Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sofiiii είπε:

Σωστό πολύ σωστό ! Εμείς δίνουμε την δύναμη και πέφτουμε θύματα χειραγώγησης ,εάν δείξεις ότι εχεις αυτοπεποίθηση μη σου πω ότι δεν θα σε αναλάβει κιόλας ....

Και δεν το λέω έτσι γιατί στον πρώτο που πήγα και το μόνο που κάναμε ήταν συζήτηση το κατάλαβε αυτό ξεκάθαρα έκανε μια κίνηση να κάνει την αρπαχτη του και όταν κατάλαβε ότι δεν πέτυχε εξαφανίστηκε.

Μην ψάχνεις παραδείγματα για να πατήσεις λάθος το πας κορίτσι μου ...έχουμε όλες μας πιστεύω άπειρα παραδείγματα ,έχω φίλη που δεν είχε ποτέ περίοδο της είπαν δεν θα κάνεις ποτέ παιδί δεν έκανε τίποτα έμεινε έγκυος στα 45 και μετά άρχισαν να λένε ότι είναι θαύμα ...

Στα 30 εγώ γνωρίζω τι βιταμίνες είχα;όχι βέβαια στα 35 εγώ γνωρίζω τι ΑΜΗ είχα; Όχι βέβαια με ένοιαζε να το ψάξω;όχι 

Όταν όμως υπάρχει θέμα ναι θα τα ψάξεις όλα για να βρεις το αίτιο και μετά να πας στην λύση ,δεν ξεκινάμε από την λύση ...γενική άποψη μου είναι αυτή δεν πάει προσωπικά σε σένα μην με παρεξηγήσεις 

Θα πιαστω από το τελευταίο γιατί σας διαβάζω όλες και λίγο πολύ συμφωνώ με όλες. Ψάχνουμε το αίτιο όχι την λύση και όταν ψάχνεις το αίτιο είσαι αναγκασμένος να τα δεις όλα. Το σωστό είναι όλοι οι επαγγελματίες υγείας γύρω σου να συνεργάζονται και να ψάχνουν τα αίτια όχι μόνο ο ένας ο γυναικολόγος. Δεν είναι θεός. Και μόνες σας το λέτε πως έχουν έπαρση ε στο χέρι μας είναι να τους την κόψουμε, να σταματήσουμε να τους αντιμετωπίζουμε σαν παντογνώστες και θεούς. Στην τελική εδώ που μπλέξαμε δεν μας παίρνει να αφήνουμε τίποτα στην τύχη του άρα δεν θα διαλέξουμε στην τύχη κανένα γιατρό είτε γυναικολόγο, είτε ανδρολόγο, είτε ενδοκρινολόγο ούτε καν παθολόγο! Θα διαλέγατε παιδίατρο για το παιδί σας τυχαία;; Θα τον ακούγατε τυφλά χωρίς να τον αμφισβητήσετε; Δεν νομίζω! 
      Εγώ πάντως ούτε τον λογιστή μου δεν εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια που κάνει τα λογιστικά της εταιρείας μου. Τον υποβάλω σε έλεγχο τακτικά γιατί κι αυτός άνθρωπος είναι κάτι θα του ξεφύγει! Επειδή έχουμε πολλές λογίστριες στην παρέα μας 🤭

Δεν είμαστε γιατροί, δυστυχώς όμως μπήκαμε στον χώρο και διαβάσαμε, μάθαμε, ανταλλάξαμε απόψεις. Στο τέλος όμως όλα αυτά θα πρέπει να φιλτράρονται και να εμπιστευτούμε αυτούς που έχουμε δίπλα μας συμμάχους σε αυτή τη μάχη και να θυμάστε οι γιατροί είναι σύμμαχοι μας. Στον πόλεμο πρέπει να διαλέγουμε σοφά τους συμμάχους μας. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα!

Ειμαι πρωινη σημερα γιατι εχω γυναικα, οπου να ειναι παμε δουλεια.

Βασικα ξεχασα να ευχηθω εχθες στη Γιοβαννα

Να χαιρεσαι τον ανδρα σου.Παντα γερος και ευτυχισμενος.Να καμαρωνετε το κοριτσακι σας!

Θα σας '''δω'' αργοτερα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Χτες πήρα και εγώ το βιβλίο για της πάνες αχ έχουμε πολύ δουλεία ο δικός μου δεν κάθετε καν στο γιο γιο πώς να τον πίσω ?

ρητα Καλά πολύ γέλιο άκου κουρατσα όντος θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές

Στονε μου καλημέρα πως πάει η εγκυμοσύνη εγώ έχω αϋπνίεσσσσσσσς

:tongue::tongue:

Καλημερα κοριτσια και Ηλιανα!

Εγω ειμαι πολύ καλά, δεν εχω ιδιατερα συμπτωματα μονο που αρχιζω και κουραζομαι πιο ευκολα και μετα με πιανει η μεση μου λίγο...

Τωρα στον υπνο αν ξυπνησω ειτε απο τον μικρό, ειτε απο καποιο ονειρο, ειτε για τουαλέτα δεν μπορω να ξανακοιμηθω μετα και στριφογυρνάω...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα,τι κανετε?

χρονια πολλα γιοβαννα μου.να τον χαιρεσαι τον συζυγο.πολυχρονος να ειναι.

αρμακι μου εγω να δεις ποσο χαρουμενη ειμαι.αντι να ξημερωσει με το καλο και το σαββατο!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

vickypap καλημέρα έλαβα τα φιλία συμπαράστασης σου για το θέμα πεθεράς μην

κοιτάς που δεν πρόλαβα να σου απαντήσω,,,

έκανα και την πανοτουρτα σουπερ έγινε θα προσπαθήσω να ανεβάσω Φώτο στο φεις και θα πω στο βατραχάκι να της βάλει εδώ γιατί εδώ δεν μπορώ ιχιχι

σουλα μου καλημερα

στονε μου εγω είμαι πολύ καλά σχετικά με την προηγούμενη δεν ποναει η μέση μου και είμαι πολύ χαρούμενη

Καλημερα!

Επιτέλους σήμερα ο μικρός πήγε σχολειο! Και εγώ χαλαρωνω!

Χθες βγηκαν οι εξετασεις αιματος του Κωνσταντίνου και ο σιδηρος ακόμα πιο κάτω απο την προηγουμενη φορα:confused:. Ο σιδηρος είναι 38 (50-160) και η φερριτινη 12,3 (20-300). Συνεχιζουμε για 3ο τριμηνο με σιδηρο, απλά μας άλλαξε τη μαρκα μήπως και το απορροφα καλυτερα ο οργανισμος του. Και πλεον κάθε μερα θα κανονιζω το ενα γευμα να έχει μοσχαρακι.

Το γιογιο απο την προηγουμενη βδομαδα που είχαμε τις διάρροιες και πονουσε δεν θέλει να το βλέπει. Θα το κρυψω για καμια βδομαδα και μετά ξεκινάμε πάλι!

Συμπεθερα μου καλως να μας έρθεις!

Πετρουλα μου κ εγω αν ξυπνησω για καποιο λόγο το βράδυ μετά δεν ξανακοιμαμαι. Κ εγω βλέπω χαζά όνειρα:mad:. Την προηγουμενη βδομαδα που είχα δει ψάρια, βγηκε το όνειρο. Με ειχαν παρει τ/φ απο το σχολειο επειδη ο μικρός δεν σταματουσε να κλαιει, τοτε με τη διαρροια. Φυσικά με το που είδα το τηλ. του σχολειου μου κόπηκαν τα πόδια....

Καλημερα!

Επιτέλους σήμερα ο μικρός πήγε σχολειο! Και εγώ χαλαρωνω!

Χθες βγηκαν οι εξετασεις αιματος του Κωνσταντίνου και ο σιδηρος ακόμα πιο κάτω απο την προηγουμενη φορα:confused:. Ο σιδηρος είναι 38 (50-160) και η φερριτινη 12,3 (20-300). Συνεχιζουμε για 3ο τριμηνο με σιδηρο, απλά μας άλλαξε τη μαρκα μήπως και το απορροφα καλυτερα ο οργανισμος του. Και πλεον κάθε μερα θα κανονιζω το ενα γευμα να έχει μοσχαρακι.

Τ

Αχ και εμείς πρέπει να κάνουμε εξετάσεις

Πως και το έψαξες δεν έτρωγε κρέας ?

Καλημεραααααα

Παρασκευηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!

νοιωθω τοοοσο κουρασμενη...εχει πιαστει το δεξι μου χερι και ειμαι πολυ χαλια...

Γιοβαννα μου να χαιρεσαι τον καλο σου!!!

Μαργαριτα βλεπω αν και γνωριζεις καλα το θεμα πανες με το ιδιο το πετουμενο δεν εχεις πολλες πατριδες χαχαχαχα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ντίνα μην ανησυχείς να του μαγειρευεις μοσχαρακι και απο λαχανικα να προτιμας αρακας, κολοκυθακια, σπανακι και αποοσπρια φακή και φασολια που τα προτιματε κιολας..

Αν θυμαμαι καλά για το μεσημεριανο τον παίρνεις στο σπίτι ετσι;;;

Γενικως βλέπω και εγω χαζα ονειρα αλλά το χτεσινο ήταν πολύ γλυκο και με εκανε να συγκινηθω απο χαρά και ευγνωμοσυνη..5 η ωρα τα χαραματα!!!χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ξεχασα να πω πικουλινακι τον γουινι που μας φερατε στο νοσοκομειο (ακομη συγκινουμαι με αυτη σας την κινηση ..)τον παιζουμε πολυ ..κυριως με τον μπαρμπα μπιλιο το βαζει συνεχεια και χορευουμε το εχουμε σαν cd xaxaxa..σας ευχαριστω πολυ για το υπεροχο σας δωρο ,ηταν δυσκολη στιγμη τοτε για μενα και με ειχατε κανει να χαρω παααρα πολυ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

μαμαλευτερακι την έλειψη σιδηρου την είδαμε περισυ στις ετησιες εξετάσεις αιματος που κάνουμε προληπτικά. Απο τότε είμαστε με θεραπεια ανα τριμηνο.

Πετρουλα μου τρωει και στο σχολειο, τρωει και στο σπίτι. Απλά απο το μεσημεριανό μας τρωει 2 φορες μεσημερι-απογευμα και έτσι θα προσπαθησω να έχω μοσχαρι. Και όλα αυτά που λες τα έχουμε στη διατροφή μας και του αρεσουν, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν μπορεί να τα απορροφησει ο οργανισμός του.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...