Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρίτα τι σ'επιασε χτες κορίτσι μου, είχες αυπνιες..στενοχωρεθηκες ολες αυτες τις μερες..μην καταπιεζεσαι, ήθελα να στο πώ, αλλά και πάλι είχες πάρει την απόφαση σου..καλα εκανες αν πηγες να δεις το βλαστάρι σου.. να μας περιγραψεις τη χαρα του!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα μανουλες χαιρομαι που ειστε ολες καλα

Sunsun περαστικα σας κουκλα μου μεγαλη ταλαιπορια εεε???

Λαζαρενια και Ριτο-συζυγο τωρα.... σιδερενια...

Και ατιμουλα Λαζαρενι σου αρεσε ο γιατρος εεε??? ειδες μωρε καμια φορα τι νοστιμουλιδες που ειναι, εγω που ειμαι μεγαλη καθομαι και τους χαζευω

Οταν η Φωτεινη ηταν στο νοσοκομια ειχε εναν γατρο οχι τοσο νοστιμος αλλα ηταν πολυ εκδηλωτικος, γλυκος, τρυφερος με τα παιδάκια.

Τα χάιδευε, τα φιλούσε, μύριζε το κεφαλάκι τους, με αποτέλεσμα καταλαβαίνετε η Φωτεινούλα ήταν το πιο μοσχομυρωδάτο μπεμπέ μέσα στο θάλαμο, και όχι μονό εκείνη αλλά και εμείς η συνοδοί στην τρίχα;););)

Ευα καλοριζικο το internet τωρα θα τα λεμε και Σ/Κ

η Φωτεινη ολο το βραδυ δεν ειχε πυρετο θα παω τωρα να την παρω γιατι η Βικυ εχει παλι συγκέντρωση

Καλημερα κοριτσια!

Σημερα εχει τελεια μερα για βολτες! Περιμενω να τελειωσει το φαγακι μας (μακαρονια με κυμα) και να ξυπνησει και ο μικρος απο τον πρωινο του υπνο (ξυπνησε παλι στις 7, αλιμονο!) και φυγαμε!

Στο θεμα του υπνου, εγω ειμαι της αποψης γενικα ο,τι βολευει το παιδι, αλλα και τους γονεις! Καπου βρισκεται η χρυση τομη... Να σημειωσω μονο οτι σ'εμας παιζει πολυ σημαντικο ρολο το γεγονος οτι ο μικρος δε δεχτηκε ποτε την πιπιλα! Και πιστεψτε με ειναι πολυ δυσκολο να κοιμησεις ενα παιδι που δεν εχει πιπιλα, ή εστω κατι να νανουριστει. Ενα αρκουδακι ας πουμε, ή μια κουβερτουλα. Το ναρκωτικο του ειναι το κρεβατι μας. Ακομα κι αν παω πανω απο την κουνια του τη νυχτα και τον χαιδεψω, μεχρι να ξαναγυρισω εχει ξαναξυπνησει. Συν του οτι ο αντρας μου τη νυχτα δεν ξυπναει που να βαρανε κανονια - ενταξει δουλευει και 12 ωρες τη μερα - οποτε δεν μπορω να ανταποκριθω στο καθημερινο πηγαινε-ελα. Δεν θα βγαλω την επομενη μερα, θα κουτουλαω... Και ποιος λεει στον διευθυντη μου οτι νυσταζω και δεν μπορω να ανταποκριθω στη δουλεια οεο??? Γι'αυτο σας λεω... χρυση τομη!

Φωτεινη αντε μακαρι να συνεχισει ετσι η Φωτεινουλα, απυρετη!

Λαζαρενια, τωρα που ξεμπερδεψες απο την παλιογριπη, να ξερεις ολες σε ζηλευουμε!!!:D:D:D:D

Giovanna μπραβο στο κορτισακι σας! Φτου φτου!

Αρμα μας ελειψες! :D

t7fQp3.png

καλημερα και απο μενα κοριτσια!

κα φωτεινη :D:D:D:D ελιωσα στο γελιο ετσι οπως τα λετε!χαχαχαχαχ

ηταν πολυ καλος ο γιατρος.εμοιαζε του σακη ρουβα.....:rolleyes:αφου εχασα το ex factor χθες ...χαχαχα

λοιπον κοριτσια νομιζω οτι εγω παρεξηγηθηκα.

ριτακι σορυ νομισα οτι εκανες αυτη την σκληρη μεθοδο που κλαιει το παιδι ,απλα εγω ηθελα να σου πω οτι δεν ειναι ολα τα παιδια το ιδιο κ ολες οι συνθηκες καταλληλες .

εσυ και η stone κανατε το σωστο κ το καλυτερο!

πολυ θα ηθελα να κοιμοταν μονη της στο κρεββατακι της ησυχα χωρις γκρινιες αλλα δεν γινεται!δεν το καταφερα οπως κ πολλα αλλα!

τα χω κανει ολα σκ@τ@!!!

αλλιως τα φανταζομουνα κ αλλιως μου γινανε!το ξερω οτι φταιω αλλα δεν με βοηθαει κ η μικρη.ειναι πολυ ζορικη!

αρμα μπραβο κοριστι μου για την ευουλα!

οσο για την γριπη που περασα,αφου εζησα ουτε ο χοιρος δεν με βαζει κατω πια!!!

το χειροτερο ηταν η μικρη που ειχε απιστευτη γκρινια δηλαδη ολη την γκρινια της χρονιας μαζεμενη!!!ειχα απελπιστει,δεν ηξερα τι να κανω και εκλαιγα συνεχεια.

οταν γυρισε ο συζυγος ,τον αγκαλιασε κ του ειπε η μικρη ''μπαμπαααα κεει μαμα''

δηλ κλαιει η μαμα!!τεσπα το καταπινω και αυτο!!!

λοιπον ολο ξεχναω λογω βιασυνης!

περαστικα στην eva-rafaela.πηρες κατι?εχεις και αλλα συμπτωματα?

σαν σαν πως ειστε?

να ρωτησω...

εχετε αγορασει τον τηλεθεατη με το παριζακι?

εχετε μαθει τιποτα για το επιδομα αλλυλεγγυης?

εχετε κανει για οικογενειακο επιδομα?

που τα κανουν?στον οαεδ?

Επεξεργάστηκαν by lazarenia

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

stone μου προς Θεου! Δεν νομίζω ότι είπες κάτι προς παρεξήγηση! Είπαμε το ένστικτο μας μαζί με τις αντιδράσεις των ζουζουνιών μας είναι το ''μυστικό'' για να βρίσκουμε την λύση σε όλα! Και δεν αντιδρούν σε όλες τις καταστάσεις το ίδιο..η Εύα ας πουμε που αν της πας κόντρα με το άγριο και την αφήσεις να κλαίει είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να της κάνεις. Κι όμως στο θέμα με το περπάτημα που ο καλός τρόπος δεν έπιασε μόλις έγινα λίγο αυστηρή και σταμάτησα να της κρατάω το χέρι και την άφησα να κλάψει, έπιασε. Και το κατάλαβε έτσι..δεν έχει ποτέ αντιδράσει θετικά σε αυστηρότητες παρά μόνο στον καλό και ήρεμο τρόπο. Να που εκεί ήθελε και λίγο ''ζόρι''. Εφόσον είδα ότι έχει αποτέλεσμα το έκανα, αν συνέχιζε να κλαίει ασταματητα και δεν έβλεπα να είχε αποτέλεσμαδεν θα το έκανα..Είναι σε τι ''φάση'' θα τα πετύχεις. Για όλα τα θέματα..

Ριτάκι καλά έκανες!!!! Άντε να μας πεις αντιδρασεις!

Φωτεινή μου πολύ χάρηκα που η Φωτεινούλα είναι καλύτερα. Να μου φιλήσεις και μαμά και κόρη!

Εύα, όχι στον τοίχο!!!! Δεν τον λυπάσαι καλε???:tongue:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημερα και απο μενα κοριτσια!

κα φωτεινη :D:D:D:D ελιωσα στο γελιο ετσι οπως τα λετε!χαχαχαχαχ

ηταν πολυ καλος ο γιατρος.εμοιαζε του σακη ρουβα.....:rolleyes:αφου εχασα το ex factor χθες ...χαχαχα

Λαζαρενια, θελω κι εγω γιατρο που να μοιαζει με τον Σακη!!! Κλαψ!!!:D

t7fQp3.png

Και εμένα πολυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!! Καλές βόλτες! Κι εγώ μόλις φάει τα φρουτάκια φυγαμεεεεεεε!!!

Εμεις θα παρουμε μια μπανανα και ενα μανταρινι στο χερι και δρομο!!! Ετσι κι αλλιως τη φρουτοκρεμα την κοψαμε προ καιρου!

t7fQp3.png

Εμεις θα παρουμε μια μπανανα και ενα μανταρινι στο χερι και δρομο!!! Ετσι κι αλλιως τη φρουτοκρεμα την κοψαμε προ καιρου!

Μου εδωσες ιδεα!!Μονο που εμεις θα παρουμε το αυτοκινητο γιατι είμαστε λίγο εκτός...

Αρμα, δεν μπορώ να συμφωνησω περισσότερο μαζί σου σε αυτο που λες"Εφόσον είδα ότι έχει αποτέλεσμα το έκανα, αν συνέχιζε να κλαίει ασταματητα και δεν έβλεπα να είχε αποτέλεσμαδεν θα το έκανα..Είναι σε τι ''φάση'' θα τα πετύχεις. Για όλα τα θέματα.."

Λαζαρενια, το ΠΑΡΙΖΑΚΙ εξαντλήθηκε και εμας μας το εδωσε ο εφημεριδοπώλης που το είχε αντιγραψει για καποιους πελάτες..Εμας είναι μονο μουσική, δεν ξερω αν το κανονικό είχε και εικόνα..

Για το επιδομα αλληλεγγύης πρεπει πρώτα να ψηφιστεί το νομοσχεδιο που θα διευκρινιζει ποιοι είναι οι δικαιουχοι, τις προϋποθεσεις και τις ημερομηνιες υποβολής δικ/κων..

Το οικογενειακο επιδομα, ναι στον ΟΑΕΔ ή στα ΚΕΠ, όπου σε βολεύει περισσότερο..Μπές στην ιστοσελίδα www.oaed.gr για περισσότερες λεπτομερειες

Διαφημίσεις

Μου εδωσες ιδεα!!Μονο που εμεις θα παρουμε το αυτοκινητο γιατι είμαστε λίγο εκτός...

Καλε κι εμεις με το αυτοκινητο θα φυγουμε! Τα φρουτα θα τα φαει εκει που θα παμε! Εφυγα κοριτσια! Φιλιααααααααααααααααααα

t7fQp3.png

Ηρθα κοριτσια!

Τελεια!Τι αγκαλιες,τιο φιλια μου εκανε...τρελαθηκε απο τη χαρα του,τον πηγα βολτα (αλλες 2 σακουλες παιχνιδια χαχα)Χαλαλι του!

Θα μεινει και σημερα στη μανα μου και απο αυριο σπιτακι μας επιτελους!

Μια χαρα ειναι το ζουζουνι μου ηθελε να μου τα ''πει'' ολα!

Παντως κοριτσια εγω σε αυτο που λετε ''οτι θελει το παιδι'' ψιλοδιαφωνω σας το εχω ξαναπει εξαλλου..σε ορισμενα θεματα εμεις πρεπει να περασουμε αυτο που θελουμε.Το παιδι οπου το οδηγησουμε εκει θα κολλησει.Καταλαβαινουν τα παντα και ξερουν πολυ καλα πλεον τι προσπαθουν να πετυχουν με τις αντιδρασεις τους..το θεμα ειναι αν τους περναει και σε ποια θεματα.Δε νομιζω οτι στην πραγματικοτητα υπαρχει χρυση τομη.Στην ουσια λιγο πολυ ολοι οι γονεις κανουμε στο τελος αυτο που μας βολευει εμας διοτι αν εμεις δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με το αποτελεσμα το βγαζουμε στο παιδι με εκνευρισμο,γκρινια κτλ.απλα οσο δεν καταφερνουμε αυτο που θελουμε θεωρω οτι κανουμε υπομονη τιποτα παραπανω και εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας οτι μια κατασταση θα αλλαξει.Οποια και αν ειναι αυτη..

Φανταζομαι οτι θα εχετε παρατηρησει οταν τα ζουζουνια τελικα κανουν αυτο που θελετε ποσο πιο ευχαριστημενες νιωθετε.

Οσο για τις συνθηκες ..δε νομιζω οτι με μωρο παιδι και μαλιστα το πρωτο ηταν οι συνθηκες για κανεναν μας ιδανικες ολοι αντιμετωπισαμε και αντιμετωπιζουμε τις δυσκολιες μας.

Συζητηση κανουμε ετσι?Προς Θεου ο καθενας εχει την αποψη του ελπιζω να μην ειναι τιποτα απο αυτα που λεμε παρεξηγησιμο.

Φιλια σε ολες!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγώ μάλλον παρεξηγηθηκα χτες με τα λεγόμενα μου περι κλάματος και ύπνου..Συμφωνω στο γεγονος οτι καθε παιδακι εχει τους δικους του ρυθμούς και διαφωνω -εν μερει- στο γεγονος οτι προέχει στο τι θελει το παιδί..Το δικο μου το παιδί αν το αφηνα να κανει οτι θελει ακομα θα με ξυπνουσε καθε 2,5 ωρες για να θηλάσει..Απλά πιστευω οτι το καθε τι για να γινει χρειαζεται το σωστό timing...Οταν καταλαβα οτι ο Αναστασης ξυπνάει πλέον απο συνηθεια, γιατι τον έβαζα στο στηθος για να φαει και στο πρωτο λεπτο τον επαιρνε ο ύπνος χωρις να τρώει(ήταν 10 μηνών), καταλαβα οτι ήρθε η ωρα να κοψουμε το βραδυνο θηλασμό..Μου ξύπνησε μια, δύο, τρεις φορες (και είναι φυσικο γιατί 10 μηνες ετσι λειτουργουσε)..αρχικα τον πήρα αγκαλια και με πολύ σιγανη φωνη του μιλούσα για να καταλάβει οτι είμαι εκεί..Οταν ηρεμούσε απο το κλάμα, τον αφηνα στο κρεβατακι και του χάιδευα την πλατούλα κάνοντας "σσσσσσ" πάλι για να καταλάβει οτι δεν είναι μονος του..Άλλοτε εκλαιγε πιο πολύ και άλλοτε ηρεμούσε..Σε συνεννοηση με το συζ. κανονιζαμε μια μερα να το κάνει αυτος και μια μερα εγώ..Να σηκωνομαστε δηλ. όταν ξυπνούσε, τις πρωτες μερες να τον περνουμε αγκαλιά και σιγα-σιγά να μείνει μονο το χάιδεμα στην πλάτη και μετα μονο το "σσσσσσσσ"..Αν θυμαμαι καλά το κάναμε για 15 μερες περίπου..Οταν είδα οτι έπιανε τον άλλαξα και δωμάτιο..Απλά το πήρα απόφαση, αφου ξυπνούσα που ξυπνούσα, έπρεπε να είμαι πιο ήρεμη και πιο αποφασισμένη για άλλα μετρα..Να μην τον πάρω δηλ. αγκαλια, να τον βάλω αναμεσα μας και αυτο ήταν όλο..Ηθελα να δοκιμάσω και κτ άλλο..

Aκριβως αυτο!Συμφωνω απολυτα!

Οταν λιγο πριν τον χρονο ο μικρος μου εστω και τυχαια μιας και ηταν μπουκωμενος δεν ξυπνησε 1-2 πρωινα στις 5 για να φαει καταλαβα οτι ξυπνουσε απο συνηθεια και οχι απο πεινα ετσι και ειπα οτι καμμια αλλη φορα απο εκει και περα δε θα ενδωσω σε ταισμα πριν το πρωι και ετσι καθιερωθηκε.

Οσες φορες ξυπνησε απο συνηθεια του ελεγα ''σσςςς νανι'' τον χαιδευα και λιγο και με την επαναληψη το εμαθε.Τωρα πλεον αν τυχει και ξυπνησει μολις του πεις νανι Γρηγορη ξανακαθεται κατω και τελος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ουφφφφ..ήρθα και εγώ!Εκανα μακαρονακια για εμας, ψαροσουπα για τον Αναστάση που την τσάκισε έξω στο μπαλκόνι, πετώντας μανταρινια απο κάτω, στον μπαμπα του.. Τώρα ψηνω και ενα τυροψωμακι γιατι το απόγευμα θα παμε σε παιδικο πάρτυ και είπα να το κάνω για να το πάω..

Μαργαριτα ο Γρηγοράκης καταενθουσιάστηκε,ε;;Το πουλακι μου...Ο μπαμπας του δεν τον εχει δει καθόλου, ετσι;;Αυριο θα τον χορτάσετε..

Εμεις λέμε αυριο το πρωί να στολίσουμε το δεντράκι και για το απόγευμα ο συζ. είχε μια ιδέα..Εκείνος θα πάει Θεσ/νικη απο το μεσημερι για να δει αγώνα ποδοσφαίρου και εγώ θα κατεβω το βραδακι να συναντηθούμε τα δυο μας και να πάμε για φαγητό..η πόλη στολισμένη είναι πανεμορφη..Λέγαμε να πάμε και στη γιορτη των αγγελων την Τρίτη (ως fun του Χατζηγιαννη που είμαι) αλλά θα εχει παρα πολύ κόσμο , ασε που μαζευονται και πολλοί Πακιστανοι -ετσι μου είπαν.

Εμας ο Χρηστακης φτουφτου να μην το ματιασω κοιμαται μονος του...μολις τον δω οτι νυσταζει παιρνει την κουβερτα του τον βαζω στο κρεβατι του , του δινω φιλακι και καληνυχτα κλεινω την πορτα και τελος ..πολλες φορες με φωναζει του παω και του λεω νανι τωρα και ξαναφευγω...

Αλλα ισως παιζει ρόλο οτι απο 40 ημερων ο Χρηστος κοιμοταν στο δωματιο του -παρολο που ηταν ενα παιδακι που φοραγε γυψακια και οσο να ναι η γκρινια του ηταν αρκετη...

βεβαια στην αρχη επαιζε καροτσι αλλα 10 μηνων τα κοψαμε αυτα και κοιμαται μονος του..

Τελικά εμείς σίγουρα έχουμε το ίδιο παιδί!!!;)

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...