Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Διαφωνώ πλήρως με το σκεπτικό σου. Στην περίπτωση της εξωσωματικής όλα είναι τεχνητά με βάση έναν ισορροπημένο οργανισμό. Αν κάτι είναι σε ανισορροπία τότε είναι ένδειξη αποτυχίας. Το αν έφταιγαν οι βιταμίνες ή όχι δεν θα το μάθεις ποτέ αλλά γιατί να ρισκάρεις; Επίσης δεν έχει όλος ο κόσμος έλλειψη βιταμινών ή ορμονικές ανισορροπίες. Σίγουρα αναρωτιέσαι πως κάποιες γυναίκες έμειναν έγκυες αλλά προφανώς όλα τα συστήματα συνεργάζονται άψογα στο σώμα της κάτι που στο δικό μας σώμα δεν συμβαίνει. Πάμε για εξωσωματική και κάνουμε τόσο απαιτητικές εργασίες και παρεμβάσεις, το να αμελούμε απλά πράγματα μια βιταμίνη, μια TSH, ένα σάκχαρο μπορεί να μας στοιχίσει πολλά. Και συγγνώμη που θα στο πω αλλά ο παθολόγος σου φέρει το ίδιο μερίδιο ευθύνης ίσως και μεγαλύτερο με τον γυναικολόγο σου. Γιατί είδε μια έλλειψη που αντικειμενικά έχει αντίκτυπο και σε άλλα πράγματα, μέχρι και στην διάθεση σου και δεν έκανε τίποτα; Αυτός έγραψε τις εξετάσεις γιατί δεν έκανε κάποια παρέμβαση; Εσυ θα την κάνεις; Από μόνη σου; Τι πήγες; Μην με παρεξηγήσεις απλά αυτά θα περνούσαν απο το δικό μου μυαλό σε αντίστοιχη περίπτωση. Στα πλαίσια συζήτησης στα γράφω όπως θα μίλαγα στην αδερφή μου. Απλα ο γραπτός λόγος είναι λίγο πιο σκληρός. 

Χριστίνα μου σε καταλαβαίνω. Ο πρώτος μου γυναικολόγος και το παρεάκι του με έλεγαν μεγάλη στα 33 και μου έλεγαν ότι το σύστημα εκεί κάτω είναι ένα χάλι! Και μάλιστα ο ένας γιατρός από την ομάδα του μου είπε αν δεν κάνω εξωσωματική δεν θα γίνω ποτέ μάνα. Πήγα στον τωρινό γυναικολόγο μου φρικαρισμένη και με σύστησε στον εξωσωματιστη μου που Παναγία μου δόξα το θεό κ ας χάσαμε χρόνο με άκουσε. Προχθές στο ραντεβού μου για να μιλήσουμε για την ετ ξέρεις τι γύρισε και μου είπε; Σου εύχομαι να μην σου έρθει περίοδος και να μην πάμε καν για ετ. Γιατί διορθώσαμε την μήτρα και έχω και ένα ωραιότατο ωάριο να σπάσει αυτές τις μέρες και ποντάρει ακόμα ότι θα μείνω έγκυος φυσικά. Προσπαθήσαμε με παρακολούθηση ένα χρόνο! Και τα ελέγξαμε όλα! Μακάρι όλοι οι γιατροί να ήταν έτσι. Αν οι σάλπιγγες σου είναι διαβάτες και η μήτρα σου εντάξει ποτέ να μην χάνεις την ελπίδα σου. Διορθώστε όσα περισσότερα μπορείτε και ενημερώσου όσο περισσότερο μπορείς.

Καθόλου δε σε παρεξηγώ, σου έχω ιδιαίτερη συμπάθεια κ στο έχω πει στο παρελθόν.Συμφωνώ με όσα λες αλλά όταν ρωτάς το γιατρό τι άλλη εξέταση πρέπει να κάνω πριν την εμβρυομεταφορα ή αν πρέπει να πάρω βιταμίνες κ σου λέει τίποτα και όχι , όταν έχεις επιλέξει να τον εμπιστευθείς τον εμπιστεύεσαι. Η εμπιστοσύνη είναι μέρος της διαδικασίας.  Πρακτικά είχα κάνει τα πάντα από εξετάσεις εκτός από καμπύλη που ρώτησα συγκεκριμένα αλλά επειδή το σάκχαρο νηστείας είναι οκ , δεν έδωσε υποψίες. Πραγματικά δεν ήξερα πως η έλλειψη βιταμίνη D επηρεάζει. Το έμαθα κατόπιν εορτής. Δλδ έπρεπε να περνάω όλη μου τη μέρα στο φόρουμ για να το μάθω. Δεν είναι άδικο ; Αν δεν είχα αποτρελαθεί με τη διαδικασία κ απλά δεν έμπαινα καν εδώ δε θα το μάθαινα ποτέ. Δε θα έπρεπε να δίνεται μια λίστα με προαπαιτούμενες εξετάσεις ; Πέρα από τα basic που να δίνουν.  Έπρεπε να φτάσω μετά την εμβρυομεταφορα για να μου δώσει βιταμίνες ο προηγούμενος γιατρός μου.

πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ναι το έχουμε ξαναπεί θαύματα δεν γίνονται δεν αντιμετωπίζονται αυτά τα θέματα με βιταμίνες . Οι βιταμίνες στηρίζουν ένα ήδη ταλαιπωρημένο σύστημα που γερνάει πιο γρήγορα από ότι πρέπει. 

Πώς πήγε το ραντεβού με τον αιματολογο? 

Ολα καλά φαίνονται , δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί βοηθήσει δλδ το οποίο είναι εν μέρει καλό. Θέλω να πω, απλά γυρνάμε πάλι στο θέμα της ΠΩΑ. Δε συντρέχει άλλος λόγος. Απλά με έβαλε να επαναλάβω κάποιες τιμές γιατί ήταν χαμηλότερες του κανονικού για να σιγουρευτεί γιατί πιστεύει πως ίσως περνούσα κάποιο κρύωμα όταν τις έκανα χωρίς να το ξέρω γιατί είναι το σύστημα λίγο πεσμένο. Πχ βγήκαν χαμηλά τα λεμφοκύτταρα. Οπότε σε συνδυασμό με τα θετικά ΑΝΑ (τα οποία από μόνα τους πάλι δε λένε κάτι), θέλει να τα ξαναδεί για σιγουριά.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

παντως ο μικρος ξετρελαθηκε ..ειχε τα πιατα αγκαλια και εκανε βουμ βουμ ...μεχρι και τραπεζομαντηλο πηρα αναλογο ..το παρτυ μας θα ειναι το πλαστικο σε ολο του το μεγαλειο ..φοβαμαι να βαλω κανονικα μην και σπασει τιποτα και εχουμε τραυματισμους ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ξανθη μου!!!!!

αχ ειμαι αχρηστη η ατιμη και πηρα καποια αλλα δεν μου πολυαρεσουν !!ξερεις να φτιαχνεις χρυσοχερα μου??

Ναι το ζουζουνι μου ειναι πολυ καλυτερα ..μεσα στην εβδομαδα πρεπει να συνατηθουμε!!!

ο Σωτηρακης καλα???

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπερα φιλεναδες!

Χθες δεν καταφεραμε να γιορτάσουμε την επετειο μας οπως θα θελαμε. Με όλα αυτά που γίναν μας πηρε απο κάτω. Το μόνο που καναμε ηταν να κλεισουμε τηλεοραση και να παιξουμε όλοι μαζι στο μπαλκόνι με τον μικρό. Ενα του γέλιο μόνο φτάνει...

Αχ...για τα γεννεθλια του μικρου ήθελα να τα κάνω στο σπιτι και φωνάξω κόσμο. Εχουμε πάει σε τοσα γεννεθλια και εμείς δεν τους έχουμε καλεσει, αλλά δεν νομίζω να τα καταφερουμε. Παλι κοντα στα 200ευρω δεν θα βγούν? Πολλά λεφτα για τις μερες που ζουμε... Θα πάω μια τουρτα στο σχολειο του (αν δεν έχουν απεργια) και στο σπίτι κάτι μόνο για τους 3 μας.

Λαζαρενια μου και μενα -200ευρω απο το μισθο και κατι μαϊμου που μας διναν, τωρα τέλος. Το ξερω οτι είστε σε πολυ δυσκολη θεση και είσαι απο τους πρωτους που το περνας. Τρεμουμε κ εμεις αν απολυσουν τον Νίκο τί θα κάνουμε, αφου ο ενας μισθος πάει στο δανειο. Μην απελπιζεσαι, κάτι θα γίνει δεν μπορεί... Σε μια τρυπα θα μενουμε αλλά στο τελος θα τα καταφερουμε. Φιλιά στη μικρη λαζαρενια και ευχομαι να ζοριστει ξανα με τα κακα της!

Ιωάννα περιμενω το προσκλητηριο.

Το απογευμα πάω δουλεια που έχω καποιες εκρεμοτητες να δω πως πάνε τα πραγματα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου...

Χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες αλλά έχω αγχωθεί... μάλλον μου σταματάει το γάλα μου και είμαι ολη την ώρα με το θήλαστρο και τον μπέμπη να προσπαθεί να θηλάσει μπας και αυξηθεί η παραγωγή... Μίλησα και με την Αγλαία και ελπίζω να τα καταφέρω αλλά πανικοβλήθηκα... δεν είμαι ετοιμη ακόμα να σταματήσω τον θηλασμό...

Η Αναστασία έχει αφηνιάσει, δεν τρώει καθόλου το μεσημέρι και είμαι να σκάσω και απο κει...:(:(:(

Όσο για τα γενέθλια εμείς θα τα κάνουμε την Κυριακή αλλά θα έρθουν μόνο τα 5 ξαδερφάκια μας και ένα γειτονάκι γιατ'ι δεν είχα κουράγιο για παραπάνω.... Ο μπαμπάς μας ήθελε θέμα τη Minnie οπότε η τουρτίτσα μας και η διακόσμηση θα είναι ανάλογες...;);) Όσο για τις ετοιμασίες δεν θα κάνω πολλά πράγματα αλλά θα τιμήσω με τη σειρά μου την ξεσκέπαστη ζαμπονοτυροπιτα και τα σαντουιτσάκια της Μαργαρίτας...;);)

Φεύγω για να θηλάσω, τα λέμε (ελπίζω...) το απόγευμα!

Θέλω να γράψω τόσα πολλά και δεν προλαβαίνω ΤΙΠΟΤΑ!!!:-(:-(

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Γειά σας κορίτσια.

Εχω πάθει σοκ με τα χτεσινά γεγονότα δεν το συζητώ, αλλά νομίζω θα σχολιάστηκαν αρκετά.

Joa χαίρομαι πολύ που όλα πηγαίνουν καλά με τον μικρο κ που με λίγη προσοχή θα φύγουν κ τα σημάδια σας.

Σούλα μου για την μικρή σας κ κανένα κρεμαστό της ηλικίας της θα έλεγα, εκτός από τα άλλα που σου πρότειναν τα κορίτσαι.

Ρίτα διάβασα κ για τη δική σας περιπέτεια. Πωπω τι θα τράβηξε το κακόμοιρο! Εδώ κ σε μας αν μπει ακίδα είναι πολύ οδυνηρό μερικές φορές.

Stone είσαι εγκυούλα κ να προσέχεις. Να μην το ξεχνάς! Καλό το ανεκδοτάκι!!!!

Sardelaki ελπίζω κάτι να καταφέρεις με τις επιδοτήσεις!

Λαζαρένια κ λίγη ντοματούλα θα βοηθούσε στη δυσκοιλιότητα.

Φιλιά κ στα υπόλοιπα κορίτσια.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ελένη μην αγχωνεσαι..πηγαινε να θηλασεις τωρα, οποτε και οσο μπορεις για να αυξηθει η παραγωγη σου..

Κωνκων να μην αγχωνεσαι για τα γενεθλια του Κων/νου..Ειτε με φιλους ειτε μονοι σας εκεινος θα ειναι ευτυχισμενος και θα το σβησει το δευτερο κερακι του..

Ελένη πως πάει ο Γρηγορης;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...