Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Σωστό πολύ σωστό ! Εμείς δίνουμε την δύναμη και πέφτουμε θύματα χειραγώγησης ,εάν δείξεις ότι εχεις αυτοπεποίθηση μη σου πω ότι δεν θα σε αναλάβει κιόλας ....

Και δεν το λέω έτσι γιατί στον πρώτο που πήγα και το μόνο που κάναμε ήταν συζήτηση το κατάλαβε αυτό ξεκάθαρα έκανε μια κίνηση να κάνει την αρπαχτη του και όταν κατάλαβε ότι δεν πέτυχε εξαφανίστηκε.

Μην ψάχνεις παραδείγματα για να πατήσεις λάθος το πας κορίτσι μου ...έχουμε όλες μας πιστεύω άπειρα παραδείγματα ,έχω φίλη που δεν είχε ποτέ περίοδο της είπαν δεν θα κάνεις ποτέ παιδί δεν έκανε τίποτα έμεινε έγκυος στα 45 και μετά άρχισαν να λένε ότι είναι θαύμα ...

Στα 30 εγώ γνωρίζω τι βιταμίνες είχα;όχι βέβαια στα 35 εγώ γνωρίζω τι ΑΜΗ είχα; Όχι βέβαια με ένοιαζε να το ψάξω;όχι 

Όταν όμως υπάρχει θέμα ναι θα τα ψάξεις όλα για να βρεις το αίτιο και μετά να πας στην λύση ,δεν ξεκινάμε από την λύση ...γενική άποψη μου είναι αυτή δεν πάει προσωπικά σε σένα μην με παρεξηγήσεις 

Επειδή τώρα τα διαβάζω όλα διότι είχα δουλειά, το αίτιο δε θα το βρω εγώ. Θα το βρει ο γιατρός. Το αίτιο της υπογονιμότητας είναι η ΠΩΑ. Εδώ δεν ξέρουν οι γιατροί όλα τα αίτια της ΠΩΑ ανά τα χρόνια. Θα το βρω εγώ; Ένα πτυχίο και 2 μεταπτυχιακά έχω κάνει αλλά κανένα στην ιατρική μέχρι στιγμής για να κάνω έρευνα 🤣 Αυτό που θέλω να πω, είναι πως υπάρχουν και περιπτώσεις ανεξήγητης ΠΩΑ. Δεν είναι πως ξαφνικά θα αυξήσω λίγο τη πρόσληψη βιταμινών μου και θα βγάζω 10 ωοθηλακια σε κάθε ωοληψια. Σε κάποια πράγματα απλά δεν υπάρχουν λύσεις. It is what it is. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βελτιώσω τις περιβάλλουσες συνθήκες που και αυτές πολλές φορές δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα. Επομένως , με όλο το σεβασμό, διαφωνώ διότι δεν έχει πρακτική εφαρμογή το «αίτιο» και η «λύση» στη περίπτωση μου.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κι απο εμενα!!Σας εχασα λίγο σημερα και γραψατε τοοσα..

Τεσσερις σελίδες και οτι θυμαμαι τωρα...

Καταρχήν απο τα ευχαριστα..

Κωνκων να ζήσετε, να ειστε πάντα γεροι και ευτυχισμενοι και με το καλό να υποδεχτειτε τη μπεμπουλα σας.Πολυ ευχαριστο και το γεγονος οτι ειστε πλέον καλά..

Ριτα ευτυχως ειστε και εσεις καλά τωρα αν και το παιδί πρεπει να υπέφερε αρκετα οση ωρα ηταν η βελόνα στο χερακι του...Η αληθεια ειναι οτι μονη σου οσο ψυχραιμη και να ησουν δεν θα μπορουσες να το αφαιρεσεις, επρεπε καποιος να τον κραταει σταθερα..

Ιωαννα καλά αποτελέσματα στις εξετασεις της Αλεξανδρας μας..Ολα θα ειναι αψογα, αφου ηδη αρχιζει και αναρρωνει.

Τωρα απ'όσα πρόλαβα και εγω να ακουσω και να δω στην τηλεόραση εχω να πω πως ειναι τραγικό και τόσο λυπηρό σε αυτο τον τοπο να την πληρωνουν πάντα οι αθωοι, οι ανυποψίαστοι και οι ανημποροι.. Στενοχωρεθηκα τοσο οταν ακουσα οτι υπάρχουν θυματα και ταραχτηκα οταν ακουσα οτι αναμεσα τους ηταν και μια εγκυος εργαζομενη γυναικα...

κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για την στηριξη.δεν ηθελα παλι να σας φορτωσω με τα δικα μου.

Λαζαρενια δεν μας φορτωνεις και το οτι καποιοι δεν τα λέμε, δεν σημαινει οτι δεν τα ζουμε κιόλας...προσπαθησε να εισαι ηρεμη και να μην απελπίζεσαι, αλλοι λίγο και αλλοι πολύ σε ενα χρονο απο τωρα θα δουμε τεραστια διαφορα στις ζωές μας και πάνω απ'όλα πρεπει να κρατησουμε την ψυχραιμια μας, την ελπίδα μας και να ειμαστε οσο αισιοδοξοι γίνεται..Σιγουρα το οικονομικο κομματι αποτελει πολύ σημαντικο παραγοντα της ζωής μας και επηρεαζει και τις σχεσεις μας..Προσπαθουμε όλοι για το καλύτερο της οικογένειας μας, δεν πρεπει να το βαζουμε κατω και κυρίως τωρα περισσότερο απο ποτέ οι σχεσεις πρέπει να παραμεινουν σταθερες και δυνατες...

Δυστυχώς το εθνικό ξελάσπωμα καλουμαστε να το κανουμε εμεις και αυτο θα ειναι το ειναι το αγχος της γενιας μας που μας αφησαν "παρακαταθηκη" οι καρχαρίες του τόπου μας..

Εγω δεν ξερω τι να περιμενω πλέον καθως ειμαι σε ΝΠΙΔ και ειμαστε απο τις υπο συγχωνευση δημοσιες επιχειρησεις όπου ειτε θα απορροφηθουμε ειτε θα απολυθουμε αν αποφασισουν να τις κλείσουν.. και ενω μεχρι τωρα είχα και την καβαντζα του ΑΣΕΠ , εκτος του οτι πάγωσαν όλες οι διαδικασιες πρόσληψης για μια τριετία, πολύ φοβαμαι μηπως ακυρωθούν και οι τελευταιοι διαγωνισμοί και πεταξει και αυτο το πουλάκι....

Στη δουλεια του αντρα μου υπάρχει μια σχετική πτωση αλλά εκει το χειμωνα θα δείξει που οδευει το πραγμα καθως ενα μεγαλο μερος της παραγωγης ειναι καλοκαιρινα ειδη και ειδη εξωτερικου χωρου οπότε υπαρχει στην παρουσα φαση ενα σχετικό ενδιαφερον αλλά όχι και ικανοποιητικό..

Ας ελπίσουμε για το καλύτερο, η απελπισια ειναι κακος συμβουλος...

Το πρωί πήγαμε βολτιτσα στα Leroy και μετα μια μικρη βολτα στο Cosmos..αλλοτε αν πιανομασταν εκει μεσημερι τρωγαμε σε καμια ταβερνουλα, σημερα προτιμησαμε να γυρισουμε σπίτι να φαμε τα ψαρακια μας..

Τοση βολτα, τοσες βιτρινες και γυρισαμε με ενα χαρτοδοχείο μπάνιου χαχα α πήρα και δυο βερμουδιτσες στον Ανασταση...

Αυτα συγγνωμη αν ξεχασα να σχολιασω και τα υπόλοιπα αλλά προσπαθησα να επικεντρωθω στα βασικοτερα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ακριβως έτσι είναι. Και μηπως έχουμε ηδη χρεωκοπησει και όλα αυτά είναι κόλπα?

Δεν ξέρω έχω απογοητευτει πολύ. Πάμε για εμφυλιο σιγα σιγά....

Πηγαν και σκοτωσαν εργαζομενα παιδιά λες και η τραπεζα ηταν δική τους.:(

Τα χειροτερα έρχονται...δυστυχως, είμαστε ακομα στην αρχη.

εγώ προσωπικά λέω πως η χώρα έχει χρεωκοπήσει...

m57Zp2.png

ax κοριτσια απο το κακο στο χειροτερο!

δεν βλεπω πια ειδησεις ,δεν βλεπω και δεν θελω να ακουω.

το χειροτερο που επαθα ειναι οτι επαψα να ονειρευομαι και χωρις ονειρα ο ανθρωπος δε ζει!

ο πολεμος φτανει σιγα σιγα ....το μονο που μας μενει ειναι ας ζησουμε ευτυχισμενοι οσο καιρο μας μενει!

θα εκτιμησουμε πραγματα που τα χλευαζαμε και θα αναζηταμε εποχες που δεν τις χαρηκαμε!

τουλαχιστον εγω αρχισα ηδη αλλα δεν θελω να το κανω αλλο γιατι αρρωστησα!

να σας πω και τα δικα μας παλι σημερα.

η λαζαρενια ξερετε οτι ταλαιπωρειται απο δυσκοιλιοτητα.παλι δεν μπορουσε να κανει τα κακα της και ουρλιαζε το μωρο.την βουτηξα και εψαχνα φαρμακειο ανοιχτο.δεν βρηκα πουθενα.ενα υπηρχε αλλα δεν ηξερα που ειναι ,κι ετσι την πηγα στο νοσοκομειο και της βαλαμε υποθετο.

ενεργηθηκε η καημενη αι ηρεμησε.

απο δω και περα θα εχω κλυσμα σπιτι και υποθετα και οπως δηποτε πολλα φρουταααααααα!!!!

ειμαι που ειμαι σαν καημενο αν με βλεπατε σημερα κοντευα να λυποθυμησω!!!

κουραγιο σε ολες !η προσευχη μας σωζει τωρα........

1654096yn4fep17z7.gif

κοριτσακια μου με την απεργια σημερα σας εχασα.αυριο παλι απεργια εχουμε εμεις.

οταν εγινε αυτο στην τραπεζα στην αθηνα εγω ημουν στο κεντρο και ηρθε μια πωλητρια και μας το ειπε. και εμεις ειχαμε επεισοδια εδω και μυριζε ασχημα στο κεντρο και ετσουζαν τα ματια μου.

οταν τον δεκεμβρη του 2008 ημασταν στο κεντρικο με την μικρη ειχαμε παλι τετοια επεισιδια για τον αλεξη γρηγοροπουλο.

να το θυμαστε.παλι τα ιδια και πολυ χειροτερα θα γινουν.

ριτακι πανορμου ε???ενα χρονο με τον λουκα εκει μεναμε(εγω βεβαια πηγαινοερχομουν)στην ερυθρου σταυρου κοντα στο νοσοκομειο.

ποιες θα ειμαστε πρωτα ο Θεος?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Πω πω ρε παιδια δεν μπορω να τους παρακολουθησω τους γελοιους στην τηλεοραση...αηδιασα...

Κριμα οι ανθρωποι σημερα...κριμα..κριμα..

Βικακι νομιζω ολες οσες ειχαμε πει ειμαστε μεσα.

Πετρουλα λιτοτητα στα ψωνια ε?χαχα

Λαζαρενια παλι βρε παιδι μου?Γιατι ετσι η μικρη?Περαστικα σας

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια για Πανόρμου δε θα μπορέσω, είναι πολύ ανάποδα από εδώ που μένω και σίγουρα δε μπορώ να έρθω με τη μικρή εκεί. Πιστεύω όμως ότι μέχρι το Σάββατο θα έχουν ηρεμήσει τα πράγματα και δε θα υπάρχει πρόβλημα και για το Θησείο.

mGKop3.png60Jvp3.png

ριτα μου δεν ξερω.μαλλον ψυχολογικο το κοβω το θεμα.τυχαινει παντα οταν λειπει κι ο μπαμπας της.

δεν ξερω τι αλλο να κανω......

τι ωραια που θα βρεθειτε κοριτσια.μακαρι ναμουν κι εγω με την λαζαρενια να σας γνωρισω απο κοντα.

οσο για αυτα που γινονται δεν εχω λογια.

σημερα ομως μου δωσατε κουραγιο.ολες δυσκολα περνατε.κουραγιο!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Τελικά το απόγευμα καταλήξαμε νοσοκομείο αφού η Αλεξάνδρα ξαναέκανε εμετό και στο καπάκι ανέβασε και 39,7. Μας είπαν ότι έχει ωτίτιδα - πάλι :(:(:( - και αυτό μάλλον της κάνει και τους εμετούς, γιατί στα μικρά παιδιά η ωτίτιδα κάνει ιλίγγους. Βρήκαμε έναν πολύ καλό γιατρό και μου εξήγησε κάποια πράγματα. Του είπαμε ότι κάναμε καλλιέργεια ούρων και περιμένουμε τα αποτελέσματα και μας έδωσε αντιβίωση που καλύπτει και από την πιθανή ουρολοίμωξη την οποία θα πάρει για 10 μέρες. Αυτά. Ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο μας.

Βικάκι θα σε πάρω τηλέφωνο αύριο, μάλλον απογευματάκι. :P:p:p:p

Κορίτσια ας μην μας παίρνει από κάτω και ας συνεχίσουμε να κάνουμε όνειρα. Έχουμε μικρά παιδιά και δεν είναι δυνατόν να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε και να ζούμε.

Μπορούμε να περάσουμε καλά και με λιγότερα. Τα μωρά μας χαίρονται και με μια βόλτα στις κούνιες και δεν χρειάζονται χίλια διαφορετικά παιχνίδια. Σήμερα έκανα την Αλεξάνδρα να γελάσει με κάτι δαχτυλοκουκλάκια.........και είναι τόσο όμορφο να την βλέπω να γελάει.......και μαζί της γελάω και εγώ. Είμαστε ευλογημένες που έχουμε αυτά τα πιτσιρίκια. Ας μην τους μαυρίζουμε τη ζωή με το να μας βλέπουν μουτζούφληδες όλη την ώρα. Δεν λέω να είμαστε αναίσθητοι αλλά να μην γίνουμε και καταθλιπτικοί.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ωραια τα λες Γιοβαννα!!Και εγω μαζι σου!

ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΟΥ ΠΑΕΙ...ΧΑΧΑ

ωτιτιδα ?Πω πω ...τοσος πυρετος απο το αυτι ε?

Θα τρελαθηκε στον πονο το μωρο...

Τι να πω σου ευχομαι να ειναι το τελευταιο!!!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Από καραγκιοζιλίκια άλλο τίποτα. Που να με δείτε να χορεύω Τσαλίκη, Πάριο και στο καπάκι mazoo. Ξεκαρδίζεται όμως η Αλεξάνδρα και ανοίγει η καρδιά μου. :P:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ωχ Γιοβάννα μου καταταλαιπωρήθηκε η Αλεξανδρούλα σου! Μέχρι εδώ να είναι! Πάντως πολύ σωστά τα γράφεις, εμείς δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω, πρέπει να μάθουμε τα παιδιά μας να ονειρεύονται!

Χμμμ και η Δάφνη ανάποδα μου φαίνεται! Μένω Φιλαδέλφεια, οπότε καταλαβαίνεις, Ρϊτα μου! Ας ελπίσουμε για πάααρα πολλούς λόγους να έχουν φτιάξει τα πράγματα μέχρι το Σάββατο!

mGKop3.png60Jvp3.png

αχ γιοβανα μου περαστικα σας κοριτσι μου.ολα να ανι περαστικα.

ωραια τα λες παντως!

οσο για τα περιτα εγω ξερεις ποσες φορες το χω πει ?

γεμισαμε παιχνιδια!

να τα κανω τι?αφου δεν παιζει με αυτα αλλα μονο μαζι μας!

αγαπη θελουν τα μικρα μας οχι υλικα αγαθα!

επισης τοσα χρονια πληρωνω κινητο συνδεση.του λεγα του αντρα μου να τα κοψουμε.τιποτα αυτος!για ποιο λογο πληρωνα?τωρα κοψιμο.θα κοψω και το ιντερνετ να ξεκολησουμε λιγο να βρουμε την υγεια μας.

και απο δω και περα λιτοτητα!

πηραμε και εμεις ποσα πραγματα στη μικρη.τι νατα κανω τωρα?

αλλα δεν θελω να μιζεριαζομαι τωρα ετσι.

μπορει α τα δωσω σε φτωχα παιδακια στην τελικη που θα τα χουν αναγκη!

θα μαθουμε με τα λιγα οπως εμεις καποτε!

καλα να περασετε κοριτσια!!!

1654096yn4fep17z7.gif

PITAKI στειλε μου ένα ΠM για να σου απαντήσω,γιατί εγώ δεν μπορώ από το κίν να σου στείλω πρώτη.

Συμπεθερα μου χρόνια σας πολλά κ ευτυχισμένα.

Γιοβάνα πάρε οπότε θες

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...