Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @dimi.tra συμφωνώ μαζί σου απόλυτα και επίσης κι εγώ να πω σαν πιο μεγάλη ότι δεν γράφω η μιλάω έτσι για να το παίξω έξυπνη ,τα λέω όπως λες εσύ όπως θα μιλούσα στην αδερφή μου η στα παιδιά μου που είναι πιο μεγάλα γιατί καμιά φορά χρειαζόμαστε όλοι λίγη ώθηση από κάποιον για να δούμε τα πράγματα με μια σφαιρική οπτικη που ίσως μας βοηθήσει...

πρίν από 2 λεπτά , Losr είπε:

Εγώ αυτό δεν μπορώ να το αποδεχτω. Έχω μια πολύ απαιτητική δουλειά η οποία απαιτεί πολύ διάβασμα και να είσαι εκεί. Και να πρέπει δηλαδή να κάθομαι και να διαβάσω η να ψάχνω και για για αυτό το θέμα ενώ είναι δουλειά αλλού να το κάνει. Ναι θα το κανω αλλά το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν μιλάμε για λάθος που έγινε που αυτό είναι ανθρώπινο αλλά το να ψάχνω εγώ και όχι ο γιατρός είναι λάθος εξ ορισμού. Είναι δουλειά του γιατρού να ψάξει την αιτία και να βρει την λύση όχι δική μου δουλειά. Δεν θα έπρεπε καν να σκεφτόμαστε να μπούμε να δούμε βίντεο. Και στο κάτω κάτω για μας ημιμαθεία είναι κακα τα ψέματα. Αλλά ξέρεις που είναι το πρόβλημα στο ότι δυσκολευόμαστε να κάνουμε παιδί. Γιατί μια γυναίκα που μένει έγγυος και κάνει παιδιά πιστεύεις ότι δεν έχει πρόβληματα υγείας, πιστεύεις ότι δεν έχει ελλείψεις σε βιταμίνες, ότι δεν έχει ζάχαρο, η ότι δεν έχει ΣΕΛ. Εγω ξέρω τέτοιες γυναίκες προσωπικά που μια χαρά κάνανε παιδιά χωρίς να κοιτάνε τίποτα. Ξέρεις πόσες ξέρω με διαφράγματα και δικερες μήτρα γεννησανε κανονικά και είχαν κανονικές εγγυμοσυνες. Πόσες είχαν πολύποδα η οινομοιωμα και έμειναν έγγυος φυσιολογικά. Και δεν τους ενόχλησε. Απλά εμείς δεν μπορούμε να μείνουμε εγγυες φυσιολογικά και επειδή θέλουμε ψάχνουμε και το παραμικρό. Πολλές φορές έχω σκεφτεί ότι και αυτό μπορεί να είναι ένα σημαντικό λάθος. Ξέρεις σε τι άνχος βάζεις τον οργανισμό σου ψάχνοντας όλα αυτά.  Συγνώμη για το σεντονι και δεν κάνω κάποια επίθεση μην παρεξηγηθω αλλά εγώ δεν νιώθω ότι φταίω επειδή δεν γνωρίζω κάτι ιατρικό δεν ήταν δουλειά μου να το γνωρίζω και αν κάποια από τις αποτυχίες μου είναι λόγω λαθους η παράλειψης  συγνώμη αλλά την ευθύνη την έχει ο γιατρός εγώ δεν την έχω. Κάποτε έσπασα το ποδι μου και ο ορθοπεδικός μου κάτι του είπα και μου είπε ποιος σου το είπε αυτό. Το είχα διαβάσει κάπου. Και μου απάντησε κορίτσι μου δεν είναι δική σου δουλειά να διαβάζεις για αυτό αυτό είναι δική μου δουλειά. Θα κάνεις αυτά που σου λέω και θα είσαι κομπλέ. Και πράγματι με τρισφιριο κάταγμα σε 3 μήνες περπατούσα. Δεν ξέρεις πόσο κόσμο του έχω στείλει. Αυτό θέλω από τον γιατρό μου.

Σε ακούω ,συμφωνώ αλλά μόνες σας το καταλαβαίνετε πιστεύω ότι σε πολλούς τομείς στα θέματα υγείας μιλάμε για μπίζνα ...δεν πρέπει να προστατευτείς;για να προστατευτείς δεν πρέπει να μορφωθεις;δηλαδή με την έτοιμη τροφή του κάθε ενός είσαι καλυμμένη;δεν πρέπει να ερευνήσεις κι λίγο μόνη σου;είσαι η μόνη που δεν έχει χρόνο;ευγενικά στο λέω ,το μωρό μου το είχα 38 ημερών στο γραφείο και θήλαζα και το έκρυβαν κάτω από ένα μουλάρι γιατί δεν μου επιτρεπόταν να σταματήσω την δουλειά και γιατί μου είπαν πάρτο αλλά να μην φαίνεται δεν το έβαλα κάτω ποτέ να ψάχνω να μαθαίνω να μελετάω να ρωτάω 

Δεν βγάζω τον εαυτό μου απο έξω να ξέρεις την πάτησα κι εγώ όταν από αυχένα πριν δύο χρόνια μου είπαν θα μείνεις ανάπηρη και θέλανε να με εγχειρησουν μου είπαν ούτε κατά διάνοια να προσπαθήσεις για εγκυμοσύνη ,χάσαμε δύο χρόνια που για μένα είναι τεράστια διαφορά και όμως βρήκα την άκρη δεν κοιμήθηκα μήνες και δεν εγχειριστηκα και έφτιαξα τον εαυτό μου καλύτερα από ποτέ ακύρωσα το χειρουργείο μια μέρα πριν ενώ είχα πληρώσει και προεγχειρητικό όλα για κάποιο λόγο γίνονται....δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα από κανεναν.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ μωρε Βικυ...

Μου συμβαινει συνεχεια. Οποτε κανονιζω κατι και ανυπομονω μου αρρωσταινει το παιδι (να θυμησω το Πασχα που ξεμειναμε...)! Ας ειναι καλα το παιδι και βλεπουμε.. Μη σκας! Μπορει να ειναι καλυτερα μεχρι αυριο.

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα Ριτα, ο παιδοτοπος που εβαλες ειναι εξαιρετικος! Εχω παθει πλακα! Απο την αλλη σε καταλαβαινω. Αμα κατι δε σου πηγαινε καλα, πολυ καλα εκανες!

Ο παιδκος λες ε?

το μονο που δε μου πηγε καλα ηταν αυτο που σας ειπα ...το ειδα λιγο ξενο το περιβαλλον.Κατα τα αλλα μου αρεσε παρα πολυ δεν το συζητω...

Οταν ρωτησα πως θα γινεται η επικοινωνια ,αν θα μπορω για αρχη τουλαχιστον να μιλησω με τη δασκαλα αν κατι με προβληματιζει κτλ μου ειπαν οτι σχεδον μονο με το τετραδιακι που θα υπαρχει μεσα στην τσαντα γινεται η επικοινωνια.

Ε δε γινονται αυτα...400 ευρω το μηνα για να μιλαω με μηνυματα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Σας αφηνω παω με μια φιλη για καφε για να προλαβω να γυρισω να βγαλω τον μικρο βολτα.

Φιλια τα λεμε αυριο απο κοντα!!!!!!!!

Αν αλλαξει κατι ας με παρει καποια τηλεφωνο οκ?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λοιπον τωρα που λεμε για τις αρρωστιες των παιδιων και τα προγραμματα μας. Μια φιλη μου που εχει ενα κοριτσακι σαν τον Σωτηρη ειχαν κανονισει να πανε το Πασχα 15 μερες Αμερικη. Με το παιδι μαζι ετσι? Απο το φοβο της μην της αρρωστησει και ακυρωθουν ολα (της αρρωσταινει κι εκεινης συνεχεια), ειχε τη μικρη εσωκλειστη για 10 μερες! Μεχρι το μπαλκονι εβγαιναν το πολυ. Και επισκεψεις καθολου. Τελικα ολα καλα, πηγανε και περασανε τελεια! Και ξεχασε και η μικρη τον εγκλεισμο! χαχαχαχαχαχα

t7fQp3.png

δεν ηξερα οτι το πηρατε το μην και ηρθα στον υπολογιστη να το ξανα στειλω.

λοιπον στη μαμα μου εκανε 37,5 μολις ηρθαμε σπιτι 37,6 και τωρα που μου φαινοταν πιο ζεστη εχει 37,2 και μολις ξυπνησε.φτου γμτ.

θα προσπαθησω να ξαναερθω.

ριτα απο μενα αν συνεχισουν ετσι τα πραγματα δεν αλλαζω κατι.

α και εγω ετσι εκανα,καθε φορα που εφευγαν εκδρομη οι γονεις 2-2 τις περνουσα τις παιδικες αρρωστιες.παω να την δω απο μακρυα γιατι καθεται ησυχη στο κρεββατι

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φιλεναδούλες μου. Ωραία μέρα η Παρασκευή.

Εμείς θέλω να πιστεύω ότι πάμε καλύτερα, αν και το βράδυ σήκωσε 40,1 :(:(:(:(. Τα παίξαμε εκείνη την ώρα, αλλά μάλλον φταίμε και εμείς γιατί πριν κοιμηθεί είχε 37,4 και την αφήσαμε έτσι. Επιπλέον μας πήρε και ο ύπνος..........γονείς να σου πετύχουν. Τεσπά από τις 02.40 που πήρε πονστάν, έκανε πάλι πυρετό στις 13.40, 37,8 και από εκείνη την ώρα, με ντεπόν βέβαια, είναι απύρετη.

Βικάκι εύχομαι η Φωτεινούλα σου να μην έχει κάτι σοβαρό και να συνέλθει γρήγορα η καλή μου. Να χαρείς και εσύ το ταξιδάκι σου. Δεν σε πήρα χτες τηλέφωνο γιατί έμπλεξα με κάτι χαζοεπισκέψεις λόγω γενεθλίων, θα σε πάρω όμως......

Ρίτα επέτρεψέ μου να σου πω τη γνώμη μου. Ωραίο το ηλιοχαμόγελο, αλλά εμένα προσωπικά μου θύμισε ίδρυμα. Το εκκλησάκι μέσα τι το θέλουν; Για φοροαπαλλαγή; Προσωπικά προτιμώ πιο μικρούς και ζεστούς χώρους και φαντάζομαι κάπως έτσι θα είναι αυτός που διαλέξατε.

Κίκο και Πετρούλα νομίζω ότι οι ορμόνες σας έχουν τρελαθεί και σας παίρνουν τα ζουμιά με το παραμικρό. :o:o:o:o:o

Κίκο όλα καλά θα είναι κοπέλα μου.

Πετρούλα χρόνια πολλά για τον καλό σου.

Νατάσα και εγώ το σκέφτηκα να κρατήσω την Αλεξάνδρα εσώκλειστη ;);););)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Βικυ αμα συνεχισει ετσι, ειλικρινα δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις το ταξιδι σου. Οπως αισθανεσαι βεβαια... Εγω ειμαι πιο κοτα. Αλλα αντικειμενικα, λιγες ωρες θα λειψεις, την αφηνεις σε καλα χερια, δεν υπαρχει θεμα!

Giovanna πωπω τι παθατε! Μα 40,1? Θα μου ειχαν κοπει τα ποδια! Αχ αυτα τρεμω! Γι'αυτο βαζω σαν την τρελη ξυπνητηρι καθε μια ωρα και του βαζω θερμομετρο. Εμενα ειναι ικανος εκει που δειχνει 37,4 σε μιση ωρα να εχει φτασει στο 39,6! Παντως σημερα πια πηρε το καλυτερο! Και το βραδυ πριν κοιμηθει κι ας ειναι και απυρετη δωστης ντεπον. Να κοιμηθει ησυχη, αρκετα παιδευτηκε κι εκεινη! Γνωμη μου ετσι?

t7fQp3.png

Giovanna πωπω τι παθατε! Μα 40,1? Θα μου ειχαν κοπει τα ποδια! Αχ αυτα τρεμω! Γι'αυτο βαζω σαν την τρελη ξυπνητηρι καθε μια ωρα και του βαζω θερμομετρο. Εμενα ειναι ικανος εκει που δειχνει 37,4 σε μιση ωρα να εχει φτασει στο 39,6! Παντως σημερα πια πηρε το καλυτερο! Και το βραδυ πριν κοιμηθει κι ας ειναι και απυρετη δωστης ντεπον. Να κοιμηθει ησυχη, αρκετα παιδευτηκε κι εκεινη! Γνωμη μου ετσι?

Αχ και εμείς τα βάλαμε τα ξυπνητήρια αλλά μας νίκησε η κούραση. Και η Αλεξάνδρα πάντα απότομα ανεβάζει πυρετό.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ρίτα για τα σεμινάρια το ήξερα κι εγώ είναι 3 ημέρες...όσο για τα προτιμολόγια κι εγώ πρώτη φορά από την Πετρούλα το ακουσα γιατι και στο ίντερνετ που διάβασα γράφει για τιμολόγια.

βατραχουλίνα μου αρχικά ίσως το κάνω στο δόμα που είναι πάνω από το σπίτι μας οπότε βολεύομαι και με τον μικρό αρχικά που δεν φαντάζομαι να σκίζομαι στην δουλειά...αν πάλι σκίζομαι κάπως θα τα βολέψουμε. Έτσι κι αλλιώς κι η πεθερά θα έρχεται συχνά διότι αυτή θα ράβει αμπιγιέ φορέματα, νυφικά και θα κάνει διορθώσεις!

βικάκι μου περαστικά στην μικρούλα...

m57Zp2.png

Αχ και εμείς τα βάλαμε τα ξυπνητήρια αλλά μας νίκησε η κούραση. Και η Αλεξάνδρα πάντα απότομα ανεβάζει πυρετό.

Αχ μωρε Giovanna μη σκας! Συμβαινουν αυτα!

Οσο για τον πυρετο εσυ που το ζεις μπορεις να με καταλαβεις. Δεν υπαρχει πιο αγχωτικο πραγμα απο το να βλεπεις τον πυρετο να καλπαζει... Ουφ τα θυμηθηκα παλι!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...