Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Διαφωνώ πλήρως με το σκεπτικό σου. Στην περίπτωση της εξωσωματικής όλα είναι τεχνητά με βάση έναν ισορροπημένο οργανισμό. Αν κάτι είναι σε ανισορροπία τότε είναι ένδειξη αποτυχίας. Το αν έφταιγαν οι βιταμίνες ή όχι δεν θα το μάθεις ποτέ αλλά γιατί να ρισκάρεις; Επίσης δεν έχει όλος ο κόσμος έλλειψη βιταμινών ή ορμονικές ανισορροπίες. Σίγουρα αναρωτιέσαι πως κάποιες γυναίκες έμειναν έγκυες αλλά προφανώς όλα τα συστήματα συνεργάζονται άψογα στο σώμα της κάτι που στο δικό μας σώμα δεν συμβαίνει. Πάμε για εξωσωματική και κάνουμε τόσο απαιτητικές εργασίες και παρεμβάσεις, το να αμελούμε απλά πράγματα μια βιταμίνη, μια TSH, ένα σάκχαρο μπορεί να μας στοιχίσει πολλά. Και συγγνώμη που θα στο πω αλλά ο παθολόγος σου φέρει το ίδιο μερίδιο ευθύνης ίσως και μεγαλύτερο με τον γυναικολόγο σου. Γιατί είδε μια έλλειψη που αντικειμενικά έχει αντίκτυπο και σε άλλα πράγματα, μέχρι και στην διάθεση σου και δεν έκανε τίποτα; Αυτός έγραψε τις εξετάσεις γιατί δεν έκανε κάποια παρέμβαση; Εσυ θα την κάνεις; Από μόνη σου; Τι πήγες; Μην με παρεξηγήσεις απλά αυτά θα περνούσαν απο το δικό μου μυαλό σε αντίστοιχη περίπτωση. Στα πλαίσια συζήτησης στα γράφω όπως θα μίλαγα στην αδερφή μου. Απλα ο γραπτός λόγος είναι λίγο πιο σκληρός. 

Χριστίνα μου σε καταλαβαίνω. Ο πρώτος μου γυναικολόγος και το παρεάκι του με έλεγαν μεγάλη στα 33 και μου έλεγαν ότι το σύστημα εκεί κάτω είναι ένα χάλι! Και μάλιστα ο ένας γιατρός από την ομάδα του μου είπε αν δεν κάνω εξωσωματική δεν θα γίνω ποτέ μάνα. Πήγα στον τωρινό γυναικολόγο μου φρικαρισμένη και με σύστησε στον εξωσωματιστη μου που Παναγία μου δόξα το θεό κ ας χάσαμε χρόνο με άκουσε. Προχθές στο ραντεβού μου για να μιλήσουμε για την ετ ξέρεις τι γύρισε και μου είπε; Σου εύχομαι να μην σου έρθει περίοδος και να μην πάμε καν για ετ. Γιατί διορθώσαμε την μήτρα και έχω και ένα ωραιότατο ωάριο να σπάσει αυτές τις μέρες και ποντάρει ακόμα ότι θα μείνω έγκυος φυσικά. Προσπαθήσαμε με παρακολούθηση ένα χρόνο! Και τα ελέγξαμε όλα! Μακάρι όλοι οι γιατροί να ήταν έτσι. Αν οι σάλπιγγες σου είναι διαβάτες και η μήτρα σου εντάξει ποτέ να μην χάνεις την ελπίδα σου. Διορθώστε όσα περισσότερα μπορείτε και ενημερώσου όσο περισσότερο μπορείς.

Καθόλου δε σε παρεξηγώ, σου έχω ιδιαίτερη συμπάθεια κ στο έχω πει στο παρελθόν.Συμφωνώ με όσα λες αλλά όταν ρωτάς το γιατρό τι άλλη εξέταση πρέπει να κάνω πριν την εμβρυομεταφορα ή αν πρέπει να πάρω βιταμίνες κ σου λέει τίποτα και όχι , όταν έχεις επιλέξει να τον εμπιστευθείς τον εμπιστεύεσαι. Η εμπιστοσύνη είναι μέρος της διαδικασίας.  Πρακτικά είχα κάνει τα πάντα από εξετάσεις εκτός από καμπύλη που ρώτησα συγκεκριμένα αλλά επειδή το σάκχαρο νηστείας είναι οκ , δεν έδωσε υποψίες. Πραγματικά δεν ήξερα πως η έλλειψη βιταμίνη D επηρεάζει. Το έμαθα κατόπιν εορτής. Δλδ έπρεπε να περνάω όλη μου τη μέρα στο φόρουμ για να το μάθω. Δεν είναι άδικο ; Αν δεν είχα αποτρελαθεί με τη διαδικασία κ απλά δεν έμπαινα καν εδώ δε θα το μάθαινα ποτέ. Δε θα έπρεπε να δίνεται μια λίστα με προαπαιτούμενες εξετάσεις ; Πέρα από τα basic που να δίνουν.  Έπρεπε να φτάσω μετά την εμβρυομεταφορα για να μου δώσει βιταμίνες ο προηγούμενος γιατρός μου.

πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ναι το έχουμε ξαναπεί θαύματα δεν γίνονται δεν αντιμετωπίζονται αυτά τα θέματα με βιταμίνες . Οι βιταμίνες στηρίζουν ένα ήδη ταλαιπωρημένο σύστημα που γερνάει πιο γρήγορα από ότι πρέπει. 

Πώς πήγε το ραντεβού με τον αιματολογο? 

Ολα καλά φαίνονται , δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί βοηθήσει δλδ το οποίο είναι εν μέρει καλό. Θέλω να πω, απλά γυρνάμε πάλι στο θέμα της ΠΩΑ. Δε συντρέχει άλλος λόγος. Απλά με έβαλε να επαναλάβω κάποιες τιμές γιατί ήταν χαμηλότερες του κανονικού για να σιγουρευτεί γιατί πιστεύει πως ίσως περνούσα κάποιο κρύωμα όταν τις έκανα χωρίς να το ξέρω γιατί είναι το σύστημα λίγο πεσμένο. Πχ βγήκαν χαμηλά τα λεμφοκύτταρα. Οπότε σε συνδυασμό με τα θετικά ΑΝΑ (τα οποία από μόνα τους πάλι δε λένε κάτι), θέλει να τα ξαναδεί για σιγουριά.

4 ώρες πρίν, Losr είπε:

Εγώ αυτό δεν μπορώ να το αποδεχτω. Έχω μια πολύ απαιτητική δουλειά η οποία απαιτεί πολύ διάβασμα και να είσαι εκεί. Και να πρέπει δηλαδή να κάθομαι και να διαβάσω η να ψάχνω και για για αυτό το θέμα ενώ είναι δουλειά αλλού να το κάνει. Ναι θα το κανω αλλά το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν μιλάμε για λάθος που έγινε που αυτό είναι ανθρώπινο αλλά το να ψάχνω εγώ και όχι ο γιατρός είναι λάθος εξ ορισμού. Είναι δουλειά του γιατρού να ψάξει την αιτία και να βρει την λύση όχι δική μου δουλειά. Δεν θα έπρεπε καν να σκεφτόμαστε να μπούμε να δούμε βίντεο. Και στο κάτω κάτω για μας ημιμαθεία είναι κακα τα ψέματα. Αλλά ξέρεις που είναι το πρόβλημα στο ότι δυσκολευόμαστε να κάνουμε παιδί. Γιατί μια γυναίκα που μένει έγγυος και κάνει παιδιά πιστεύεις ότι δεν έχει πρόβληματα υγείας, πιστεύεις ότι δεν έχει ελλείψεις σε βιταμίνες, ότι δεν έχει ζάχαρο, η ότι δεν έχει ΣΕΛ. Εγω ξέρω τέτοιες γυναίκες προσωπικά που μια χαρά κάνανε παιδιά χωρίς να κοιτάνε τίποτα. Ξέρεις πόσες ξέρω με διαφράγματα και δικερες μήτρα γεννησανε κανονικά και είχαν κανονικές εγγυμοσυνες. Πόσες είχαν πολύποδα η οινομοιωμα και έμειναν έγγυος φυσιολογικά. Και δεν τους ενόχλησε. Απλά εμείς δεν μπορούμε να μείνουμε εγγυες φυσιολογικά και επειδή θέλουμε ψάχνουμε και το παραμικρό. Πολλές φορές έχω σκεφτεί ότι και αυτό μπορεί να είναι ένα σημαντικό λάθος. Ξέρεις σε τι άνχος βάζεις τον οργανισμό σου ψάχνοντας όλα αυτά.  Συγνώμη για το σεντονι και δεν κάνω κάποια επίθεση μην παρεξηγηθω αλλά εγώ δεν νιώθω ότι φταίω επειδή δεν γνωρίζω κάτι ιατρικό δεν ήταν δουλειά μου να το γνωρίζω και αν κάποια από τις αποτυχίες μου είναι λόγω λαθους η παράλειψης  συγνώμη αλλά την ευθύνη την έχει ο γιατρός εγώ δεν την έχω. Κάποτε έσπασα το ποδι μου και ο ορθοπεδικός μου κάτι του είπα και μου είπε ποιος σου το είπε αυτό. Το είχα διαβάσει κάπου. Και μου απάντησε κορίτσι μου δεν είναι δική σου δουλειά να διαβάζεις για αυτό αυτό είναι δική μου δουλειά. Θα κάνεις αυτά που σου λέω και θα είσαι κομπλέ. Και πράγματι με τρισφιριο κάταγμα σε 3 μήνες περπατούσα. Δεν ξέρεις πόσο κόσμο του έχω στείλει. Αυτό θέλω από τον γιατρό μου.

Συμφωνώ 100%. Έχουμε 100 έγνοιες στο κεφάλι μας καθημερινά. Η δουλειά μου είναι κ εμένα απαιτητική. Σήμερα έχω άδεια κ γύρισα σπίτι από γιατρό για να δουλέψω.Δε γίνεται να κάνουμε ΚΑΙ τη δουλειά των γιατρών. Οσες φορές ψάχνω κάτι μόνη μου κ το λέω στο γιατρό με κράζει ο άντρας μου και μου λέει, ήρθε ο γιατρός να εκφέρει γνώμη για το πως θα κάνεις εσύ τη δουλειά σου; Δεν είπα προφανώς να μη λέμε τη γνώμη μας ή να τα δεχόμαστε όλα σαν άβουλα όντα. Αλλα ρε παιδιά τόσα χρόνια σπουδές , υπάρχει λόγος που είναι γιατροί ! Ειναι λάθος να πρέπει να μπαίνω σε φόρουμ για να διαβάσω και παράλληλα οι γιατροί να λένε μη μπαίνετε σε φόρουμ. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

με βρισκεις απολυτα συμφωνη. ειναι τραγικο να χουμε καταντησει να πρεπει να διαβαζουμε, να βλεπουμε βιντεο, ντοκιμαντερ και να ψαχνομαστε σε φορουμ για θεματα περαν των γνωσεων μας, για να προλαβουμε τις μαλακ… αυτων που θα επρεπε να τα κατεχουν και να μας προστατευουν. στο τελευταιο γιατρο εξωσωματικο που πηγα ελεγα οσα εχω κανει, οσα εχω ψαξει, εξετασεις, συμπληρωματα κτλ και μου λεει συναδελφος ειστε; λεω οχι. απελπισμενη. και μου λεει καθοσασταν μονη σας να τα ψαξετε ολα αυτα; ναι λεω. συγγνωμη μου λεει αλλα δεν θα πρεπε. σε αυτα θα επρεπε να σας ειχαν κατευθυνει οι συναδελφοι κι επισης μου ειπε και για πραγματα που κακως ειχα κανει απο μονη. εκαστος στο ειδος του παιδια. γιατροι δεν ειμαστε και προς Θεου ας μην το παιζουμε. δουλεια εκεινων ειναι να ξερουν τα μιτοχονδρια, τη d, την προλακτινη και δεν ξερω κι εγω τι. καταντια ειναι που αναγκαζομαστε να καθομαστε μονες μας να ψαχνουμε λυση. και αν ειναι να πρεπει να σπουδασω κι εγω ιατρικη για να παω σε ενα γιατρο που τελικα θα του κανω κι υποδειξεις, συγγνωμη αλλα καπου το χανουμε. αν ετσι ειναι η κατασταση, λυπαμαι πολυ, αλλα κατι παει πολυ λαθος με τους γιατρους της χωρας μας. και ξαναλεω οτι τελικα μιλαμε για μπιζνα φαστ φουντ κι οχι για επιστημη. παντως κι εγω ξερω παρα πολλες περιπτωσεις γυναικων με παρα πολλα θεματα υγειας, καταχρησεις, κακο τροπο ζωης κτλ κτλ που εμειναν εγκυες φυσιολογικοτατα και καποιες τα ανακαλυψαν στην εγκυμοσυνη, αλλες ακομα και μετα. δεν ειναι ολες σουπερ ρυθμισμενες οσες μενουν εγκυες φυσικα. μην τρελαθουμε τελειως. ουτε ολες φιτ, με διατροφες και γυναστηρια, ματσα και κινοα. δηλαδη, καλη ωρα d που λετε η κουμπαρα μου ελεγξε πρωτη φορα μετα απο δυο παιδια και ειχε ελλειψη. β12 δεν εχει δει ποτε στη ζωη της. καλα…και μην πω για σακχαρα και πολυποδες και μικροβια και και και που δεν ειχανε ιδεα, και τα βρηκανε ουσες εγκυες. οπως ξερω κι απειρες που πχ κυστικη η πληρη ελεγχο μεσογειακης δεν κανανε ουτε εγκυες.

Συμφωνώ 100%. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Giovanna μου περαστικα! Μα που να σου παει κι εσενα το μυαλο σου οτι οι εμετοι συνδεονται με την ωτιτιδα? Τωρα πια ξερεις και ξερουμε κι εμεις μαζι σου! Περαστικα και παλι! Πως ειναι σημερα?

Μαρινα η μπουμπου ειναι λιγακι καλυτερα?

Ιωαννακι τελεια τα νεα σας! Ολα καλα θα πανε! Λιγο προσοχη το καλοκαιρι μονο. Για τη θαλασσα, υπαρχουν καποια μαγιο ολοσωμα που κρατανε την ακτινοβολια και πιστευω θα σε εξυπηρετησουν πολυ. Εγω περσι του ειχα παρει του Σωτηρη και ειχα το κεφαλι μου ησυχο. Υπαρχουν και σε μπλουζακια μακρυμανικα.

Deleni δεν ξερω τι να σου πω... Κανε εσυ την προσπαθεια σου και ο,τι γινει! Δεν εισαι υπερνθρωπος!

Ριτα μπραβο στον ηρωα πολεμου! Πολυ γελιο! Τωρα για τα τσισα, του κραταγες το πουλακι του ρε παιδι μου?

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτα μπραβο στον ηρωα πολεμου! Πολυ γελιο! Τωρα για τα τσισα, του κραταγες το πουλακι του ρε παιδι μου?

Επρεπε? :confused::confused:

χαχα αληθεια?Φανταστηκα οτι θα ειχαν μια κλιση απο μονα τους....:shock::tongue::tongue:

Πω πω πρεπει να βαλω τον ανδρα μου να του μιλησει...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλέ τι δουλειά είναι αυτή σήμερα, πολύ τρέξιμο μπορώ να πω.

Ιωάννα διάβασα τα ευχάριστα 1ον για το γιατρό και πολύ χάρηκα γιατί είσαι και εσύ χαρούμενη και μην ανησυχείς με την κατάλληλη κρεμούλα που σας έδωσε ο γιατρός σας θα βελτιωθεί κι'άλλο ο Χρηστάκος. Τώρα σχετικά με τον ήλιο να ξέρεις ότι λίγο πολύ ούτε και εγώ βγάζω τον μικρό όταν έχει έντονη ηλιοφάνεια και όταν πάμε για μπάνιο , σκιά και πάλι σκιά γιατί πλέον ο ήλιος είναι ιδιαίτερα βλαβερός και 2ον για το πάρτυ που ετοιμάζεται με το ωραίο θέμα σας.

Πετρούλα είσαι φοβερή για την άμεση ανταπόκρισή σου σχετικά με το ανεκδοτάκι σου , αλλά μόλις τώρα πρόλαβα να το διαβάσω και το ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα.

Ριτάκι κύριος ο Γρηγοράκης με τα όλα του και ζώνη στο ταξί , ποιος τη χάρη σας , τον έχετε εκπαιδεύσει τέλεια.

Μαρινάκι καλά κάνατε και βγήκατε βολτίτσα και να το επαναλαμβάνετε πιο συχνά.

Deleni πως πάει ο μικρός με το σιροπάκι , βελτιώθηκε καθόλου;

Κωνκωνάκι μην αγχώνεσαι για τα γενέθλια βρε, να κάνετε ότι μπορείτε και μόνο ο μικρός που θα δει την τούρτα θα τρελαθεί από τη χαρά του.

Άσχετο αλλά μόλις τώρα μου είπε ένας συνάδελφος ότι η σύζυγός του που εργάζεται στην Αθήνα στην τράπεζα Πειραιώς μόλις τη διώξανε γιατί φοβούνται για νέο χτύπημα.

Μα καλά , δεν πρόκειται να τους μαζέψουν και να τους τιμωρήσουν αυτούς τους γνώστούς άγνωστους ποτέ. Τι άλλο δηλαδή περιμένουμε να κάνουνε.

Διαφημίσεις

Ριτάκι κύριος ο Γρηγοράκης με τα όλα του και ζώνη στο ταξί , ποιος τη χάρη σας , τον έχετε εκπαιδεύσει τέλεια.

Τον εχουμε μαλωσει πολυ πες καλυτερα διοτι απο πριν χρονισει εβγαζε τα χερια απο τις ζωνες του καθισματος του και το εκανε παντου,στην Εθνικη,στη μεση του πουθενα ..παντου.

Καθομαι και μπροστα εδω και πολυ καιρο και οταν εβγαζε τα χερια ηταν θεμα..επρεπε να σταματαμε να το δενουμε.

Τον μαλωσε λοιπον ο μπαμπας του αρκετες φορες και το εμαθε.

Σημερα κατσαμε μαζι πισω, διπλα- διπλα και τον κρατουσα αλλα το σκατουλι αποφασισε μονος του να δεθει...πλυση εγκεφαλου δλδ...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλησπερα κοριτσια μου,

Κωνκωνακι να ζησετε για παντα ευτυχισμενοι και με το καλο η μπεμπουλα σας!!!

Ιωαννα μπραβο για το Χρηστακο που τα παει τελεια. Τελικα εκεινο τον winnie που σας φεραμε τον χρησιμοποιησε;

Giovanna περαστικα και αγυριστα!!

Εμεις δε θελουμε να βλεπουμε τηλεοραση και προσπαθουμε να μην αγχωνομαστε με τα οικονομικα. Δεν εχουμε πολλα λεφτα , αλλα δε θελουμε να αγχωνομαστε απο τωρα. Επειδη δεν εχουμε ουτε ενοικιο ουτε δανειο πιστευουμε οτι καπως θα τα φερουμε βολτα. Δε θελουμε να αναλωνομαστε σε κακες σκεψεις. Αλλωστε παντοτε ημασταν θετικοι ανθρωποι!!

Ωχ , εγώ η άτιμη διάβασα μόνο για τη ζώνη που έβαλε ο Γρηγοράκης και το κατούρημα το προσπέρασα. Μήπως να τον έβαζες να κατουρήσει όρθιος ο μικρός και να αποφεύγατε όλα αυτά τα ατυχήματα και δεν θα χρειαζόταν να τον πάρεις αγκαλιά για να μη κάτσει στη λεκάνη και στο όρθιο θα ξεμπερδεύατε πιο εύκολα. η μήπως δεν θα έφτανε να σημαδέψει τη λεκάνη και σημαδεύατε αλλού;:confused::confused:

Ωχ , εγώ η άτιμη διάβασα μόνο για τη ζώνη που έβαλε ο Γρηγοράκης και το κατούρημα το προσπέρασα. Μήπως να τον έβαζες να κατουρήσει όρθιος ο μικρός και να αποφεύγατε όλα αυτά τα ατυχήματα και δεν θα χρειαζόταν να τον πάρεις αγκαλιά για να μη κάτσει στη λεκάνη και στο όρθιο θα ξεμπερδεύατε πιο εύκολα. η μήπως δεν θα έφτανε να σημαδέψει τη λεκάνη και σημαδεύατε αλλού;:confused::confused:

Καλε ναι...αυτο λεω.. τον εβαλα ορθιο, για πρωτη φορα , απλα να παταει πανω στη λεκανη(ηταν κοινοχρηστη) και ενω μια χαρα τα εκανε καταβραχηκε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τον εχουμε μαλωσει πολυ πες καλυτερα διοτι απο πριν χρονισει εβγαζε τα χερια απο τις ζωνες του καθισματος του και το εκανε παντου,στην Εθνικη,στη μεση του πουθενα ..παντου.

Καθομαι και μπροστα εδω και πολυ καιρο και οταν εβγαζε τα χερια ηταν θεμα..επρεπε να σταματαμε να το δενουμε.

Τον μαλωσε λοιπον ο μπαμπας του αρκετες φορες και το εμαθε.

Σημερα κατσαμε μαζι πισω, διπλα- διπλα και τον κρατουσα αλλα το σκατουλι αποφασισε μονος του να δεθει...πλυση εγκεφαλου δλδ...χαχα

Το πιστεύεις ότι και εμάς κάνει ακριβώς το ίδιο απο την αρχή της διαδρομής και συνήθως μένει έτσι , ότι και να κάνω μετά απο 5 λεπτά βγάζει αμέσως τη ζώνη και ο πατέρας του δεν τον μαλώνει ιδιαίτερα και δεν ξέρω πως να το χειριστώ το όλο θέμα.

Διαφημίσεις

Στην αρχη και εμεις δεν τον μαλωναμε ιδιαιτερα αλλα απο καποια φαση και μετα που τα εβγαζε με το που μπαιναμε ο ανδρας μου αγριεψε.

Βασικα θεωρει οτι ολο το νοημα του καθισμοτος ειναι οι ζωνες ωστε να ειναι σταθεορ το παιδι και ο αυχενας του.Εχει δικιο...

Οποτε αποφασισε και του εκανε πλυση εγκεφαλου.Κοιτα πως δενεται ο μπαμπας ,η μαμα κτλ τον αγριεψε κιολας καναδυο φορες ,του φωναξε ,θα γυρισουμε πισω κτλ και το εκοψε ευτυχως....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κάτι μου λέει πως σε αυτό το σημείο μπαίνει ο Τηλέμαχος και πάνε μαζί στη τουαλέτα για να δείξει τον σωστό τρόπο. Έτσι είναι όταν έχεις αγόρι, μετά από κάποιο σημείο κ'έπειτα αναλαμβάνουν δράση και οι άντρες μας.

Ε ναι και ετσι ειναι και το σωστο φανταζομαι να του τα πει ο μπαμπας του.

Απλα πρεπει να μαθω και εγω....χαχα

Τον ρωτησα τωρα τον ανδρα μου στο τηλεφωνο και ξεραθηκε στα γελια...

Νατασσα ειχες δικιο....χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα και από εμένα κοριτσάκια. Η Αλεξάνδρα μου φαίνεται καλύτερα. Αν και συνεχίζει να κάνει υψηλό πυρετό, είχαμ ένα καλύτεο βράδυ και τα πυρετικά διαστήματα έχουν μεγαλώσει. Μάλλον έχει ξεκινήσει και την πιάνει και η αντιβίωση. Ο γιατρός που την έδιε χτες είναι παιδίατρος και καθηγητής φαρμακολογίας και μας έδωσε μια νέα αντιβίωση. Μακάρι να συνέλθει γρήγορα και να είναι και το τελευταίο που περνάει για φέτος.

Joa είδες που όλα πάνε καλά. Θα φύγουν και τα σημάδια και μόνο εσύ και ο άντρας σου θα το θυμάμστε. Ο Χρήστος το έχει ήδη ξεχάσει. Λίγη παραπάνω προσοχή με τον ήλιο.

Πετρούλα να είσαι καλά με έκανες και γέλασα. :o:o:o:o:o:o:o

Deleni Νομίζω ότι ήδη έχεις κάνει πάρα πολλά για το θηλασμό του μπέμπη. Ό,τι και να γίνει να ξέρεις ότι έκανες ότι καλύτερο μπορούσες. Μου έδωσες ιδέα για τη Minnie. Πέρσι είχαμε θέμα την Τινκερμπελ.

Σήμερα είχαμε και παρατράγουδα στη δουλειά. Πήραν τηλέφωνο ότι και καλά έχουν βάλει βόμβα. Το έχουν κάνει αρκετές φορές. Σήμερα όμως, μετά τα χτεσινά γεγονότα στην Αθήνα, η Αντιτρομοκρατική έφτασε σε χρόνο dt, σχεδόν μας πέταξαν έξω (και καλά έκαναν), σταμάτησαν την κυκλοφορία, έφεραν σκυλιά για να ψάξουν και έψαχναν για τουλάχιστον μία ώρα. Αυτά.

Ααααα σήμερα έχει γενέθλια ο καλός μου. Γίνεται 33 Μαϊων. :P:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...