσκει και τα μυστικά των...πετούμενων, την Πετρούλα, τη μαμά Λευτεράκη κι εσένα! Μια χαρά!

Σήμερα ήταν να γεννήσει η Εύα? Έχετε κανένα νέο της?

Βατραχάκι ντεπον παίρνουμε και μετά τη γέννα αν πονάμε παρόλο που θηλάζουμε, εδώ και με αντιβίωση κάνει να θηλάσεις!

Deleni χαίρομαι που πάτε καλύτερα!

Γιοβάννα ελπίζω να είναι απύρετη η Αλεξάνδρα σου πια! Η παιδίατρος μου είχε πει για να τα βγάλουμε από το σπίτι καλά είναι να έχουν κλείσει ένα 24ωρα απύρετα χωρίς αντιπυρετικό (μερικές φορές βέβαια κι εγώ το εχω κάνει να τον βγάλω χωρίς να περάσει το απαιτούμενο διαστημα!).

Βικάκι τι έπαθε ξαφνικά η Φωτεινούλα? Ελπίζω να ήταν μόνο αυτό και με το καλό να μας έρθεις αύριο!

κ. Φωτείνη σας χώνει η εγγονούλα ε?

Ριτάκι μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που πρόκειται να κάνετε προσαρμογή στο σταθμό και όλα τα άλλα που ανέφερες, αλλά για να είμαι ειλικρινής κάπως μου κάνει κι εμένα που έχουν το εκκλησάκι μέσα στο σχολείο. Για να μην παρεξηγηθώ θέλω να πηγαίνω κανονικά τα παιδιά μου στην εκκλησία, αλλά αυτό μέσα στο σχολείο κάπως μου κάνει.

Σήμερα ήταν μια ακόμα δύσκολη μέρα, ελπίζω αύριο τα πράγματα να είναι καλύτερα γιατί θέλω πολυ να σας δω! Κουράστηκα να βλέπω τη μικρούλα μου να υποφέρει και πια αρχίζω να εξαντλούμαι κι εγώ! Δε σας μαυρίζω άλλο, μέχρι εδώ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Κίκο

Σήμερα ήταν μια ακόμα δύσκολη μέρα, ελπίζω αύριο τα πράγματα να είναι καλύτερα γιατί θέλω πολυ να σας δω! Κουράστηκα να βλέπω τη μικρούλα μου να υποφέρει και πια αρχίζω να εξαντλούμαι κι εγώ! Δε σας μαυρίζω άλλο, μέχρι εδώ!

Συγγνώμη που ρωτώ αλά τι έχει η μικρούλα σου

ΠΕΤΡΟΥΛΑ τι γιορτάζει ο άντρας σόου γενέθλια να τον χώρεσε κοπέλα μου συγγνώμη που δεν είπα ποιο νωρίς χρόνια πολλά

Που να τον χωρεσω μωρε κι αυτον;;;Χωραει προς το παρόν πάντως εκει που ειναι να μπει...χαχα

Την Κυριακη γιορταζει μαζι με τις μανουλες!!Ευχαριστω anyway...

Eμενα το εκκλησακι δεν με χάλασε καθολου, δεν ειναι κακο απο μικρα να μαθαινουν για την θρησκεια μας και πως να τηρουν την ευλάβεια σε ιερους χωρους.(γνωμη μου)

Καλη αρχη Ριτα και ολα θα πάνε μια χαρα, μην αγχωνεσαι για τπτ..Τα κανονισες ολα οπως επρεπε!

Μαρινα καμια βελτιωση το μικρο;;;

Η Ευα την αλλη Παρασκευη γεννάει..

Ιωαννα ειναι πολύ θετικο που η καλλιεργεια ειναι καλή..Κντε υπομονη και συντομα θα ειναι καλά τοπαιδι..

Ελένη και εσυ ακουγεσαι πολύ ανεβασμενη και πατε καλά με το γαλατακι ετσι;;;

Να εχουμε ολες ενα καλο Σαβ/κο και εκει στην Αθηνα να κανει τον ωραιοτερο καιρό για να περασετε ολες ομορφα και το βραδυ να μας πειτε τα νεα σας..

Φιλια πολλά, καλό βραδυ!!

Φωτεινη ξενυχτας;;;χαχα μου αρεσε το μυδι...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Που να τον χωρεσω μωρε κι αυτον;;;Χωραει προς το παρόν πάντως εκει που ειναι να μπει...χαχα

Την Κυριακη γιορταζει μαζι με τις μανουλες!!Ευχαριστω anyway...

Καλέ βγάλτε από την παράθεση που το έκανες και με σκούρα γράμματα αιχιχιχ λες και βλέπω κουτουλώ από τις 6 είμαι όρθια

Κι εγώ ετοιμάστηκα να σου ευχηθώ Πετρούλα αλλά θα περιμένω μέχρι την Κυριακή!

Μαμά Λευτεράκη η μπουμπούκα μου από 20 ημερών είναι συνεχώς με τρομερό μπούκωμα και τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες το γύρισε σε ήπια βρογχιολίτιδα, χωρίς πυρετό ευτυχώς προς το παρόν πάντα, αλλά με αρκετό βήχα! Εκεί που μια μέρα δείχνει ελάχιστα καλύτερα μετά πάλι τα ίδια. Είμαστε με εισπνοές και τουλάχιστον 8 φορές τη μέρα ορούς και ρουφηχτήρι, κι αυτός εδώ και 1 μήνα κάθε μέρα απαραιτήτως. Έχει πάρει φόβο η μικρούλα μου. Αυτό που με καταβάλει όμως είναι ότι μάλλον εξαιτίας της παλιοίωσης που την πισωγυρνάει συνέχεια έχουμε τρομερό πρόβλημα με το θηλασμό. Κλαίει, χτυπιέται, θηλάζει λίγο, εγώ επιμένω και περνάει όλη η μέρα μας προσπαθώντας να θηλάσουμε αλλά χωρίς να θηλάζουμε. Μου έχει γίνει τρομερό αγχος πια η στιγμή που θα πρέπει να την ταίσω.

Άντε καληνύχτα κοριτσάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Δεν σας διάβασα.ήρθα μόνο να σας πω τα νέα μας.

Το βράδυ έκανε 38,την έκανα μπάνιο κ μετά από μια ώρα πήγε 37,2 χωρίς φάρμακο.κοιμήθηκε αμέσως κ στις 12 ξύπνησε με 38,1 οπότε της έδωσα παναντόλ κ την άφησα στο κρεββατι.αλλά για μια ώρα μιλούσε μόνη της κ την σήκωσε ο λουκάς κ δεν ήθελε να κοιμηθεί μετά οπότε τον έβαλα να κοιμάται στο παιδικό για κοιμηθεί κ η μικρη.

Κρυώσε κ ο σκύλος κ με τρελλανε στην κ...ια.τουλάχιστον αυτές που ακούγονται δεν μυρίζουν.

Άντε καλό ξημέρωμα να έχουμε.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

βικάκι μου καλό ταξιδάκι...πώς είναι η μικρή;

κούκλες να περάσετε τέλεια...πολύ ζηλεύω.

μαμαλευτεράκι τί δουλειά κάνεις από το σπίτι; Δεν το ήξερα...εγώ σκοπεύω να τα κάνω όλα νόμιμα, με βιβλία και όλα τα σχετικά...δεν είμαστε για κανα απρόοπτο!

m57Zp2.png

Καλημερα!!

Εδω βρεχει γμτ εκει στην Αθηνα πως ειναι ο καιρος;;

Μαρινακι βαστα γερα και πολύ συντομα ολα θα στρωσουν, το θετικο της υπόθεσης ειναι οτι δεν κανει πυρετό, η κατασταση εδω και τοσο καιρό ειναι σταθερη (τουλάχιστον) και κουτσα στραβα θηλαζοντας με το ζορι της η μπουμπουκα αναπτυσσεται μια χαρα..

Αμαν ρε Βικυ...ολα μαζεμενα σε βρηκαν!!!Οι "κουφιες" προυταλιτσες πραγματι ειναι ζορικες στην οσφρηση..χαχα δεν παιζεσαι!!

Η μικρη πως ειναι;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα μανουλες!!!

καλουτσικα ειναι η φωτεινη, προς το παρων δεν εχει πυρετο, πριν απο λιγο μου την εφεραν και καθετε και βλεπει τηλεόραση.

η Βικυ ειναι στο αεροδρομια σε μια ωρα πεταει....

Giovanna η Αλεξανδρα εχει ωτιτιδα? αν θυμαμαι καλα?

ανεβαζει πολυ πυρετο οπως η αμυγδαλες, πιστευω απο σημερα να ειναι καλυτερα το κοριτσακι σου

Πετρουλα πρωινο ξυπνημα?

μπορει να σας φανει χαζό αλλα αυτος ο μουντος καιρος μου αρεσει πολυ

καλα .. ο σκυλος της Βικυς ετσι και σε ριξει μια κουφια ... σε εχει πεθανει ... ουτε ο ιδιος αντεχει την μυρωδια του ...φευγει μακρια τρεχει λες και τον εβαλαν νεφτι στον ποπο του...χαζο σκυλι ειναι χα χα χα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...