Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά διαβάζω???? Σε είπαν από το νοσοκομείο να μην το κάνεις????καλά δεν πάμε καθόλου καλά.|Δεν ξέρουν τι τους γίνεται!!!!

ναι να μην το κανω (καλα τωρα εγω που την περασα δεν εχει νοημα)αλλα αυτος ο γιατρος μου ειπε οτι το κανουν πολυ μεγαλο θεμα εδω στην ελλαδα για τηναγορα εμβολιου.

οταν τον ρωτησα αν το συνιστα τα ψιλομασαγε αλλα μου ειπε ξεκαθαρα οτι δεν ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα .η κοινη γριπη μπορει να ειναι και χειροτερη.

επισης μου ειπε οτι δεν ξερουμε τις παρενεργειες του εμβολιου!ολοι οι γιατροι μεσα δεν κανανε το εμβολιο σιγουρα γιατι φοραγανε μασκα!

και ειδικα αυτος που με εξετασε (ηταν και γλυκουλης):D:D:D μου ειπε οτι περασε και αυτος την γριπη!αρα δεν εμβολιαστηκε!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

:D:D:D:D:D

θελω κι εγω πιτσααα...

οχι γλυκεια μου!και εμεις μαζι κοιμομαστε και τωρα εβαλα κ το παρκο μεσα για να ξεπιαστουμε και λιγο!απλα εμεις δεν εχουμε κ θερμανση το βραδυ οποτε αναβω στο δωματιο μας ενα σωμα για να ειμαστε ολοι ζεστοι!δεν ειναι σε ολα τα παιδια ευκολο αλλα ουτε και σε ολες τις οικογενειες καλες οι συνθηκες παντα για να κανουμε αυτα που γραφουν παντα τα βιβλια!

Συμφωνώ απολύτως Λαζαρένια μου και να σου πω πως επειδη έρχεται το δεύτερο μπεμπέ γι΄αυτό προσπάθησα να αλλάξω τον τρόπο που κοιμάται η ραφαέλα αλλά αφού δεν γίνεται δεν θα το σκάσω κιόλας το παιδί!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Κοριτσάκια μου σας αφήνω παω να κάνω το γάλα της μικρής και να κάνω και εγώ νανάκια.Καληνύχτα ,όνειρα γλυκά και απονείρευτα.

Για σένα το λέω Λαζαρένια μην βλέπεις στον ύπνο σου σήμερα τον γλυκούλι τον γιατρό.χιχιχιχι!!!!!!:tongue::tongue

Τα λέμε αύριο με το καλό.Φιλάκια !!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Κοριτσάκια μου σας αφήνω παω να κάνω το γάλα της μικρής και να κάνω και εγώ νανάκια.Καληνύχτα ,όνειρα γλυκά και απονείρευτα.

Για σένα το λέω Λαζαρένια μην βλέπεις στον ύπνο σου σήμερα τον γλυκούλι τον γιατρό.χιχιχιχι!!!!!!:tongue::tongue

Τα λέμε αύριο με το καλό.Φιλάκια !!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D;)

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Τι κανετε κοριτσια?

Εγω εχω δεν εχω εδω τον μικρο ξενυχταω κανωντας δουλειες...σημερα αργησα να πεσω διοτι εκανα απολυμανση σε ολο το σπιτι χαχα

Μπραβο Λαζαρενια μου που εισαστε καλυτερα!Αντε παει τελειωσε...

Οσο για τον υπνο μαλλον δε με καταλαβες..ουδεποτε αφησα το γρηγορη να κλαψει για να κοιμηθει μονος του απλα ηρθε καποια στιγμη(μαλλον βοηθησαν οι διακοπες που αλλαξαμε περιβαλλον)και απλα δεν ξαναχρειαστηκε να μεινω μαζι του μεχρι να αποκοιμηθει ομως ποτε δεν τον κουνουσα κτλ απλα ημουν διπλα του.

Εχω ξανααναφερει στο παρελθον με πιο τροπο το εκανα και πλεον του εχει γινει και αυτο ρουτινα οπως ολα τα υπολοιπα(μπανιο,γαλα,φιλακι,υπνος).

Αν εσας σας ικανοποιει το να κοιμαστε μαζι και το εχετε αναγκη οκ δεν υπαρχει θεμα αλλα εμενα προσωπικα μετα απο μια ολοκληρη μερα εντονη με το παιδι μου δημιουργουσε εκνευρισμο να ειμαι απο πανω του για να κοιμηθει και εχανα την υπομονη μου οταν μου αρχιζε τα ''κολπα''πχ.πεταγε κατω την πιπιλα κτλ..δεν εβλεπα την ωρα να κοιμηιει για να χαλαρωσω..

Απο την αλλη μαζι με το παιδι στο κρεβατι δεν μπορουσα να κοιμηθω ουτε εγω ,ουτε ο ανδρας μου αλλα ουτε και το παιδι..στριφογυρνουσε ασε τις κλωτσιες....ασε που τον εβρισκα στα ποδια του κρεβατιου και ειχα το αγχος μην πεσει κατω...

Επισης δεν το εβρισκα και καθολου υγιεινο να ειναι μεσα στα χνωτα μας συνεχεια..

Παντως επαναλαμβανω αν εσεις δε δυσανασχετειτε να τα κοιμιζετε και εχετε την υπομονη να καθεστε μαζι τους δεν υπαρχει κανενα προβλημα ουτε και ειναι κατακριτεο.Οπως νιωθει ο καθενας!

Stone μιλαμε πολυ κουκλος ο γιος σου..το εχω ξαναπει ε?χαχα φτου φτου!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

.

Arma, είστε πλέον σε καλό δρόμο με την οδοντοφυϊα της Ευας..Απο σήμερα πάλι θα χορτάσεις το κοριτσάκι σου..Δες το σαν ενα ευχαριστο διάλειμμα στην καθημερινότητα σου, κι αν πραγματικα η δουλειά σε βοηθούσε πέρα απο μητερα, νοικοκυρα και σύζυγος να νοιώθεις και λίγο εργαζόμενη και να αισθάνεσαι όμορφα για αυτό, σύντομα θα σου δωθεί η ευκαιρία να το ξανακανεις..Στο ευχομαι!

Τι ωραία που μου τα έγραψες βρε stone! Σ'ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι αισθάνθηκα πολύ όμορφα στη δουλειά ειδικά τις δυο τελευταίες μέρες που ήταν και η Εύα καλά. Είναι και το αντικείμενο της δουλειάς τέτοιο που μόνο οι ευχές που άκουγα μετά τα μασάζ με έκαναν πολύ χαρούμη. Είναι τόσο όμορφο να ανακουφίζεις, να καθησυχάζεις, να κάνεις τον άλλον να ξεχνιέται( το τι ιστορίες έχω ακούει αυτές τις μερες δεν λέγεται! :-) ) Την είχα ξεχάσει τελείως αυτή την αίσθηση και τελικά ίσως να το ξανασκεφτώ να ασχοληθώ τελικά με το επάγγελμα αυτό.

Χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα του κούκλου σου!!!! Φαντάζομαι την ανακούφιση σας! Όσο για τον γιατρό μπράβο του! Δυστυχώς τέτοιοι γιατροί είναι σπάνιοι...

ο συζυγος ο καημενος το παλευει ακομη με ανοικτοτο ματι αλλα αν δεν δει βελτιωση θα παει να του το κλεισουν ...και τα ατιμα τα κολλυρια τσουζουν πολυ..

Περαστικά και στον αντούλη σου joa μου. Το ίδιο είχε πάθει και ο αδερφός μου από τον γιο του...Ο Χρηστάκος πως είναι?

αρμακι μου μας λειπεις πολυ!!!!

Και εμένα μου λείψατε πολυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!! Να περάσεις τέλεια στη Θάσο!

ίσως είναι και απο τα δόντια αλλά εγώ υποψιάζομαι ότι κατάλαβε για τα καλά ότι "κάτι" συμβαίνει στην οικογένεια και την έχει πιάσει η ανασφάλεια....:rolleyes:

Γι αυτό πήρα και το βιβλίο μήπως και καταφέρουμε να την "επαναφέρουμε" γιατί απο μόνοι μας νομίζω δεν μπορούμε...:confused: θα το διαβάσω το μεσημέρι και θα σας πω...;)

Deleni μου ελπίζω να βρείτε την λύση. Πάντως τα μικρά μας καταλαβαίνουν τα πάντα κι εγώ πιστεύω πως η Αναστασία όπως είπες κι εσύ κάτι έχει ψιλιαστεί και νιώθει ανασφάλεια.Μέσα σε όλα τα άλλα μην ξεχνάτε να της εξηγείτε τι συμβαίνει καιι τι θα συμβει για να ξέρει.

arma βλέπω βγάλατε δοντάκια !!! τέλεια!!! Είδες που ωρίμασε ;;

Εμείς περάσαμε τη βδομάδα στο νοσοκομείο με ουρολοίμωξη... Θα τα γράψω όλα αναλυτικά αλλά μόλις σήμερα βγήκαμε.

Περαστικά στην Κάτια σου sunsun μου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

όσο για τα δόντια ΝΑΙ ΝΑΙ! Έχουμε 2 μέσα σε μία εβδομάδα! :-)

giovanna μου ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!! Τέλειες οι μετρήσεις σας!!!!!!

Λαζαρένια μου περαστικά! Τουλάχιστον αφού την περάσατε δεν θα χρειαστείτε εμβόλιο! :lol: :lol: :lol: Και αφού κατάφερες να κρατηθείς όρθια με γουρουνογρίπη και ένα μωρό στο σπίτι μόνη σου, ε, είσαι σκληρό καρύδι εσύ!;)

Εύα μου μην αγχώνεσαι για τον ύπνο. Αν εσένα δεν σε κουράζει και η Ραφαελίτσα είναι ήρεμη όλα θα είναι μια χαρά!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Να σας πω και για τον ύπνο και πάω να κανω καμιά δουλειά γιατί με βλέπω να μην σηκώνομαι απο το pc σήμερα! :lol:

Η Εύα δεν ήθελε ποτέ κούνημα, αγκαλιές πολλές κτλ. Με το ζόρι καθοταν 10 λεπτά για να την ρέψουμε και από 7 μηνών δεν ήθελε ούτε κι αυτό.Το μόνο που έκανα και συνεχίζω να κάνω είναι η ''ρουτίνα''. Δηλαδή, χαμηλά φώτα, μπανάκι, γαλατάκι στο δωμάτιο αγκαλίτσα, τραγουδάκια, παραμυθάκια και μετά την βάζω στην κούνια και κοιμάται μόνη της. Πριν φύγουμε το καλοκαίρι για διακοπές ήθελε να έρχεται στο κραβάτι μας. Παιδευόταν όμως πολύ μέχρι να την πάρει ο ύπνος. Απλά κοιμόταν γιατί έφτανε η ώρα 12 οπότε γινόταν πτώμα. Μετά την πήγαινα στην κούνια της. Αυτό κράτησε καμιά 20αριά μέρες και μόνη της πάλι το έκοψε. Την προηγούμενη βδομάδα ένα βραδυ δεν ήθελε με τίποτα να κάτσει στο δωμάτιό της. Την πήρα και κάτσαμε στο σαλόνι, ηπιε εκεί το γάλα της, πέρασε η ώρα, νύσταξε και τελικά όταν την πήγα ξανά στην κούνια έκλαψε για 1 λεπτό και μετά κοιμήθηκε. Ημουν προετοιμασμένη ότι θα το κάνει και την επόμενη και όταν την ρωτούσα ''που θα πιούμε γάλα το βράδυ'' εκείνη έδειχνε τον καναπέ. Εγώ όπως της έλεγα με αστεία φωνή για να μην την κοντράρω ''μπαααααααα'' στο δωματιάκι σου θα το πιούμε αγκαλίτσα. Τελικά το ήπιε στο δωμάτιό της ξανά χωρίς γκρίνιες. Καμιά φορά έχουν κι αυτά τα δικά τους. Τώρα ειδικά που περνάνε την φάση του άγχους του αποχωρισμού νομίζω ότι πρέπει να τα ακολουθουμε εμείς, όσο βέβαια αντέχουμε. Εγώ δεν την έχω αφησει ποτέ να κλάψει πολύ. Δεν το αντέχω, ούτε και ο άντρας μου..Το μόνο κακό με όλο αυτό είναι ότι δεν μπορεί με τίποτα να κοιμηθεί σε άλλο χώρο. Αν δεν είναι στην κούνια της δεν κοιμάται.. ειδικά το καλοκαίρι παρακαλούσα πολλές φορές να είχε μάθει να κοιμαται στο καρότσι ώστε να μένουμε έξω το βράδυ παραπάνω. Τον ύπνο όμως στο καρότσι τον έχει κόψει από 5 μηνών...τι να έκανα όμως? Αφού ήθελε τρελλή άπλα για να κοιμηθεί από μικρη. Και να πω ότι ήταν μεγαλόσωμη??? :lol: Αυτά περί ύπνου.

Η Φωτεινούλα πως είναι?(δεν ρώτησα πριν..)

Α, δειτε και ένα βιντεάκι περί γουρουνιγρίπης. Μου το έστειλαν με μέιλ

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Kαλημερα!

Παω να δω το γιο μου δεν αντεχω αλλο...

Με πηρε τηλεφωνο το σηκωνω και ακουω μια φωνουλα...μαμαα??

Και μετα μου ελεγε μαμα?νινι? με παραπονο...

ουφ Παω!

Καλημερα να εχετε ολοι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα κοριτσαρες..Πήγα και εγώ κομμωτηριο και ήρθα να απολαύσω το καφεδακι μου με την ομορφη παρεα σας!!

Εγώ μάλλον παρεξηγηθηκα χτες με τα λεγόμενα μου περι κλάματος και ύπνου..Συμφωνω στο γεγονος οτι καθε παιδακι εχει τους δικους του ρυθμούς και διαφωνω -εν μερει- στο γεγονος οτι προέχει στο τι θελει το παιδί..Το δικο μου το παιδί αν το αφηνα να κανει οτι θελει ακομα θα με ξυπνουσε καθε 2,5 ωρες για να θηλάσει..Απλά πιστευω οτι το καθε τι για να γινει χρειαζεται το σωστό timing...Οταν καταλαβα οτι ο Αναστασης ξυπνάει πλέον απο συνηθεια, γιατι τον έβαζα στο στηθος για να φαει και στο πρωτο λεπτο τον επαιρνε ο ύπνος χωρις να τρώει(ήταν 10 μηνών), καταλαβα οτι ήρθε η ωρα να κοψουμε το βραδυνο θηλασμό..Μου ξύπνησε μια, δύο, τρεις φορες (και είναι φυσικο γιατί 10 μηνες ετσι λειτουργουσε)..αρχικα τον πήρα αγκαλια και με πολύ σιγανη φωνη του μιλούσα για να καταλάβει οτι είμαι εκεί..Οταν ηρεμούσε απο το κλάμα, τον αφηνα στο κρεβατακι και του χάιδευα την πλατούλα κάνοντας "σσσσσσ" πάλι για να καταλάβει οτι δεν είναι μονος του..Άλλοτε εκλαιγε πιο πολύ και άλλοτε ηρεμούσε..Σε συνεννοηση με το συζ. κανονιζαμε μια μερα να το κάνει αυτος και μια μερα εγώ..Να σηκωνομαστε δηλ. όταν ξυπνούσε, τις πρωτες μερες να τον περνουμε αγκαλιά και σιγα-σιγά να μείνει μονο το χάιδεμα στην πλάτη και μετα μονο το "σσσσσσσσ"..Αν θυμαμαι καλά το κάναμε για 15 μερες περίπου..Οταν είδα οτι έπιανε τον άλλαξα και δωμάτιο..Απλά το πήρα απόφαση, αφου ξυπνούσα που ξυπνούσα, έπρεπε να είμαι πιο ήρεμη και πιο αποφασισμένη για άλλα μετρα..Να μην τον πάρω δηλ. αγκαλια, να τον βάλω αναμεσα μας και αυτο ήταν όλο..Ηθελα να δοκιμάσω και κτ άλλο..

Δεν συμβουλευτηκα κάποιο βιβλίο, οχι όμως γιατι δεν εμπιστευομαι αυτη τη μεθοδο, απλά δεν βρηκα χρόνο να το κάνω και εμπιστευτηκα το ενστικτο μου.. Τώρα ο Αναστάσης ξυπνάει μονο όταν έχει καποιο πονακι ή απο κάποιο όνειρο (αν ισχύει) και πάλι όμως, θα πάω στο δωματιο του, θα του πω με αποφασιστικότητα οτι τώρα κάνουμε νανι και θα μείνω (χωρις να τον πάρω αγκαλιά) μεχρι να ξανακοιμηθεί..Ενιοτε, όταν καταλαβαίνω οτι δεν είναι απο κάποιο πονακι και απλά μου κάνει κόλπα, ναι τον αφηνω να γκρινιαξει, να κλάψει γιατι ξερω οτι σε 5 λεπτά θα βρει την πιπιλα του , θα το εχει πάρει απόφαση και θα εχει κοιμηθεί...όσες φορες δεν ησύχαζε και τον πήρα το κρεβατι μου, ούτε αυτος κοιμηθηκε ούτε και εμείς, γιατι εχει την κακη συνηθεια να μουπειραζει και να τραβαει τα μαλλιά μου για να κοιμηθεί και αυτο μπορεί να το κάνει και για μια ώρα..ακομη και ενώ κοιμάται...

Μανούλες εμπιστευτείτε το ενστικτο σας και καντε αυτο που λέει η καρδια σας..Αν νοιώθετε ήρεμες και ευτυχισμένες ετσι, το παιδι μονο του θα σας δείξει ποτε θα είναι ετοιμο.....Απλά επειδη το εζησα, έδωσα μια συμβουλή όχι μιλώντας θεωρητικά, αλλά έχοντας βιώσει αυτη την κατάσταση..Φιλάκια!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...