Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Losr είπε:

Απλά μερικές φορές σκέφτομαι μήπως φταιμε και εμείς. Και ναι συγνώμη αλλά θα το πω. Θέλουμε τόσο πολύ ένα παιδί και το ξέρουν. Οπότε σου λένε αστην τι θα κάνει θα ξανάρθει. Ενώ αν ήμασταν και εμείς λιγότερο επίμονες και λέγαμε αν δεν έρθει με μια δυο φορές δεν πειράζει δεν θα κάνω παιδί και δεν τους δίναμε τόση δύναμη όση τους δίναμε θα σου έλεγα εγώ αν θα ήταν και εκείνοι διαφορετικοί. Αλλά όλες όχι μερικές. Στην ανάγκη και στον πόνο πατάνε και στο ότι επιμένουμε. Οι γιατρόι με την μεγαλύτερη έπαρση είναι οι γυναικολόγοι. Και φταίμε και εμείς για αυτό. 

Σωστό πολύ σωστό ! Εμείς δίνουμε την δύναμη και πέφτουμε θύματα χειραγώγησης ,εάν δείξεις ότι εχεις αυτοπεποίθηση μη σου πω ότι δεν θα σε αναλάβει κιόλας ....

Και δεν το λέω έτσι γιατί στον πρώτο που πήγα και το μόνο που κάναμε ήταν συζήτηση το κατάλαβε αυτό ξεκάθαρα έκανε μια κίνηση να κάνει την αρπαχτη του και όταν κατάλαβε ότι δεν πέτυχε εξαφανίστηκε.

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Αγαπημένη, η μητέρα μου είχε πάντα έλλειψη στις βιταμίνες κ έκανε 4 παιδιά. Αυτο που προσπαθώ να πω είναι πως προφανώς ελέγχεις ο τι μπορείς, παρόλα αυτά δε γνώριζα πως η βιταμίνη D είναι τόσο σημαντική στη διαδικασία. Οταν τα δείχνεις τα αποτελέσματα στο γιατρό και δε σου λέει κάτι, συγγνώμη αλλά δε μπορείς να το ξέρεις διαφορετικά.  Εμπιστεύεσαι έναν επιστήμονα για ένα συγκεκριμένο λόγο. Για να σου δώσει καθοδήγηση. Δε θα έλεγα «α δεν προχωράω σε ετ γιατί δεν έχω βιταμίνη D.” . Χοληστερίνη επίσης είχα στο όριο μέχρι πρότινος γιατί έχω κληρονομικότητα. Τι θα έλεγα; Α κάτσε να τη ρίξω πριν κάνω ετ ενώ είναι στο όριο από τότε που ήμουν 11 ετών; Κάνεις τα δέοντα αλλά αν κάτι είναι τόσο crucial πρέπει να στο πει κ ο γιατρός. 

Μην ψάχνεις παραδείγματα για να πατήσεις λάθος το πας κορίτσι μου ...έχουμε όλες μας πιστεύω άπειρα παραδείγματα ,έχω φίλη που δεν είχε ποτέ περίοδο της είπαν δεν θα κάνεις ποτέ παιδί δεν έκανε τίποτα έμεινε έγκυος στα 45 και μετά άρχισαν να λένε ότι είναι θαύμα ...

Στα 30 εγώ γνωρίζω τι βιταμίνες είχα;όχι βέβαια στα 35 εγώ γνωρίζω τι ΑΜΗ είχα; Όχι βέβαια με ένοιαζε να το ψάξω;όχι 

Όταν όμως υπάρχει θέμα ναι θα τα ψάξεις όλα για να βρεις το αίτιο και μετά να πας στην λύση ,δεν ξεκινάμε από την λύση ...γενική άποψη μου είναι αυτή δεν πάει προσωπικά σε σένα μην με παρεξηγήσεις 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ξανακαλημερα σας!

Ιωαννα δε με ενδιεφερε ιδιατερα η συγκεκριμενη χρηση του πετουμενου μεχρι στιγμης...χαχα

Κων κων νομιζω οτι η απορροφηση του σιδηρου γινεται καλυτερα αν μετα απο κανα μισαωρο προσλαμβανει βιταμινη c δλδ πορτοκαλαδα ,ακτινιδιο κτλ

Μηπως καποιος απο εσας εχει το στιγμα και το εχει παρει ο μικρος?

Συνηθως ο χαμηλος αιματοκριτης και σιδηρο (αν φυσικα υπαρχει κληρονομικοτητα) ειναι ενδειξη για στιγμα που κατα τα άλλα δεν ενοχλει καπου .

Εμας εχει ο μπαμπας μας το στιγμα και επειδη ακομα δεν μπορει να εξεταστει ομικρος για αυτο εκανα τις εξετασεις για να δω που βρισκομαστε.

ξαναρχομαι..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαμαλευτερακι την έλειψη σιδηρου την είδαμε περισυ στις ετησιες εξετάσεις αιματος που κάνουμε προληπτικά. Απο τότε είμαστε με θεραπεια ανα τριμηνο.

Πετρουλα μου τρωει και στο σχολειο, τρωει και στο σπίτι. Απλά απο το μεσημεριανό μας τρωει 2 φορες μεσημερι-απογευμα και έτσι θα προσπαθησω να έχω μοσχαρι. Και όλα αυτά που λες τα έχουμε στη διατροφή μας και του αρεσουν, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν μπορεί να τα απορροφησει ο οργανισμός του.

ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΔΥΟ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ είχαμε κάνει κάπου στους 8 για μια ίωση και τότε έκανε και σίδηρο και να σου πω πολύ την αγχώνομαι την διαδικασία της αιμοληψίας

Από φαγητό πολύ καλά τα πατέ εμένα ζει με ένα αυγό την ημέρα και ψωμί και γιαούρτι από σήμερα κομμένα τα κουλουράκια θα φαί φαγητά δεν μπορώ άλλο τέρμα το πήρα απόφαση με χαζά ζει

:tongue::tongue:

Καλημέρα!!! Παρασκευή επιτέλους κ ωραία μέρα!!!!!

Giovanna να χαίρεσαι τον μικρό αντρούλη σου και Stone κι εσύ τον δικό σου.

Αντε κορίτσια έρχεται κ η μέρα στης συνάντησής σας. Τι καλά!!!!!

Πάντως πολύ ωραίες συζητήσεις είχατε χτες βλέπω!!! Μια για τα πετούμενα, μια για τα πλεούμενα χαχαχα!!!!

Τα αρρωστούλικά μας τι κάνουν? Τα μωρουλάκια μας? Μαρίνα, Deleni?

kiko την αυχενική την έκανες χτες ή σήμερα είναι γιατί σας έχασα λίγο. Εύχομαι πάντως καλά αποτελέσματα όποτε κα να είναι!

Καλή σας μέρα κ πάλι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Οσο για τον σιδηρο ..μηπως εχεις και εσυ χαμηλο σιδηρο γιατι ειναι κληρονομικο πολλες φορες γιατι και ο χρηστακης εχει χαμηλο παρολο που ετρωγε ..εμεις περναμε τον σιδηρο ferrum hausman

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ριτα μου δεν έχουμε στιγμα και ο αιματοκριτης του μικρου είναι πάρα πολύ καλός. Με τον σίδηρο πάντα του έδινα χυμο αλλά αμέσως, όχι μετα απο μιση ώρα. Και φυσικά μία ώρα πριν και μια μετά τίποτα. Δεν ξέρω τί άλλο μπορώ να κάνω!

μαμαλευτερακι στην αιμοληψια πολύ κλάμα! Εντάξει λογικό είναι και εγω οταν δινω αιμα πονάω πόσο μάλλον τα παιδάκια μας. Και το αυγο δεν έχει σίδηρο? Μια χαρά θα είστε!

Ιωάννα μου περαστικά! Βάλε καμια voltaren μήπως και χαλαρωσει.

Διαφημίσεις

Οσο για τον σιδηρο ..μηπως εχεις και εσυ χαμηλο σιδηρο γιατι ειναι κληρονομικο πολλες φορες γιατι και ο χρηστακης εχει χαμηλο παρολο που ετρωγε ..εμεις περναμε τον σιδηρο ferrum hausman

Δεν ξέρω αν έχω χαμηλο σίδηρο. Καλα τωρα στη εγκυμοσυνη πίνω 2 φορες τη μερα, αλλά πριν δεν ξερω. Αυτον τον σίδηρο παιρναμε κ εμεις αλλά τωρα μας το άλλαξε.

καλημερα!!!!!!!!

γιοβαννα μου να χαιρεσε τον αντρουλη σου!!!

ριτα στο καταληλο μαγαζι φωναζε ο γρηγορης ε;χαχαχα τους εκοψε την ορεξη;

κωνκων μου εμεις σιδηρο περνουμε hemafer

deleni μου αφου δεν θελεις ακομη να αποθηλασεις πιστευω πως θα τα καταφερεις να αυξησεις την παραγωγη σου!

Μαρινα πως εισαστε σημερα;

φιλια σε ολες!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα και από ‘μένα , πως είστε σήμερα Παρασκευή;

Γιοβάννα μου συγνώμη που δεν σου ευχήθηκα χθες για το σύζυγό σου αλλά δεν έχω μυαλό τις τελευταίες μέρες. Να είσαστε καλά να τον χαίρεστε και να σας χαίρετε και εκείνος.

Κορίτσια σήμερα δεν έχω κοιμηθεί καθόλου όλο το βράδυ. Με έχει πιάσει τρομερό άγχος σχετικά με την αυχενική , τόσο πολύ δεν θυμάμαι ούτε στον Αναστάση μου να είχα. Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι σχετικά χαρούμενη αλλά χωρίς λόγο και αιτία συνεχώς μου δακρύζουν τα μάτια.

Τέλος πάντων, εύχομαι να είναι όλα καλά και να σας γνωρίσω όσες καταφέρετε να έρθετε από κοντά αύριο.

Σήμερα δεν θα μπορέσω να σας διαβάσω και να σχολιάσω. Φιλιά σε όλες και καλή συνέχεια να έχουμε.

Καλημεραααααααααα

Ριτα ειδες παιδι μου, ολα τα ξερω!!!:cool: Τρομαρα μου!:lol::lol::lol: Τον εστειλες τον ανθρωπο με την ερωτηση σου!

Κωνκων θα δεις οτι με το μοσχαρακι θα δεις βελτιωση. Επισης προσπαθησε οταν δεν του δινεις μοσχαρακι να του δινεις φακες και σπανακι. Θα ντοπαριστει στο σιδηρο και ολα θα πανε καλα!

Stone καλε ο αντρας σου σημερα γιορταζει? Μπερδευτηκα...

Κικο καλη επιτυχια για σημερα! Μπες το απογευμα να μας πεις τα νεα! Μη μας αφησεις σε αγωνια!

Ιωαννα περαστικα! Για ξεκουρασου λιγο! Στη συναντηση καλε δε θα ερθεις? Τι κριμα... Νομιζα οτι θα ησουν κι εσυ!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Γιατι τοσο χάλια το χέρι σου? Το κουρασες? Εχεις τενοντιτιδα?
στον καρπο ποναω ..να φανταστεις κλεινω το χερι και ποναω ..

Ιωαννα δε με ενδιεφερε ιδιατερα η συγκεκριμενη χρηση του πετουμενου μεχρι στιγμης...

Καταλαβαίνετε τωρα γιατι ποναει το χερι της, ετσι;;;χαχαχα

Ιωαννα σε εδωσα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Δεν θα ερθω Νατασσακι μιας και το επομενο ΣΚ ειναι το παρτυ μας και ο ανδρας μου θελει να δει τους γονεις του ,του εχουν λειψει πολυ..

Θα ηθελα πολυ να σας γνωρισω ολες !!!ελπιζω να μας δοθει συντομα η ευκαρια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ρε Κικη γιατι σε πήρε ετσι απο κατω;;;Εξεταση ειναι και ολα θα ειναι τελεια, σαν ενα απλο υπερηχο δες το...

Τι ωρα θα πάς;;Σε παρακαλώ ηρεμησε γιατι σε κανεναν σας δεν κανει καλό τοσο αγχος..ελα θα μας πεις τα ευχαριστα σημερα!!

Νατασα την Κυριακη γιορταζει..

Ντινα επίσης στα γευματα που δινεις για την αυξηση σιδηρου να αποφευγεις να δινεις και γαλακτοκομικα μαζι, αλλα αυτο φανταζομαι το ξερεις...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...