Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εχτές συγκινήθηκα πολύ με την κόρη μου είναι 15,5 Α λυκείου γύρισε από το σχολείο και μου είπε ότι την ώρα των θρησκευτικών ο καθηγητής τους τους μίλησε και απευθυνόμενος πιο πολύ προς τα κορίτσια για τα θέματα υπογονιμότητας ,ελέγχου κτλ.τους είπε ότι ασχέτως από το πότε θα κάνουν παιδιά θα πρέπει να προσέχουν να εξετάζονται να μην επαναπαυονται ,τους είπε στο τέλος ότι τα αναφέρει γιατί λυπάται όπως είπε:που δεν λάβαμε εμείς υπ'οψιν και άλλοι πόσοι άνθρωποι που τους απορρόφησαν οι σπουδές η δουλειά κτλ και χρόνια παλεύουμε με την  εξωσωματική και ο χρόνος τελειώνει...

Πρώτη φορά άκουσα άντρα να θίγει τέτοιο θέμα και το χάρηκα πολύ που μίλησε έτσι στα παιδιά για να γνωρίζουν αυτό το κομμάτι της ζωής από μικρή ηλικία.

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελικά ξύπνησε η μπουμπού κι εγώ έμεινα εδώ!

Σαρδελάκι άντε να είναι επικοδομητικό το οικογενειακό συμβούλιο τουλάχιστον.

Πετρούλα σε λίγο θα αρχίσεις να το νιώθεις το σποράκι, και ειναι τέλεια! Ο Αναστάσης τι σου λέει?

mGKop3.png60Jvp3.png

Πετρούλα μου ΕΣΑΙ ομως εγκυος και κοίτα να προσέχεις λίγο φιλενάδα!!

Συμπεθέρα το βραδυνό γάλα η νυφη σου το εχει ελλατωσει στο 1/3 εδώ και πολλές μέρες.Τι να πεις οτι να'ναι κανουνε.

Οσο για τη δουλίτσα σου ευχομαι να τα καταφερεις και να πανε ολα πολύ καλύτερα από ότι περιμένεις.

Κορίτσια και εμείς δύσκολα τα φέρνουμε βόλτα.

Σταθερός μισθός έιναι μόνο ο δικός μου.Φυσικά στον Ι. τομέα ξερετε ποσα πολλά παίρνουμε.

Ο αντρας μου ασχολείτε με τα χωράφια τα οποία μπορεί να εχουν σχετικα καλα λεφτα (ακόμα αλλα για πόσο??) αλλα το θέμα είναι ότι πληρώνεται με τεραστια καθυστέρηση .

Δλδ να φανταστείτε ότι για την περσινή παραγωγή πληρώθηκε πριν λίγες μέρες και στο μεταξύ τρέχαν δάνεια και υποχρεώσεις.

Κατσε στην παρεα μας ρε Μαρινα..Να γινεις και εσυ κορμαρα αμεσως!!!χαχα

Ο Αναστασης όταν τον ρωτας "τι θα το κανεις το νινι;;" πηγαίνει φερνει τον Γκαρη τον ξαπλώνει στην αγκαλια του και τουκανει "ωωωωω νινι" και κουναει τα χερακια του..

Αλλες φορες πάλι σηκωνει την μπλουζα μου και φιλάει την κοιλια μου και ενιοτε μου δινει και καμια δαγκωνια για να μην παίρνει θαρρος το μικρούλη απο μεσα...χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σούλα εχεις δικιο..Αν δεν δουλευες και εσυ δεν θα μπορουσατε να ανταπεξελθετε στα τρεχοντα καθημερινα εξοδα γιατι οι πληρωμες στους αγροτες (αν και καλές όταν υπάρχει παραγωγη) γινονται αναδρομικά..

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από ‘μένα και εύχομαι η σημερινή μέρα να είναι όντως καλή και πιο ήρεμη συγκριτικά με χθές.

Τι ήταν και αυτό που συνέβη χθες , πόσο στεναχωρήθηκα για τους αθώους αυτούς συμπολίτες μας και ακόμα περισσότερο για τη γυναίκα που ήταν έγκυος και πόσο απογοήτευτηκα όταν άκουσα το απόγευμα τους πολιτικούς να συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο. Τέλος πάντων ότι και να λέω τώρα το θέμα είναι ότι χάθηκαν άδικα 3 ζωές και λύση δεν βρίσκεται.

Γιοβάννα περαστικά στην Αλεξάνδρα βρε κοπέλα μου να είναι και ευτυχώς που μάθατε που οφείλετε όλη αυτή η ταλαιπωρία και τώρα με την αντιβίωση θα συνέλθει το κοριτσάκι μας.

Πετρούλα εμένα ο δικός μου ο άντρας δεν θέλει να περνάμε ούτε απ’έξω από αυτά τα μαγαζιά τύπου ΙΚΕΑ & LE ROY MERLIN πόσο μάλλον να ψωνίσουμε κι όλας. Μου το έχει δηλώσει κατηγορηματικά , μόνη μου να πάω όπου θέλω , μαζί όμως δεν πρόκειται να πάμε ποτέ. Εδώ στο Mall του λέω καμιά φορά να πάμε και πρέπει να τον έχω προειδοποιήσει 1 βδομάδα πριν για να μπορέσει να το πάρει λίγο πιο ήρεμα και να έχω πιθανότητες να πάω.

Πάντως συμφωνώ απόλυτα με τα λόγια της Ιωάννας και προσπαθώ να κάνω και εγώ ακριβώς το ίδιο, δηλαδή να μάθω τον μικρό με όσο το δυνατόν λιγότερα υλικά αγαθά γιατί δεν προσφέρουν τίποτα άλλο εκτός από στιγμιαίο ενθουσιασμό αλλά και να προσπαθούμε να γελάμε με απλά καθημερινά πράγματα , εφόσον πάντα όμως υπάρχει υγεία πάνω απ΄όλα.

Αρμάκι να σου πω ότι χθες τήρησα τη συμβουλή σου και έβαλα τον μικρό για ύπνο χωρίς ιδιαίτερες ανακοινώσεις και ομολογώ πως το αποτέλεσμα ήταν πολύ πιο ευχάριστο σε σύγκριση με άλλα βράδια. Τώρα δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο ή φταίει που τον είχαμε κομματιάσει τελείως το μικρό, όπως και να ‘χει θα συνεχιστεί και σήμερα αυτό για να δούμε πως θα πάει.

Λαζαρένια περαστικά στη μικρή Λαζαρένια σχετικά με τη δυσκοιλιότητα και όσο μπορείς να της δίνεις ακτινίδιο, είναι ένα και ένα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σουλίτσα είναι κρίμα μωρέ η ζουζούνα σου να σε βλέπει έτσι στεναχωρημένη , προσπάθησε όσο μπορείς να το αποβάλλεις αυτό το πράγμα. Είναι λογικό στη ζωή να μη μας έρχονται όλα όπως τα θέλουμε και να υπάρχει και η λύπη και η χαρά όπως επίσης είναι λογικό τα παιδιά να βλέπουν και να γνωρίζουν και τις 2 αυτές όψεις της ζωής αλλά πρέπει όσο μπορούμε να μη τα μιζεριάζουμε από τώρα τόσο πολύ όταν ειδικά δεν υπάρχει πρόβλημα υγείας. Και εγώ σαν παιδί ποτέ δεν είχα πληθώρα ρούχων και παιχνιδιών λόγω του ότι δούλευε μόνο ο μπαμπάς μου αλλά ειλικρινά ουσιαστικά ποτέ δεν μου έλειψε τίποτα και δεν αλλάζω όλα τα παιχνίδια του κόσμου με την μόνιμη παρουσία της μαμάς μου στο σπίτι. Αφού θυμάμαι όταν χρειάστηκε να δουλέψει για ένα μικρό διάστημα επειδή είχαμε δυσκολευτεί αρκετά οικονομικά έκλαιγα συνέχεια όταν ήταν η ώρα να φύγει και έλεγα δεν θέλω ούτε ρούχα ούτε τίποτα αρκεί να σταματήσει η μαμά από τη δουλειά. Θέλω να πω με αυτό πως και τα παιδιά μας έχουν ανάγκη την παρουσία μας και ειδικά να δείχνουμε ότι είμαστες χαρούμενες που βρισκόμαστε μαζί τους.

Ουφ , συγκινήθηκα κάπως τώρα που τα θυμήθηκα….

Άντε να ανέβουμε λίγο… να πούμε ένα ανέκδοτο;

Πετρούλα διάβασα και το πρόγραμμα στην σελίδα του οαεδ και γράφει ότι η πρώτη δόση της επιδότησης είναι 6000 ? που όμως σημαίνει ότι εσύ πρώτα θα πρέπει να τα έχεις σε τιμολόγια αυτά για να τους τα δείξεις και μετά αν εγκριθεί φυσικά η επιδότηση γιατι εξ΄αρχής κανένας δεν μπορεί να σου δώσει την εγγύηση!

m57Zp2.png

Δεν ξερω αν εχει αλλάξει κατι αλλά εγω γνωριζω οτι πριν την εγκριση παρουσιαζεις προτιμολογια (προσφορα δλδ) για να δειξεις το κοστος της πρότασης σου γιατι στην ουσια κανεις προταση για επιχειρηματικη δραστηριοτητα..

Ετσι δουλευουν με τα ξενοδοχεια ο αντρας μου, ζητανε προτιμολογια οι υποψηφιοι ξενοδοχοι και μολις ενταχθουν στο προγραμμα πραγματοποιουν τις αγορες και εκδιδονται τα τελικα τιμολογια..

Ανεκδοτο ζητησε η εγκυουλα μας;;Εφτασε.....

απο την Ιωαννα μας να ζητατε εκεινη ειναι αυθεντια σε αυτα..και αυτο δικο της ειναι

Σε μια συνάντηση του Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό της Ελβετίας , ο Παπανδρέου συστήνει τους υπουργούς του :

-Ο υπουργός Δικαιοσύνης , Εργασίας , Υγείας , Παιδείας , Οικονομίας κλπ

Έρχεται η σειρά του Ελβετού που συστήνει αντίστοιχα :

-Ο υπουργός Δικαιοσύνης , Εργασίας , Υγείας , Ναυτιλίας…

Κρυφογελάει ο Παπανδρέου .

Γιατί γελάτε , του λέει ο Ελβετός .

-Μα έχετε υπουργό Ναυτιλίας ενώ δεν έχετε θάλασσα ;

-Όταν μου παρουσίασες τους υπουργούς Δικαιοσύνης , Υγείας , Παιδείας και Οικονομίας , εγώ γέλασα ;

Δειτε και κτ αλλο να μας ανεβασει γιατι και τα τελευταια ανεκδοτα βγαλμενα απο την επικαιρότητα ειναι και αυτα, γελάς αλλα παγωμενα...

http://i-diadromi.blogspot.com/2010/04/blog-post_26.html

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Τι κανετε?

Σαρδελακι και εγω παντως ξερω οτι χρειαζεσαι τιμολογια πριν,νομιζω στο ειχα πει απο προχθες.Δε ξερω αν τα προτιμολογια κανουν αλλα νομιζω πως στη συγκεκριμενη δεν κανουν...μαλιστα ξερω οτι μπορουν να ερθουν κιολας για ελεγχο αν θελουν.Δηλαδη να δουν αν το τιμολογιο συμφωνει με το το αντικειμενο που θα φαινεται οτι εχεις αγορασει και θα υπαρχει ηδη στο καταστημα πριν την καταβολη της 1ης δοσης.

Ειχε ερθει τοτε ενας ''ειδικος'' και με ενημερωσε ,παντως ρωτα να εισαι σιγουρη.

Αχ θιξατε πολλα θεματα...

Εγω εχω να πω οτι η υγεια μας και τα παιδακια μας τη δεδομενη στιγμη πρεπει να ειναι πανω απο ολα.Εχουμε χρονο μπροστα μας για ολα τα υπολοιπα (διασκεδασεις,υλικα αγαθα κτλ,κτλ).Αν μπορσεσουμε να τα κανουμε στο μελλον εχει καλως αν οχι δε θα σκασουμε κιολας σκεφτειτε οτι οι δικοι μας σε αλλες εποχες μεγαλωσαν με πολυ λιγοτερα και καποιοι γονεις αλλά και παιδια πολυ πολυ δυσκολα.Και σημερα υπαρχουν δυσκολιες αλλα ας ομολογησουμε οτι ειμαστε σαφως σε καλυτερη μοιρα απο περασμενες εποχες.

Οποτε μην αγχωνεστε!!!Ολα θα στρωσουν!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Το προτιμολογιο ειναι στην ουσια μια προσφορα με τα ειδη που θα χρειαστεις σε μια σελίδα Α4 και την σφραγιδα της επιχειρησης που θα προμηθευτεις τα ειδη για να ξεκινησεις την επιχ/ση σου.

Επίσης για την ιστοσελίδα που ρωτησες, ξεκινα με ενα blog γιατι στην πορεια και εφοσον η επιχ/ση κλεισει μια διαχειριστικη χρήση θα εχεις δικαιωμα για επιδότηση κατασκευης ιστοσελίδας και προμηθειας αναγκαιου εξολπισμου (ηλεκτρονικων υπολογιστων, φαξ, εκτυπωτων κλπ)

Δες λίγο στην ιστοσελίδα του ΕΟΜΜΕΧ

Ριτα αν δεν εχει προτιμολογια δεν μπορει να παρουσιασει ολοκληρωμενη προταση στον ΟΑΕΔ για να της εγκρινουν την επιχ/ση..Τι θα της εγκρινουν, τι ποσα θα παρουσιασει..Και πάλι απο την αλλη ενας επιχ/τιας πως θα εκδοσει τιμολογιο αν ο πελάτης δεν εχει να πληρωσει και ποσο μαλλον οταν καποιοι αν δεν παρουν επιδότηση δεν προχωρουν στην εναρξη της επιχ/σης..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...