Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @linaaεγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου και παραδέχομαι πάντα τα λάθη μου ,είχα ξεκινήσει τον Αύγουστο με στυλακι ποια εγώ;;;;εγώ ποτέ ;;;γρήγορα ψάχνοντας κατάλαβα ότι ναι ρε βλάκα εσύ γιατί δεν είσαι πλέον κοριτσάκι ,

Όταν είδα στην πρώτη συζήτηση για εξωσωματική ότι ήθελε να μας το πάει με κουμπί που το πατάς που δεν θα έπιανε εννοείται και τα 2κ θα φεύγαμε αέρα έκανα πίσω και λέω πάρτο αλλιώς και ψάξου παραπάνω για το τι πλάνο θα κάνεις ,έχεις δίκιο ,Ρώτα μάθε άκουσε...

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να τον χαιρεσαι Ιωαννα τον καλο σου!!!! Μικρο ανδρα εχεις ε;;:D:D:D

Ναι. Του ρίχνω 1,5 χρόνο. Τον βρήκα πιπίνι :P:p:p:p:p Ο δικός σου πόσο είναι;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμπεθερα να τον χαίρεστε τον μπαμπα σας!!Γερος και δυνατος μεχρι τα βαθια γεραματα να σας χαίρεται!!

Ριτα εγω τον προσπάθησα στο ξενοδοχειο που ειμασταν αλλα τον κρατουσα απο τα πόδια, ηταν δλδ στον αερα και "κατεβασα" και το πετουμενο να στοχευει στη λεκανη..χαχα

Τα καταφερε αλλα εγω κοψομεσιαστηκα

Εσυ οπως τον εβαλες ορθιο μαλλον επρεπε να του βγαλεις το παντελονακι

Κι εγω που το μεσημερι αραζω στην τηλεοραση και ειμαι κλασσικος μεσημεριανος τηλεορασακιας σημερα ξεφυλλισα ενα περιοδικο..Δεν θελω να ακουω γιατι ολη την ωρα μαλώνουν και δεν καταλήγουν πουθενα

Πάω να τον ξυπνησω να δουμε τι θα κανουμε αν και εδω εχουμε συννεφια

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ναι. Του ρίχνω 1,5 χρόνο. Τον βρήκα πιπίνι :P:p:p:p:p Ο δικός σου πόσο είναι;

Ο δικος μου ειναι ενα βημα πριν τη κλιμακτήριο :P:p:p. 38 ειναι!!!

Καλα ρε Ριτα δεν εχεις δει ποτε τον ανδρας σου να κατουραει;;;;;;;;:P:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Ναι , ναι τα κατάφερα. Πρόσθεσα με μεγάλη επιτυχία το 2ο tickeraki μου. Όπως καταλαβαίνετε είμαι μόνη μου , ο μικρός έχει πάει βολτίτσα με το μπαμπά του και εγώ οργιάζω στο internet.

Γιοβαννούλα και πάλι καλή ανάρρωση κοπέλα μου και να συνέλθετε τελείως εύχομαι.

φιλιά σε όλες. Κερνάω παγωτό για το τικεράκι όποια έρθει απο 'δω.:tongue:

Πετρούλα εσύ γιατί έχασες τα δικά σου;

Ε ρε παιδα που να φανταστω οτι θα γινει λουτσα...πιστευα οτι θα εχει μια κλιση...χαχα

Πιστευα οτι το κρατημα ηταν καθαρα θεμα στοχου...

Βατραχακι αγορομανα προτυπο!!

ανωδικη κλιση εχουν σε αλλες στιγμες ριτα!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: τις υπολοιπες ειναι χαλαρα κι εχουν πτωτικη πορεια :tongue::tongue::tongue:

ε τι τα εχουμε τα παρασημα χαχαχαχαχα!!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ουφ πάει και η ντουλάπα..

Κικη με γεια το τικερακι..

Κι εγω απο το μεσημερι ειδα οτι λειπουν τα δικα μου, γιατι αραγε;;;

Ηρθε ο μπαμπας μας και θα πάμε μια βολτιτσα στον παιδοτοπο που εχουν βγαλει τα υπαιθρια φουσκωτα και τα βλέπω απο το παραθυρο και τα ζηλεύω...

Επρεπε? :confused::confused:

χαχα αληθεια?Φανταστηκα οτι θα ειχαν μια κλιση απο μονα τους....:shock::tongue::tongue:

Πω πω πρεπει να βαλω τον ανδρα μου να του μιλησει...χαχα

Γεια σου Ριτα με τα ωραια σου!:lol: Ακομα γελάω....

Ακου και το vatraxaki

ανοδικη κλιση εχουν σε αλλες στιγμες ριτα!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: τις υπολοιπες ειναι χαλαρα κι εχουν πτωτικη πορεια :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα εχουμε λιωσει στο γελιο(με τον άντρα μου).

Giovanna μου και πάλι περαστικά σας και χρονια πολλά στον καλό σου. Να τον χαιρεσαι! Μικρουλης ε? Τυχερουλα!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Βατραχάκι και Ρίτα ζωγραφίσατε σήμερα!

Ρίτα πήγαμε βόλτα τα παιδιά στις παιδικές χαρές που προτιμάτε (ξέρεις εσύ!) και κοιτούσα μήπως δω το Γρηγοράκη αλλά μπαααα! Πάντως είχε αρκετό αεράκι κι εγώ με το αμάνικο λες και έπιασε ο καύσωνας βιάστηκα τελικά να φύγουμε! Μύριζε όμως θάλασσα και ήταν τέλεια!

mGKop3.png60Jvp3.png

:tongue::tongue:

Α σας ψυχαγωγησα....καθιστε θα σας πω και αλλα!!!

Καταρχην βατραχακι ειπαμε ...απεχω απο τα πετουμενα προς το παρον ,ξαναρωταμε σε κανα τριμηνο :tongue:

Λοιπον ερχεται ο ανδρας μου και του λεω το στορι αφου με εκραξε και μου εξηγησε περι βαρυτητας κτλ χαχα λεει αντε να παμε καμμια βολτα.

Επειδη ηταν 9 και κατι λεμε να παμε σε ενα σουβλατζιδικο που εχει και χωρο να παιξει λιγο ο μικρος.

Ε πηγαμε κατσαμε και καποια στιγμη λεει ο μικρος ''κακα μου'' λεω στον ανδρα μου ''σειρα σου''....χαχα(ευκαιρια να λουφαρω) τον πηγε και τους βλεπω να βγαινουν καμαρωτοι, καμαρωτοι...κατι τους λεει ο σερβιτορος και σκανε ολοι στο μαγαζι στα γελια.

Οπως ερχονταν, ακουω το Γρηγορη να φωναζει '''εκανα μια κουρατσαααα ,εκανα μια κουρατσαααα'' ειχαν λυθει ολοι στα γελια, την ανακοινωση την ελεγε απο τη σκαλα του μαγαζιου μεχρι εξω!!!

Θα ζησουμε μεγαλες στιγμες με το θεμα αυτο!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρινακι που πηγατε Φλοισβο?

Ρε γμτ εμεις για να παμε πρεπει να εχει γυρισει ο ανδρας μου νωρις αλλιως μου ειναι αδυναντον.

Να το κανονισουμε ρε παιδια να παμε.Θα περασουμε πολυ ωραια!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα κοριτσια!!

Πως ειστε σημερα;;

Ριτα καλά ξηγηθηκες του συζυγου με την Γρηγοροκουρατσα...χαχα

Προλαβες τουλάχιστον να τζουρνεψεις κανενα σουβλάκι παραπάνω;;;

Εμεις εδω εχουμε πολύ ωραία μερα και ειναι και Παρασκευη και αυτο την κανει ακομη πιο ομορφη..Γιορταζουν και την Κυριακη όλες οι μανουλες, να ειμαστε γερες να μεγαλώμουμε και να χαιρόμαστε τα παιδακια μας..Γιορταζει και ο αντρούλης μου, ακομη δεν εχω σκεφτει αν θα κανω κτ στο σπίτι ή θα κανουμε εξω τη γιορτη του.

Κατα τα άλλα χτες παιξαμε πολύ ωραια στον παιδοτοπο, αρχικα ως τις εννια ειχε ενα παρτυ ενος διχρονου κοριτσιου και ολα τα πιτσιρικια ηταν σε αυτη την ηλικια πάνω κατω..Οταν φυγανε όλα τα παιδακια μπήκα και εγω μεσα στον παιδοτοπο και ο Αναστασης το καταευχαριστηθηκε..Του φανηκε περιεργο και με τραβουσε απο το χερι να με ξεναγησει στα αδυτα του φουσκωτων και των λαβυρινθων..

Το βραδυ ξυπνησα μετα απο ενα ονειρο που ειδα και με με φορτισε συναισθηματικά και αρχισα να κλαίω μες τη νυχτα..Ξυπνησε και ο καλος μου και αντε να εξηγησεις τι επαθες..

Να εχουμε μια καλή μερα και ενα υπέροχο Σαββατοκυριακο

Καλημέραααααααα!!!!!!

Τρέχω λίγο σήμερα και δεν προλαβαίνω να σας γράψω. Είμαι πολύ χαρούμενη που αύριο έρχεται το Βικάκι και φυσικά που θα βρεθούμε όλες! Α, είπα και στο φιλάκι, μάλλον θα έρθει.

Θα τα πούμε αργότερα!

2465071msbif0la0b.gif

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...