Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

ναι ναι αυτο ακριβως. σιγουρα οι βιταμινες δινουν ενα μπουσταρισμα στον οργανισμο, αλλα θελω να πω θαυματα δεν κανουν. ουτε στα ωαρια ουτε στο σπερμα. γενικα παιδια γι αυτο που λεμε οτι καποιες μενουν και με την 1η εξωσωματικη χωρις να χουν ψαξει τιποτα αλλο, αν εχεις ενα καλο ωαριο κι ενα καλο σπερματοζωαριο, αρα ενα καλο εμβρυο και μια μητρα χωρις σοβαρα παθολογικα θεματα, ολα καλα πανε. και τονιζω σοβαρα. γιατι οπως ειπαμε πολλες γυναικες με θεματα στη μητρα μενουν ακομα και φυσιολογικα εγκυες. καλως η κακως στα εμβρυα εντοπιζονται τα σημαντικοτερα προβληματα και καλως η κακως θαυματα δε θα γινουν ουτε στο ωαριο ουτε στο σπερμα με μια βιταμινη d και b12 και ενα ω3. μακαρι να γινονταν, αλλα δεν…. εγω γενικα επειδη ειμαι ορθολογιστρια το επαναλαμβανω πολλες φορες στον εαυτο μου. κυριως οοολα αυτα που κανουμε εμεις τα κανουμε για να τα χουμε καλα με τη συνειδηση μας και να νιωθουμε σιγουρες πως τα ελεγξαμε ολα, αλλα αν δε βρεθει το εμβρυο με την καλη δυναμικη, τιποτα δεν γινεται. 

Ακριβώς αυτό! Δεν θα γίνουν θαύματα αλλά ούτως ή άλλως είναι δύσκολα, ψάχνεις βελόνα στ άχυρα, να μην έχεις και το πιο απλό πραγματακι ρυθμισμένο κρίμα δεν είναι;;; Άλλωστε οι βιταμίνες είναι απλή υπόθεση. Εδω κάνουμε άλλα κι άλλα! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν τους νοιαζει αυτο....ειμαι σιγουρη σε αυτο που σου λεω...

Μηπως μπερδευεσαι με τα προγραμματα που αφορουν ξενοδοχεια κτλ?Αυτοι με τα τουριστικα εχουν αλλους ορους νομιζω.

Υποτιθεται οτι ναι μεν υποβαλεις την προταση με προσφορες αλλα μετα εφοσον ξεκινησεις πρεπει να αποδειξεις οτι τα εχεις αγορασμενα και μετα περνεις τα χρηματα.

Τωρα ξερω οτι γινονται κατι ματσακωνιες με υπερτιμολογηση κτλ...αλλα αυτο ειναι αλλου παπα Ευαγγελιο

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε ναι ρε εσυ, αφου σου εγκρινουν πας μετα και εκδιδεις τα τιμολόγια και βασει αυτων των τιμολογίων πλέον σου δινουν την επιδότηση..

Δεν πας όμως με τα τιμολόγια να παρουσιασεις προταση για επιχ/κη δραστηριοτητα.

Εμας μας εφερναν και την εγκριση για να επιβεβαιωσουν οτι θα πληρωθουμε..

Ναι οι υπερτιμολογησεις παιζουν, θα της τα πουν οταν πάει και αγορασει...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

πάντως το είχε κάνει και ένας γνωστός να ενταχθεί σε πρόγραμμα και του ζητήσανε τιμολόγια πρίν ξεκινήσει όπως το λέει η ρίτα...παρόλα αυτά εγώ θα ρωτήσω. Αν γίνεται με προτιμολόγια θα είναι τέλεια φυσικά για μένα!

m57Zp2.png

Αααα τωρα σε καταλαβα... ναι...μετα την προταση λεω και εγω αλλα και παλι πρεπει να εχεις μετρητα πριν παρεις την επιδοτηση εκτος και αν οι προμηθευτες σε εμπιστευτουν και σου δωσουν το εμπορευμα και πληρωθουν μετα...

Καλα με την αναδουλεια που υπαρχει ολοι το κανουν πλεον δεν εχουν και επιλογη...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κανεις δεν εμπιστευεται, πόσο μαλλον τωρα και πόσο μαλλον να περιμενει ο αλλος εξι μηνες για να πάρεις την επιδότηση...

Ε οταν σου φερνουν και την εγκριση οτι θα επιδοτηθουν για να σου εγγυηθουν οτι θα πληρωθεις ειναι να γελάς, αντι να φερουν καμια επιταγη εφερναν την εγκριση...

Διαφημίσεις

Σουλα για το δωρο που λες...μηπως να επαιρνες αυτο που βαζουν στα αυτακια τους και ακουν τα πιτσιριακια ολη μερα μουσικη?χαχα

Καταλαβες τι λεω?Αυτα τα mp3,ipod ειναι φτηνα νομιζω πλεον ή κανα τετοιο gudget για νεανιες?

Για ρωτα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα κοριτσια

και γεια σας.....παω για να τελειωσω τις δουλειες μου γιατι θα με κυνηγαει η φιλη σας.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

ευχομαι σημερα να ειναι μια καλυτερη μερα για ολη την κοινωνια!!!

τι κανετε εσεις πως εισαστε;

γιοβαννα μου αφου ξεκινησατε αντιβιωση θα τελειωσει η ταλαιπορια σας!

Μαρινα μου ακομη χαλια η μικρη ε;τι εννοεις την ημερα δεν τρωει;καθολου;

deleni μου τι κανετε εσεις; εχθες επεσα στο μυνημα σου στο θεμα του θηλασμου!

φιλια σε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημερααααααααα

Πηγαμε στο γιατρο και παμε ποοοολυ καλυτερα..ο γιατρος ειπε οτι καλυτερα δεν μπορουσε να πηγαινει δεδομενου του μεγεθους του εγκαυματος και του βαθμου .Το καλακαιρι δεν πρεπει να κυκλοφορει τις ωρες εντονης ηλιοφανειας και πιστευει οτι σε ενα χρονο λογικα δεν θα εχει σημαδια..Μονο που θελει πολυ προσοχη με τον ηλιο ..Μας αλλαξε και τις κρεμες μας εβαλες πιο δυνατες ..

δευτερο νεο , χθες πηγα και ψωνισα τα του παρτυ..θεμα...mc queen ..εχω σκαναρει το προσκλητηριο , ξερετε αν μπορω να σας το στειλω με πμ ??

Μακιαααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωάννα υπέροχα!!!!Ειδες που αγχωνοσουν;;Ολο και καλύτερα πάτε και εδω θα ειμαστε και του χρόνου να μας λές οτι δεν εχει μεινει πλέον κανενα απολυτως σημαδι..

Μπραβο, πολύ χαρηκα!!

Τον mc queen εχω και εγω στο μυαλο μου για θεματακι και μαλιστα χτες στον Τερκενλη ειδα στην βιτρινα μια τουρτα αμαξι, τελεια ηταν..

Να μου στειλεις κι εμενα το προσκλητηριο ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...