Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Δηλαδή το αυτονόητο,δεν ξέρω τι παίζει με μερικούς γιατρούς αληθεια ,πριν οτιδήποτε επεμβατικό δεν είναι να έχει γίνει ολοκληρωμένος έλεγχος υγείας ,τα πάντα προληπτικά ακόμη και αυτό που λες αποκλείεται να φταίει αυτό και όμως....δεν πρέπει να υπάρχει καθοδήγηση;δεν ξέρω ...πρέπει όλοι να τα ψάχνουν μόνοι τους κατόπιν εορτής;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι; Αύριο το απόγευμα έχουν μια εκδήλωση στο Σταθμό για μαμάδες και παιδάκια, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας. Θα ήθελα να πάμε, αν φυσικά είναι απύρετη, αλλά φοβάμαι κιόλας. Τι θα κάνατε στη θέση μου;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!

Ρε Βίκυ γμτ...μακάρι να μην ανεβάσει πιο πολύ..περιμένουμε νεότερα.

giovanna μου τι ήταν κι αυτό το 40αρι??? :-(. Πάλι καλά που δείχνει τουλάχιστον να φεύγει..αντε περαστικά κι αγύριστα και πάλι. Α! Να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου για εχτές! Δεν σου ευχήθηκα..

Ρίτα εμένα μου έπεσαν τα μούτρα με τον σταθμό...και η εκκλησίτσα μου φάνηκε πολύ ωραία να υπάρχει. Από την άλλη βέβαια τι να το κάνεις αν δεν πληρεί αυτά που εσύ θες? Τουλάχιστον στον άλλο έχεις και την εμπειρία από τις γνωστές σου. Άντε με το καλό να ξεκινήσει!

Καλά τι να πω για την συζήτηση περί πετούμενου εχτές? Ζωγράφιζες εσύ, ήρθε και το βατραχάκι και με αποτελείωσε. Πέθανα στα γέλια! :lol:

Κίκο μου καλά αποτελέσματα! Αχ βρε κοριτσάκι μου, ελπίζω να σου έχει φύγει λίγο το άγχος...

Σαρδελάκι μου με το καλό κοριτσάρα μου!! Να γίνουν όλα τέλεια και να σκίσεις! Ρώτησες για τον χώρο? Επιτρέπεται τελικά?

Βατραχάκι μου μια χαρά θα τα καταφέρεις. Μην αγχώνεσαι! Πάντως η λύση που σου δίνει η Μαρίνα μου φαίνεται πολύ καλή σε περίπτωση που κλαίνε και τα δυο.

Αχ ως συνήθως κι άλλα ήθελα να γράψω αλλά τέλος χρονου! Θα τα πούμε από κοντά μαζεμένα! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Γιοβάννα μου κι εγώ δεν θα πήγαινα...είμαι πολύ προσεκτική με τέτοια...ειδικά μετά από πυρετό...

Μαράκι μου σε ευχαριστώ για τις ευχές...ρώτησα για τον χώρο και η προισταμένη των προγραμμάτων μου είπε πως αν ο χώρος δεν επικοινωνεί καθόλου με το σπίτι, έχει δική του πόρτα που κλειδώνει και μπορώ να μπω μόνο εγώ τότε ναι γίνεται!

m57Zp2.png

Μα και εγώ στον να μην πάω είμαι. Άσε και αν είναι καλά πάμε βόλτα την Κυριακή.

Διαφημίσεις

Μπήκα στα γρήγορα να σας πω τα νέα χωρίς να έχω καταφέρει όμως να σας διαβάσω όλες τις υπόλοιπες και θέλω να με συγχωρέσετε γι'αυτό.

Λοιπόν όλα καλά δόξα το θεό πήγανε, ο γιατρός είπε ότι είναι πολύ καλή η αυχενική , δεν θα χρειαστώ αμνιοπαρακέντηση και είδαμε το φύλο.

Τι στοιχήματα βάζατε οι περισσότερες;:confused:

ε λοιπόν καμία σχέση.

Ο υπέρηχος έδειξε και 2η ντουντούνα (όπως συνηθίζει να τη λέει ο γιος μου). Τι θα κάνω με 3 άντρες στο σπίτι μου λέτε;

Μιλάμε έμεινα κάγκελο :shock:, το είχα σίγουρο το κορίτσι το πιστεύετε και μου ήρθε ταμπλάς. Του έλεγα να δει και να ξαναδεί μέχρι που ο άνθρωπος δεν άντεξε και μου το κύκλωσε και το τύπωσε για να το εμπεδώσω.

Χίλια συγνώμη αν σας φόρτισα λίγο το πρωί αλλά ειλικρινά δεν το ήθελα βρε κορίτσια, όταν έχεις αποβάλλει μια φορά τελικά κάθε φορά νομίζεις πως είναι σαν την 1η φορά και γι'αυτό δεν μπορούσα να συνέλθω με τίποτα.

Τέλος καλό όλα καλά όμως που θα μου πάει θα το πετύχω το κορίτσι εγώ και η Πετρουλάκη που είναι στο 4ο και ψάχνει το αγόρι κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με εμένα.

φιλιά σε όλες και σας υπέρευχαριστώ για τα λόγια σας που με εμψυχώνουν πάντα.

Εγω παντως εδες που σας ειπα?Ουτε προτιμολογια δεχονται και θελουν και σεμιναρια.

όσο για τα προτιμολόγια κι εγώ πρώτη φορά από την Πετρούλα το ακουσα γιατι και στο ίντερνετ που διάβασα γράφει για τιμολόγια.

Τι να σας πω ρε κοριτσια, την εμπειρια μου σας κατέθεσα..Τοτε πήγαινα και εγω τα απογευματα στο μαγαζι και ετυχε να δωσω πολλές προσφορες και η ιδια προσωπικά και σε εκθεσεις πάλι μας τα ζητουσαν όμως και για τους υπολογιστες που τους πηραμε μεσω προγραμματος αυτη τη διαδικασια ακολουθησαμε..

Μπορει κτ να εχει αλλάξει ή αναλογα με την δραστηριοτητα να ισχυει κατι διαφορετικό.Εγω πάλι δεν ηξερα τπτ για τα σεμιναρια.

Και εγω που δεν ειμαι υστερω δε θα τον πηγαινα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι μια απο τα ιδια..

Ιωάννα φυλαγε τα ρουχα σου μωρε, ο οργανισμος της ειναι ηδη εξασθενημενος.Ψηφιζω και εγω να βγειτε μονοι σας μια βολτιτσα

Βικυ ευχομαι να μην ειναι τπτ αυτο της Φωτεινής και να ταξιδεψεις ησυχη..

Κικη περιμενουμε τα νεα σου!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μπραβο Κικιτσα!!Ειδες που ολα πήγαν περιφημα;;;

Ο υπέρηχος έδειξε και 2η ντουντούνα (όπως συνηθίζει να τη λέει ο γιος μου). Τι θα κάνω με 3 άντρες στο σπίτι μου λέτε;

Μιλάμε έμεινα κάγκελο :shock:, το είχα σίγουρο το κορίτσι το πιστεύετε και μου ήρθε ταμπλάς. Του έλεγα να δει και να ξαναδεί μέχρι που ο άνθρωπος δεν άντεξε και μου το κύκλωσε και το τύπωσε για να το εμπεδώσω.

join the club !!!

Η υπόθεση εχει και τα πολύ καλα της και σε λίγο καιρο που θα το συνειδητοποιησεις θα το δεις..

Σας το λέω και εμενα πιο πολύ με σοκαρε η σιγουρια του γιατρού..Ασε βρε χριστιανε μια ελπίδα..

Εμενα μου αρεσει πλέον η ιδεα οτι θα εχω δυο ξανθουληδες μπομπιρες..

Θα ειμαι μια αγορομανα τρελή και οι νυφες μου θα με μισουν..χαχα

Ηλιανα - αλλη τρελη αγορομανα- που εισαι να μας πεις και εσυ τα νεα απο το γιατρο;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Πω πω κάτι αγορομάνες! Πολλές ντουντούνες! Τουλάχιστον θα έχει αρκετους γαμπρους για την κορη μου:D.

κικο μου χαιρομαι που όλα είναι καλά! Αντε με το καλό και το 2ο αντράκι σου!

Συμπεθερα μου περαστικά στη Φωτεινούλα. Ελπίζω να είναι τυχαιο και να μην ανεβασει πάλι.

Ρίτα καλή αρχη! Πότε ξεκινάτε με το καλό?

Ιωαννα μου και εγω θα έλεγα να μη την πας γιατί έτσι πεσμενος που είναι ο οργανισμός της ότι κυκλοφορει έξω θα το αρπάξει. Φτάσατε και στο 40:shock:, ρε γμτ έχει ψηθει τοσες μερες.... Βγηκε η καλλιεργεια?

Μαρίνα μου κουράγιο!

Ιωαννα μου και εγω θα έλεγα να μη την πας γιατί έτσι πεσμενος που είναι ο οργανισμός της ότι κυκλοφορει έξω θα το αρπάξει. Φτάσατε και στο 40:shock:, ρε γμτ έχει ψηθει τοσες μερες.... Βγηκε η καλλιεργεια?

Βγήκε η καλλιέργεια και είναι αρνητική. Τι να πω πια; Στις 20.00 είχε και πάλι 38. Ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο. Τσακώθηκα και με το σύζυγο πριν λίγο :-(:sad::-(:sad::-( γιατί η άσχημη ψυχολογία φέρνει γκρίνια. Ο λόγος; Δεν έβρισκε ένα μαχαίρι και κοπάνησε ένα συρτάρι. Πέταξα και εγώ όλα τα μαχαίρια κάτω..........

κικο μου τελεια αντε με το καλο ο δευτερος γιος!!!

μια χαρα με δυο αγορια ακουμε ξερω ;)

γιοβαννα μου ξεκινησατε αντιβιωση;οσο για τον συζηγο τι να πω μην τσακωνεστε για χαζα αλλα μαλλον σας εχει ριξει η μικρη που ταλαιπορηται τοσες μερες.

βικακι πως ειναι η μικρη εχει πυρετο;

εγω εχω τρελο πονοκεφαλο και δεν ξερω αν κανει να παρω και κατι.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κου κου....τζα!!!!! Να' μαι και εγώ!:D

Τι κάνετε βρε κορίτσια μου;;;!!!!

Δεν είχα καθόλου χρόνο αυτές τις μέρες και μου λείψατε πάρα πολύ!!!!!

Κίκο μου χάρηκα πολύ με τα νέα σας!!!! Άντε με το καλό και η δεύτερη τουτούνα στο σπίτι!!!:tongue::tongue:;)

Βικάκι περαστικά σας... γιατί το πουλάκι μου έτσι;;;

Ιωάννα μου τι να πω...περαστικά και άντε ελπίζω τώρα που ανοίγει ο καιρός να σταματήσουν οι ιώσεις και η Αλεξάνδρα να μην αρρωστήσει ξανά...;)

Μαρίνα πως είστε εσείς;

Βατραχάκι νομίζω ότι μπορείς να πάρεεις ντέπόν...

Μαργαρίτα καλή αρχή στο σχολείο!!!! γέλασα πολύ με την συζήτηση για τα πετούμενα!!!:tongue::tongue::tongue:

Σαρδελάκι ελπίζω να πάνε όλα καλά με την επιχείρηση...:D

Πετρούλα να ξεκουράζεσαι παιδί μου...μην υπερβάλλεις!!!

Νατάσα, Πικουλίνι, Άρμα και όποια άλλη ξέχασα (:oops::oops::oops::oops::oops:) ελπίζζω να είστε καλά!!!

Περιμένουμε τα νέα απο τη συνάντηση...

Εμείς είμαστε καλά, το γάλα μου καπως επανήλθε και ελπίζω να τα παμε καλύτερα απο δω και πέρα... Αγχωνομαι και κάπως και με το πάρτυ, πολλά παιδάκια αρρώστησαν και δενξέρω πόσα θα είναι τελικά...:(

Τα λέμε αυριο..

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...