Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Σωστό πολύ σωστό ! Εμείς δίνουμε την δύναμη και πέφτουμε θύματα χειραγώγησης ,εάν δείξεις ότι εχεις αυτοπεποίθηση μη σου πω ότι δεν θα σε αναλάβει κιόλας ....

Και δεν το λέω έτσι γιατί στον πρώτο που πήγα και το μόνο που κάναμε ήταν συζήτηση το κατάλαβε αυτό ξεκάθαρα έκανε μια κίνηση να κάνει την αρπαχτη του και όταν κατάλαβε ότι δεν πέτυχε εξαφανίστηκε.

Μην ψάχνεις παραδείγματα για να πατήσεις λάθος το πας κορίτσι μου ...έχουμε όλες μας πιστεύω άπειρα παραδείγματα ,έχω φίλη που δεν είχε ποτέ περίοδο της είπαν δεν θα κάνεις ποτέ παιδί δεν έκανε τίποτα έμεινε έγκυος στα 45 και μετά άρχισαν να λένε ότι είναι θαύμα ...

Στα 30 εγώ γνωρίζω τι βιταμίνες είχα;όχι βέβαια στα 35 εγώ γνωρίζω τι ΑΜΗ είχα; Όχι βέβαια με ένοιαζε να το ψάξω;όχι 

Όταν όμως υπάρχει θέμα ναι θα τα ψάξεις όλα για να βρεις το αίτιο και μετά να πας στην λύση ,δεν ξεκινάμε από την λύση ...γενική άποψη μου είναι αυτή δεν πάει προσωπικά σε σένα μην με παρεξηγήσεις 

Επειδή τώρα τα διαβάζω όλα διότι είχα δουλειά, το αίτιο δε θα το βρω εγώ. Θα το βρει ο γιατρός. Το αίτιο της υπογονιμότητας είναι η ΠΩΑ. Εδώ δεν ξέρουν οι γιατροί όλα τα αίτια της ΠΩΑ ανά τα χρόνια. Θα το βρω εγώ; Ένα πτυχίο και 2 μεταπτυχιακά έχω κάνει αλλά κανένα στην ιατρική μέχρι στιγμής για να κάνω έρευνα 🤣 Αυτό που θέλω να πω, είναι πως υπάρχουν και περιπτώσεις ανεξήγητης ΠΩΑ. Δεν είναι πως ξαφνικά θα αυξήσω λίγο τη πρόσληψη βιταμινών μου και θα βγάζω 10 ωοθηλακια σε κάθε ωοληψια. Σε κάποια πράγματα απλά δεν υπάρχουν λύσεις. It is what it is. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βελτιώσω τις περιβάλλουσες συνθήκες που και αυτές πολλές φορές δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα. Επομένως , με όλο το σεβασμό, διαφωνώ διότι δεν έχει πρακτική εφαρμογή το «αίτιο» και η «λύση» στη περίπτωση μου.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια...

Γιοβάννα μου μαζί σου εγώ...ωραία τα είπες. Περαστικά και στο κοριτσάκι σου κι ας είναι η τελευταία ίωση πιά. Φθάνει τόση ταλαιπωρία.

Λαζαρένια μου του έχουν κάνει μείωση μισθού του άντρα σου; Κι εκεί που είστε μένετε και σε ενοίκιο φαντάζομαι...τί χρήματα έχετε στην διάθεσή σας κάθε μήνα; Αν θέλεις απαντάς σ΄αυτό φυσικά!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σε όλους μας!!

Ελπίζω να ειστε ολοι πολύ καλύτερα..Εγω κοιμηθηκα και ξυπνησα με πονοκεφαλο...

Ιωαννα ευχομαι σημερα το κοριτσακι μας να ειναι καλύτερα

Μαρινα πως πάει ο βηχας της μπουμπους;;;

Πετρουλα λιτοτητα στα ψωνια ε?χαχα

Ασε Ρίτα, ειδε ο αντρας μου στα Leroy κτ τραπεζαρίες wicker που αυτοι τις πουλάνε στη μιση τιμη απο αυτες που ειδαμε και εφριξε..Μου λέει δεν ψωνιζω τπτ απο αυτους!!Πως ειναι δυνατον ρε παιδι μου αυτοι οι κολοσσοί με αυτες τις πανακριβες τιμες να αντεχουν και οι μικρες επιχειρησεις κοντευουν να ισοπεδωθουν;;Μετα ειδε και μια καρεκλα σκηνοθετη στα 90 ευρω και μου λέει πάμε να φυγουμε, δεν θελω να δω τπτ άλλο..Εχασε την ψυχραιμια του.

Ουτε βοτσαλα πήραμε , ούτε βραχόκηπους...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πανακριβο Αλεξανδρα!!Πρωτη φορα πήγαμε και τελευταια..χαχα

Ενταξει εχει μεγαλη ποικιλια προϊόντων αλλά ειναι αισχροκερδεια νομιζω...

Ηταν διπλα μας και καποιοι αλλοι πελάτες μεταναστες στη Γερμανια και μονολογουσαν με τις τιμες των προιόντων και ποσο φθηνοτερα ειναι στη Γερμανια καποια απο τα ειδη..

Καλημέρα φίλες μου!

giovanna περαστικά στην Αλεξάνδρα μας. Την καημενούλα θα πονούσε..αυτό με τους ιλίγγους το έπαθε ο ανηψιός μας φίλης μου, την προηγούμενη εβδομάδα.Είναι 9 μηνών και χρειάστηκε να νοσηλευτεί γιατί δεν του εμφανίστηκε με εμετό αλλά ήταν σαν να πάει να χάσει τις αισθησεις του..τελικα ήταν ίλιγγος από την ωτίτιδα. Δεν το ήξερα μέχρι τότε αν και είναι λογικό από το αφτί να δημιουγηθεί ίλιγγος. Άντε τώρα με την αντιβίωση θα συνέλθει το πουλάκι μου..Να είναι το τελευταίο!

Όσο για τα άλλα έχεις απόλυτο δίκιο! Δεν πρέπει να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε! Έχουμε στα χέρια μας τους θυσαυρούς μας και πραγματικά αυτοί οι θυσαυροί γίνονται τρισευτυχισμένοι με ένα τραγουδάκι, ένα κυνηγητό, έναν αστείο χορό...Σίγουρα οι περισσότεροι θα περάσουμε δύσκολα, αλλά δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. Το οφείλουμε σ'αυτά τα πλασματάκια που φέραμε στον κόσμο... Μπράβο και άλι φιλενάδα! Εμένα με ανέβασαν πολύ αυτά που έγραψες!

Λαζαρένια μου, άσε τις σκέψεις για το τι έκανες και αν ήταν λάθος ή όχι(εγώ δεν βλέπω κανένα κακό) και πάρε λίγο τα πάνω σου. Δες τι θα κανεις από δω και πέρα, με τα νέα δεδομένα και μην το βάζεις κάτω, όπως δεν το έβαλες τόσο καιρό.

Πετρούλα πως να μην τα πάρει ο καλός σου? Και εγώ στη θέση του θα τα έπαιρνα..Ξέρουν να ''ξεγελούν'' με χαμηλές τιμές σε κάποια πράγματα που στα μικρομάγαζα θα ήταν πιο ακριβά και ''χτυπάνε'' άλλα με μεγάλες τιμές. Ε, μπαίνει ο καταναλωτής στη διαδικασία να πει ''αφού αυτό το έχει τόσο σκέψου πόσο ακριβότερο θα είναι στο μαγαζάκι του ''ταδε''..και έτσι τα μικρομάγαζα καταστρέφονται σιγά σιγά και στο τελος θα υπάρχουν μόνο πολυκαταστήματα και εμπορικά..Φταίμε όμως κι εμείς, όλοι έχουε ευθύνη...

Για τη συνάντηση ούτε κι εγώ θα έλεγα για Πανόρμου και Δάφνη. Παίζει μετά να έρθει να με πάρει ο καλός μου με την Εύα οπότε αυτά παραείναι ανάποδα..ας δούμε πως θα είναι τα πράγματα και αν υπάρει πρόβλημα βλέπουμε..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες.οσο καλη κι αν ειναι φυσικα η μερα μετα απο ολα αυτα!

μαυρισε η ψυχη μου.

η ζωη ειναι στιγμες και πρεπει να τις χαιρομαστε!

λυπαμαι για ολα αυτα που γινονται...σε τι κοσμο φερνουμε τα παιδια μας!!!

1050ε ο μισθος του και μας μειωσανε 200ε αυτον τον μηνα.απο τον ιανουαριο κοψανε και καποια επιδοματα.

και ενοικιο και πολλα κοινοχρηστα πληρωνουμε οπως και δα

νειο.και τα προιοντα εδω ειναι πιο ακριβα γιατι δεν υπαρχουν πολλα καταστηματα αλλα ουτε και λαικες αγορες.μια που υπαρχει εδω καθε σαββατο ειναι πανακριβα.

φυσικα υπαρχουν και χειροτερα.........

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα κορίτσια μου.

Εγώ χθες δεν είδα καθόλου τηλεόραση γιατι δεν προλαβαινα αλλα και να προλαβαινα παλι δεν θα εβλεπα.

Δεν θελω!!!!!Θέλω να ζω στον «κόσμο μου» και δεν μπορώ να μαυρίζω την ψυχή μου.

Αυτές τις μερες που είμαι χάλια και εχω τη δυσπνοια και συνεχώς αναστεναζω η μικρή μου ότι και να κανει γυρναει και με κοιταει με ένα υφος τι να λεμε.

Αι στο καλό δεν θα στεναχωρώ εγώ το παιδάκι μου.Ποτε δεν μάθαμε να ζούμε με τα πολλά έ θα μάθουμε και με τα λιγότερα !!!!

Η μικρή μου παρόλο που την επιασε παλι κριση αφαγίας και το μπουκωματακι συνεχίζει είναι αρκετα καλύτερα.

Χθες το βραδυ κοιμήθηκε!Τώρα να πω την αλήθεια ημουν τοσο κουρασμενη και εγω και ο αντρας μου , αδιαθέτησα κιόλας οπότε και να ξύπνησε σε καποια φαση δεν την ακούσαμε!!!!!!!!!

Κορίτσια το Σάββατο εχει γενέθλια η ανιψιά αμς , η κόρη του αδερφού του αντρα μου.Είναι 11 χρονών και εχω σκάσει .Δεν ξερω τα να της πάρω.Από παιχνίδια δεν το συζητώ εχει άπειρα αλλα τα ρούχα δεν τη συγκινούν καθόλου.

Σκέφτηκα κανενα καλό βιβλίο αλλά δεν νομίζω να της αρέσει.Καμμιά ιδέα????

Giovanna μου περαστικά στη μικρή σου .Εύχομαι να είναι η τελευταία ταλαιπωρία σας.

Λαζαρένια μου δεν νομίζω να υπάρχει ζευγαρι που να είναι όλα ρόδινα.Θετική σκέψη , υπομονή και «στραβα ματια»!!!!

Για τη μικρούλα σου τι να πω??Ισως έχεις δίκιο και να είναι ψυχολογικό.Αφού πήρες αυτά που μπορούν να τη βοηθήσουν τι άλλο να κανεις!!!!

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια που δεν σχολίασα.

Καλημερούδια πόσο έχει ο μήνας? Μήπως 6? Το λέω γιατί σαν να βλέπω μια βελτίωση στο Γωγούλη και λέω μήπως μπήκε στον 22ο μήνα επιτέλους! Το βράδυ μας όχι πολύ καλό, αφού η μπουμπού ξυπνούσε μία από το βήχα, μία για να φάει (αφού την ημέρα δεν τρώμε...). Τέσπα μέσα σε όλη τη μαυρίλα σαν να νιώθω λίγο αισιόδοξη ότι το Καλόκαιρι είναι προ των πυλών και φτάνουμε στο τέλος των ιώσεων! Σκέφτομαι να πάω και γυμναστήριο σε κανένα μισάωρο μιας και η μπουμπού κοιμάται και μπορεί να την κρατήσει η μαμά μου, γιατί μετά το μεσημέρι ποιός ξέρει αν θα έχω άλλη ευκαιρία!

Λαζαρένια μου απ' ότι ξέρω τους κρατάνε αναδρομικά κάποια επιδόματα και το επίδομα του Πάσχα, σε 3 δόσεις θα ξοφλήσουν και τότε θα δούμε τι μενει πραγματικά στο μισθό! Εγώ λέω δόξα το Θεό που δουλεύω κι εγώ αλλιώς...

Μόλις είδα το τικεράκι μου! Είμαστε ακριβώς 22 μηνών ας ηρεμήσουμε λίγο!

Γιοβάννα πώς είστε σήμερα?

Καλή μέρα σε όλες τις υπόλοιπες και περιμένουμε τα νέα της Κικο από την αυχενική.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Βρε Λαζαρενια μεγαλη μείωση ηταν αυτη..Γιατι τοσο πολύ;;Μηπως αυτα τα 200 ευρω ήταν η εφαπαξ παρακρατηση (από 1/1) ή πλέον θα ειστε 200 ευρω μειον μηνιαίως;;

σιγουρα ηταν παρακρατηση απο το δωρο πασχα.

αλλα εχουν κοψει παρα πολλα επιδοματα τα οποια ειναι τετελεσμενο οπως και καθε μηνα απο οτι ξερω θα εχουμε 100ε μειον.

αλλα οπως λεει και η σουλα θα μαθουμε να ζουμε και με τα λιγα.

εγω κοριτσια αν ειχα δυο κουκλες ολες κι ολες .εγω ολα αυτα τα βλεπω περιτα και ασκοπα χρηματα.δεν ειμαι τσιγγουνα αλλα προτιμω να παρω γαλα και φαγητο στο παιδι μου παρα να τα δινω σε υλικα αγαθα!παντα σκεφτομουν ετσι και ο αντρα μου με κοροιδευε οτι δεν χαιρομαι την ζωη.

να τωρα να δω πως θα την χαρουμε!παιχνιδια θα τρωμε?

εντωμεταξυ θυμαστε που σας ειπα οτι ειχα αγορασει ηλεκτρικες συσκευες ετσι?

ε λοιπον οι παλιες που ειχα οι οποιες δεν ειχαν κατι μας μεινανε στην βεραντα γιατι η αποσυρση σταματησε!και αγγελια εβαλα αλλα δεν ειδα αποτελεσμα.

τι να τα κανω τωρα αυτα?

σουλα εχεις δικιο κοριτσι μου.η ψυχολογια μας επηρεαζει πολυ τα παιδια μας αλλα δεν ειμαι απο πλαστελινη ,ουτε και ρομποτ!

ειμαι ανθρωπος κι εχω αισθηματα!το οτι εγινα μανα δεν σημαινει οτι γινομαι και ''πετρα''.

1654096yn4fep17z7.gif

σουλα εχεις δικιο κοριτσι μου.η ψυχολογια μας επηρεαζει πολυ τα παιδια μας αλλα δεν ειμαι απο πλαστελινη ,ουτε και ρομποτ!

ειμαι ανθρωπος κι εχω αισθηματα!το οτι εγινα μανα δεν σημαινει οτι γινομαι και ''πετρα''.

Το ξέρω καρδούλα μου!Ανθρωποι είμαστε και λυγίζουμε.Απλά εχουμε εναν παρα πολύ σοβαρό λόγο για να αντεχουμε περισσότερο.

Τα λεω σε εσενα να τα ακούω και εγώ γιατι μη νομίζεις ότι και εγώ είμαι σε καλύτερη φάση.

ΠΑλιότερα πριν να γινω μανούλα οταν ειχα τις "μαυρες " μου δεν ηθελα ουτε να βλεπω ουτε να μιλαω με κανενα.

Επαιρνα το αμαξι μου εκανα μια τεραστια βόλτα, εκλαιγα , φώναζα εβρισκα την ακρη μου.

Τώρα φυσικά αυτο δεν γίνεται.

Νιώθω να πνίγομαι αλλα πρεπει να το παλεψω αλλιως.Και αυτό το αλλιώς συμπεριλαμβανει και ενα ζευγαρι παιδικα ματάκια που με περνανε συνεχώς από "ακτινογραφία".

Τι μπορούμε να κάνουμε όμως??????

Σούλα καλά είμαι αν και πολλές φορες ξεχναω τελειως οτι ειμαι εγκυος, βλέπεις και το ανθρωπακι δεν εχει κανει ακομη αισθητη την παρουσια του.

Την αλλη εβδομαδα θα πάω στο γιατρό να δουμε πως αναπτυσσεται και μαλλον θα κλεισουμε και το ραντεβου για τον υπέρηχο β'επιπεδου.

δύσκολη καιροι μας περιμένουν, αλλά θα το παλέψουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, απλά θα χαιρόμουν πολύ να έβλεπα όλα τα τομάρια που κλέψανε και μας φθάσανε σ΄αυτήν την κατάσταση, να σαπίσουν στην φυλακή.

Συμπεθέρα αφαγία πάλι ε; Εμείς έχουμε 2 βράδυα που δεν πίνουμε γάλα και δεν ξέρω γιατι. Την υπόλοιπη μέρα τρώει κανονικά μόνο το γάλα το βράδυ δεν πίνει, τί να πω;

Λαζαρένια μου δύσκολα...αλλά δύσκολα για όλους...όπως σου είπα και προχθές ο άντρας μου έχουν να χτίσουν σπίτια δυο χρόνια και με τα ψιλομερεμέτια δυστυχώς δεν μπαίνει ούτε ένας βασικός μισθός στο σπίτι...θυμήσου μόνο τους 2 μήνες που πήγε στα Σκόπια να δουλέψει γιατι δεν έπαιζε φράγκο καθόλου. Λίγο από εκεί ανασάναμε αλλά κι αυτά τα χρήματα θα τελειώσουν. Το ΣΚ έχουμε συμβούλιο με πεθερικά να δούμε πως θα συνεχίσουμε...ο πεθερός μου έχει κανα 2 καλές γνωριμίες (φίλους με εργοστάσια) ίσως μπορέσει να βολέψει τουλάχιστον τον άντρα μου εκεί...και βασικά να συζητήσουμε και το δικό μου ζήτημα γιατι θέλω να ξεκινήσω την δουλειά αλλά και επιδότηση να πάρω πρέπει πρώτα να ξοδέψω 6000? για να έχω να τα δείξω σε τιμολόγια...

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...