Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Losr είπε:

Απλά μερικές φορές σκέφτομαι μήπως φταιμε και εμείς. Και ναι συγνώμη αλλά θα το πω. Θέλουμε τόσο πολύ ένα παιδί και το ξέρουν. Οπότε σου λένε αστην τι θα κάνει θα ξανάρθει. Ενώ αν ήμασταν και εμείς λιγότερο επίμονες και λέγαμε αν δεν έρθει με μια δυο φορές δεν πειράζει δεν θα κάνω παιδί και δεν τους δίναμε τόση δύναμη όση τους δίναμε θα σου έλεγα εγώ αν θα ήταν και εκείνοι διαφορετικοί. Αλλά όλες όχι μερικές. Στην ανάγκη και στον πόνο πατάνε και στο ότι επιμένουμε. Οι γιατρόι με την μεγαλύτερη έπαρση είναι οι γυναικολόγοι. Και φταίμε και εμείς για αυτό. 

Σωστό πολύ σωστό ! Εμείς δίνουμε την δύναμη και πέφτουμε θύματα χειραγώγησης ,εάν δείξεις ότι εχεις αυτοπεποίθηση μη σου πω ότι δεν θα σε αναλάβει κιόλας ....

Και δεν το λέω έτσι γιατί στον πρώτο που πήγα και το μόνο που κάναμε ήταν συζήτηση το κατάλαβε αυτό ξεκάθαρα έκανε μια κίνηση να κάνει την αρπαχτη του και όταν κατάλαβε ότι δεν πέτυχε εξαφανίστηκε.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλεξανδρα μου καλη επιτυχία! Αν όλα πάνε καλά θα δωσεις δουλεια και στον αντρα σου:D. Πιστευω οτι θα τα καταφερεις!

vatraxaki μου, οπως λεει και η Πετρουλα με το μωρο στο στηθος, θα του δωσεις πιπίλα, θα τον χαϊδεψεις λίγο και θα ξανακοιμηθει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλεξανδρα μου καλη επιτυχία! Αν όλα πάνε καλά θα δωσεις δουλεια και στον αντρα σου:D. Πιστευω οτι θα τα καταφερεις!

vatraxaki μου, οπως λεει και η Πετρουλα με το μωρο στο στηθος, θα του δωσεις πιπίλα, θα τον χαϊδεψεις λίγο και θα ξανακοιμηθει.

ευχαριστώ ζουζούνα...ναι όντως...από τώρα του το είπα πως αν έχω δουλειά θα αρχίσει κι αυτός να φτιάχνει μπομπονιέρες :-P

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Ηρθα και εγω...

Πηγα και στον παιδικο ,εκανα την εγγραφη και πληρωσα τα καθεκαστα...

Αντε καλη μας αρχη και ο Θεος βοηθος...χαχα!

Σαρδελακι αντε με το καλο!

Εγω παντως εδες που σας ειπα?Ουτε προτιμολογια δεχονται και θελουν και σεμιναρια.

Με εκεινα τα σεμιναρια μου εβγαλαν το λαδι...ουτε καν το ειχα αποφασισει καλα- καλα και με επρηζαν στα τηλεφωνα...

Κικο ολα θα πανε τ ε λ ε ι α!!!

Αχ τι αλλο?...ξεχναω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σας διάβασα το πρωί αλλά δε θυμάμαι τίποτα!!!

Βατραχίνα κι ο δικός μου φεύγει Κυριακή και γυρίζει Παρασκευή! καλά μαζί θα είναι?:tongue::tongue::tongue:Πάντως επειδή έχω ξαναμείνει μόνη μου με τα μικρά εμένα δε με αγχώνει το βράδυ, κάθε άλλο μετά τις 9.30-10.00 που κοιμούνται χαλαρώνω! Κι αν τύχει και ξυπνήσουν ταυτόχρονα, εγώ το βρίσκω κομματάκι δύσκολο να τρέχεις με το μικρό στο στήθος για να ηρεμήσεις τον Τίμο! 1 τη φορά! Άφησε για λίγο το μωρό κι ας κλαίει δε θα πάθει τίποτα και μόλις ηρεμήσει ο Τίμος (που όσο λιγότερο γκρινιάξει τόσο πιο εύκολα θα ηρεμήσει) πηγαίνεις πάλι στο μωρό! Εγώ τα απογεύματα δυσκολεύομαι περισσότερο που ο Γωγούλης θέλει κάποιον να ασχολείται αποκλειστικά μαζί του ή να πάει καμιά βόλτα ή όταν ταίζω το Γιώργο και αρχίζει να κλαίει και η μπουμπού.

Εμείς τα ίδια, γι αυτό δε σας γράφω λεπτομέρειες! Γενικά νιώθω πολύυυυ πεσμένη με αυτά που συμβαίνουν γυρω μας.

mGKop3.png60Jvp3.png

Αντε Μαργαριτα και ευχομαι η επιλογη να ειναι η καλυτερη!!!

σε ποιο σταθμο τον εστειλες??

και εγω αυτο ευχομαι ..να διαλεξαμε τον ''σωστο''.

Τι εννοεις σε ποιον σταθμο?Το ονομα?

Ημουν μεταξυ αυτου και ενος αλλου ...τα ιδια λεφτα(10 ευρω διαφορα) αλλα ο δευτερος ηταν υπερπαραγωγη...ντρεπομουν να πατησω...μεχρι και παιδοτοπο ειχε μεσα αλλα βρηκα πολυ απροσωπη και ψυχρη την αντιμετωπιση τους.Μιλησα με μια γραμματεα και ο διευθυντης ουτε καν βγηκε απο το γραφειο του.

Δυστηχως εκει που τον γραψαμε δεν εχει site να σας τον εδειχνα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαρίτα μου καλή αρχή!!!

Κικίτσα μου με το καλό και η εξέταση σου και φυσικά όλα θα πανε καλά .Περιμένουμε νεα σου!

Συμπεθέρα μου ευχομαι να πάνε όλα καλά και να καταφέρεςι να κανεις την δουλίτσα που θέλεις και να εχεις πολλα πολλα κερδη!

Βικάκι κανόνισε στην επόμενη συναντησή μας να ΕΡΘΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!

Καλά να περάσετε κοριτσούδια.

Διαφημίσεις

Αχ ναι ηταν παρα πολυ ωραιος...ειλικρινα γυαλιζε,ηλιολουστος,ευρυχωρος,το περιβαλλον πιστευω θα ηταν ιδανικο για τον μικρο αλλα δε ξερω...μου φανηκε λιγο κρυα η αντιμετωπιση τους...

Δε ξερω...δικοπο μαχαιρι γιατι τα λεφτα ηταν τα ιδια απλα εκει που τον εγραψα ηταν 12 παιδακια με 1μιση δασκαλα και στην υπερπαραγωγη 18 παιδακια με 1μιση δασκαλα....

Οσο να το κανουμε ηταν διαφορα...

Δε ξερω ελπιζω να εκανα σωστα διοτι αλλος τοσο ωραιος χωρος στην περιοχη δεν υπαρχει.

Ο αμεσος κοντινοτερος σε παροχες και στυλ ηταν αυτος που τον εγραψα.Οι αλλοι?....καμμια σχεση ,δεν επαιζε η παραμικρη συγκριση.

Απο την αλλη εκει που τον εγραψα πηγαινει μια φιλη μου τα 2 μικρα της και μια αλλη γνωστη την κορη της απο 9 μηνων και ειναι πολυ ευχαριστημενες οποτε πιστευω καλα εκανα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ξεχασα να πω πικουλινακι τον γουινι που μας φερατε στο νοσοκομειο (ακομη συγκινουμαι με αυτη σας την κινηση ..)τον παιζουμε πολυ ..κυριως με τον μπαρμπα μπιλιο το βαζει συνεχεια και χορευουμε το εχουμε σαν cd xaxaxa..σας ευχαριστω πολυ για το υπεροχο σας δωρο ,ηταν δυσκολη στιγμη τοτε για μενα και με ειχατε κανει να χαρω παααρα πολυ..

Και ο Παναγιωτης με τον μπαρμα μπιλιο τρελενεται!!! Μπραβο που το χαιρεστε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...